Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da hun kom på arbejde den morgen lå der en mail til hende, som hun ikke havde ventet. Den var fra ham. Hun havde egentlig ikke regnet med at høre fra ham igen, da han hverken havde ringet eller skrevet til hende i næsten 2 uger. Hun havde selv været standhaftig, selvom hendes fingre kløede efter at dreje hans nummer eller sende ham en mail. Og nu stod hans navn der med fed skrift. Hun kunne mærke, at hendes hjerte slog hårdere og hårdere, mens hun med vilje åbnede alle de andre mails. Hun ville jo gemme det bedste til sidst…
Hendes hjerte slog et slag over, da hun læste hans mail:

Hej smukke…
Kom hjem til mig i aften kl. 20.00
Du skal være iført sort undertøj,
BH, g-streng og hofteholder.
Udenpå skal du have en hvid skjorte
Og en sort slå-om-nederdel.
Din mis skal være glat, blød og våd.
Hvis den ikke er det, skal du lege med
Dig selv foran mig, indtil den er.
Du må ikke sige mig imod og du må
Ikke sige nej, ellers stopper jeg med
Det samme!

Hele dagen kunne hun kun tænke på ham, på hvad han havde tænkt sig at gøre mod hende. Hun overvejede om hun overhoved kunne nå hjem og nå at barbere sig og stadig være hos ham kl. 20.
Da hun fik fri fra arbejde tog hun en taxi hjem i stedet for at gå, som hun plejede. Hun styrtede op ad trappen og skyndte sig i bad. Hun barberede sig og brugte bodyshampoo’en, der hørte til hendes parfume. Noget hun ellers kun gjorde, når hun skulle til fest. Hun steg ud af badet og tørrede sig hurtigt i et stort håndklæde. Så greb hun cremen og begyndte at smøre sig ind. Hun smilte fjernt for sig og forestillede sig, at det var ham, der rørte ved hende. Hun legede lidt med sine brystvorter og lod hånden køre ned over sin mave, som han plejede at gøre. Hendes fingre legede lidt med hendes klitoris, men så tvang hun sig til at stoppe. Hun skulle jo helst ikke komme for sent.
Hun lagde en let make-up og skyndte sig ind i soveværelset, hvor hun fandt sit nyeste undertøj frem. Hun tog BH og trusser på og spændte hofteholderen fast. Så fandt hun de bløde silkestrømper frem og rullede dem på, mens hun strøg over sine glatte ben. Hun elskede den fornemmelse.
Til sidst fandt hun en nederdel og en skjorte frem. Hun ringede efter en taxi og da hun havde taget tøjet på, skyndte hun sig ud til taxien.
Hun fik den samme underlige fornemmelse i maven, da taxien trak op mod huset, som hun altid plejede at få. Det var en blanding af spænding og elefanter, der trampede rundt derinde. Hun kunne se, at det kun var i hans arbejdsværelse og i gange, at der var lys. Hun vidste, at døren ville være åben og at hun bare skulle gå ind.
Hun betalte for taxien og gik op af den lille stentrappe. Hun skubbede døren op og gik ind i gangen. Her lagde hun sin frakke og gik ind i hans arbejdsværelse. Han sad i den lille sofa med ansigtet mod døren og et skævt smil om munden.
”Lige til tiden,” sagde han. ”Smid så skjorten og nederdelen.” Hun adlød og kunne mærke hendes brystvorter rejse sig, da der som altid var lidt træk. Han nikkede anerkendende mod hendes undertøj. Hun kunne mærke varmen brede sig, da han plejede at være tilbageholdende med ros. Han rejste sig og gik hen og følte på hendes bryster. Hun sukkede og havde lyst til at kaste sig ind til ham, men vidste at han ville stoppe, hvis hun gjorde. Hun kunne mærke, at hendes knæ begyndte at blive bløde, da han bøjede sig ned og kyssede først det ene bryst og så det andet. Så satte han sig ned igen.
”Tag så trusserne af,” nærmest bjæffede han. Hun gjorde som han sagde og bed sig let i læben. ”Vis mig din mis!” Hun stillede sig helt hen foran han og satte sig ned på sofaens armlæn. Hun kælede lidt for den og lod ham stryge over den, så han kunne mærke, at den var helt glat. Igen smilede han. Hun skilte skamlæberne ad og kørte en finger over klitoris. Han efterlignede hendes bevægelse og hun kunne mærke klitoris dunke. Pludselig lod han en finger glide ind i hende. Hun stønnede og rettede sig op. Han rystede på hovedet. ”Sagde jeg ikke, at din mis skulle være glat, blød og våd?!”
”Jo,” mumlede hun og prøvede at undgå hans blik.
”Og din mis er dejlig glat… Og dejlig blød… Men den er ikke våd nok! Og hvad var det du skulle, hvis den ikke var våd nok?”
”Så skulle jeg lege med mig selv,” svarede hun. Han smilede og nikkede til hende.
”Så leg da med dig selv!” Hun nikkede og spredte benene, så han rigtigt kunne se, hvad hun lavede. Med den ene hånd spredte hun skamlæberne, mens hun med den anden cirklede omkring klitoris. Hun stak to fingre op i sig selv og vippede lidt med dem, så hun kunne mærke sit g-punkt samtidig med at hun blev ved med at cirkle omkring klitoris med den anden. Der gik ikke længe, før hendes åndedræt blev hurtigere og dybere.
”Du må ikke komme før jeg siger det,” sagde han og rev hende ud af hendes rytme. ”Må jeg mærke dig nu.” Det var ikke et spørgsmål og han ventede heller ikke på et svar. Han stak også to fingre op og nu så han ud til at være tilfreds. Han gjorde tegn til at hun skulle sætte sig ned i sofaen og satte sig selv på knæ på det tykke tæppe. Han trak hende helt ud til kanten og begyndte at lade sin tunge køre på indersiderne af skamlæberne. Da hun satte åndedrættet op lod han tungen smutte op i hende. Dette gjorde han hurtigt et par gange og lod så to fingre smutte ind i stedet og lod sin tunge koncentrere sig om hendes klitoris. Hun var så tæt på at komme, at hun hurtigt begyndte at vride sig under hans kærtegn. Hun krammede hans hår. Han løftede hovedet og smilede til hende.
”Nu skal du jo ikke komme alt for let, vel?” Han rejste sig op og gjorde tegn til at de skulle bytte plads. Hun lynede hans bukser ned og begyndte at slikke begærligt på hans pik. Han havde den dejligste pik. Den var ikke for stor og ikke for lille. Og så reagerede den på alt, hvad hun gjorde. Hendes tunge slog flik-flak op og ned over den. Et øjeblik koncentrerede hun sig om strengen lige under hovedet. Hun lod tungen glide ned igen og over hans nosser. Hun sugede først blidt på den ene og så på den anden. Til sidst sugede hun blidt dem begge ind i munden. Hun lod tungen lege lidt ved at slå smut over dem. Hun løftede dem og lod tungen lege lige under pungen, mens hun med hånden legede med hans pik. Han stønnede og da hun kunne mærke, at den blev lidt større holdt hun op.
Hun smilede til hende. ”Du kender mig for godt! Stil dig nu op, så jeg kan se på din dejlige mis bagfra,” sagde han og hun rejste sig straks fra gulvet og stillede sig foran ham med let spredte ben. Igen lod han sin tunge glide over hendes klitoris, mens han fingerkneppede hende. Men ikke længe, han rejste sig op og lod sin pik glide op i hende. Han tog fat i hendes hår og hendes skulder og trak hende op og stå. Hun tænkte ved sig selv, at det var godt, at hun havde taget de højhælede sko på, ellers kunne det have været lidt af et problem.
Men hun fik snart andet at tænke på, da han pressede sig helt op i hende. Han greb fat om hendes bryster og klemte dem hårdt, så hun stønnede højere. Han trak sig langsomt tilbage, så han var næsten helt ude af hende. Hun jamrede sig og skubbede sit underliv tilbage mod ham. Han svarede igen ved at støde hårdt ind i hende. Sådan gentog de legen lidt, mens hendes jamren blev højere og højere. Han satte tempoet lidt op og hun kunne mærke, at hendes ben snart ville give efter for den varme følelse af orgasmen, der ville brede sig i hendes krop. Han lod sin ene hånd vandre ned over hendes mave og lod en våd finger cirkle omkring hendes klitoris. Hun kunne mærke at orgasmen rykkede tættere på. Hendes ben gav lidt efter, men han greb fat i hendes og satte sig ned i sofaen igen.
”Vend dig om og rid mig,” sagde han og hun adlød ham blindt. Hendes knæ sank ned i de bløde puder omkring hans ben. Hun lod sig glide ned over ham og begyndte at bevæge sig op og ned i cirklende bevægelser. Han så hende dybt i øjnene, mens han strøg hendes lange hår væk fra hendes ansigt. Han trak hende helt ind til sig og kyssede hende først blidt, men senere med en grådighed ville han eje hende med hud og hår. Hun smilede ved sig selv og tænkte, at han allerede ejede hende med hud og hår.
Deres åndedræt steg i takt. Han tog fat i hendes hår og krammede det ind mod sit ansigt, mens han stønnede. Hun sukkede og jamrede sig skiftevis, da hun kunne mærke varme, der med en snurren bredte sig fra hendes underliv helt ud til hendes fingerspidser. De kom næsten samtidig og sad sammensunken i sofaen.
Hun rejste sig fra sofaen og tog sit tøj på. Hun kyssede ham farvel og tog hjem til sin lejlighed. Hun gik i bad, da hun var kommet ind og gik i seng med en dejlig fornemmelse i kroppen af at havde været blevet tilfredsstillet.
Da hun næste morgen kom på arbejde lå der igen en mail fra ham.

Hej smukke… Tak for i går…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.