BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tiden frem mod vores ferie gik stille og roligt uden de store ændringer i hverken vores aftale, eller i selve arrangementet. Hotellet bekræftede endnu en gang, at de havde en flot suite klar til os, og jeg fik samtidig opgraderet flybilletterne til Business class via mit netværk i Fly Industrien.

Anna fik tilsendt sin VIDEO fra parkeringshuset, og vendte tilbage med lidt information om, at hun allerede havde købt lidt forskelligt tøj, som hun håbede jeg ville syntes om.

SEX I DAG?

Samtidig berettede hun om, at besøget ved den nye kunde efter vores tur i parkeringshuset var en stor succes. Han havde virkelig sat pris på, at hun mødte op med en våd sperm plet i de lyseblå jeans.

Faktisk var han så glad for det, at hun lidt tvivlede på, at hun kunne leve op til hans forventninger igen efterfølgende... Vi aftalte dog at diskutere samme i vores ferie, da hun gerne ville tjene de ekstra 1.000 kr hver gang hun skulle møde kunden fremadrettet.

Jeg havde efter en del overvejelser besluttet mig for, at hun skulle fremstå som min sekretær på rejsen til Antalya. Fremtoningsmæssigt set ville hun dermed passe perfekt til mig som værende en succesfuld forretningsmand, der er på rejse osv.

Da jeg jo samtidig vidste på forhånd, at hun havde det rette outfit allerede, så fik hun besked på at troppe op i lufthavnen sådan klædt. Det accepterede hun naturligvis uden forbehold – også uden at kommentere på, om hvorvidt mine generelle grundregler vedrørende BH og trusser skulle efterleves.

Ved at planlægge rejsen så vi skulle rejse midt på ugen, så undgik vi samtidig at rejse sammen med de fleste af børnefamilierne, så onsdag morgen kl. 0800 parkerede jeg Jaguaren i lufthavnen, og gik slentrende ind i afgangshallen for at vente på Anna. Samtidig kunne jeg lige få kørt en god kop kaffe ned i den åbne bistro, inden hun dukkede op ved 0830 tiden.

Som den erfarne prostituerede, som hun er, så dukkede hun op få minutter før den aftalte, og hold da op... Hun så fantastisk ud i sit sekretærlook med en – forholdsvis stor – trolley-kuffert trillende let efter sig.

Hun er jo en flot tøs allerede rent kropsmæssigt, og i det velkendte outfit fik hun virkelig adskillige mænd til at dreje hovedet efter sig i forbindelse med, at hun afslappet kom hen imod mit bord i den åbne Bistro.

De sorte hæl sko (Med en ca 3 cm hæl på) passede godt til hende, og blev samtidig komplimenteret med bare ben til ca 8-10 cm. over knæet, hvor den mørkegrå stramme nederdel startede. Nederdelen blev fulgt op af et sort bredt bælte som overgang til den grå korte jakke med en hvid lettere opknappet skjorte indenunder... Skjorten var knappet op til ca. brystvorte niveau, og i V-udskæringen kunne man ane en lille halskæde, som på diskret vis markerede hendes solbrændte hud.

Det smukke ansigt lignede igen den flotte supermodel fra bladene... Med de klare blå øjne og det genkendelige lette smil på læben samt de forholdsvise store øreringe. Håret var derudover smukt sat op i en delvis hestehale med lokker ned på hver side af ansigtet samt lidt pandehår.

Mens hun var på vej over til mig ved bordet, rejste jeg mig med et smil og gav hende et hurtigt knus. Vi skulle jo umiddelbart forestille en direktør med sin sekretær, så indledningsvist kunne vi jo ikke gramse alt for meget på hinanden der.

"Heiiiii - Dejligt at se dig... Er du klar?"

"Ja, det går fint... Skal jo lige have checket min kuffert ind, men det kan vi jo gøre sammen..."

"Yep, prøvede virkeligt at begrænse mig med tøjet, men det var lidt svært, da jeg jo samtidig gerne ville have forskelligt tøj med, så du har flere muligheder..."

"Godt min ven."

Sammen gik vi over til check-in skranken, og nød inderligt de blikke, som specielt Anna tiltrak sig på vejen. Hendes professionelle måde at bevæge sig på gjorde jo også sit til at signalere, at hun var en professionel sekretær, og kun hun og jeg vidste, at det med professionalisme også dækkede andre områder...

Anna kiggede lidt, da jeg styrede hende ind i Business Class-køen, og efter kun kort tid var begge vores kufferter forsvundet ind på transport båndet, og vi begav os hen imod security.

Igen et hurtigt - og anerkendende - blik fik jeg fra hende, da vi gik gennem Fast Track, og for effektens skyld gik jeg bag hende. Dels for at nyde hendes påklædte krop bagfra men også for at drille hende lidt når hun skulle lægge al sin håndbagage osv. op på båndet.

"Husk nu, at alt med metal skal op på båndet... ellers kommer du ikke igennem selve kontrol scannings-apparatet."

"Alt metal?"

Det sidste blev sagt med et lille skælmsk smil, som jeg med det samme tolkede i en fræk retning, men lod mig ikke sådan slå ud.

"Ja... Men vær forberedt på, at du skal have noget sat op, når vi kommer igennem Security."

"Uhh... javel."

Efter kort tid blev det vores tur, og Anna fik da lagt det hele op på båndet i nogenlunde fornuftig stil. Jeg opfordrede hende dog også til at tage både sko og habitjakken af, så hun stod barfodet i nederdel og skjorte. De frække brystvorter var ikke alt for synlige, men de kunne da ses, hvis man kiggede godt efter. Anna lod som ingenting, og fik styr på både skjorte og nederdel.

Mens jeg fik min håndbagage lagt korrekt op på båndet, så jeg, at hun gjorde sig klar til at gå igennem scanningen - der naturligvis gav alarm med det samme.

Om det var et tilfælde, eller om hun gjorde det bevist fandt jeg aldrig ud af, men mens en af de unge vagter kropsvisiterede hende, smilte hun let til mig, mens hun lydigt stod med spredte arme og lod ham bearbejde sin krop fra top til tå.

Han var nu også rimelig grundig, så er ganske sikker på, at han opdagede den manglende BH... Jeg så dog ikke at han fik hendes bryster gramset, men jeg noterede mig, at han var ganske grundig ved nederdelen...

Jeg kom selv igennem scanningen uden alarm, og fik mig manøvreret forbi Anna, som stadig lod sig kropsvisitere af den unge vagt - Tror de begge nød oplevelsen, da jeg næsten fik al min håndbagage igennem kontrollen, før de to var færdige. Nåede lige at viske dæmpet til hende, at hun var en fræk luder, inden jeg gik lidt længere væk for at vente på hende.

"Puha, han var grundig... Tror han opdagede, at der ingen trussekant er under nederdelen... "

"Så det var derfor han var så grundig ved nederdelen?"

"Ja, han havde 2 fingre indenfor linningen hele vejen rundt... det kildede en del. Han fik også kortvarigt krammet mine bryster, men tror han blev lidt genert, da han ikke fik nogen respons fra mig imens. Det var nu ganske rart at mærke hans hænder..."

"Er da dejligt du kan give ham en god oplevelse..."

Imens vi småsludrede, gik vi op i transithallen, og på vejen fik jeg smuttet en lille analplug over i hånden på hende. Hun fangede med det samme betydningen af dette, så da vi passerede et toilet, smuttede hun lige derud med en kort undskyldning.

Mens jeg ventede på hende, kom der et ægtepar på ca. min alder forbi. Han blinkede til mig mens hun så en anelse mere stram ud i ansigtet. Hun kunne dog smile lidt, da jeg smilte bredt tilbage til dem.

Anna kom rimeligt hurtigt ud igen og smilte bredt.

"Sådan... så sidder den som den skal."

"Godt – du plejer jo også være glad for at have den oppe..."

"Ja, flere kunder kan godt lide der er noget, der forbereder hullet til noget større senere hen.."

Vi gik ind i Taxfree shoppen, og jeg lod hende gå rundt som hun ville, mens jeg dels betragtede hendes kropsbevægelser samt de mænd i nærheden, der tydeligvis kiggede efter hende.

Anna fandt efter lidt tid noget parfume, som hun gerne ville have, og som den galante mand man er fik jeg trukket guldkortet op og betalte for det ved kassen. Det belønnede Anna mig med et kindkys, da vi kom ud af butikken.

"Tak søde... - Syntes den er dejlig og glæder mig til at have den på, mens du knepper mig senere..."

Vi havde en god times tid i transithallen inden vi skulle afsted, men den gik hurtigt ved dels at slentre lidt rundt – mens jeg nød opmærksomheden – samt få en kop kaffe ved en bistro.

Her lykkedes det Anna at komme op og sidde på de lidt høje barstole, så jeg lige kunne få en diskret finger op og massere de let fedtede fisselæber... Noget hun komplet ignorerede udover at give mig et lille frækt blink med øjet. Fik også lige kontrolleret, at stålpluggen sad som den skulle.

Vi gik til sidst ud til vores fly, og da jeg jo tidligere havde købt business class-billetter, fik jeg dirigeret Anna blidt hen imod VIP bording-gaten – noget der overraskede hende mildt, men som den erfarne luder hun er, så accepterede hun hurtigt forholdende.

Inden vi fik set os om, var vi ude i flyet og fik drejet os til venstre ved indgangsdøren blidt ledt på vejen af et par smilende stewardesser.

Vores pladser var på forreste række ved siden i højre side af flyet, og jeg fik gelejdet Anna på plads således at jeg ville kunne gramse hende med højre hånd på turen – hvis jeg ville det.

Sæderne var fænomenale store så vi havde hver især god plads med udsigt til dels det forholdsvise store pantry, hvor besætningen jævnligt susede frem og tilbage i samt et forholdsvist stort toilet længere fremme mod cockpittet. Et hurtigt kig i sikkerhedsfolderen afslørede også, at det var en Boeing 787-9 Dreamliner, som vi skulle flyve med, så ikke noget at sige til, at kvaliteten samt pladsforhold var i topkvalitet.

"Sikke god plads der er her... Det har du planlagt godt, Michael..."

"Tak luder... ja, ind imellem lykkedes det da at få noget ordentligt planlagt..."

"Gud... jeg ved af erfaring, at der er nogle forholdsvise store toiletter på disse fly... Ikke så store som på en Airbus 380'er... Men der kan sagtens være to derinde på en gang..."

"Hmm... Hvad er det du prøver på at sige...??"

"Ikke noget... Syntes bare du skulle vide det..."

Jeg smilte frækt til hende og fik sneget min hånd opad hendes inderlår igen, så jeg kunne massere og nive hende blidt i fisselæberne. Denne gang lod hun mig blidt vide, at hun nød behandlingen af hendes pengehul, og selvom stewardessen kom med champagne til os, så fortsatte jeg behandlingen mellem hendes ben – Noget stewardessen ikke kommenterede på, men hun smilte dog bredt ved synet. Hun lod os dog smilende vide, at vi skulle opføre os pænt, og hvis vi gjorde dette, ville hun se frem til at levere en god service på turen. Tænkte kort over, hvad hun mon mente med det..

Da der blev annonceret, at "Bording is completed", kiggede jeg mig lidt rundt i businessclass sektionen og så, at vi var stort set alene – Der sad kun et ældre ægtepar i den anden ende og i den anden side, så mens vi trillede ud på startbanen, fik jeg øjenkontakt med stewardessen fra før, der igen smilede til os begge.

Jeg ville umiddelbart anslå, at hun var ca. 30 år og med en flot krop. Langt mørkt hår og nærmest sorte øjne. Et hurtigt blik på Anna afslørede, at hun også havde bemærket den smilende stewardesse.

"Hun er smuk. Hende ville jeg ikke have noget imod at slikke fisse på... Og hun er sikkert god til selv at slikke fisse..."

"Ja, men stewardesser er vanvittigt svære at score... Så med mindre du direkte spørger hende om hun vil slikke fisse på dig, så tror jeg bare vi skal nyde synet af hende... Vi ser hende nok aldrig igen."

"Nej, men derfor kan vi jo godt nyde synet af hendes flotte smil og krop... Det sker der jo ikke noget ved. Og hun har jo opdaget at min krop er til din rådighed allerede, så hun kan sikkert godt regne ud, at du skal dyppe din pik i min krop, hvis/når du får mulighed for det..."

Vi regnede jo sådan lidt indforstået med, at hun ikke forstod os, så mens vi smilte jævnligt til hende, snakkede vi videre om hendes krop. Samtidig fortsatte jeg med drillende at kilde Annas fisselæber diskret med lillefingeren – Noget hun ikke lod sig synderligt mærke ved udover et lille diskret smil ind imellem, når jeg snittede hendes klitoris med fingerspidsen. Stålpluggen fik også jævnligt en lille berøring, men den sad godt fast som hun sad der på det brede sæde.

Stewardessen var stadig meget bevist om, hvad min hånd lavede mellem Annas ben, men baseret på hendes smilende øjne når vi kiggede på hinanden, så lod det til hun ikke havde noget imod at vi legede lidt på denne diskret måde.

"Hvad størrelse bryster tror du hun har? Er lidt svært at bedømme i den stramme uniform der."

"Tror ikke de er ligeså store som dine, men mon ikke vi er på et eller andet i området af en 80 D størrelse?"

"Tror du de er så store? Jeg vil nok sige 85 C, og samtidig en sports BH til at mase dem flade."

"Måske... Men vil nu skyde på, at der er lidt silikone i dem også... Lad os se, hvad der sker, hvis hun klæder om til, når hun skal servere for os..."

Flyet kom ud på startbanen og efter få minutter var vi godt på vej op i højderne, mens vi fik de obligatoriske propper i ørene. Efter kort tid fik besætningen lov til at rejse sig mens vi andre stadig skulle blive siddende.

Idet stewardessen dermed begyndte forberedelserne til en servering for os og det ældre ægtepar i den anden ende af businessclass sektionen, løsnede hun forhænget og trak samme for. Inden forhænget var trukket helt for, lænede hun sig smilende hen imod os og med sagte stemme hviskede hun:

"Du har ret, Michael – det er en størrelse 85 D med 200 gram silikone i... Og jeg hedder faktisk Mette og er fra Vojens... Nu skal jeg være der med jeres servering – et øjeblik."

Anna og jeg blev simpelthen så overrasket, at vi helt hold op med at småsnakke... vi kiggede på hinanden og begyndte at grine indforstået.

"Der kan man jo bare se... Tror vi lærte noget der, Anna."

"Føj da... jeg bliver helt flov nu..."

"Ja, og der skal dog en del til, før du bliver flov... Nå, men det lød da til at hun tog det ok..."

Mette var hurtigt tilbage med en snack og et glas champagne mere til os, men hurtigt gik hun ned til det ældre ægtepar i den anden ende af Businessclass-afsnittet.

"Tror du hun er til noget? Sådan... du ved..."

"Hvad mener du?"

"Sådan... du ved... om hun kan lide at slikke fisse og sådan..."

"Du kan jo prøve at spørge hende... Og hvis hun er, så kan du jo prøve at lokke hende med ud på toilettet om lidt, så din luderfisse kan få lidt opmærksomhed, og du kan vise hende, hvordan dit frække røvhul er fyldt ud...?"

Anna daskede lidt til mig, men jeg kunne tydeligt se på hendes ansigtsudtryk, at hun seriøst overvejede, hvordan hun kunne få Mette til at slikke fisse på hende... Jeg lagde igen hånden på hendes lår og førte den langsomt op af hendes inderlår... noget hun ikke umiddelbart lod til at bemærke, men som refleks spredte hun dog benene lidt, så der var god plads til min hånd. Jeg kildede hendes inderlår let med pegefingeren...

"Hvad kunne I tænke Jer at få at spise? Jeg kan tilbyde kylling eller steak?"

Vi kiggede begge op på Mette, som smilende kiggede på os mens hun ventede på svar. Jeg bemærkede dog, at hun så hvor min hånd lå henne, men bortset fra et lille smil, så lod hun sig ikke mærke med noget. Jeg syntes dog at hendes stramme hvide skjorte var lidt mere opknappet end tidligere, da hendes hvide blonde bh var tydeligt at se.

"Jamen skal vi ikke bare tage en af hver? Jeg er sikker på, at Anna gerne vil have kylling..."

"Så gerne."

Mette tog vores tømte glas med sig mens hun smilede til Anna, da hun så min håndryg var helt oppe ved Anna's fisse. Dette var tydeligt at se, da nederdelen jo skulle skubbes op, så Anna's dusk samtidig var diskret synligt.

Jeg nød at gnide hende blidt i den våde fisse mens hun stadig så lidt eftertænksom ud... Fik placeret min håndryg mellem hendes fedtede fisselæber så min lillefinger kunne presse sig let op i hende. Helt refleksmæssigt set og automatisk spredte hun sine ben, så jeg lettere kunne komme til Det generede hende ikke det mindste at disse der med blottet underliv... frække tøs...

Hun kunne dermed kildes let i selve fissehullet, hvor de fleste af nervetrådene i fissen befinder sig. Noget hun dog umiddelbart undlod at lægge mærke til, mens hun spekulativt stirrede på forhænget ud til det lille pantry.

"Tror du hun bliver vred, hvis jeg spørger hende om noget frækt?"

"Du kan jo prøve... Tror ikke hun bliver vildt sur hvis du spørger... - og bliver hun sur er der jo ikke meget at gøre ved det jo... Hun kan jo ikke smide os ud af vinduet jo..."

Få sex i dag

"Har du ret i..."

Uden at anstrenge sig fik hun løst sit sikkerhedsbælte og vredet sin fisse ud af mit greb.

Da hun var kommet op og stå rettede hun lidt på sin nederdel, knappede en knap mere op i sin hvide silkeskjorte, blinkede frækt til mig og gik om bag forhænget... dog lod hun det stå lidt åbent, så jeg kunne se hende stå med front mod Mette.

Kunne ikke høre det hele, da de snakkede med dæmpet stemme, men fik da fat i noget af det – mest i form af et lidt overrasket udbrud fra Mette... Og noget med at hun var på arbejde osv... men fornemmede ikke på Mette's ansigtsudtryk, at hun var afvisende overfor det, som Anna havde foreslået hende...

Anna kom tilbage efter lidt tid og fik sig sat ned igen. Efter at hun havde fået spændt sit sikkerhedsbælte og placeret min hånd på sit inderlår igen, kiggede hun smilende på mig.

"Hun var ikke meget for at blotte sin fisse mens vi er i luften... Men hun har nogle dage fri når vi kommer frem, så der ville hun gerne opleve, hvordan min tunge virker i hendes luderhul..."

"Luderhul... sagde hun virkeligt det??"

"Ja, vil du tro det...? Så sagde jeg også til hende, at du elsker at pille i en luderfisse... noget hun syntes var frækt..."

Inden jeg fik mulighed for at sige mere, stod Mette foran os for at servere maden... Mens hun gjorde det med et bredt smil, hviskede hun:

"Tror det bliver frækt i Tyrkiet... håber vi skal bo på det samme hotel... Anna siger jo du har bestilt værelser på et Hotel Resort..."

Jeg fortalte navnet på hotellet til hende, og hun bekræftede diskret, at der skulle hun også bo de næste 4 dage...

"Anna nævnte også at du er god til at finde kunder til hende... håber der er lidt til mig også..."

Inden jeg fik tid til at svare hende, var hun på vej ned til det ældre ægtepar i den anden ende af kabinen.

"Tror du ikke du kan finde nogen til hende også? Regner jo med du kommer til at holde mig beskæftiget det meste af tiden..."

"He he... håber da der er godt med turister der når vi kommer frem... Du ved jo jeg kan lide at du er godt gennem-kneppet hele tiden..."

Mette havde tilsyneladende hørt det sidste på sin vej tilbage til pantryet, for uden at vi opdagede det svarede hun:

"Samme her... og gerne nogen der er yngre end mig... skal nok give dem rabat..."

Hun var dog væk igen inden vi fik tid til at komme os over den seneste kommentar fra Mette...

Mens vi spiste, sludrede vi om forskellige ting, mens vi hver især glædede os dels til ferien, men også til at udforske de muligheder, som Mette nu åbnede op for...

Jeg overvejede naturligvis de forskellige muligheder for at skaffe begge piger lidt ekstra pik, og er sikker på at Anna også tænkte på noget i samme retning... De lejlighedsvise berøringer af hendes fisse og stålplugg, som var godt fedtet efterhånden viste i hvert fald, at hun var godt liderlig nu..

Til sidst fjernede Mette vores bakker, og tilbød både kaffe og en lille en... Der var stadig ca. 1,5 time endnu inden vi var fremme, så i spøg spurgte jeg Mette:

"Vil det være muligt tror du, at få et skrald Anna-Fisse? – eventuelt kombineret med en omgang Mette-slug lige efter?"

Mette blev en anelse overrasket over mit spørgsmål, men man kunne tydeligt se på hende, at hun overvejede mulighederne i mit spørgsmål.

"Øjeblik – vender lige tilbage"

Hun forsvandt ind bag forhænget, og man kunne høre hun rumsterede lidt rundt. Efter lidt tid gik hun ned til det ældre ægtepar og fik ryddet væk der. De ville gerne have kaffe, så efter at have fået det klaret kom hun tilbage til Anna og jeg.

"Hvis I kan være lidt stille, så kom med."

Vi løste vores sikkerhedsbælte op og smuttede med Mette ud i pantryet... Her stod hun og ventede på os med et frækt smil.

"Hvis I kan være stille, kan I låne toilettet der... Så skal jeg nok holde vagt. Og når du er klar, så siger du bare til... så skal jeg nok sluge og bagefter sutte din pik tom og ren..."

Anna var hurtig til – uden diskussion eller tøven – at tage sin lille bolero-jakke af, så hun stod i hælsko, nederdel og hvid opknappet silkeskjorte, hvor man tydeligt så de stive vorter gennem det tynde stof. Skjorten blev nu kun holdt sammen af det sorte bælte, som på en måde fik hende til at se endnu frækkere ud...

Nederdelen røg hurtigt samme vej, så man tydeligt så den frække sorte dusk under det sorte bælte...

Mette samlede hurtigt Anna's klædningsstykker sammen og mens hun rejse sig fik Anna's fisse lige et kærligt dask... Jeg fik knappet mine lærredsbukser op og ud sprang min stive pik – klar til at servicere de to ludere...

"Uhm – Den glæder jeg mig til at tømme... Men hop nu ud på toilettet... lader døren stå mens jeg holder vagt."

Anna var hurtigt derude og bøjende sig forover viste hun med stor tydelighed, hvor min pik skulle presses op i hende henne. Samtidig var den røde diamant i stålplugg'en helt tydeligt, og der undslap Mette et lille gisp, da hun så den mellem Anna's faste balder.

Mette blev stående lidt derfra, men det var tydeligt at fornemme på hende at hun nød det der ville skulle ske nu.

Jeg stillede mig bag Anna og fik helt naturligt placeret min pik ved hendes fisse... Hun stønnede svagt og spredte benene endnu mere, og med en fast og rolig bevægelse pressede jeg min pik op i hende... Hun stønnede langtrukkent mens Mette tyssede på hende...

Anna's fisse er som sædvanlig dejlig at trænge op i og denne gang var på ingen måde nogen undtagelse... Og man mærkede samtidig tydeligt at der var en stål-sag i røven på hende, og som pressede let på gennem den tynde fissevæg ind til hendes fisse.

Hun fik drejet sit ansigt lidt så vi kunne holde øjenkontakt mens jeg begyndte at kneppe hende i hårde stød. Samtidig mærkede jeg Mette's hånd om mine nosser, og fornemmede hurtigt, at hun vidste, hvordan de skulle masseres, når pikken samtidig kørte i en våd og indbydende luderfisse.

Mens både Mette og jeg tyssede på Anna, for at holde hendes støjniveau under kontrol mens jeg kneppede hende i hårde og dybe stød, så kunne jeg mærke at spermen var på vej. Dels fordi Anna jo er dejlig at grovkneppe, men også fordi Mette's behandling af mine nosser havde en ekstra fræk indvirkning på mig.

Jeg fornemmede kun vagt at Anna fik orgasme, da jeg med en hurtig bevægelse trak mig ud af hende... Vendte mig om og så, at Mette var på hug, siddende på sine hæl sko. Min stive pik, der glinsede frækt af Anna's fissesafter fik jeg stukket ind i munden på Mette med en hård bevægelse...

Og i en lang bevægelse sendte jeg det ene spermsprøjt efter det andet ned i halsen på hende mens jeg stønnede tungt.

Man kunne se på hendes øjne at kraften i spermen overraskede hende, men hun tilpassede sig hurtigt og slugte begærligt den ene omgang sperm efter den anden... Imens jeg spermede hende i munden på denne måde, havde Anna vendt sig og masserede mine nosser blidt bagfra samtidig. Jeg tror nok jeg fik begrænset mig i form af undgåelse at afgive alt for høje lyde, men da jeg havde sendt en 4-5 spermsprøjt ned i halsen på Mette, kunne jeg ikke lade være med at sukke dybt...

"Puha... det var godt... Tak til Jer begge"

"Du fik da givet mig orgasme – lige nøjagtigt..."

Mette suttede min halvslappe pik helt ren og rejste sig med et fræk glimt i øjnene...

"Alt for gæsterne jo... - Får nu jeres tøj i orden igen, så smutter jeg lige ned til de to gamle..."

Mens Mette forsvandt, fik jeg lige givet Anna et dybt kys samt gramset hårdt og kontant på hendes bryster... Som den professionelle luder hun jo er, så havde hun ikke travlt med at få tøj på, så vi blev stående lidt midt i pantryet, mens vi kyssede og jeg fik gramset hendes bryster hårdt...

"Altså I to... kan I så få noget tøj på og være ordentlige... vi lander om lidt... Der bliver masser af tid til det der når vi er landet..."

Som små skolebørn stoppede vi med det samme og fik vores tøj i orden. Jeg lagde dog mærke til, at Anna ikke knappede sin skjorte, men bare lukkede den korte bolero-jakke foran sig, og lod skjorten blive holdt sammen af bæltet... Den frække stålplugg blev også siddende oppe i røven på hende.

Vi fik os manøvreret ind på vores pladser igen og spændt sikkerhedsbælterne, mens vi smilede indforstået til Mette, der endnu ikke havde skyllet sin mund efter at have slugt min sperm...

Fortsættes ---à

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.