Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det starter hjemme i min lejlighed i København. Nørrebro - der hvor husene står så tæt at persiennerne er eneste middel mod genboernes blikke. Det er dog ikke noget jeg føler mig generet af. Det eneste jeg kender til mine genboer er at de er sidst i tyverne. Hun har langt sort hår og han er den tætbyggede, muskuløse type.

Det er en frostklar aften sidst i januar, og du og jeg har lige spist en lækker middag med god vin og hyggesnak. Vi har kun stearinlysene tændt, og Vinen og den romantiske belysning får os begge til at blive lidt opstemte. Vi kysser lidt. Jeg kan mærke din tunge lege sig frem i min mund. Dit åndedræt stiger og du bliver varm i kroppen. Du har en hånd nede om min faste røv... Jeg kysser dig og gør mig fri af dit favntag inden det bliver for hedt. Jeg går ud i badeværelset og går i bad. Imens sætter du musik på og skifter til en let kjole. Dine fyldige kønslæber er allerede fugtige og du kæler blidt for din fisse. Imens nynner jeg rundt ude i badeværelset...

Du går over til vinduet for at rulle persiennerne ned, men bliver mødt af et overvældende liderligt syn. I lejligheden overfor ligger den sorthårede kvinde med spredte ben. Hun ligger halvt på siden, så du lige kan se hendes kønsbehåring. Hurtige ensartede bevægelser laver hun med hånden ved sin kusse. Først tror du at hun onanerer med fingrene, men det viser sig at hun presser en aflang genstand ind og ud af sin fisse.. det må være en DILDO

Du tror først hun har set dig, men alligevel sætter du dig ned og fortsætter med at kigge. Det ser ud som om hun er ved at nå orgasmens svimlende tilstand. Du begynder at lege med dig selv igen med to fingre omkring klitoris "hmmm" jeg kommer jo snart ud af badet, tænker du. 

Manden er nu kommet ind i stuen, han ligger med hovedet mellem hendes spredte ben, og hun drejer hovedet i bar nydelse. Hendes hænder kredser rundt på hans ryg - dine fingre sætter tempoet op! Det er frækt at se to mennesker opslugt af hinanden... Hun kaster sig frem og tilbage og har det blik som intet ser. Brysterne hæver og sænker sig. Manden er nøgen ser du...og hans stive pik løfter sig ud fra kroppen...Hun bukker sig forover og lukker sin mund om pikken. Han samler hænderne om hendes hoved og knepper hendes mund med lange dybe stød...Deres tempo styres af hendes sugende mund og hans stød. Vandet på badeværelset er holdt op med at løbe og du kan næsten ikke vente med at jeg kommer ind til dig...

Nu står hun lige overfor dig. Hendes sitrende bryster begynder at bevæge sig i tunge ryk, hver gang han støder ind i hende. Hun holder hænderne mod vindueskammen. Øjnene er nu lukkede, og hun tager imod hans stød, på den måde hvor hun i bestemte bevægelser skubber røven bagud for at få ham så dybt ind som muligt.

"Hvad foregår der?", hører du min stemme sige. I ren indlevelse har du indtaget samme stilling som kvinden i lejligheden overfor. Du når ikke svare, da jeg allerede har set, hvad der er at se. Mine hænder masserer din røv og finder vejen til din varme fisse. Du spreder benene og mærker, hvordan du fyldes ud af min varme hårde pik. Stille og behersket tager jeg dig bagfra...vi har begge øjnene rettet mod det andet par. De sveder begge og glinser i lyset.

Du mærker min ene hånd mod dine bryster og dine brystvorter tager strittende imod...du mærker min pik, som arbejder voldsomt i dig. Du kender min duft og lydene af vores kroppe mod hinanden. Men du ser samtidig en fremmed mand kneppe en kvinde i samme stilling, som du selv står i - som at være to steder på en gang...en liderlig fornemmelse. 

Kvinden sidder nu i vindueskarmen, mens han stående knepper hende. "Knep mig", siger du - nærmest råber. jeg borer mig dybt ind i dig mens jeg tager dig i hårde rasende stød. Vi lægger ikkelængere mærke til det andet par. Kun vores to kroppe eksisterer nu... Du hører svagt min vejrtrækning tage til da du selv er kommet i den dejlige ekstase, samtidig pumper jeg min varme sæd dybt ind i din glødende fisse. 

Uden at trække mig ud bærer jeg dig ind på sengen, og vi kæler, elsker og nusser i lang tid efter denne frække oplevelse... 

Da vi kommer ind i stuen lidt senere er persiennerne trukket ned og lyset slukket i den anden lejlighed...Nu kender jeg mine genboer lidt bedre, og vi to har fundet ud af vi begge tænder på et frækt kiggeri.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.