Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den morgen modtog hun et brev uden afsender. I brevet lå en lille seddel, hvorpå der stod: “Barber dine skamlæber, ifør dig en kort nederdel, ingen trusser, og tag så S-toget til Rødovre Station kl. 2100”.
Det var alt. Ingen afsender. Intet. Hun var dog af den overbevisning, at brevet var skrevet af en fyr, hun kort tid forinden havde lært at kende. De havde ikke været sammen endnu, men havde gennem længere tid flirtet, og nu tog han endelig initiativ til, at de skulle ses. Hun havde fortalt ham, hun godt kunne lige at blive "styret", og det var lige, hvad han gjorde.

Hun gjorde, som der stod i brevet og steg på toget. Der var mange med, men hun fik en siddeplads overfor et ungt smukt par. Hun satte sig ærbart med benene over kors. Hun var meget opmærksom på sit glatbarberede, trusseløse skød. Hun sad i sine egne tanker, da hun pludselig blev opmærksom på, at der var en, der stirrede på hende.

Forskrækket så hun op og over på den unge, smukke fyr. Han sad med åben mund og stirrede ned mellem hendes ben. Forfærdet blev hun klar over, at hun i sin tankeadspredelse havde spredt sine ben, og den korte nederdel var krøbet så langt op, at han uden tvivl kunne se hendes glatte skamlæber. Hun blev rød i kinderne og varm mellem benene.
Allermest havde hun lyst til at samle sine ben og flygte ud af kupeen, men et eller andet holdt hende tilbage.

Hun blev siddende med spredte ben og søgte i stedet direkte øjenkontakt. Da han så, at han var blevet opdaget i at lure, slog han straks øjnene ned. Men kun kort. Nysgerrigheden tvang ham, og kort efter stirrede han igen ned mellem hendes nu endnu mere spredte ben. Hun var våd nu. Den unge fyrs blik gjorde hende virkelig liderlig. Hun glædede sig til sit møde, og på næste station skulle hun af.

Stationen lå øde hen, og der var ingen at se. Hun gik ned af trapperne og ned i ventehallen. Ventede. Så på sit ur. Ventede. Stadig ingen. Nu blev hun urolig og irriteret. Hvorfor kom han ikke. Hun gik lidt rundt i hallen og kom forbi toiletterne. Hun havde tit fantaseret om at blive taget på et offentligt toilet, men det var aldrig blevet til noget.

Pludselig hørte hun en dør blive åbnet og skridt bag sig. Inden hun nåede at vende sig om, kunne hun mærke en person, der tog hårdt om hendes hofte og trak hende baglæns ind mod toiletterne. Fyren hviskede samtidig i hendes øre, at hun ikke skulle sige noget, men bare følge med.

Inde på toilettet låste han døren, vendte hende om og kyssede hende hårdt og krævende og pressede sin tunge ind i hendes mund.
Han kyssede godt og lugtede god, og hun blev hurtigt helt varm igen. Samtidig med at han kyssede og slikkede hende på halsen, skubbede han hende op mod vasken.
Han åbnede hendes skjorte og kyssede sig vej ned til hendes bryster. Kyssede hendes brystvorter. Bed let i dem og mærkede, de blev hårde i hans mund. Han sugede dem ind i munden. Hun stønnede.
Han løsnede hendes Nederdel og lod den falde. Så trak han sig lidt tilbage og betragtede hendes glatte skamlæber og smilede. Ingen trusser, og ingen hår. Hun havde gjort, som han havde skrevet.

Han kyssede sig langsomt op af hendes lår og nærmede sig hendes varme skød. Villigt spredte hun sine ben lidt mere. Drillende lod han tungen glide rundt om hendes skød, men omhyggeligt uden om hendes mest følsomme steder.
Utålmodigt skubbede hun sit underliv frem mod hans mund.
Så tog han hårdt fat om hendes fast balder og begravede sin tunge i hendes våde skød og slikkede, kyssede og sugede. Hun stønnede højere og højere. Han slikkede, som havde han aldrig bestilt andet. Men hver gang, hun nærmede sig orgasmen, stoppede han et øjeblik.

Pludselig og uden varsel vendte han hende om. Hun støttede sig med hænderne på vasken og strittede med sin dejlige røv, så meget hun kunne. Så hørte hun lyden af en lynlås, og kort efter mærkede hun hans hårde, varme pik mod sine skamlæber. I en lang, glidende bevægelse pressede han sig i bund. Hun var så sprængfærdig og kom med det samme. Uanfægtet fortsatte han med lange, seje stød.

Han førte sin hånd frem til hendes mund og pressede en finger ind i den. Begærligt slikkede hun på den. Så trak han den til sig og hun mærkede, hvordan den forsigtigt blev presset mod hendes bageste hul.
Det var en ny og anderledes fornemmelse. Hun havde forventet, at det gjorde ondt, men det gjorde det ikke. Langsomt pressede han fingeren så langt ind, han kunne. Et øjeblik lod han hende vænne sig til den. Så begyndte han at fingerkneppe hende i takt med sine stød, der blev hårdere og hårdere.

Med et trak han både fingeren og pikken ud af hende. Hun skulle lige til at sige noget, da hun mærkede den hårde pik mod sit bageste hul. Hun stivnede. Var bange for det ville gøre ondt.
– Slap af, hviskede han.

Hun slappede af og overgav sig til den nye fornemmelse. Til sin store overraskelse kunne hun lide det. Længere og længere gled han op i hende, lige til han var i bund. Hun lod sin hånd søge ned til klitoris og masserede den blidt. Han kneppede hende langsomt helt ud, helt ind.
Hårdere og hurtigere gned hun klitoris og kunne nu igen mærke orgasmens kildende hede komme rullende.
Hun skreg, da hun kom, og i det samme stønnede han højt, mens han tømte sine safter op i hendes varme røv.

Hun var glad og tilfreds, men stadig liderlig, da han vendte hende om og gav hende et inderligt kys.
Sammen forlod de toilettet, og lige uden for døren mødte de et ældre ægtepar, der forarget rystede på hovedet. Fnisende fik de fat på en taxa og tog hjem til ham, hvor de fortsatte hele natten…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.