BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg trækker langsomt dynen af dig mens du ligger og sover efter din nattevagt. Jeg kan se du drømmer en fræk drøm for du trækker vejret tungt og uregelmæssigt og mens jeg sidder stille ved siden af dig og nyder synet bliver den våde plet på dine hvide trusser større og større til de næsten er gennemsigtige.

Jeg lægger mig på knæ ind over dig og snuser din søde duft i mig. Min tungespids slikker blidt på den våde trusseplet og du stønner let i søvne. Jeg vender mig og sutter blidt på dine brystvorter der stille bliver hårde, og jeg lader en finger finde ind under trussekanten og aer blidt dine varme fugtige skamlæber og klit. Sovende spreder du benene lidt, jeg sætter mig ned mellem dem og trækker langsomt dine trusser af og snuser dybt til dem. Mmmmmm, din fisse dufter så liderligt. Jeg sutter på dem og smager dine safter. Aaaaahhhh, jeg vil have mere, meget mere af din fisse. Min pik står nu stiv og dunker i bukserne. Jeg lader min langefinger glide ind i din stramme fisse. Du er så våd allerede det løber ud af dig og jeg stikker også ringfingeren op og kører dem blidt ind og ud. Din begynder at stønne og klynke uden at åbne øjnene og min tunge finder din klit og slikker den blidt.

SEX I DAG?

Du vågner og tager fat om min hoved og presser det ned i din fisse med begge hænder. Jeg slår din klit fra side til side med tungen og sutter den ind i min mund og patter på den. Du stønner højt i takt med mine fingre der kører hurtigere og hårdere ind og ud, ind og ud, ind og ud af din sejlende fisse. Du holder mit hoved fast med både hænder og lår og jeg sutter, slikker og fingerknepper hårdt dig til du skrigende går i bro og kommer i en lang sprøjteorgasme ud over mit hoved og min mund, og jeg lapper så meget jeg kan i mig. Det gør mig vildt liderlig når du sprøjter og jeg må og skal op i dig nu.

Jeg åbner min bukser, de falder til gulvet og min hårde kampklare pik springer ud med prespermen løbende ud af det glinsende hoved og du skriger liderligt du vil ha den NU! Jeg sætter pikken til din åbning og du kaster dig fremad og med et hyl støder imod så min pik glider i til roden i din våde fisse og mine nosser rammer dit mellemkød. Din stramme fisse klemmer min stive pik hårdt når jeg trækker tilbage og når jeg støder den ind i dig plasker dine fissesafter ud af dig. Vi er begge SÅ liderlige nu at vi ikke ænser andet, og vi knepper hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere. Jeg napper i dine brystvorter mens min hårde pik banker ind og ud af din våde fisse vildere og vildere. Du kramper og skriger igen en orgasme ud og kaster dig fra side til side og jeg må holde dig fast for ikke at svupper helt ud af dig. Din fisse klemmer og suger min pik så hårdt at jeg snart kommer. Et par hårde stød til og så brøler jeg højt da jeg kommer i en kraftig orgasme og sender flere tykke sprøjt af min varme sperm langt op i din varme fisse og og fylder den op. Jeg pumper ind og ud af dig og mixer al min sæd med dine fissesafter til det løber ud at din skedeåbning rundt om min pik. Du tager en stor klat på fingerene og slikker det i dig, finder en klat til og stikker fingerne i min mund. Mmmmmm, lækkert og liderligt...

Min pik vil slet ikke lægge sig, den vil ha mere af dig. Jeg hiver dig op af sengen og bøjer dig ind over skrivebordet. Står et sekund og nyder dine baller og synet af dine 2 dejlige huller, inden jeg langsomt borer min pik op i din fisse igen. Du stønner højt da jeg støder helt op. Langsomt kører min pik helt ud og støder dybt ind igen, helt ud og dybt ind. Jeg holder om dine baller mens jeg langsomt sætter rytmen op. Helt ud og dybt ind, helt ud, dybt ind. Du prøver at klemme min pik fast i din stramme fisse og det tænder mig endnu mere. Jeg tager dig hurtigere nu. Min stive pik kører ind og ud af din sjaskvåde fisse. Jeg kigger på dig i spejlbilledet i vinduet, du klynker og hulker med øjnene lukkede og brysterne dinglende under dig, og du ænser ikke at der udenfor vinduet, i huset den anden side af gaden, står en silhuet i vinduet og kigger på os. Jeg kan se det er en yngre dame, der har trukket kjolen op og trusserne ned om knæene, og står med den ene hånd mellem benene og onanerer heftigt til det liderlige syn af os der knepper lystigt. Det er frækt hun belurer os, så jeg siger du skal åbne øjnene og se derover. Du kender hende ikke og stønner at vi skal give hende noget at kigge på og støder hårdt mod mig hver gang jeg støder ind i dig. Det tænder os begge at ha publikum på og vi knepper vildere og hårdere. Dine bryster hopper vildere frem og tilbage og dine baller vibrerer. Du svajer i ryggen, din fisse klemmer endnu mere om mig og dine høje støn bliver til en langt skrigende orgasme hvor din fisse sitrer og kramper. Jeg trækker pikken ud med et svup og med et par hurtige strøg over det dunkende hoved sprøjter jeg en ny stor ladning varm, tyk, salt sperm ud over dine baller og ryg. Du bliver liggende på bordet med røven i vejret til min sperm er gledet hele vejen ned af din ryg og ned af din nakke. Jeg stiller mig hen til dig hoved ved vinduet og du tager min fedtede pik og slikker den ren for fissesafter og sperm og suger pikken tomt.

Vi ser begge over på den anden side, hvor det er tydeligt at pigen derover samtidigt kommer så kraftigt at hun må støtte sig til vinduet og hendes ben ekser. Næsten synd hun står derover alene. Jeg kæler med en finger rundt om din frække stjerne der peger lige op. Hvad siger du til en fremmed pige der slikker din fisse mens jeg fylder dit stramme røvhul om lidt? 
Vi kigger på hinanden og vinker så til pigen overfor at hun skal komme herover…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.