BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde på en side på nettet for 4 år siden mødt en sød fyr lidt yngre end mig, hvor snakken kom ind på fantasier og lyster i det seksuelle miljø.. Vi var begge lidt tændt på det med herre/slave og han var hurtig til at gribe den, da vi på et tidspunkt havde udviklet mobil-numre blev det sådan, at han kunne give mig en ordre som jeg skulle udføre, kunne være at tage på arbejde uden trusser, eller til træning med lyst-æg oppe og som regel involverede det et billede, han skulle have som bevis.. Han elskede også, når vi havde chattet, at se et billede af, hvor våde mine trusser var blevet, for ja jeg bliver meget våd, når jeg er tændt.. Det blev aldrig til et møde, selv om vi havde snakket om det rigtig mange gange, og stille og roligt stoppede vores kontakt..

Efter nogle år møder jeg så den samme fyr igen her på g6n, hvor vi kom i snak igen.. Han var meget ligefrem og spurgte ind til, om jeg havde fået udlevet min fantasi og fået noget pik.. Jeg måtte indrømme at efter jeg var gået fra ex-kæresten, havde det stået stille med sex-delen, jeg havde en ide om, at det med at skulle have uforpligtende sex, ikke lige var mig, at det skulle betyde noget mere for mig, men var efterhånden blevet så liderlig, at jeg ikke kunne blive ved at undvære en pik.. Mine fingre, dildoer og massage-apparater var simpelthen ikke nok for mig længere. Selve herre/slave tingen havde vi ikke haft oppe at vende ud over han kaldte mig sin tøs..

SEX I DAG?

Snakken gik frem og tilbage om at mødes, så jeg kunne få hans pik, som både han og jeg vidste, tændte mig rigtig meget, men min generthed var en blokade og tanken om en bolle-ven var lidt forkert i min verden, men det endte med jeg sagde ja, til at han skulle komme og besøge mig, så kunne vi se om det førte til sex..

Jeg havde været i bad, barberet fissen og klædt mig på i en kort nederdel, g-streng, bh og soltop – var så nervøs og sommerfuglene flagrede rundt i min mave, havde lyst til at skrive til ham, at han ikke skulle komme, men tog mig selv i at tænke, at nu skulle jeg prøve og leve livet og ikke lade min generthed styre mit liv..

Det ringede på døren, jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle reagere, men gik ud og lukkede op, der stod han, jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre af mig selv, men fik budt ham velkommen og han fik et kram, sjovt nok kunne jeg kun tænke på hans pik, selv om det også var det samme, som der skræmte mig lidt.. Vi satte os ind i sofaen, husker ikke om vi sad ved siden af hinanden, eller i hver vores sofa, da vi snakkede om alverdens ting, som intet havde med sex at gøre.. Kunne mærke jeg var meget våd og skulle tisse, og tænkte det måtte jeg lige få ordnet, inden vi gik videre. Da jeg kom ud fra badeværelset og lige havde fået vasket fissen lidt efter besøget, så gik han mig i møde og sagde: "du virker da ikke spor genert". Han skulle bare vide, hvordan jeg følte indeni mig..

Han greb fat i mig og begyndte at kysse mig, jeg kyssede igen og kunne mærke, hvor tændt jeg blev. Han tog fat om mine bryster og der blev taget godt ved, det gjorde ondt, men det tændte mig også bare yderligere.. Tog hånden ned på hans bule i cowboybukser og masserede hans pik, nøj den føltes godt, det var helt fantastisk at efter så lang tid, endelig at mærke en pik mellem sine hænder igen.. Får pakket hans skønne pik ud af bukserne, sætter mig på hug og tager pikken i munden, nøj det er lækkert og nyder at sutte hans pik, og nulre hans nosser imens.. Kan høre på hans vejrtrækning, at jeg ikke helt gør det forkert, da hans vejrtrækning bliver mere påvirket, jo mere jeg sutter..

Han hev mig op og stå, og skubbede mig over mod sofaen, hvor han tog tøjet af mig, placerer mig i sofaen og hans fingre begyndte at lege med min meget våde fisse, "hold da op du er våd", siger han til mig.. Han begyndte at fingerkneppe mig, og nøj det føltes godt, han legede også med min klit, som var meget følsom, og det føltes lidt for intenst, men vildt lækkert.. Han tog fat i sin pik, og førte den hen til min våde fisse, lod den presse sig ind i mig og begyndte at kneppe mig.. Mærker hvordan min fisse slugte hver cm af hans pik, den havde savnet at blive fyldt ud af en pik. Han trak sig ud af mig, og opdager hans pik er blodig, ejj fuck så flovt, troede min mens var helt ovre, havde ikke blødt i et døgn, men det måtte være fordi, han kom så dybt i mig. Fandt et håndklæde vi kunne have under os, for han havde bestemt ikke planer om at stoppe på grund af lidt blod..

Da han havde kneppet mig til min første orgasme, lå vi tæt i sofaen og snakkede, han begyndte at lege med min fisse igen, og mente vi skulle kravle ind i sengen, hvilket vi gjorde, derinde var det op på alle 4, og hans pikhoved pressede igen mod min fisse, og så forsvandt den ind i min fisse igen, uhh det føltes så lækkert at blive kneppet af hans skønne pik.. Han kneppede mig til en fantastisk orgasme mere, og han skød sin varme sæd op i mig.. Vi lå og slappede helt af, inden han hoppede på badeværelset og kørte hjem bagefter..

Jeg følte mig som i den syvende himmel, hold da op det havde været lækkert med hans pik efter at min fisse havde savnet pik så længe. Han var kommet, taget min generthed stille og roligt, for derefter at kneppe min fisse, og fået mig til at komme et par gange, inden han selv kom inde i mig.. Uhm så lækkert..

Vi skrev frem og tilbage om oplevelsen og om et kommende møde igen.. Det blev lørdag, og jeg skulle have gæster til spisning, det blev en våd aften som endte med en bytur. Han havde skrevet til mig, at han ville komme, når mine gæster var taget hjem.. Så blev det tid til, at mine gæster ville hjem fra byen, så jeg skrev til ham, jeg vidste han havde en times køretur, så vi havde aftalt, at jeg bare lod døren være åben og hoppede i seng, så skulle han nok vække mig, når han kom.. Jeg kom hjem, fik tisset af og børstet tænder og hoppede nøgen under dynen.. Var rimelig beruset, så kunne ikke holde mig vågen.

Jeg vågnede ved, at dynen blev løftet og en liderlig og nøgen gut kravlede ind til mig, han var ankommet.. Han tog med det samme sin hånd ned mellem mine ben og kyssede mig i nakken. "Fuck du er våd – tøs" og han havde ret, havde været noget tændt på dette lille scenarie. Han begyndte at massere min klit, hårdt og intenst, og jeg følte, det blev for meget så skubbede til hans hånd, han tog fat i min hånd og stoppede den, mens den anden stadig gnubbede min klit. Jeg kom i den første orgasme denne nat, og var ved at gå fra forstanden af liderlighed. Han vendte mig rundt på ryggen, kiggede mig i øjnene og sagde: "din liderlige tøs, nu skal du få den pik du drømmer om" Jeg fik fremstammet et "ja tak" og med det samme hamrede han sin pik ind i min fisse, tog den ud og hamrede den i bund igen, han kneppede mig hårdt og dybt, og mine hænder havde et fast greb om hans balder, nøj jeg nød det, selv om han var en smule voldsom..

Han fik mig op på knæ og kneppede mig nu bagfra, mens mine balder fik nogle hårde slag indimellem, det sveg, men smerten gik hurtigt over i nydelse, det var en fantastisk følelse og kunne mærke hele kroppen byggede op til endnu en orgasme, hans hånd fandt min klit og mens han kneppede mig hårdt, jeg forsøgte at stoppe hans hånd, så jeg ikke allerede kom igen, han sagde: "flyt din hånd tøs" og jeg adlød med det samme, kort efter kom jeg i en fantastisk orgasme og lidt efter kom han også.. Vi lagde os til at sove..

Vågnede og kunne høre ham ligge og små-snorke ved siden af mig, kunne ikke lade være med at ligge og kigge på ham, tænkte på hvad han og hans pik havde gjort ved mig i nat, men var stadigvæk lidt groggy, så efter lidt tid faldt jeg hen igen – ikke dybt hen, men bare sådan lidt overfladisk. Kunne mærke han bevægede sig i sengen og slog øjnene op, og kunne se han var vågen, vi snakkede lige kort inden min hånd listede over under dynen til ham, og fandt en halvstiv pik, som jeg masserede let, hvorefter jeg lod munden falde på den, kørte tungen op og ned af skaftet, ned på kuglerne som blev slikket og suttet godt på, lod igen tungen køre op og ned, lige i kanten af pikhovedet mens fingrene masserede kuglerne, lod læberne lukke sig om pikken og lod pikken forsvinde ind i munden. Tænkte nu skulle jeg forkæle ham og hans pik efter hans fantastiske sex i nat, så gav ham et super godt blowjob, men han ville ikke, at han kom, så pressede mig væk og kravlede ned mellem mine ben og slikkede min fisse, hold da op, det var længe siden og alt for få gange i mit liv, jeg havde mærket en tunge lege med min klit, slikke min fisse og kneppe min fisse.. Jeg nød det rigtig meget, hold da op det var så lækkert..

Få sex i dag

Efter noget tid med tungen mellem mine ben, var han klar til at give mig hans skønne pik igen, elskede måden den stod stiv og rank ud foran min fisse, når den var klar til at trænge ind i mig.. Han kiggede mig i øjnene inden hans pik fyldte min fisse.. "Er du liderlig tøs" – "ja" måtte jeg jo indrømme. "Er du klar til at mærke min store pik i dig?" "jeg er så klar, til at mærke din skønne pik". Han lod hovedet komme ind og tog den så ud igen, han gjorde dette nogle gange, og jeg ønskede bare han ville kneppe mig, og ikke bare tirre mig og min fisse med kun pik-hovedet, jeg havde brug for at mærke hele hans pik. Han tog pikken helt ud, og fingerknepper mig så, jeg nød det og havde svært ved at ligge stille, han slog mig på indersiden af lårene og fik at vide, jeg skulle ligge stille.. Jeg gjorde som befalet, og bedte ham om at kneppe mig. "Du er en liderlig tøs, hva?" "Ja jeg er, knep mig nu" Han tog sin pik i hånden, førte den ind i min fisse stille og roligt, da han trak den ud igen, hamrede han den i bund og kneppede mig hårdt, det gjorde ondt, men jeg havde ventet på det, og nød det rigtig meget..

Da han havde kneppet mig lidt, vendte han mig på siden, lagde sig bagved mig og kneppede min fisse, trak sig ud, og forsøgte at presse sin pik op i min røv, han pressede stille og roligt, jeg forsøgte at stoppe ham, analt har aldrig været mig, tænder ikke på det, syntes tanken er ulækker. Det at hans skønne pik nu forsøgte at trænge derind, kunne jeg slet ikke have, og kunne ikke slappe af og lade mig nyde det. Så dermed kunne han heller ikke rigtig trænge ind i mig, og efter lidt forsøg trak han sig ud igen. Han fingerkneppede mig vildt og voldsomt, det var fantastisk, og min krop kunne slet ikke holde sig nede på sengen, den flitsbuede op under hændernes leg. Han vendte mig om igen, og fik mig op i doggy og min balder fik et par hårde slag inden han kneppede os begge til orgasme.. Vi stod op og han tog hjem igen..

En dag nogle dage senere skrev vi så igen sammen, og han tænkte, vi kunne tage en køretur ud i det blå, jeg syntes egentlig det lød super hyggeligt, så var der ikke forventninger til der skulle være sex, bare en afslappende aften. Blev alligevel lidt tændt og tog en tunika, en bh, en overdel og leggins på og gik ned i bilen til ham, da han ankom. Vi kørte afsted, uden at have en destination, kørte og drejede som det passede os, ingen af os havde noget vi skulle nå. På et tidspunkt holdte han ind på i rasteplads, han skulle lige ud og lade vandet, og det skulle han da have lov til at ordne. Da han kom tilbage og satte sig ind, kyssede han mig lidt intenst, hvorefter han fingre fandt ned uden på mine leggins, han kunne mærke jeg var våd igennem mine leggins, han fandt en hånd ned i mine leggins og legede med min fisse, fingerkneppede mig, men der kom en bil kørende ind på rastepladsen, og jeg panikkede lidt, tænk hvis vi blev opdaget. Han tog hånden til sig, kyssede mig og vi fortsatte vores køretur..

Vi endte ved hans mors sommerhus, som jeg lige kunne se udefra, vi besluttede at gå en smut ned til stranden, det havde småregnet, så alt var vådt, fik våde tæer i sandalerne og han traskede lidt hurtigt afsted og jeg forsøgte at følge trop. Da vi kom til en lille sti, skulle jeg gå foran, og det var nøje planlagt, så han kunne slå mig i røven med jævne mellemrum på det sidste stykke ned på stranden.. Nede på stranden, tog han mig med hen til en bænk, hvor vi stod og nød udsigten, vi kunne se langt og stranden var helt øde. Han begyndte at kysse mig og gramsede hårdt på mine bryster, jeg syntes det var lækkert, men samtidig var jeg bange for at nogle fra de nærliggende sommerhuse kunne se os, eller der pludselig kom nogle der var ude og gå tur.. Han pressede mig ned på bænken, som var våd og kold, hans fingre fandt hurtigt min fisse nede i mine leggins og begyndte at fingerkneppe mig hårdt, så meget for at det "bare" skulle være en køretur.. Jeg nød det, blev så tændt, men var samtidig uhyggelig bange for at blive opdaget, da han fik mig til at komme, hev han mig op, og vi gik tilbage til bilen, havde lyst til at sutte hans pik og endnu mere til at blive kneppet, men hvor folk kunne se os, var bare ikke så fed.. Det begyndte at småregne og vi løb det sidste stykke op til bilen. Han forklarede lidt om sommerhusets indretning inden vi kørte videre..

I bilen sad jeg og klemte lårene sammen, jeg var så tændt, men ville ikke presse på med sex, og samtidig havde jeg en våd mås, af den våde bænk.. Har fortrudt rigtig mange gange siden, at jeg ikke pressede på for sex eller bare gav ham et blowjob. Vi kørte hjem, han læssede mig af og jeg vendte tilbage til min lejlighed, hvor jeg blev nødt til at finde dildoen og lege med mig selv..

Jeg skulle i sommerhus med nogle venner og havde fået lov at komme om fredagen, hvor de andre først kom lørdag, så den skulle bare stå på afslapning.. Jeg kom til at skrive med fyren og pludselig ville han komme i sommerhuset, blev lidt i tvivl om det var en god ide, tænk hvis vennerne alligevel kom fredag aften, fordi de ikke syntes jeg skulle være der alene, men han pressede på, og jeg gav mig.. Sad og ventede på han skulle komme, den blev godt over den aftalte tid, og tænkte han nok havde fortrudt, men han svarede ikke, når jeg skrev. Pludselig ringede det på døren, og der var han. Jeg lukkede ham ind og han fortalte at gps'en havde sendt ham på en rute, hvor han skulle med en færge, og det opdagede han for sent, så han måtte køre retur igen. Han pressede mig op af væggen, og fingrene kom direkte i fissen på mig, han kommenterede igen på, hvor våd jeg var blevet af at tænke på ham og hans pik.. Han havde ret, hans pik tændte mig så meget, at jeg blev drivende våd, hver gang jeg tænkte på den. Han kyssede mig og pressede mig ind på værelset, hev tøjet af mig, og skubbede mig ned på sengen.. Han trak sin bluse af og jeg gik i gang med hans bukser, da de var kommet af, begyndte han at kneppe mig i munden med sin stive pik, det var en lækker følelse og første gang, jeg blev kneppet i munden, ellers har jeg bare altid suttet pik. Men det føltes lækkert, og han var tændt kunne jeg føle..

Fik dog ikke lov til at have hans pik, så længe i munden. Han pressede sig over mig og fik mig ned at ligge, hev mig op i sengen og hamrede sin pik i mig, han kneppede mig rimelig voldsomt, og det føltes faktisk rigtig godt, mens han skønne pik bankede i bund i min fisse, så legede hans fingre med min klit, jeg forsøgte at fjerne hans hånd, på det tidspunkt det blev for intenst for mig.. Hans stemme bed af mig: "Flyt de fingre tøs! Har jeg sagt du skal blande dig?" Og nej det havde han jo ikke, så jeg flyttede dem, kort efter var blandingen af at få sin fisse kneppet hårdt og fingrene der filede min klit ved at drive mig til vandvid, så jeg tog fat om hans håndled, hvilket bare gjorde ham lidt sur, han greb om min hånd, og flyttede den op over hovedet, mens han kneppede og filede min klit til en kæmpe orgasme. Han vendte mig rundt på ryggen og førte pikken i mig igen, mens mine lår fik en masse hårde slag, det varmede og tændte mig, jeg kunne rigtig mærke, hvordan den bankede i bund i mig, det føltes godt, at mærke hver cm af hans lækre pik. Han var voldsom, men han var også tændt kunne jeg høre på ham og det lyste ud af hans øjne..

Efter lidt tid hvor han havde kneppet min fisse, flyttede han den mod min ringmuskel. "Nej" fik jeg fremstammet, men han pressede sig voldsomt ind, det gjorde afsindigt ondt, han kørte lidt, men jeg pressede på hans mave, det var for voldsomt, han lå stille og kiggede på mig og sagde: "Jeg er inde nu, så er det ikke så slemt" Han kørte frem og tilbage et par gange, men jeg jamrede bare og skubbede på hans mave, det var for voldsom en måde, han var trængt ind i mig på, når han vidste, jeg ikke helt var så tosset med det anale.. Kunne godt fornemme, at han blev irriteret over det, men han vendte tilbage til min fisse, jeg fik en orgasme, og han kneppede mig til han også kom.. Vi trak i tøj og gik os en tur, langs en lille havn, via en strand og tilbage.. Håbede det ville ende med endnu et knald, men det gjorde det ikke, og da vi vendte tilbage til sommerhuset, kørte han hjem..

Efter et par dage hvor vi havde skrevet frem og tilbage, kunne jeg godt mærke at noget havde ændret sig, og han ønskede pludselig ikke at være b-ven med mig mere, han mente afstanden var for lang.. Okay skrev jeg tilbage, men skrev at jeg troede bestemt ikke det havde med afstanden at gøre, men mere det med at jeg ikke havde været klar til det anale. Han veg udenom og vores kontakt stoppede helt.. Her lidt over et halvt år senere – var jeg så tændt en aften, at jeg svarede på en besked fra ham, spurgte til et billede at lege til, det endte i at vi skrev lidt sammen og udvekslede et par billeder. Vi skrev efterfølgende lidt om hans kæreste, og hvor godt det gik med hende, han skrev, at det anale havde de kun prøvet en gang, fordi det gjorde ondt på hende. Jeg kunne ikke dy mig for at svare tilbage, at det havde det også gjort på mig, men det ikke holdte ham tilbage, så blev han tavs.

Jeg står nu tilbage med den følelse, at hele det her med min bolleven, som jeg jo syntes var fantastisk, at vi kunne hjælpe hinanden med sex, uden at det var et forhold.. Udelukkende for ham var: for at prøve hans herre-rolle en lille smule af og så for det anale - og så skide være med pigen, føler mig så udnyttet og som en total fiasko.. Ja jeg var imod b-ven, fordi jeg syntes tanken var forkert at have sex med en, man ikke har følelser for, men havde brug for det, så gav mig selv ud i det.. Med det anale ja så tænder det mig ikke vildt, men har det også sådan, at for at lære at nyde det, skal det være stille og rolig til en start, så må jeg se, om jeg kan lære at kunne lide det.. Men hvad godt er der ud af det nu, jeg ved ikke om jeg nogensinde tør hoppe ud i en b-ven igen – for er det den samme følelse jeg kommer til at stå med, hvis det stopper igen eller bruger fyren det bare som en prøveklud til sin lyster og fantasier uden at tænke overhovedet på pigen..

Det gode ved det, var jeg fik en masse tiltrængt sex, da det stod på, også et par gange mere end skrevet, men disse var højdepunktene.

Forsættes i Fra ??? til bolleven til dum og naiv

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.