BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter et stykke tid som single, valgte jeg at springe ud i at DATE og fandt en verden af spændende kvinder, hvor næsten alle hungrer efter noget skøn sex. Af alle de dates jeg har været på, er det kun et fåtal, hvor der ikke har været sex på første DATE og jeg vil her skrive om de dates, der er endt med sex. Da dette er min første historie, håber jeg I bærer over med mig. det skal nok blive bedre med tiden :D

Jeg havde skrevet med en kvinde, et par dage og der var en gnist, kan man vidst rolig sige. Vi snakkede om alt mellem himmel og jord og det gjaldt også sex, så jeg vidste hun var vant til "Fakta" sex. Det tager kun 5 minutter, men hun ville ønske han holdt lidt længere.

SEX I DAG?

Nåh men en dag vi snakkede, blev vi så tændte at vi aftalte at mødes samme dag og det skulle gå stærkt, så jeg drønede i bad og ned til toget, så jeg kunne komme ind til Hovedbanegården, hvor vi skulle mødes "under uret". Jeg kom derind og stod skrækslagen og ventede på hun dukkede op og da hun gjorde gav vi hinanden et kæmpe kram, samtidig med at hendes ene hånd, røg ned og gav min pik et klem og jeg greb fat i hendes røv. Vi kiggede på hinanden, grinede og blev enige om, at de ting vi havde skrevet ikke var helt løgn.

Vi fandt en pub, gik ind og satte os og bestilte en sodavand hver, for at snakke og se hinanden an. Der gik ikke mere en to minutter, før vi lænede os frem og lod vores læber mødes i det først kys. Vi lod vores tunger lege med hinanden og blev mere og mere tændte.
vi forlod pubben, gik udenfor hvor hun ringede til sin store søn og sagde hun tog hjem til en "veninde"  og sov der, da de skulle i byen.

Vi næsten løb tilbage til hovedbanen, fandt toget og kom hjem til mig, hvor vi knap var kommet ind af døren, før vi nærmest overfaldt hinanden med grådige kys, mens vi sloges med at få tøjet af hinanden.
Jeg skubbede hende omkuld i min sofa og dykkede grådigt ned mellem hendes ben, hvor jeg borede tungen op i hendes sjask våde fisse. Jeg slikkede læberne og suge grådigt klitten ind i min mund og hun stønnede og skreg sin nydelse ud. Hun stønnede højere og højere og til sidst kom hun, så det stod ud af hende med væsker. Mens hendes orgasme langsom klingede af, kravlede jeg op og stødte pikken hårdt op i hende, så hun ikke nåede at falde helt ned. Jeg kneppede hende hårdt og vi stønnede om kap. Jeg kunne mærke min orgasme presse på, samtidig med hun stønnede højere og højere, indtil vi begge skreg og jeg pumpede min sperm op i hendes indre.
Vi faldt sammen, lå og nussede, mens vi prustede om kap og vores tunger slyngede sig om hinanden i en forførende leg.

Da vi havde ligget og nusset noget tid, kravlede hun langsomt ned og begyndte at lege med min pik. Nu var det min tur til at nyde, sagde hun.
Hendes tunge begyndte at slikke blidt op af pikken, mens hendes negle blidt kradsede min kugler. Tungen der snoede sig rundt om pikken, fik mig til at se sol, måne og stjerner på samme tid og hun kunne mærke at pikken begyndte at vokse, så hun stoppede sin leg med den og tog i stedet kuglerne under behandling. Slikkede rundt på dem. Sugede dem blidt ind i munden, mens hendes hånd blidt kælede for pikken. Munden kørte op igen og hendes læber omsluttede min pik, så ufattelig blidt. Så uendelig langsomt lod hun min pik forsvinde, så langt ind i hendes mund, som hun kunne klare.
Kiggede frækt op på mig, mens hun begyndte at suttede mere krævene.  Hendes hoved pumpede op og ned, mens hun sugede sammen om pikken og jeg kunne mærke spermen presse på. Det kunne hun også, for hun satte farten op og lige før jeg kom, stak hun en finger lidt op i mig og for satan, det satte gang i den vildeste orgasme jeg nogensinde har fået. Jeg sprøjtede og sprøjtede. Hun prøvede at sluge det hele, men det kunne ikke lade sige gøre, men hun beholdt pikken i munden, indtil jeg var faldet ned. Det var så vanvittigt. Hele min krop summede og stak, som om hele kroppen var lige ved at falde i søvn, men på den gode måde. Mens jeg lå og sundede mig, kravlede hun og af mig og fik placeret min slatne pik mellem skamlæberne og så lå hun der og masserede sig selv og mig på samme tid. Jeg troede ikke det var muligt, men hun fik liv i pikken igen.  Hun lod sig glide lidt længere frem og jeg kunne mærke pikhovedet komme ind i varmen igen, men også kun lige. Hun lå og rokkede frem og tilbage, ganske langsomt, mens hun masserede indgangen til fissen med mit pikhoved. Der var sjask vådt og hun begyndte at stønne stille.
Så gik der er fanden i mig, for jeg kunne huske hun havde fortalt hun aldrig havde fået en orgasme, uden at klitten var blevet pirret og hun var blevet taget hårdt, så jeg væltede hende om på ryggen og satte pikken til fissen. Hun sagde jeg skulle tage hende hårdt, men jeg lod kun lige pikhovedet, glide ind og ud af hende. Lagde mig så jeg kunne kigge hende i øjnene og blev ved med at glide meget langsomt, lidt ind og så helt ud, af hende. Hun stønnede at jeg skulle tage en hårdt og jeg skulle sætte mig op, så hun kunne lege med klitten imens, men jeg blev hvor jeg var. Hun stønnede og skreg højere og højere. Så tag mig dog for helvede skreg hun, men jeg satte farten lidt ned. Gled helt i bund og næsten helt ud af hende. Gled i bunde igen og bevægede min hofter lidt imens. Hun svedte, stønnede og pludselig skreg hun sin orgasme ud i rummet. Hun rystede og spjættede, mens hun vendte det hvide ud af øjnene.
jeg stoppede mine bevægelser, mens jeg var i bund og bare nød hendes orgasme. Sammentrækningerne fra hendes fisse, føltes så skønt.

Da hun endelig åbnede øjnene, løb tårerne ned af kinderne på hende. Hun græd af glæde, for sådan en orgasme, sådan noget sex, havde hun aldrig prøvet før og hun var fuldstændig overvældet af følelser. Jeg lå ovenpå hende og nussede hende, mens jeg stadig havde pikken oppe i hende og den var så hård, som den aldrig havde været før, men jeg ville ikke begynde at kneppe hende, da hun lå der og var så overvældet. Vi nussede hinanden og jeg lod mine ene hånd glide hen over hendes bryster. Tog det ene i munden. Bed blidt i brystvorten, lod min tunge glide rundt om den.
Så mærkede jeg hendes hænder på min røv. Hun pressede på, så jeg kom endnu længere ind og jeg begyndte at bevæge mig igen, men denne gang for min nydelse. Lod pikken glide ind og ud og hver gang jeg gled i bund, spændte hun om pikken, så der gik ikke længe før jeg kunne mærke spermen, presse på og jeg kom endnu en gang i en vild orgasme.

Jeg rullede om på siden og vi faldt i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.