Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nytårsaften… hold da kæft en dejlig oplevelse… Jeg ankommer til det sted hvor vi skulle afholde festen, og hilser pænt goddag til hele min familie som sædvanligvis er samlet for at fejre den sidste dag i året… jeg tænker "hold da kæft" det her bliver sku dødens pølse, at sidde her sammen med hele den pukkelryggede familie og spise drikke og synge, det overlever jeg aldrig… Men pludselig kommer der en pige over mod mig, kikker på mig og giver mig et dejligt varmt knus. Jeg kunne ikke rigtig kende hende, men efter lidt tid og en forklaring fra hendes side, finder jeg ud af at det er min kusine fra Norge, som er kommet "hjem" for at fejre nytår sammen med os andre. Det er 8 år siden jeg har set hende sidst og hun har virkelig forandret sig rigtig meget… F..k hvor ser hun godt ud. Det er ikke til at bære, men sådan ligger landet altså. Vi sidder og ved bordet og snakken går lystigt, hun arbejder på et hotel på en af de gode ski-steder. Vi snakker og spiser og drikker og vi glemmer faktisk resten af selskabet.

Nå for en god ordens skyld så må jeg vel hellere præsentere os lidt.

Jeg er 25 bor i Midtjylland og arbejder med IT. Jeg har en veltrænet krop og måske et kilo eller to for meget hist og her. Min kusine er ligeledes 25, hun er 170 cm. Høj, vejer ikke mere end 55 kg. Og ser forbandet godt ud…

Vi snakker og snakker, men midt under middagen opdager jeg en hånd på mit lår, hånden bevæger sig længere op mod mit skridt, hun giver mig pik et klem uden på bukserne og smiler sødt til mig, hun stopper ikke, men bliver ved med at køre hånden op mod min pik og klemmer den ligeså stille. Efter et lille stykke tid er jeg ved at blive godt liderlig og jeg lader min hånd glide op at hendes lår uden på nederdelen og kilder hendes lår.. Lidt efter lader jeg min hånd glide op under nederdelen og helt op til hendes skød, hvor jeg opdager at hun ingen trusser har på… ummm tænker jeg og hun spreder sine ben så jeg kan komme til… hun er ved at live godt våd men jeg gør som ingen ting… Hvis hun kan drille mig så kan jeg bestemt også drille hende.

Da vi er færdige med at spise, spilles der op til dans, vi danser sammen og hun er virkelig fræk, hver gang at ingen ser noget så lader hun sin ene hånd glide ned på mine bukser og kæler for mig godt stive pik… Efter nogen tid siger jeg til hende om hun ikke vil med ud for at se min nye bil…

Det vil hun gerne og vi går udenfor lidt efter. Jeg går hen og viser stolt min bil frem til hende, hun spørger om den også kan køre hvor til jeg svare, "sæt dig ind, så kan vi prøve om den virker…"

Vi kører hjem til mig, hvor vi næsten inden vi er inde af døre har fået alt tøjet af… Vi er begge meget liderlige, og vi venter kun på at "overfalde" hinanden.

Vi kommer ind i stuen hvor hun hurtigt sætter sig på knæ foran mig og tager mine 20 cm. I munden som om hun ikke lavede andet til dagligt… Hun kan virkelig nogle tricks med hendes tunge… hold kæft det er lækkert… jeg stønner til hende at hvis hun ikke snart stoppe ,så får hun hele ladningen i munden, men hun bliver ved med at sutte min pik, og 20 sekunder efter skyder jeg alt min opsparede sperm ned i halsen på hende… hun slikker mig pik ren og siger smilende til mig "nu er det min tur". Jeg bærer hende ind til min seng og lægger hende ned, jeg tager stille nederdelen af heden og spreder hendes ben så jeg kan slikke hendes fisse… hun er plask våd, safterne driver ud af hende og hun stønner højlydt, det går ikke længe efter jeg er begyndt at bruge mine fingre til hun kommer i en rystende orgasme. Min pik har rejst sig igen, og nu presser jeg forsigtigt hele kæppen ind i hendes snævre fisse… Hvilken oplevelse… Resten af historien får i på et senere tidspunkt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.