Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mødte tilfældigt en fyr under chatten for et par måneder siden, og vi "snakkede" om hvem vi var og hvad vi ville og hvad vi lavede. Jeg sagde, jeg arbejdede med EDB, fortalte, hvilken del af byen, jeg arbejdede i, og lige pludselig vidste han, hvilket firma jeg arbejdede i. OH SHIT - jeg blander ALDRIG privatliv og arbejde, for en affære er altid forbi på et tidspunkt, og det er uhyrligt svært at arbejde videre og beholde sine kollegers respekt o.s.v. Det viste sig, at det IKKE var en af mine kolleger, men en fyr, der arbejder i et firma, der har lejet sig ind i vores bygning, og som vi deler kantine med. Jeg syntes, at det var lidt tæt på, men jeg havde lagt mærke til ham i kantinen - han er høj og stor, og dem lægger jeg altid mærke til - og der var noget meget pirrende ved at have det så tæt på og alligevel langt væk - vi har ikke noget med hans firma at gøre. Vi er 175 mennesker i firmaet, så han vidste helt tydeligt ikke, hvem jeg var.

Den næste måned chattede vi tit, siddende på hvert sit kontor i hver sin bygning, og talte meget om hvad vi skulle stille op, om vi skulle se hinanden, eller om det var for tæt på. Vi chattede selvfølgelig også en masse om sex - han er enormt pik-fikseret, så vi snakkede om hans pik og hvor stor den var, og hvad han kunne med den, og han gav mig endda en URL til et sted på nettet, hvor han havde lagt et billede af den - meget underholdende, jeg er ikke fri for at være lidt pik-fikseret selv, og den var stor og dejlig - det kunne man såmænd se i kantinen til frokost, hvis man gjorde sig den ulejlighed at se efter.

En fredag var jeg til reception for en kollega, der holdt op, og fik en hel del at drikke, så jeg sneg mig væk fra receptionen og ind til min trofaste PC og loggede på for at se, om jeg var heldig. Og det var jeg – han var på, og inden længe havde vi ophidset hinanden så meget, at jeg sagde, at nu måtte jeg logge af, for jeg var nødt til at gå ud på toilettet og onanere - ellers eksploderede jeg. Han havde også fået noget at drikke i anden anledning, og han skrev, at han sad på sit kontor med pikken i hånden og han synes jeg skulle komme over på hans kontor - jeg behøvede ikke gøre noget, jeg kunne bare kigge på. Han kendte mig helt tydeligt ikke - jeg ville ikke kunne nøjes med at kigge på om så 10 vilde heste hev i mig... Desuden er hans kontor lige nedenunder vores direktørs, og jeg kunne se, at direktørens bil stadig var der, og hvis vi blev fanget, ville jeg blive fyret. Altsammen MEGET gode grunde til at blive på sit kontor... så jeg tog den pakke selvsiddende strømper, jeg altid har i skrivebordsskuffen (hvad enhver forretningskvinde bør have i sin skuffe - sammen med tamponer, kondomer, rockmusik, en diskman og ekstra penge) og gik ud på toilettet og tog dem på istedet for strømpebukser og tog mine trusser af. Jeg havde en stram, kort nederdel på den dag, og billeder af mig knælende foran ham mens han trak min nederdel op om hofterne på mig begyndte at spøge i min hjerne. Alkohol og hormoner er en potent blanding, og han havde varmet mig op i en måned. Så jeg tog en pakke kondomer og tog mine højhælede sko på - så er jeg faktisk over 1.90 - og gik derover.

Inde i mit hoved sagde en stemme en hel del mindre pæne ting, men jeg kunne mærke safterne fra min kusse på mine lår, og jeg var solgt. Han hørte mig på gangen, og han er modig, for da jeg stod i døren til hans kontor sad han med front mod døren med spredte ben i stolen mens han gned en imponerende pik med hånden. Den var STOR og appetitlig, jeg kunne se, hvordan den glinsede på spidsen, og jeg kunne se på hans øjne, hvor ophidset han var. Han sagde ingenting, blev bare ved med at gnide den langsomt, mens han så mig ind i øjnene. Jeg sagde: "Må jeg smage?" og han sagde: "Jeg troede kun, du skulle kigge?". Jeg var ligeså ophidset som ham, så jeg gik over og lagde mig på knæ mellem hans ben og tog hans pik i munden. Han tog fat i mit hår med begge hænder og holdt mit hoved fast, mens han begyndte at kneppe min mund langsomt og dybt. Jeg suttede og sugede alt, hvad jeg kunne, mens jeg tog fat i hans testikler med den ene hånd og gned min klitoris med den anden. Jeg ved ikke, om han hørte efter, om der foregik noget på gangen, men jeg var tabt for omverdenen. Han smagte dejligt, og hans pik var levende i min mund, og jeg kunne mærke, at hans testikler var ved at blive hårde, så han havde det vist også dejligt. Jeg satte farten ned, jeg ville ikke have han kom, jeg ville også mærke ham i min kusse, og der var jo de der billeder i mit hoved.... Så jeg tog hans pik ud af munden - hvilket ikke passede ham - og sagde til ham, at jeg ville have han tog mig bagfra.

Han sagde, at jeg skulle knappe min bluse op, så han kunne se mine bryster, og jeg knappede den op og trak skålene på min BH ned, så mine bryster blev vist frem. Jeg stillede mig på knæ mellem hans ben og gned hans pik, og han kyssede og suttede på mine bryster, mens hans hånd gled op mellem mine lår og han stak et par fingre op i kussen på mig og begyndte at kneppe mig med dem. Han gjorde det ikke ret længe, der var ingen af os, der kunne holde ret længe på det tidspunkt, så jeg gav ham et kondom på, og vendte mig om, så jeg vendte væk fra ham. Han lagde sig på knæ mellem mine ben og gjorde det, jeg havde fantaseret om: trak min nederdel op om hofterne på mig og stak spidsen af pikken ind i min kusse. Jeg kunne have skreget, jeg ville have det hele NU, så jeg sagde til ham, at jeg ville have ham HELT ind. Han tog fat i hofterne på mig og stødte til, og kom helt ind i et hug - det er en fuldstændig utrolig fornemmelse, og jeg ville bare gerne have, at han blev der resten af mit liv. Han begyndte at bevæge sig ind og ud i mig, hårdere og hårdere, samtidig med at han klaskede mig i røven og jeg gned min klitoris. Og vi kom alt for hurtigt, først mig, og ham ikke lang tid efter. Vi hang sammen lidt efter orgasmen, ville have det til at vare, men hverdagen kommer snigende når hormonerne holder op med at koge. Så vi fik tøjet på plads og i orden og sagde farvel, og uden at tale om det var vi enige om, at succesen ikke skulle gentages - det er alt for risikabelt. Men vi sender hinanden nogle særdeles diskrete blik i kantinen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.