BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Med en anelse nervøsitet og spændinger i maven kører jeg hen og parkerer foran naboen til hendes venindes hus i den lille provinsby. Lidt diskret, så der ikke bliver nogen snak i nabolaget. Normalt bor hun i en anden landsdel, men er tilbage i mit lokalområde for at besøge noget familie og har derfor lånt et hus af en god veninde.

Det er vores første møde, bare hende og jeg. For 25 år siden startede vi begge på den samme uddannelse og tilfældet ville at vi kom på samme hold. Hun var 5 år ældre mig og af den årsag noget mere moden end jeg, så der var aldrig noget romantik mellem os. Vi kunne da godt gå i byen i en flok med andre fra studiet og hygge og drikke os fulde, men der skete aldrig mere. Jeg tror end ikke hun så til min side på den måde og inden jeg fik fingeren ud, havde jeg fået introduceret hende for en af mine gamle folkeskolekammerater og de blev kærester. End of story. Men derfor kunne jeg godt begære hende i det skjulte. Efter et par år på studiet mødte jeg en anden kvinde, vi flyttede sammen, blev senere gift og jeg så aldrig min studiekammerat mere.

SEX I DAG?

For få år siden faldt jeg ved en tilfældighed over hende på Facebook og vi blev venner gennem dette medie. En aften, hvor hun var alene og trængte til selskab, begyndte vi at skrive på Messenger. Hun havde brug for at lufte nogle tanker om en fyr hun så lidt til, men som hun ikke helt kunne finde ud af. Jeg forsøgte på bedste vis at opmuntre hende og det lykkedes vidst, for hun takkede senere fordi det lykkedes mig at få hende fornuftigt gennem den deprimerende aften. Fra den dag af begyndte vi regelmæssigt at skrive til hinanden.

Hun skrev om sine bestræbelser på at finde den rigtige fyr og jeg om mine problemer med min kone, som gik ud på at vi ikke havde haft sex i flere år efterhånden. Jeg er på mange måder glad for min kone, men de sidste år har der intet intimt været mellem os og jeg føler at hun i hvert fald ikke har behov for noget som helst fysisk. Mit ægteskab er nærmest som et godt venskab, men ikke mere.

Men drifter og lyster har jeg masser af, så jeg klarer ærterne selv, når jeg bliver liderlig, men uden at min kone ved det, tror jeg da.

Efter et stykke tid med skriverier mellem min studiekammerat og jeg, begynder jeg at lukke lidt op for posen og hun er heldigvis med på ideen. Jeg bliver mere og mere modig og fortæller hende om nogle af mine inderste fantasier, selvom jeg er bange for at hun synes jeg er for underlig. Heldigvis syntes hun ikke det, men bakkede mig op i at det er jeg langt fra alene om og at det er helt normalt. På et tidspunkt nævner hun at hun da godt kunne tænke sig at jeg afprøvede nogle af mine fantasier sammen med hende. Det gjorde mig utroligt liderlig at tænke på hende på den måde igen. Jeg begyndte at tage lidt intime billeder af mig selv og det gengældte hun. Vi ringede også sammen en gang i mellem og selv om vi startede med at holde samtalen på et sobert niveau, endte vi altid med at fortælle om hvad vi ville gøre ved hinanden hvis vi stod overfor hinanden i virkeligheden. Samtalen sluttede som regel med at mindst en af os fik orgasme. Utrolig lækker og meget ophidsende telefonsex.

Det ene tog det andet og vi aftalte at vi ville prøve at finde tid til at mødes og se hvor det bar hen. På et tidspunkt passede vores kalendere sammen, da hun skulle hjem til sin fødeegn og besøge noget familie. Hun lånte et hus af en god veninde i en lille uges tid og nu var der endelig mulighed for at mødes.

Så lige nu holder jeg bare 100 meter fra et hus med en lækker kvinde, som har sagt ja til at mødes med mig, vel vidende hvad jeg har i tankerne. Jeg slukker motoren, stiger ud af bilen og låser den.

Dirrende over hele kroppen, men med målbevidste og hurtige skridt, er jeg snart oppe ved hoveddøren. Min rystende pegefinger kan næsten ikke ramme dørklokken. SÅ lykkedes det. DING DONG. Min sidste tanke da jeg ser hendes silhuet gennem det matterede glas er: "Bare hun nu ikke bliver skuffet ". Så bliver min hjerne totalt tom. Kæmpemæssigt vakuum. Føles som en evighed før jeg ser håndtaget bevæge sig nedad. Døren åbner sig ganske langsomt. BAM.

Hun åbner smilende døren og siger: "Jeg har glædet mig så meget til at du skulle komme".

Med et nulstilles alle mine forventninger og forestillinger. Det her er meget bedre end jeg havde drømt om.

"Kom indenfor", siger hun med et frækt smil om munden.

WOW. Hvor ser hun gudeskøn og skidedejlig ud som hun står der i hendes lette sommerkjole. Faktisk ikke langt fra de billeder jeg har af hende inde i mit hoved fra den periode på studiet hvor jeg var lun på hende.

Jeg kommer lige ud af min boble og træder indenfor så hun kan lukke og låse døren. Jeg vender mig om mod hende. Hun åbner sine arme mod mig.

"Yes", tænker jeg. Al min nervøsitet er nu væk. Nu er det kun nu'et der tæller. Skynder mig at give hende et tæt kram. Mens vi står helt tæt i et skønt kram, kan jeg ikke undlade at lade mine hænder bevæge sig rundt på hendes ryg og mærke hende. Også lige lidt ned over hendes dejlige numse. Giver hende også lige et kys på halsen. Bare sådan et hurtigt et så hun næsten ikke bemærker det, men det gør hun. Det bemærker jeg på hendes vejrtrækning der lige bliver stille et øjeblik. Kan ikke helt lade være med at presse mit underliv ind mod hende, så hun kan mærke at jeg allerede er ret begejstret. Hun er ikke sen til at presse lidt tilbage med små cirkulerende bevægelser.

Vi sætter os ind i stuen på hver sin side af sofabordet. Hun i sofaen og jeg i en lænestol. Vi begynder at snakke om løst og fast, ligesom de mange gange i telefonen. Jeg elsker hendes latter, så jeg fyrer et par jokes og morsomme bemærkninger af, så jeg kan høre den igen. På et tidspunkt tænker jeg at nu er jeg nødt til at udvise lidt mere initiativ, så jeg rejser mig og sætter mig i sofaen ved siden af hende mens jeg siger:

"Jeg synes vi er så langt fra hinanden så jeg sætter mig lige lidt tættere på"

Den er hun med på og sender mig det flotteste smil.

Vi snakker lidt videre, men der går ikke længe før jeg rykker tættere på hende i sofaen. Hun er simpelthen for fristende. Jeg lægger højre arm om hende og nusser hende på ryggen. Hun lægger sin ene hånd på mit lår og gør det samme. Min hånd bevæger sig op i nakken på hende og kæler for nakken. Lidt op i hendes korte lyse hår og kører fingrene rundt i langsomme bevægelser og masserer hendes hovedbund. Hendes hånd kører op og ned ad mit lår og jeg mærker varmen brede sig i mig.

Jeg rykker endnu tættere på så jeg bedre kan mærke hende. Dufte hendes forførende parfume. Kravler lidt ind over hende fra siden så jeg kan komme til at kysse hende i nakken. Jeg bruger tungen lidt og kører den rundt i bløde cirkelbevægelser. Lyner lynlåsen på bagsiden af hendes kjole ned, så jeg kan få en hånd ind og mærke hendes dejlige bløde hud. Mens jeg holder vejret, bevæger jeg min hånd med åndeløs spænding helt ned ad ryggen til trussekanten. Gyser lidt ved tanken om hvad trusserne skjuler og hvad jeg forhåbentlig kommer til at se mere til senere.

Med et snuptag får jeg løsnet hendes bh på ryggen så den ikke er en hindring for en videre udforskning af hendes skønne krop. Skal også lige forbi hendes bryster med den ene hånd for at samle appetit til senere. Rart endelig at mærke hendes bløde bryster, som jeg indtil nu kun har set billeder af. Samtidig med at jeg berører hendes bryster, er hendes hånd i fuld gang med at massere den stadigt voksende bule i mine bukser. Havde været lidt forudseende og taget sweatpants på hvor der er lidt mere bevægelsesfrihed i forhold til jeans. Så hun får fat rundt om hele dyret og begynder rytmisk at køre frem og tilbage med hendes hånd. Det gør noget godt for mig og jeg bliver mere ivrig i hendes halsregion. Jeg lægger hende ned på ryggen og overkysser hendes hals med små lette sommerfuglekys mens mine hænder er overalt på hendes bryster. Hendes hænder har fundet vej ind under min t-shirt og med neglene "fremme" kører hun sine fingre op og ned af min ryg. Det elsker jeg bare.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.