BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du spørger mig om vi endelig skal mødes og jeg svarer straks ja. Vi aftaler at mødes inde i byen på en café. Vi har tit haft telefon sex og cam sex, men nu skulle vi endelig mødes. Jeg sætter mig ved et bord på den café vi skal mødes på, er i god tid så jeg kan nå at få en kop kaffe inden du kommer og jeg kan slappe lidt af. Har en kort sort kjole på som er nedringet så du rigtig kan se mine bryster. Har en lang sort halskæde på der går langt ned mellem mine bryster for at sætte fokus på mine bryster. Jeg sidder og venter og pludselig er der en mand der siger; nååår, du turde godt mødes med mig, hva? Jeg kender stemmen og bliver med det samme meget nervøs når jeg kigger op og ser den smukkeste mand stå foran mig. Jeg rejser mig og giver dig et kram og siger med et nervøst smil på læberne at ja selvfølgelig turde jeg da det. Vi sidder og snakker i et par timer og får os nogle drinks inden du spørger om vi ikke skal tage en taxa hjem til dig, jeg siger jo klart lad os gå. Du går op i bare og betaler regningen. Vi går ned af gaden til vi kommer til en taxa holdeplads. Du stopper op og jeg ligger ikke mærke til det før efter nogle skridt, jeg vænner mig om du står og smiler til mig og siger; hold kæft en fantastisk røv du har skat og går hen og giver mig et kys mens du lader hænderne glide ned over min røv og giver den et klem, inden du stopper kysset og tager den ene arm om mig og vi går hen og sætter os ind i en taxa. 

Vi kommer hjem til dig og du giver mig en kort rundtur inden du går ind i stuen og åbner en flaske kold hvidvin og giver mig et glas. Vi snakker lidt om sex og jeg kan mærke jeg lyster efter dig. du sidder lige ved siden af mig og fortæller mig om hvad du vil gøre ved mig i løbet af natten. Jeg sidder og bliver godt våd og ved ikke hvordan jeg skal få dig til at gøre tingene ved mig nu!. Jeg lader som om jeg taber glasset ned over mig selv så min kjole bliver helt gennemvædet af vin. Jeg rejser mig hurtigt op og siger det var da godt nok fjollet af mig. Smider hurtigt kjolen og står kun i mine stiletter og undertøj som består af nogle små røde blonde gstrenge og en macthende bh, desuden har jeg hofteholder på for at se ekstra fræk ud for dig. Kan se på dine bukser at det har sin effekt. Jeg begynder at gå ind mod dit soveværelse stille og roligt og kan høre du er lige bag ved. Jeg går ind og tænder lyset og du tager fat om mig og vænner mig om for at kysse mig, trækker dig helt ind til sengen og skubber dig ned på den. Du sidder på kanten, lidt forvirret over at jeg har taget førringen, men finder dig med glæder i det. Sætter mig ovenpå dig og kysser dig inderligt. Begynder at kysse dig stille og roligt ned af halsen og leger med din øreflip. Kan mærke du begynder at blive små urolig og gerne vil ud af de bukser. Rejser mig fra dig og siger du skal tage dine bukser af, du tøver ikke et sekund før du smider bukserne og sætter dig ned igen. Siger du skal smide skjorten og du gør det uden at sige noget. Du sidder på kanten helt nøgen med den største pik jeg nogensinde har set og en flot overkrop der bare får mig endnu mere våd. Sætter mig ned på knæ foran dig og tager din pik i munden, lader min tunge lege med dit pikhovedet og tager dig næsten helt til roden, det er ikke nemt med din store pik.æ Jeg sutter, slikker og leger med tungen til du siger du ikke kan holde det i dig længere. Jeg siger du skal komme mig i munden og du siger intet, efter nogle flere minutter kommer du i munden på mig og jeg sluger det hele. Du siger det var fantastisk og er helt udmattet. Jeg fortæller dig at du skal ikke slappe af nu. Nu skal du slikke min fisse, siger jeg meget kommanderende. Jeg ligger mig på sengen med spredte ben og du kan se jeg er helt glat og meget våd. Du hiver straks mine gstrenge af, men lader hofteholderen sidde. Du begynder at slikke min clit, langsomt men godt. Du tager først en finger og stikker op i mig mens du sutter og slikker på min clit, bagefter tager du en til, du kan mærke jeg er godt starm og ikke er blevet brugt længe. Til sidst tager du en tredje finger og stikker op i mig og du kan mærke hvordan jeg ligger uroligt og skubber dit hovede længere ned i fissen på mig. Jeg stønner at nu går der ikke længe inden jeg kommer, du kører dine fingre hurtigere ind og ud af mig og jeg stønner højere og højere inden jeg kommer i den bedste orgasme jeg nogensinde har fået. Du sluger mine safter og siger at jeg smager godt. 

Vi ligger og slapper af, begge udmattet, men stadig sultne efter hinanden. Jeg ligger på din brystkasse og nusser dig henover brystet og siger at det var mit livs bedste orgasme og du smiler. Du begynder at tage mig på brysterne og siger du er klar til runde 2. Jeg siger til dig at jeg bare er din slave og at du kan udnytte mig som du vil. Spred dine ben, sagde du og jeg gjorde som du sagde. Nu skal du føle hvordan det er få en stor pik op i den stramme fisse du har og jeg nikker bare. du ligger dig ovenpå mig og begynder at kysse mig stille og roligt og jeg er helt optaget af dine kys og bliver forskrækket da du pludselig stikker din store pik hårdt op i mig, jeg skriger i chok og nydelse og du trækker ansigtet væk for at kigge på mig. Du kører hårdt op i mig og jeg sætter mine negle omme i ryggen på dig og stønner.  Du kan vidst godt lide at blive udnyttet hva? du er en beskidt pige hva? siger du og det eneste jeg kan sige er ja, please bliv ved. Din pik fylder mig helt ud og du kan mærke hvordan jeg strammer om din pik mens du tager mig hårdt. Du bliver ved i nogle minutter inden du siger; om på alle fire din beskidte tøs. Jeg gør som du siger og stikker igen din store pik op i fissen på mig. Du gør dine fingre våde med nogle af mine safter og smører mit røvhul ind. Du tager din ene finger og presser den lidt ind, det lykkedes ikke første gang så du siger at nu skal jeg fanme have i min jomfru røv! og giver mig et klask på røven. Du fugter mit røvhul igen og stikker din finger op uden tøven og jeg stønner endnu mere, du er tæt på at komme men bliver ved at presse din pik hårdt op i mit mens du har din finger oppe i mit røvhul. Jeg kommer i en endnu størrer orgasmen end før og falder næsten sammen af bare nydelse, men du siger næ nej du så let slipper du ikke og bliver ved med at køre din pik ind og ud af mig. Du tager den helt ud af min fisse og bruger dine fingre i stedet, jeg forstår ikke i starten hvorfor, men så tager du din pik og stikker op i røven på mig. Jeg skriger af nydelse og smerte på samme tid og du siger at jeg bare har at nyde det som den beskidste tøs jeg er. Du kører frem og tilbage et par gange så mit hul rigtig kan udvide sig og pludselig gør du det hårdere og hårdere, dine hænder kommer om til mine bryster og masserer dem godt, kan mærke du kommer mens du klemmer mine brystvorter rigtig hårdt. Jeg stønner at du skal komme i min røv og du kommer lige bagefter. Efter du har skudt din ladning af falder jeg sammen og ligger dig ved siden af mig. Begge godt brugte faldte vi i søvn efter det. 

Det var sådan jeg mødte den bedste fyr i mit liv. ;)
Der kommer flere historier snart, kommenter gerne og fortæl din mening. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.