BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fredag eftermiddag lå jeg, for guderne må vide hvilken gang, på knæ i gårdspladsen og malede sokkel på huset. Midt i det trivielle kommer du ud for at se, hvordan arbejdet skrider frem. Du står lidt og kigger, uden at sige noget, men så lægger du fjernbetjeningen til dit vibrator æg ved siden af mig og siger lige så stille ”jeg trænger”, hvorefter du begynder at gå ind igen, med bemærkningen om at vi skal vel også snart have lavet aftensmad. Tilbage sidder jeg dybt forbavset, med et par bukser der lige pludselig er blevet alt for små og jeg er nok egentlig ude af stand til at male mere den dag.

Det skal her indskydes at, min kone er noget konservativ, både hvad angår sex og påklædning. Hun har levet så længe i forretningsverdenen, at hun til tider glemmer at fremhæve det som hun også er, nemlig en fantastisk flot kvinde med en krop som jeg elsker meget højt og har svært ved at holde fingrene fra…. – og det skal jeg jo nødvendigvis heller ikke !!.
Vores sexliv fejler ikke noget, men når det kommer til det mere legende og eksperimenterende slår konservatismen igennem igen, så skal der ske lidt nyt og anderledes, er det på mit initiativ.
Derfor var der så meget større grund til forbavselse, da du kom ud med fjernbetjeningen, noget du aldrig havde gjort før.

SEX I DAG?

Maleriet blev stoppet ret hurtigt og jeg gik i stedet ind for at begynde på at lave mad. Imens sidder du på gulvet og leger med ungerne. Selvom du sidder der, kan jeg alligevel ikke dy mig for at tænde for vibratoren, dog kun på laveste niveau, for børnene behøver jo ikke lige at finde ud af hvad det er vi har gang i. Derfor slukker jeg også, så snart jeg kan se at du bliver rød i hovedet og begynder at sidde uroligt. Det gentager sig indtil vi er færdige med at spise og det, langt om længe, er blevet puttetid for børnene. Imens du får ungerne til at sove, får du fred for ægget. Jeg får ryddet op i køkkenet og sat mig i sofaen med en tomhjernet kabale på computeren, mens jeg spekulerer på hvad der videre skal ske i aften.

Pludselig siger du henne fra døren: ”hvad sidder du der for? Se så at komme med ind i seng”. Jeg har ikke hørt dig komme og taber både næse og mund da jeg ser op, for der står du, smukkere end nogensinde, iført det flotteste sort/grå blondeundertøj med hofteholder og sorte nylonstrømper, som du ved jeg tænder helt vildt på at se dig i.
Det kan ikke gå hurtigt nok, med at få lukke computeren og jeg tror alle rekorder blev slået med at få slukket lys, lukket hundene ud og komme ind i seng,

Da jeg kommer ind i soveværelset sidder du i sengen og siger til mig: ”i aften er det din tur skat, læg dig ned på maven”. Da jeg havde gjort det, satte hun sig overskrevs på mine lår, rakte ud efter massageolien og gav mig den mest vidunderlige omgang massage startende fra skuldrene og sluttende helt nede ved fødderne.

Inden jeg blev bedt om at vende mig om, fik jeg de håndleds manchetter, som jeg havde gemt i et skab til en sjov aften, om håndleddene og hænder blev gjort fast til sengegærdet over mit hoved.
Herefter gentog massagen sig på forsiden, først brystkassen og maven, så benene og til sidst men ikke bestemt ikke mindst pikken, som fik den helt store tur med hænderne og munden. Da hun tog mig i munden, masserede hun samtidig kuglerne og bevægede sig lidt efter lidt længere ned, indtil hun nåede til mit lille hul som hun listede en finger ind i. Igen noget jeg aldrig havde troet, hun kunne finde på – og hold da op hvor en følelse det var!! Heldigvis stoppede hun ret hurtigt og trak sin finger ud, for ellers var jeg kommet med det samme. Men afbrydelsen var kun for at finde den mini vibrator buttplug og glidecreme frem, som jeg ikke rigtig havde turdet bruge på hende selv endnu, af frygt for hvad hun ville synes om det. Vibratoren blev sat mod mit hul og trykket langsomt ind, til den var i bund. Kombinationen af vibrationerne, det at være fyldt bagi og at hun igen tog mig i munden, fik mig til at komme næsten omgående, i det største og mest ubeskrivelige intense brag, jeg nogensinde tror jeg har prøvet.

Hænderne blev løsnet og vi lå og pustede ud, kyssede og krammede, mens jeg fortalte hende hvor højt jeg elskede hende og at det var den mest intense oplevelse jeg nogensinde havde prøvet, helt fra optakten om eftermiddagen.

Da pulsen havde nået et normalt niveau igen, var det hendes tur. Efter den omgang som jeg lige havde været igennem, var jeg godt klar over, at der ville gå et stykke tid før jeg var kampklar igen. Så massage seancen blev gentaget, nu med mig øverst. Dog måtte jeg først lige have klædt hende af det smukke undertøjssæt, som jeg ikke havde haft lejlighed til at tage af hende tidligere – der er nu ikke noget som at pakke gave i en pæn indpakning ud. Fremgangsmåden blev den samme, fantasien var blevet sat lidt på standby, først ryg og ben, og efterfølgende forsiden hvor brysterne fik en laaang omgang, efterfulgt af maven og benene og til sidst endt jeg jo uundgåeligt mellem benene, hvor jeg også tog tungen til hjælp.
Efter nogen tids leg i begge med fingre og tunge i begge huller, fandt jeg den førnævnte buttplug frem og trykket lige så stille indenfor, hvis jeg kunne, skulle hun også prøve. Den blev også vel modtaget og specielt da jeg finder den store vibrator frem og leger med den også, så hun bliver fyldt i begge huller, kramper hun sammen og kommer så langtrukkent og lydigt, at jeg er bange for at det vil vække ungerne i de nærliggende værelser.

Så var gassen ligesom gået af ballonen for os begge to, så aftenen blev sluttet af med en lang blid almindelig elskov, uden brug af legetøj og andre sjove ting, som også er noget af det mest vidunderlige der findes.

Som overskriften siger, er denne historie ”kun” et udtryk for min fantasi, men som jeg dog håber, vil blive til virkelighed en dag – i en eller anden form.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.