BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Gulvbrædderne knagede blidt under tæppet, da Katja satte kufferten ned. Hun smilede svagt for sig selv, fordi følelsen af endelig at være nået frem gjorde hende glad over det hele. En uge i Paris! På helt egen hånd skulle hun nyde byen, dens restauranter, butikker og de eventyr, hun forhåbentlig ville komme ud for. Manden bad disken var en midaldrende franskmand. Overskægget bredte sig som en sngel ud på overlæben, og han gav hende et frækt blik, da hun stak numsen i vejret for at åbne sin håndtaske. Efter at have givet hende nøglerne til værelset på anden sal blev det lumre blik skiftet ud med fransk ligegyldighed, mens han betragtede Katja bakse med sin kuffert på den smalle trappe. Knurrende inde i hovedet tænkte hun sit om den uhjælpsomme receptionist, samtidig med at hun konstaterede, at lige præcis franskmænd i højere grad kunne slippe af sted med at være uhøflige. Det var ligesom en del af deres charme. En time senere havde hun taget et bad, viklet håndklædet om kroppen og sad nu på altanen med et glas rødvin. Da Rasmus var gået fra hende for 3 måneder siden, havde hun lvoet sig selv en tur til Paris som trøst, lige så snart hun var blevet i lidt bedre humør. Nu skulle hun fandme shoppe igennem, tænkte hun og nippede til glasset, mens hun i hovedet lagde en strategi for, hvilke butikker hun skulle besøge først. Hun havde boet et år i Paris, dengang var hun 19, og hun vidste præcis, hvor både de fede genbrugs- og designerbutikker lå.

Midt i tankerne om de bedste shopping-steder bankede det på døren. "Roomservice," lød det ude fra gangen på et spinkelt engelsk med en kraftig fransk accent. Med et fast greb i håndklædet åbnede hun døren og stod ansigt til ansigt med den lækreste fyr, hun længe havde set. Høj med pjusket mørkt hår, brune øjne og et sødt smil. Hun sank en ekstra gang og blev pludseligt enormt bevist om sin egen nøgenhed under håndklædet. "Jeg hedder Marcel, jeg er aftenreceptionist og skal lige tjekke din telefon. Vi har haft lidt problemer med forbindelsen idag," sagde han, mens han uopfordret begyndte at gå ind i rummet. Katja bakkede automatisk for at give plads, med det resultat at hun faldt over sin kuffert, der stadig stod midt ude på gulvet. Hun nåede at række en udglattende hånd ned over håndklædet, men fik vrikket om på benet i faldet. Marcel grinede og smilede trøstende, samtidig med at han rakte en hånd ud for at hjælpe hende op. "Er du allerede faldet for mig?" jokede han. Katja kunne ikke undgå at lægge mærke til, at hans blik hvilede længere end normalt på hendes lår, men da han trak hende op, fik smerten fra hendes ben et øjeblik jaget tankerne væk fra hans intense, brune øjne.

En halv time senere lå hun stablet fint op i sengen med puder og rødvin, og Marcel insisterede på at holde hende med selskab. Han var tydeligvis meget mere hjælpsom end den sure mand med overskægget, hun først havde mødt. De sludrede om løst og fast, men en gang imellem blev Marcel nødt til at gå, fordi han skulle ordne noget i receptionen. Han kom dog reglmæssigt og kiggede ind til hende. Hver gang snakkede de, som om de havde kendt hinanden længe. Ved sekstiden tog Marcel lidt mad med op på værelset på en bakke. Lidt baguette, ost og druer. "Jeg har fået min ven til at kigge efter receptionen for mig, så jeg kan holde dig med selskab," sagde han og så pludselig lidt usikker ud. "Hvis du altså har lyst til det?" Katja forsikrede ham om, at det var dejligt, han tog sig sådan af hende, og hun kunne mærke, at hun blev ved med at smile til ham, mens de spiste, snakkede og drak rødvin. Nogle gange føltes det, som om deres øjne låste sig helt fast i hinanden. Katja fortalte om sit studieliv hjemme i Danmark, og Marcel fortalte om, hvordan det er at vokse op i verdens smukkeste by. Med tiden begyndte rødvinen også gøre sit, for da Marcel på et tidspunkt begyndte at nusse hende på benet, gik der et stød op gennem hele kroppen på hende, der fik hende til at udstøde et suk.

De stirrede på hinanden et kort øjeblik. Katja følte det, som om hele værelset sitrede undertrykt seksualitet, mens Marcel med en langsom bevægelse satte sit rødvinsglas fra sig og lagde sin hånd på hendes ben. Langsomt lod han hænderne glide over hendes lægge, hendes knæ og stoppede tøvende ved håndklædekanten, der stadig omkransede hende midt på låret. Katja kunne dårligt trække vejret, så ophidset og spændt var hun. Hun spredte benene lidt og skød samtidig underlivet frem i sengen. Marcels øjne blev slørede af begær, og han rømmede sig hæst, inden hænderne forsatte op. "Du er meget smuk," hviskede han, mens han lod fingre glide mellem hendes lår. Katja opgav at svare, men lænede sig i stedet frem for at få et kys. Hans tunge var varm, og han bed hende legende i underlæben, mens han hænder ikke et sekund holdt op med at bevæge sig under håndklædet. Da han stak en finger ind i hende, greb Katja fast om bæltespændet i hans cowboybukser og åbnede det med besvær på grund af bulen, der maste på bag stoffet. Marcel lod skiftevis sin finger glide ind og ud af hende og kærtegnede hende uden på hendes skød. Katja havde fået hans pik ud i det fri, og med den ene hånd strøg hun hen over hans hofte, mens hun rytmisk forkælede ham med den anden hånd. De sad begge op i sengen, mens de svajende rørte ved hinanden, indtil Marcel med en kraftanstrengelse skød hende fra sig. "Det må ikke gå for hurtigt," sagde han, da han havde fået vejret. "Jeg vil være sammen med dig hele natten, jeg vil ikke komme allerede." Katja nikkede inforstået til ham, denne nat måtte gerne vare evigt. De lagde sig ned ved siden af hinanden i sengen, og han nussede hende i håret, mens han fortalte om alle de steder, hun burde se i Paris.

Mørket havde lagt sig over rummet og ude fra de åbne altandøre kunne de høre gadens støj forvandle sig til aftenlyde med glade stemmer fra folk, der var på vej i byen, et pift efter en pige og svag musik fra gud ved hvor. Marcel holdt om hende bagfra og kyssede hende i nakken. Små, blide kys der langsomt voksede i intensitet, mens hans hænder masserede hendes bryster. Katja lukkede øjnene og nød at blive omfavnet og rørt, mens hun skubbede sig bagud, så hun kunne mærke, hvordan hans pik igen blev stiv. Hun løftede sit ene ben op og mærkede hurtigt hans pik glide in mellem lårene. Hun var våd, og pikken gled frem og tilbage, inden den fandt åbningen. Med stor kraft stødte han op i hende bagfra, og hendes regelmæssige suk blev afbrudt af et gisp. Sammen fandt de rytmen, og han stødte og stødte, mens hans hænder kærtegnede hendes bryster, gled ned over hoften og op igen. Han stak en finger ind i munden på hende, og Katja suttede løs for ikke at komme til at stønne for højt.

Hun følte, at hele hotellet måtte vide, hvad der foregik på hendes værelse, for hun var så opfyldt af liderlighed, at det måtte sende impulser ud gemmen væggene. Marel udstødte et brøl, da han kom, og hun kunne mærke rystelserne i hans arme, der skælvende holdt om hendes krop. Han ventede på, at åndedrættet lagde sig lidt, hvorefter han med et snuptag vendt hende om på ryggen og dykkede ned mellem hendes ben. Hans våde tunge var vidunderlig let og insisterende på en gang. Den søgt frem og tilbage, op og ned og fik hende til at bide sig i læben for ikke at skrige for højt. Han lod hænderne danse hen over hendes mave og lår, mens han slikkede hurtigere og hurtigere, Katja skreg, da hun kom. Hin kunne mærke, hvordan sammentrækningerne redte sig ned gennem hendes krop som bølger, og blev helt flov, da det gik op for hende, hvor hårdt hun havde hevet Marcel i håret. Han smilede bare træt, gav hende et kys og lagde sig ned tæt ind til hende.

De holdt om hinanden det meste af natten, vuggende og småkyssende gled de ind og ud af søvnen. Katja kunne ikke huske, hvornår hun sidst havde haft så god sex. Hende og Rasmus' sexliv havde været dødt i flere måneder, og hun havde helt glemt, hvordan det føltes at blive overrumplet af begær. At være ved at dø for at få lov til at smage hans tunge, holde om hans stive pik, dufte ham og give sig hen. Ud på morgen elskede de igen. Hun red ham, mens han lå stille med lukkede æjne og et saligt smil på munden, og lod hende bestemme tempo og rytme. En gang imellem rakte han hænderne op og formede dem som kurve om hendes bryster, mens hun rokkede frem og tilbage, indtil de begge kom. Da Marcel skulle op, var Katja helt kvæstet, men på den gode måde. Hun kunne ikke holde øjnene åbne, mens han tog tøj på, og var næsten gledet ind i søvnen, da hun mærkede et afskedskys på sin mund. Det var langt ud på formiddagen, da hun vågnede, og solen stod ind i det lille værelse. Kufferten stod stadig midt ude på gulvet, og rundt omkringstod rødvinsglassene og puder, der var røget ned. Hendes ben virkede helt fint, og hun følte sig ubeskriveligt let om hjertet og meget lykkelig, da hun gik ud af værelset. Hun nikkede til overskægget, der stod bag disken i receptionen. I døråbningen vendte hun sig om. "Kommer Marcel på arbejde igen i aften?" spurgte hun. Overskægget så lidt desorienteret på hende. "Der arbejder ingen her, der hedder Marcel. Der er kun mig og min kone," svarede han med et nik ud mod baglokalet, hvor Katja kunne ane en fyldig damebag. Et øjeblik forstod hun det ikke, men måtte så smilende overgive sig til beskeden. Måske var Marcel bare en god ånd, der havde besøgt hende? Eller en fræk og modig pariser? Uanset hvad var Katja sikker på, at hun lige nu var på sit livs bedste ferie. Og der var hele seks dage tilbage...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.