BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en lun sommeraften. Der havde været en pirrende stemning hele dagen mellem de to. Det unge par var midt i tyverne, nyforelskede igennem længere tid.

Lige fra morgenstunden havde der været en drilsk stemning, der startede med at han vågnede tidligt og listede sig ud i køkkenet og lavede morgenmad på sengen til hende - der manglede intet.

Efter at de havde spist det satte han bakken på gulvet og hoppede over hende. Han lod en hånd glide lidt over hende, startende med håret, videre ned over halsen, rundt i nakken, strejfede ryggen med et par kildne fingre, der gav hende kuldgysninger. Hånden susede som en fjer om på forsiden og mærkede hendes bryster. Nænsomt nappede han fast i hendes brystvorter, som allerede var vildt stive - hvilket kun tændte ham mere! Han trak silkenatkjolen af hende og begyndte at slikke og smage hendes bryster. Han kunne se hun nød det - ikke mindst på hvordan hendes krop snoede sig, men også på de lette støn der kom fra hende - det var vildt pirrende!

Han æltede hendes bryster, mens hans tunge grådigt ville være med! Åh! Han kyssede ned over maven, rundt om navlen og videre ned over hendes sorte blondetrusser og ned over hendes fisse. Han kunne mærke, at hun var tændt. Hun var så våd at man ikke var i tvivl om det. Han kunne slet ikke holde til det! Han lagde en pude under hendes lænd, så hun lå mere behageligt, og med tænderne nappede han fat i trusserne og trak dem af. Synet tændte ham virkelig. Han tog selv sine bukser af med det samme, da hans stive pik ikke kunne holde til presset fra bukserne. Hans tunge ramte hurtigt hendes klitoris og gav den en særlig behandling som hun sjældent havde prøvet. Hendes drypvåde fisse tændte ham så meget, og safterne fra hende gjorde bestemt ikke trangen mindre! Han kælede for hendes klitoris, sugede hendes skamlæber ind i munden, åh, mens et par fingre kørte rundt i hendes varme grotte.. Hun tog fat i baghovedet på ham så han kunne komme endnu dybere og tættere på hende.. Hendes krop lavede små vrid af bare nydelse, de stønnede begge højt og villigt!

Efter at have mæsket sig i hendes våde saftige fisse blev trangen for stor til ham. Han rejste sig op, hev hende hen til kanten af sengen og stak sin varme stive pik op i hende, mens hans fingre først kildede hendes klitoris lidt, og derefter skiftevis kildede klitoris og legede med og pressede mod skamlæberne. Åh, hun kunne mærke hans stive pik dunke inde i hende. Hun blev vildt tændt af det og legede med sine bryster imens.. Han tog to fingre og pressede med op i hende.. åh, nydelsen var ved at være for meget for hende.. Hun kunne snart ikke holde til mere og klemte sig sammen i en våd vedvarende orgasme. Ååååååååååh stønnede hun mens han blev ved med at køre sin stive pik op i hende!

Han vendte hende rundt og lagde hende på maven på kanten af sengen og stak igen sin stive pik op i hende og mens han klemte hendes balder sammen og klaskede hende skiftevis på hver balle! Der gik ikke længe før at han også var ved at komme. Han kørte dybere og dybere og stødte hårdere og hårdere hvilket også kunne høres på hans vejrtrækning og støn. Hun gispede hver gang han ramte i bund! Pludselig mærkede hun et par dybe stød efterfulgt af at følelsen af at blive fyldt helt ud med varm sperm! Ååååååh skreg han tilfreds.. Han blev ved med at køre op i hende, mens han hænder grådigt holdte og klemte hendes bryster! Han vendte hende rundt og smagte hendes varme klitoris.. Åååh mens sæden dryppede ud af hende! Han stak et par fingre op i hende og mærkede hendes varme.. Han lagde sig op ved siden af hende, nussede hende kærligt og de kyssede intenst længe! Der var ingen af dem, der havde en ide om hvor længe de havde ligget der, men klokken var henad aftentid!

De blev enige om at tage et kort bad og køre en tur.  I badeværelset var en meget høj vindueskarm, som han løftede hende op og sidde i. Han spredte let hendes ben. Åh! Han nappede blidt med sine læber på hende klitoris, åh, stønnede hun, hun var stadig mere tændt end nogensinde før! Der var flammer i hendes øjne! Han tog bruseren ned og fik hjælp af de varme stråler og inden hun kunne nå at gøre noget som helst var hun midt i en dejlig varm orgasme! Åh, det tændte ham.. Han bar hende ned og holdt hende tæt.. Vandet piblede ned over dem, hun tog hendes ene hånd og mærkede hans stive pik og rev den af på ham indtil han kom.. Åh.. 

De fik begge tørret sig, fik tøjet på. De blev enige om at køre til stranden. Klokken var nu blevet hen mod aften og inden længe ville en flot solnedgang starte. Der var lagt op til en rigtig flot afslutning på dagen. De kørte ned til stranden ved Nørre Aaby, en meget lille een, et sted der ikke kommer så mange og så alligevel kommer der en del forbi. De havde taget et tæppe og lidt let at spise med. De sad og så solen langsomt glide ned, den dannede sådan et flot rødligt skær mod deres kroppe.. Hun havde en let sommerkjole på, og han et par grå shorts og en stram tshirt.

Han væltede hende ned på tæppet og satte sig overskrævs på hende. Han lænede sig ned til hende og kyssede hende intenst mens hans ene hånd følte hendes bryster samtidig med den anden hånd gled op under kjolen og mærkede hendes våde fisse igennem trusserne. Åh, det tændte ham bare endnu mere! Han smed sine shorts og satte sig igen på hendes mave og kørte pikken mellem hendes bryster. Ååh som hendes brystvorter dog strittede. Det samme gjorde hans pik! Samtidig med at han kneppede hendes patter legede den ene hånd grådigt med hendes våde fisse, de fingre kunne bare ikke få nok! Hun gispede svagt af bare nydelse..

Nydelsen blev for stor, og han kunne ikke klare at mærke hendes våde varme fisse uden at måtte se lidt nærmere på den med hans tungespids! Han lagde sig kærligt ned med hovedet mellem hendes ben og begravede hele ansigtet i hendes våde varme fisse. Åh som det dog var dejligt, og han kunne mærke på hende, hvor meget hun nød det og gispede hver gang hans fingre gled op i hende. Aldrig var hun blevet fingerkneppet så godt før.. Han smagte hende grådigt mens fingrene stadig buldrede op i hende. Hun kunne næsten ikke holde til det mere.. En kæmpe orgasme ramte hende, Åååååårhh skreg hun og krøb helt sammen.. Han kunne ikke klare det mere og stak sin stive pik op i hende, hvilket bare resulterede i at hendes orgasme blev længere mens han sendte små hurtige stød op i hende.. Ååårh! De var begge ved at være trætte!

Hun skubbede ham af og om på ryggen og kælede kærligt for hans pik. Hun slikkede op af siden på den imens hun legede med hans nosser. Hun kunne se at han virkelig nød det og det tændte hende egenlig bare endnu mere! Hun smagte på hans pik, åh, hvilken smag.. En blanding af hans og hendes egne safter mødte hende i en symfoni.. Hun suttede grundigt og stønnende.. Den var så stiv og stor i munden på hende.. Hun fik hjælp af hendes hænder der ikke kunne lade være med at lege med og kærtegne ham.. Der gik ikke længe, før at han var ved at komme.. Lige inden stoppede hun og kiggede kærligt på ham og lagde sig op til ham, mens hun med den ene hånd stadig legede med hans pik, mens hun kyssede ham og kiggede ham dybt i øjnene.

Hun satte sig overskrævs på ham og lod sin varme våde fisse glide ned over hans pik, som stod lige op i luften! Ååårhhh som det dog ramte! Hun begyndte at ride ham, sendte små ryk frem og tilbage og inden hun selv vidste af det, trak hun sig ned til ham og lod ham køre hurtigt ind i hende med en ordenlig fart, hvilket resulterede i at han kom samtidig med hende i et ordenligt orgie af orgasmer! Åååååååh!

Dagen endte med et blowjob på vej hjem i bilen - hun kunne bare ikke lade være. Hvad der ellers skete den dag - det er der ingen der ved, udover de to :0)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.