BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som hun ligger der fladt på ryggen i sofaen, spreder hun sine ben lidt så jeg kan lægge mig mellem dem og oven på hende. Da min pik ikke er særligt meget begrænset af bukserne, er min begejstring meget synlig og mærkbar. Som jeg ligger der, begynder jeg at gnubbe mit underliv mod hendes mens jeg kysser hende endnu mere intenst på halsen. Med læberne napper jeg hende blidt i det ene øre. Hun følger meget sensuelt mine bevægelser med hendes underliv og vi kan begge mærke en reaktion. Er nødt til at holde lidt igen for ikke at få udløsning i bukserne. Det skal gemmes til senere.

Vi er nu begge to godt liderlige og opstemte af hinanden og beslutter vi os for at skifte lokation. Vi rejser os op og hun tager mig i hånden og fører mig ind til hendes seng. Inde på værelset hopper hun under dynen, og lidt genert tager hun sin kjole og det øvrige tøj af dér og kaster det på gulvet. Jeg tænker at hun jo allerede har set hvad der er at se af mig fra de mange billeder og FILM jeg har sendt til hende, så jeg hopper bare ud af klunset midt på gulvet og hopper op i sengen til hende og efterlader alt mit tøj i en bunke på gulvet.

SEX I DAG?

"Læg dig helt tæt ind til mig", siger hun med spænding i stemmen. "Jeg vil mærke hele din krop".

Jeg er ikke sen til at efterkomme hendes ønske og rykker nærmere mens min krop sitrer af spænding. Mens vi ligger og kigger hinanden dybt i øjnene, kan vi ikke lade være med at smile og jeg tror at vi begge tænker: "Nu ligger vi endelig her".

Imens går vores hænder på opdagelse på hinandens kroppe. Mine hænder ryster en anelse af nervøsitet, men jeg prøver at skjule det, dog uden det store held. Hun kan ikke lade være med at kommentere på det:

"Nå, er du bange, sådan som du ryster", siger hun og griner lidt.

"Nej", siger jeg, "men jeg har godt nok glædet mig længe til det her og jeg må sige at det overstiger mine vildeste forventninger"

"Bare vent", siger hun og fortsætter:

"Vi er kun lige begyndt", mens hun smiler frækt og lukker øjnene.

Jeg benytter lejligheden til at give hende små kys på øjenlågene og næsen. Hun lyder som om det er noget hun godt kan lide og hendes vejrtrækning skifter karakter. Hun trykker sig ind til mig. Hvor er det dejligt at mærke hendes bløde hud mod mine fingre. Selv om vi begge har passeret den første ungdom, føles hendes hud stadig som en ung piges. Med langsomme strøg udforsker mine fingre hver en centimeter af hendes skønne krop. Hendes maveskind er dejligt blødt og varmt og får mig til at tænke på en dal for foden et par smukke bjerge, hvor navlen kunne være en lille skovsø. Nu er det tid til at mine hænder skal på bjergvandring.

Langsomt begynder de at nærme sig brysterne. De små nakkehår rejser sig på mig, da jeg endelig når min destination. De er ikke kæmpe store, men dejlige faste og en god håndfuld. Lige som jeg godt kan lide det. Hænderne kører nu en tur rundt om brysterne og hen over dem. Brystvorterne får også en omgang og der går ikke længe før de reagerer. Ikke meget, men nok til jeg ved at jeg gør det godt nok og at hun er ved at komme i den rette stemning.

De erogene zoner undlader jeg indtil videre at berøre. For nu er det ikke det som det handler om. Jeg smyger mine ben rundt om hendes og ligger helt tæt op ad hende og nyder bare følelsen af hendes krop under mine hænder og mod min og føler næsten at vi smelter sammen til én krop.

Lidt efter lægger hun sig om på ryggen og spreder sine ben let og inviterer mig på den måde tættere på. Jeg er ikke sen til at efterkomme hendes invitation og hurtigt finder mine fingre kanten af hendes kønsbehåring og nusser lidt rundt i den, drillende og pirrende. Hun vrider sig lidt under min berøring og kan næsten ikke ligge stille. Det gør nu heller ikke så meget, for det ophidser mig at hun kan lide hvad jeg gør ved hende.

Mens jeg ligger på siden, rejser mig op på den ene albue så jeg bedre kan nå hende mellem benene og hun smyger sin ene arm ind under mig og om på min ryg, som hun meget langsomt og sensuelt fører sin hånd op og ned af, så jeg kan mærke hendes negle. En svag smerte, men samtidig masser af nydelse skyller gennem min krop. Det her kunne jeg lave resten af aftenen, men jeg har lidt flere planer, jeg godt kunne tænke mig at føre ud i livet.

Jeg kravler derfor ned under dynen, laver et lille telt med dynen og sætter mig på knæ mellem hendes ben. Langsomt lader jeg mine hænder køre op og ned af hendes flanker, mens jeg svagt strejfer hendes dejlige bryster på ydersiden. "Åh ja, mere", siger hun og vrider sig under min behandling.

Jeg lægger mig nu fladt på maven under dynen mellem hendes ben, så mit ansigt er lige ud for hendes fisse. Der er lidt mørkt under dynen, så det er ikke rigtig til at se så meget, men så meget mere skærper det mine øvrige sanser og gør oplevelsen større. Hurtigt har min tunge og mund fundet vej til hendes trekant og det ophidser mig sindssygt at smage hende. Har gennem årene tit tænkt på hvordan det mon ville være og nu er jeg så heldig at få svaret serveret på denne lækre måde. "Uhmm", tænker jeg, mens pikken vokser yderligere i mine bukser.

Mine hænder vandrer ivrigt rundt på hendes overkrop, og mens hendes hænder tager mig om nakken og presser mig nedad, begraver jeg mit ansigt i hendes skød. Slikker hende. Suger hendes clitoris ind i munden og lader tungen bearbejde den. Napper blidt i den med tænderne og hører hende komme med et hvin, der dog lyder lidt lavt her under dynen. Men det motiverer mig og jeg stikker tungen så langt ind i hendes skede som den kan komme. Hun smager fantastisk og det dunker endnu mere i min pik. Opildnet af min behandling, presser hun mit ansigt yderligere mod hendes fisse.

Jeg bevæger et par fingre op over hendes mave, strejfende hendes bryster inden de finder hendes mund og smutter indenfor, idet hun bøjer nakken ned mod mig. Hun giver mine fingre den store omgang og sutter på dem som om det var min pik. Slikker på dem, napper lidt i dem og suger så jeg føler neglene er ved at falde af. Godt fugtet af hendes mundvand trækker jeg lidt efter fingrene til mig igen og laver et fugtigt spor ned mellem hendes bryster, ned over maven og ned til fissen. Lader dem cirkulere omkring åbningen til hendes elskovsgrotte og også lige en tur forbi clitoris. Nu kom der lidt mere lyd på, selvom dynen virker som en lyddæmper.

Men nu er det tid til at de skal ind i varmen, så jeg samler de to fingre og med lukkede øjne, for at få fuld nydelse ud af det, lader jeg dem forsvinde op i hende. Hun føles dejlig og varm oppe i skeden – OG godt fugtig. Så der er rigeligt med smørelse til at mine fingre ubesværet glider ind og ud af hende. Lidt efter lister jeg en tredje finger med ind og den smutter uden videre bare med ind. De to andre kender jo vejen.

I starten langsomt, men efterhånden hurtigere og hurtigere. Med den anden hånd spreder jeg hendes ydre skamlæber, så min tunge bedre kan komme til. Smagen er helt fantastisk og jeg slikker det bedste jeg kan, mens den anden hånds fingre stadig bearbejder hendes livmoder indefra. Jeg prøver også at finde hendes g-punkt med fingrene, og da det lykkes, samtidig med at min tunge stimulerer hendes clitoris, stønner hun så højt at lyden sagtens høres igennem dynen. Bare ikke naboerne hører noget.

Hun trækker nu sine ben op til sig og jeg kravler længere op over hende, så jeg kan nå hendes bryster med munden. Stadig begravet under dynen begynder jeg at slikke dem og også vorterne får en ordentlig tur. Imens ælter mine fingre løs, blidt men også lidt krævende.

Min pik, der efterhånden er stor og stiv, gnider jeg mod hendes underliv. Dejligt at mærke hendes fisse mod min pik og graden af liderlighed stiger yderligere hos os begge. Hun trækker dynen ned over mit hoved, så vi kan se hinanden i øjnene mens jeg stikker min store pik så langt ind i hendes fisse som den kan i første omgang. Det føles lidt tørt og stramt, men efter et par ture ind og ud, er den mere smurt og nu kan jeg komme længere ind, til den forsvinder til roden. Et par ture mere og nu glider den bare perfekt.

Imens jeg er i gang, stikker hun sin ene hånd ned mellem benene på sig selv, laver en ring med to fingre og masserer min pik mens den kører ind og ud af hendes fisse. Med den anden hånd stimulerer hun sin clitoris. Jeg bøjer mig ned over hende og mens hun kan høre min lidt mere anstrengte vejrtrækning, kysser og slikker jeg hende i nakken.

Jeg øger tempoet med pikken og hun begynder at stønne mere og mere. Hendes negle borer sig ind i ryggen på mig, men det ophidser mig kun yderligere. Vi begynder begge at nærme os en orgasme hvilket ingen af os er i tvivl om, så det hele bliver lidt vildere og mere intenst. Jeg havde godt på fornemmelsen at jeg i hvert fald hurtigt ville få min første orgasme da det er længe siden jeg har prøvet noget lignende.

Jeg giver den fuld gas og giver den alt hvad den kan trække. Kysser hende på halsen mens jeg stikker den dybt ind i hende. Mærker den kommer godt i bund, men det lader til at hun godt kan klare og lide det. Hun ligger ihvertald og stønner: "Hårdere. Mere"

Jeg gør hvad jeg kan for at gøre hende tilfreds. Det lader til at hun er på vej ud over kanten om ikke så længe. Hendes stønnen tager til og jeg er helt svedt over det rasende tempo. Får åbenbart samtidig stimuleret hendes G-punkt, for pludselig, i et kort øjeblik, bliver hun helt stille inden hun brøler sin orgasme ud og jeg mærker hendes safter, der fosser ud af hende, ud over min pik og nosser. Hendes fissekramper masserer min pik på den vildeste måde og jeg er lige ved at komme.

Når lige at tænke "kæft, hvor er hun lækker", inden jeg med et brøl får den vildeste orgasme og kommer dybt oppe i hende. En helt fantastisk fornemmelse at komme næsten samtidig og fornemme vores elskovssafter blande sig langt oppe i hendes skede.

Jeg synker sammen oven på hende og ligger lidt og tænker og mærker efter om det her virkelig skete. Jo den er god nok. "Hvor heldig kan man være" tænker jeg...

Sådan ligger vi et stykke tid og nyder og mærker hinanden og får lige pulsen lidt ned igen. Pludselig rejser hun sig for at gå på toilettet, nøgen og dejlig som Vorherre har skabt hende. Nu er hun pludselig ikke genert mere. Halvvejs igennem soveværelset, vender hun sig halvt om mod mig og siger: "Nu går du ingen steder, vel?". Det kunne jeg ikke drømme om.

Jeg lægger mig godt til rette oven på dynen, splitternøgen, folder hænderne under nakken og lukker øjnene lidt og nyder at tænke tilbage på det der er gået forud. Tror jeg falder lidt hen, for da jeg åbner øjnene lidt senere bliver jeg noget overrasket.........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.