BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg må have blundet et kort øjeblik, for da jeg åbner øjnene, er både mine håndled og fodled er nu bundet fast til sengestolperne med fire silketørklæder. Jeg ligger egentligt ikke ubehageligt, som jeg ligger der fladt på ryggen, men jeg kan ikke bevæge mig særligt meget på sengen.

Jeg har ingen dyne over mig, men det gør faktisk ikke så meget, for jeg har en forventningsfuld følelse indeni, der gør, at jeg sagtens kan holde varmen. Jeg kigger mig omkring, men kan ikke se hende nogen steder og jeg bliver en anelse nervøs, men også lidt spændt. Et øjeblik tænker jeg, om hun mon er i gang med noget jeg ikke vil bryde mig om. Jeg er jo totalt handlingslammet og i hendes vold, men jeg slår tankerne hen og ligger bare og kigger op i loftet.

SEX I DAG?

Nu kan jeg høre hende på badeværelset, som ligger op til soveværelset og jeg slapper lidt mere af. Hun har i det mindste ikke bundet mig og så bare forladt huset. Jeg lukker øjnene og prøver at forestille mig, hvad der nu skal ske, for noget har hun gang i. Langsomt åbner døren til badeværelset sig og mine forestillinger bliver gjort totalt til skamme. Synet der møder mig, er langt bedre end jeg har kunnet drømme om.

Hun har nu iklædt sig en stramtsiddende beigefarvet skindkjole, der går til lige over knæene og uden ærmer.
Lange skindhandsker og thigh high støvler med høj slank hæl, alt sammen i matchende farve som kjolen.
Kjolen sidder som malet på hende og fremhæver hendes flotte kurver, og hendes solbrune hud på arme og knæ står flot til dresset. Gudesmuk er hun, som hun langsomt slentrer hen mod sengen, hvor jeg ligger uden mulighed for at røre mig.

Hvis ikke min pik var begyndt at røre på sig over hvad jeg eventuelt havde forestillet mig, der skulle ske, så gjorde den det nu. Mit lem får hurtigt nyt liv og begynder at pulse på min mave, hvor hun har placeret den, da hun forlod mig sidst. Snart efter står den lige op i luften og jeg kan mærke mit hjerteslag i den. Føler at jeg er ved at sprænges af liderlighed.

"Nå, I er vågnet?", kommenterer hun med et frækt smil. "Dejligt at der er liv i jer begge".

Hun kommer hen til sengen, kravler op og sætter sig på mine lår. Med handskerne kærtegner hun min overkrop. Finderspidserne cirkulerer omkring mine brystvorter, som bliver lidt stive af berøringen. Følelsen af skindet mod min hud er bare fantastisk og jeg kan næsten ikke være i mig selv. Langsomt lægger hun sig oven på mig og lader mig mærke hendes kjole. Kjolen dufter dejligt af skind og jeg nyder at mærke det og hende mod min hud. Hun lader sig glide langsomt op og ned ad mig og masserer derved min pik med den bløde skindkjole.

Pludselig letter hun sig lidt, tager fat i mit stive lem og retter pikhovedet ned mod mine tæer. Så glider hun længere ned til hendes bryster er ud for min pik. Med den ene hånd styrer hun pikken ned i hendes kavalergang og ned mellem hendes bryster. Nu begynder hun igen at glide op og ned ad mig, så hun brystknepper mig mens jeg mærker det bløde skind mod mine lår og bliver endnu mere erigeret. Mens hun langsomt knepper mig med sine bryster, slikker hun mig på maven og navlen når hendes tunge passerer den. Ville ønske jeg kunne få hænderne fri og røre ved hende.

Inden jeg er ved at komme, stopper hun og siger med et frækt smil:

"Må hellere passe på dig. Du skal jo gerne kunne holde lidt længere", og med et svup hiver hun min stive og varme pik op af kavalergangen. "Pyha ha", tænker jeg, "det var lige før den gik på mig".

Og som hun antyder, er hun langt fra færdig med mig. Nu lægger hun sig på knæ mellem mine ben og begynder at spille min pik af på mig med handskerne. Tager fat om mine boller og masserer dem blidt med den ene hånd mens dens anden har et fast greb om pikken og kører huden frem og tilbage. Pikhovedet er rødt og svulmende. Hun tager munden til hjælp og slikker op og ned ad skaftet. Op og vende pikhovedet og ned ad skaftet igen. Det føles så lækkert at jeg er ved at eksplodere. Det mærker hun, så hun behersker sig lidt og jeg prøver at tænke på alt muligt andet, så jeg ikke sprøjter op i luften. Jeg skal helst ikke komme endnu.

Hendes læber omslutter nu mit pikhoved mens tungen bearbejder spidsen af pikken inde i hendes varme og bløde mund. Mens pikhovedet er inde i hendes mund, spiller hun pik på mig. Hendes mundvand driver ned ad min pikken, så handskerne nu glider lettere henover mit lem. Føles helt utroligt intenst og jeg er igen ved at komme.

Hun afbryder slikkeriet og giver mig lige en kort pause. Så sætter hun sig i stedet mellem mine fødder og placerer hendes langskaftede støvler på hver side af min pik. Med et fast greb om pikken mellem støvlerne, begynder hun nu at bevæge dem op og ned ad pikskaftet helt til roden. Pikken glider dejligt mellem dem og synet af de flotte støvler omkring min pik er helt fantastisk. Hvis jeg kunne hjalp jeg til, men jeg er stadig bundet. Men ikke længe endnu.

Da hun kan mærke jeg igen er tæt på at eksplodere, rejser hun sig op og løsner båndene omkring mine hånd- og fodled. Hun sætter dig overskrævs på mig så jeg kan mærke min pik mod hendes balder gennem læderet. Til at begynde med bevæger hun sig langsomt frem og tilbage over min pik, men øger snart efter tempoet. Mine hænder finder hurtigt vej til hendes bryster der tager sig godt ud bag kjolen og føles fantastisk at lege med gennem det bløde skind.

Hun læner sig lidt frem så jeg kan komme til at lyne hende op på ryggen og jeg krænger kjolen ned over hendes skuldre. Hun har ingen BH på så hendes bryster er nu til frit skue. Sikke et dejligt syn. De flotteste runde bryster med stive brystvorter, der stirrer mig lige i øjnene. Mine hænder er over det hele på hendes bryster.

"Slik dem", kommanderer hun og læner sig yderligere frem så jeg kan nå dem med tungen. Jeg slikker og sutter det bedste jeg har lært. Mærker vorterne vokse i munden på mig, mens jeg nærmest krammer og klemmer livet ud af brysterne med mine hænder. Imens trækker hun kjolen op over hendes hofter så jeg nu mærker hendes fisse mod min meget stive pik. Skindkjolen hænger nu kun på hendes hofter og jeg nyder fornemmelsen da jeg tager fat i hendes hofter og kjolen og skubber hende frem og tilbage hen over min pik.

Det bløde skind i tykke folder om hendes hofter gør mig helt vild i varmen og jeg beder hende om at ride mig. Inden det kommer så langt giver hun lige min pik et par gode og fugtige indblæsninger, så den bliver godt smurt af mundvand inden hun igen sætter sig oven på mig. Nu er det endelig tid til at min pik skal ind i varmen igen. Det føles helt fantastisk da hun langsomt glider ned over min pik og tager den i fuld længde.

Hun begynder nu blidt og stille og roligt at ride mig, mens jeg med hænderne under hendes baller, hjælper hende med at bevæge sig op og ned. Synes af hendes gyngende bryster lige ud for mit ansigt er utroligt ophidsende. Tempoet bliver langsomt øget og hun placerer sine fødder i madrassen så hun frit kan bevæge sin fisse op og ned over min pik.

"Er ved at være der", stønner hun, mens hun fortsætter.

Et vildt syn at se pikken hurtigt forsvinde ind i mørket, for derefter hurtigt at komme ud, smurt ind i hendes fissesafter, der nu tiltager i mængde. Jeg lukker øjnene og lægger nakken tilbage og nyder hvert sekund af akten. Hun bøjer sig ned over mig, sætter knæene i madrassen og kører nu sit underliv frem og tilbage, stadig med min pik langt oppe i sig, mens hun kysser mig begærligt på halsen. Jeg gengælder hendes hede kys, mens vores ekstase stiger. Dejligt at mærke hendes bløde og fugtige læber mod mine. Tungerne slår knuder i et stort vådt tungekys.

Hun mærker pikken vokse i fissen på sig og nu vil hun have den i munden igen, så hun hopper af og vender sig om og kaster sig over min pik. Heldigvis lader hun mig også være med og placerer et knæ på hver side af mit ansigt så jeg kan kigge lige op i hendes lækre fisse. Grådigt tager hun mit lem så langt ind hun kan og begynder at give mig det vildeste blowjob jeg nogensinde har fået. Min pik er ikke lille, men alligevel tager hun den til roden hver gang hun dykker ned over den.

Jeg kigger stadig betaget på hendes fisse, mens jeg tænker: "Hold kæft, hvor er den lækker". Svulmende ydre skamlæber omgiver de indre og indgangen til den lækreste grotte. Jeg bliver nødt til at lade min tunge smage på varerne og presser derfor en pude ind under min nakke, så jeg ligger godt. Opildnet af hendes ivrige arbejde med min pik, begynder jeg at slikke hendes skamlæber, tage dem i munden en efter en og give dem en ordentlig tur.

"Uhmmmmm....", begynder hun at stønne, mens hun har min pik i munden.

Jeg masserer hendes clitoris med min næse og tunge, hvorefter jeg lader min tunge bevæge sig op til fissen og ind til de indre skamlæber. Hendes skedesafter smager herligt og jeg labber hver en dråbe i mig som hun kan producere. Jeg holder godt fast rundt om hendes hofter, mens jeg nu maser tungen op i hendes velsmagende og meget fugtige fisse og tungeknepper hende, så langt op jeg nu kan nå med tungen.

Stikker lige et par fingre indenfor og forsøger at ramme hendes G-punkt. Selvom jeg ikke har den store erfaring med det, så lader det til at jeg efter lidt tid finder stedet alligevel. Hun begynder i hvert fald at give sig og vride sig over mig så det bliver sværere at slikke hende. Men jeg holder fastere om hendes balder, så jeg bedre kan stimulere hende.

Da jeg kan høre på hendes stemme og mærke på hendes underlivs rystelser, at hun er ved at være der, så stopper jeg lige for at skifte stilling. Jeg vælter hende om på ryggen og tager fat om hendes ben så de peger lige op i luften. Spreder dem let så der er frit udsyn og adgang til hendes fisse. Med et godt greb med hænderne om hendes støvler ved anklerne, stikker jeg hurtigt min glinsende pik op i hende.

Læner mig lidt bagover og lader mit understel gøre arbejdet. Nyder synet af min pik der banker op i hende for derefter at dukke op igen. Mine hofter kører frem og tilbage, mens jeg holder fast i hendes støvler og banker pikken op i hende. Den forsvinder helt for hvert stød og man kan høre mine nosser klaske mod hendes balder.

Læner mig igen lidt fremover og placerer en støvle på hver side af mit ansigt op ad mine kinder. Dejlig følelse af skindet mod min hud. Rejser mig op på armene og presser hendes ben yderligere op mod hendes overkrop. Hvilende på mine arme og med hendes ben på hvert side af mit hoved er det nu tid til sidste akt.

Vi nærmer os begge orgasmen. I et rasende tempo høvler jeg mit lem ind og ud, ind og ud, ind og ud.

Hurtigere. Vildere. Hårdere.

Hun skriger højere og højere. Godt der er flere vægge mellem os og naboerne. Hendes skrig får mig til at øge tempoet yderligere.

"Ååååååååhhhhh, det føles helt vildt fantastisk", råber hun ud i soveværelset.

Holder igen så meget jeg kan så vi kan komme samtidig. Nu er det lige før. Et par stød mere og så er den der. Hun skriger "Mer'" og hun får mere. Hele min pik op i hendes lækre fisse. Igen. Igen.

Som om det var timet, kommer vi begge i en voldsom orgasme, der får os begge til at ryste bagefter. Ikke af kulde, men af ren ekstase. Jeg pumper en ladning sæd op i hendes fisse, mens hun sprøjter sin orgasme ud over mit underliv. Jeg falder sammen oven på hende og vi ligger lige et øjeblik og nyder hinanden, inden jeg ruller om på siden af hende.

Vi kysser hinanden og lægger os tæt sammen og trækker dynen op over os.

Dejligt at ligge tæt med hende på denne måde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.