BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du ligger nøgen på din seng og jeg giver dig bind for øjnene. Jeg smører dig ind i olie over det hele; dine patter, mave, lår, op igen til din fisse hvor jeg hælder olie ud over dit venusbjerg og ser det løber ned over din klit og dine fyldige skamlæber som jeg gnider godt ind. Ned til dit mellemkød og dit frække røvhul. 
Du kan høre jeg lyner ned og tager mine bukser af. Jeg kører min stive pik rundt på dine brystvorter, op af din hals og op til din mund. Jeg cirkler min oliesmurte pik om dine læber men trækker den væk når du prøver at suge den ind. Du må kun stikke tungen ud så jeg kan køre pikken rundt på den. Mmmmmm min pik er så hård. Jeg klemmer din stive brystvorter og nyder dine støn.
Jeg sætter mig mellem dine ben og kæler for din fisse. Stikker din DILDO langsomt op i din stramme skede. Du er allerede godt våd. Jeg kører den ind og ud, først langsomt, så hurtigere. Jeg lægger mig ned og slikker og sutter din klit samtidigt med jeg knepper dig med dildoen. Du tigger om min pik men du må vente lidt endnu. Jeg sutter og dildoknepper dig til du kommer hulkende. Jeg trækker den ud af din våde fisse og slikker den ren. Mmmmm. Jeg kører den rundt på dine våde skamlæber og stikker den i din mund så du kan smage dig selv. 
Jeg vender dig om og hælder olie ud over din ryg og baller. Ned i sprækken og kører en finger helt fra din lænd og ned til din stjerne. Jeg presser pegefingeren op i dit stramme hul og holder den der lidt mens jeg kysser og slikker dine glinsende baller. Nyder dine klynk om mere. Jeg trækker fingeren ud og du kan hører jeg rasler med en pose jeg havde med. Du mærker jeg langsomt presser noget større op i din stjerne. Du stønner og mærker en analkugle smutte op i din røv. Så en mere. Du vrider dig af lyst, og jeg presser en til op. Jeg trækker lidt i snoren så de bevæger sig oppe i dig. Du stønner højere. Jeg presser en til op. Du klynker at du er fyldt, men jeg presser også den femte og sidste op i din røv. 
Du klynker og stønner da jeg vender dig om på ryggen. Du ligger og cirkler med underlivet og nyder at være fyldt ud bagi. Jeg spørger om du vil ha mere. Du nærmest hulker ja. Jeg lægger min stive pik mellem dine fedtede skamlæber og kører den frem og tilbage på dem. Leger med pikhovedet på din klit og glider igen frem og tilbage. Du tigger om mere og hyler af fryd da jeg et hug støder min hårde pik op i din stramme fisse. Jeg kan mærke kuglerne i din røv og det tænder os begge to. Jeg støder hårdt ind og ud af dig. Knepper dig dybt og hurtigt og skubber kuglerne rundt med pikken gennem det tynde kød. Du hulker og jamre af vellyst. Din fisse er endnu stramme end normalt og jeg banker min hårde pik ind og ud af din smaskende fisse. Din patter hopper op og ned og tænder mig endnu mere. Jeg stønner højt og holder tempoet og kraften i stødene. 
Jeg mærker du er ved at komme, fissesafterne løber ud af dig og du gisper og klynker om mere. Jeg bliver ved og du skriger din orgasme ud i rummet. Du skriger og vrider dig rundt. Jeg holder dig fast og bliver ved med at kneppe dig og din lækre drivvåde fisse. Du hiver efter vejret og hulker. Jeg vil ha du kommer igen og knepper dig hårdere og hurtigere. Ind og ud, ind og ud, ind og ud. Jeg stønner vildt. Dine safter svupper ud over min pik og mine nosser hver gang jeg banker op i dig. 
Du kommer igen, vildere end før. Du skriger højt og støder dit underliv mod mig i kramper. Du ryster og kaster hovedet fra side til side. Jeg trækker mig hurtigt ud og maser tre fingre op i din krampende fisse. Jeg stempler dem hurtigt ind og ud mens jeg suger på din klit. Du spænder i hele kroppen og hyler højt. Jeg trækker fingrene og når lige at åbne munden foran din fisse da du sprøjter varm klar saft ud i min mund. Du hyler og skriger vild mens hele din krop kramper og du sprøjter igen. Jeg nyder det og sluger det hele. Du falder slapt sammen og spjætter lidt. 
Jeg sætter mig op til dig hoved og stikker min pik i munden på dig. Du suger og sutter al din fissesaft af den. Du tigger mig om af komme, men jeg er ikke færdig med dig endnu. Mens du slikker vildt på min pik tager jeg igen posen. Du lytter nysgerrigt da du kan høre noget summe. Jeg tager pikken fra dig og vender dig om på maven og hiver dig op på knæ. Dit hovedet ligger på puden og din røv stritter lige mod mig. Jeg tager fat i snoren der hænger ud af din stjerne og hiver meget langsomt kuglerne ud, en efter en. Du stønner og klynker lidt. Du vil ha min pik op i røven, men du må lige vente et øjeblik. 
Du ligger og vipper indbydende med ballerne men stopper da du mærker noget hårdt og glat mase sig op i din varme ømme skede. Det smutter helt ind og du gisper da lystægget begynder at vibrere stille oppe i dig. Jeg skruer lidt op på fjernbetjeningen samtidig med jeg langsomt maser min pik ind i din stjerne og op i røven. Du stønner højt. Jeg holder den stille helt oppe i dig og kan mærke den svage summen fra ægget i din fisse. Jeg skruer lidt mere op og du begynde at rykke frem og tilbage så jeg glider ud og ind mens du klynker. Jeg nyder synet og vibrationerne. Jeg tager fat om dine hofter og støder dybere op i din stramme røv. Du stønner højt og støder imod. Dine oliefedtede baller klasker mod mine lår. Jeg skruer op for ægget og glide hurtigt ud og ind i dig. Jeg begynder at kneppe dig hurtigere og hårdere. Frem og tilbage, frem og tilbage. Hurtigere, hurtigere, hårdere, hårdere. Du jamrer og hyler da jeg skruer helt op for ægget og knepper din røv dybt og hurtigt. Dine støn og hyl gør mig ekstra liderlig og jeg tager dig vildt. 
Pludselig holder du vejret og i næste øjeblik skriger du at du kommer og analorgasmen klemmer din røv og ringmuskel hårdt om min pik. Du skriger og kaster dig frem og tilbage da din fisse også kommer. Du hiver efter luft mens jeg banker videre i dig. Kramperne i din krop og de hurtigere vibrationer gør jeg kan mærke jeg også snart kommer. Jeg hiver min pik ud og skubber dig ned på ryggen. Jeg stiller mig på knæ ved dit hovedet og tager bindet af dine øjne mens jeg onanerer min sprængklare pik. Du åbner munden og kigger liderligt på mig, lige inden jeg brøler min orgasme ud og  to gange sprøjter min tykke, varme hvide sperm ud og fylder din mund. Sidste sprøjt sender jeg ud over dine patter. Du ligger med åben mund og kører tungen rundt i den tykke sperm og der løber lidt ud over læberne. Du smører patterne ind med spermen der mens jeg klemmer de sidste dråber ud af pikhovedet. Jeg bøjer mig ned, slikker spermen af din kind og tungekysser dig. Vores tunger leger med den salte sperm i din mund. Ægget summer stadig i din fisse og med fingrene gnider og nulrer jeg din spændte klit mens vi snaver vildt. Du synker al min sperm og gisper i min mund at du kommer igen. Jeg slikker og sutter din stive brystvorter mens du rystende kommer igen. Du stønner du ikke kan mere og jeg slukker ægget og hiver det langsomt ud. Jeg holder der våde plastikæg op og vi slikker set rent fra begge sider. Jeg lægger mig ned til dig, du tager fat om min slappe pik og falder i søvn...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.