BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du kigger på mig. - Eller, det er som om du kigger på mig. Dit blik hviler i mit, men der er en uro i dine øjne. Du afsøger kupeen, og du kigger på området omkring mig. Hvorfor? Hvad foregår der?

Du har været mærkelig side vi gik ud af døren – en smule distræt, har gået forsigtigt, haft begge hænder i jakken – hvad er det der foregår? Jeg lænder mig frem, og rækker hånden så langt over at den kan hvile på dit lår. Jeg fanger dine øjne, og prøver at finde ud af hvad det er jeg kan se i dit blik. Vi sidder i stille kupeen overfor hinanden, og dit blik følger den eneste anden passager i det han forlader vognen, og nu kan jeg se hvad det er i dit blik.

SEX I DAG?

Du er liderlig.

Dine ønje og dine læber skifter med ét, og afsløre at du er bund liderlig, og jeg begynder at forstå hvorfor. Du tager fat i lynlåsen, og lyner jakken ned, igen, mens du ikke viger fra mine øjne, og det går hurtigt op for mig at du ikke har nogen bluse på. Din kavalergang kommer mere og mere til syne, og da du har lynet jakken ned til navlen, tager du et nøgent, pircet bryst frem. Jeg skal holde mig i skindet for ikke at overfalde dig lige lige der, lige nu. Min pik blive hård på et sekund, ved tanken om at du kommer til at rende rundt i fucking Ikea, med bare bryster. Du tager fat om vorten og klemmer. Klemmer blidt, og følsomt, mens din tommelfinger leger med staven. Du viser dig for mig, og du ved jeg elsker det. Du har planlagt et jeg skal vide at du har bare bryster, og så skal vi gå rundt i Ikea hele formiddagen, mens jeg ikke kan gøre noget ved det. Det er fucking frækt. Mine øjne og mit ansigt afsløre helt sikket min tanke, at du skal straffes når vi kommer hjem til mig, straffes og ha' min pik langt ned i halsen. Jeg kan se at du godt ved det, og at du prøver at vinde den lille magtkamp. Og så kommer chokket. Du lyner jakken endnu længere ned, og du har ingen bukser eller trusser på, og du kan se at du har vundet. Nu er det mit blik der afsøger omgivelserne – sæt der kommer nogen, og dig der stædigt fastholder mine øjne, mens du sidder der, midt i stillekupeen og lader mig se dig. Du har vundet, det ved du nu, og det tænder dig meget. Med den ene hånd trækker du mig hen til dig. Falder på knæ, og bliver trukket ned jeg kan dufte dig – du er meget tændt, meget våd. Din hånd tager let fat i mit hoved, og presser mig mod din fisse, der glinser af safter, og jeg kan ikke andet end at adlyde lige nu. Adlyde, og slikke dig. Fine fingre kærtegner mit baghovede da jeg første gang begraver tungen i dig, og de tager hårdere fat, da jeg begynder at slikke dig. De kræver mig. Presser mig let imod dit køn, selvom jeg ingen modstand gør. Et suk og et støn undslipper dine læber, og jeg sætter tempoet en smule op. Jeg finder din klitoris med min tungespids, og jeg tager to fingre til hjælp for at tilfredsstille dig. Det virker over alt forventning. Situationen og mit arbejde med at tilfredsstille den fisse jeg kender så godt efterhånden gør at du kommer på rekordtid, og en lille orgasme gennemryster din krop. Jeg fortsætter med at slikke dine kønslæber lidt endnu, indtil jeg kan mærke toget sætter farten ned. Jeg kommer op på min plads, og du lyner umærketbart jakken op.

Vi skifter til bus der køre os ud i Ikea. På turen derud har du siddet ved siden af mig, men hovedet på min skulder, og hånden på min bule i bukserne. Vi har naturligvis sat os bagerst i bussen, så ingen kan se os, og du har arbejdet kærligt på min pik – sørget for at holde den stiv hele tiden. Mens du har snuset de fissesafter ind der sidder i mit skæg. Du er voldsomt liderlig nu. Busturen er kort, og vi går den lille kilometer over til Ikea, hånd i hånd, meget hårdt, hånd i hånd.

Jeg prøver at fokusere, men det er svært. Jeg ved nogenlunde hvad vi går efter, men det meste af min planlægning er forsvundet d af hovedet på mig. Du tager en obligatorisk gul sæk, og vi forsætter opaf trapperne. Det er tirsdag formiddag, så der er ikke så mange mennesker, men alligevel nok til at jeg ikke kan trække dig med ud på toilettet, og kneppe dig, uden at det ville blive lagt mærke til. Irriterende. Igennem de første par udstillinger går vi og småsnakker. Kigger på svensk design, uden egentligt at koncentrere os om det. Det er mere af høflighed og respekt end så meget andet. Jeg afsøger hele tiden for et sted hvor jeg kan trække dig hen, hvor jeg kan tvinge dig på knæ, eller løfte op i jakken. Ingeting. Min vejrtrækning lægger sig højt, og mit blik begynder at flakke. Du mærker mig, og trækker mig ind til dig. Helt ind til dig, i et hårdt, passioneret kram, efterfulgt af et kys. Nej, ikke bare et kys, men et kys der rummer vores lyst, min frustration, din lyst til at drille. Vores tunger leger med hinanden, og det trækker ud. Vi bliver revet ud af vores egen lille verden af en ældre herre der maser sig forbi os, og mumler noget om upassende. Han skulle bare vide.

Da vi er – hvad føles som halvejs – igennem Ikea har jeg efterhånden fået nok. Hver eneste gang du har mulighed for det, røre du ved min pik eller lader dine negle køre hen over min brystkasse, kyysser mig i nakken eller noget helt fjerde. Du har fået mig derud hvor jeg ikke længere er i kontrol, og du elsker det. Du ved at du bliver straffet for det senere, men lige nu nyder du det. Vi går lidt rundt og kigger på de små lejligheder der er indrettet. Lader som om vi synes det er spændende at de har gjort sådan og sådan. I en af dem finder vi et Walk-inn closet, og jeg når næsmest ikke engang at få døren i bag os, før du har fået min pik ud af bukserne. Grådigt sluger du den, helt og fuldkomment. Tager den til roden i første forsøg, og kigger op på mig. Jeg er væk af liderlighed, sanser dog så meget, at jeg kan tage fat i dit hår, og begynder at kneppe din mund. Ikke noget forspil her, ikke noget blødt og sødt. Hårdt tager jeg dig, og jeg er ligeglad med noget som helst lige nu. Min pik køre ind og ud af din mund og hals, og du mærker hvor stiv den er. Det rykker i den, og du kan mærke at det er tæt på at jeg kommer. Og så rejser du dig op, åbner døren, og går ud. Jeg får kun lige pakket pikken væk, og er nødt til at trække vejret tungt inden jeg kan følge dig. Fuck dig. Du skal fanme opdrages når vi kommer hjem til mig. Og du ved det godt. Det er som om du godt er klar over, at hver eneste lille ting du gør i dag, kommer tifold igen. Det er som om du håber på det.

I senge afdelingen laver vi den obligatoriske prøveligning af et par forskellige senge, og du ruller dig ind til mig. Snuser igen til mit skæg, og udstøder en tilfreds lyd ved den genkendelige lugt af dig selv.

Til sidste er vi kommet til cafeområdet. En hurtigt gennemsyn afgøre for mig at der ikke er nok folk til at jeg ikke skal gøre det. Så jeg går resolut – med dig i hånden – ud til handicaptoilettet. Jeg låser døren, og vender dig om med mig. Du smiler, nej du ER smil. Du ER lyst. Du ER kontrol, og du elsker det. Jeg tager fat i din jakke, og lyner den voldsomt hårdt ned, flår den af dig, så du står kun i støvler og intet andet. De tynde, fine hår står stift på dine arme, og jeg kan se blodet der pumper hurtigt rundt. Du forventer at jeg bruger dig nu. At jeg straffer dig – nu. Men så heldig er du ikke. Du slipper ikke så let. Blidt, lader jeg mine fingre køre over dine arme, og du skælver ved berøringen. De kærtegner dig, op over armene, skuldrene, og mødes i nakken, hvor de holder dig fast. Det faste greb får det til at gibbe lidt i dig, og da jeg trækker dig ind til mig til et kys, er der ingen modstand, ingen tøven, kun overgivelse. Mens vores læber mødes, og der udkæmpes en psudo kamp om hvem der kan trække den længest, har jeg løsenet min livrem, ladet bukserne falde, og er trådt ud af dem. Du tager fat om min pik, og kærtegner den, skal til at gå på knæ, men jeg stopper dig. Ikke nu. Nu skal du kneppes. Jeg vender dig om og bøjer dig ind over vasken, og mens jeg føre min pik langsomt op i dig, kigger jeg dig i øjnene. Du er ikke bare våd, du våd, villig og stram. Jeg presser mig helt i bund i første hug, og du stønner. Jeg lægger en hånd over din mund, og begynder at køre ind og ud af dig. Jeg kan mærke hvordan fissen malker min pik, og jeg kan se i dine øjne at det nu er dig der er helt væk. Et fast, hårdt tempo, og en hånd om din mund. Du undertrykker dine lyde, og jeg flytter mine hænder, så jeg kan tage fat om dit ene bryst. Med den anden hånd rækker jeg rundt om, og finder din klitoris. Dine knæ begynder at gi efter, og jeg holder dig oppe, mens jeg tager dig hårdere og hårdere. Ingen nåde, du bliver råkneppet, og du kan ikke holde din orgasme tilbage. I det du kommer, frembringer du en dyb stønnen, der ikke lader dem der skulle stå i kø i tvivle om hvad der foregår lige nu, og din fisse malker mig, og så kommer jeg, langt op i dig. Skyder hele dagens sammensparede ladning af varm sperm op i dig, og du knækker sammen ind over vasken. Et par minutter står vi og sunder os, inden min pik selv glider ud af dig, og du vender dig om. Vi kysser. Nu anderledes. Ikke det drillende, magtkamps kys fra før, men et blødt, forsonene kys. Et inkluderende kys. Vi tager hinanden ind, og vi omfavner hinanden. Dybt suk. Jeg får tøjet på, og du skal til at række ud efter toiletpapir til at tøre dig ren fra vores safter da jeg stopper dig. Jeg giver dig jakken på, og sender dig ud; nu er det din tur til at gå rundt og være i problemer i Ikea.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.