Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ringer på din dør, og medbringer en god flaske rødvin. Du har arrangeret det hyggeligt i din lejlighed med stearinlys og god varme i stue og soveværelse. Du har fået besked på at have kjole eller nederdel på , selvsidende strømper og høje hæle, lidt eller ingen makeup, resten bestemmer du selv og jeg skal nok kommentere, hvad jeg synes om det.

Vi sætter os og nyder rødvinen, mens vi taler om alt mellem himmel og jord, jeg er "nem" at tale med. Vores samtale går mere og mere mod erotik. Jeg vil se på dig og vurdere dig. På et tidspunkt vil jeg bede dig om at stille dig ud på gulvet så jeg rigtigt kan se dig. Du vil få besked på , i en absolut venlig, bestemt tone at løfte op i kjolen, så jeg kan se dine trusser, måske beder jeg dig smide noget af overdelen.

Jeg vil stille mig op bag dig og lade mine hænder meget blidt glide over din krop, berører dig stille i nakken, trække dig i øreflipperne. Derefter vil jeg mærke på dine bryster og tage dig "kontant" på bagdelen.

Kombineret med berøringen vil jeg i forløbet bede dig om at tage den ene beklædningsgenstand af efter den anden. Når du til sidst står som gud skabte dig, vil jeg bede dig om at gå hen til spisebordet, hvor du skal lægge hænderne og bukke dig forover med let spredte ben. Nu vil mine bløde hænder glide fra dine ankler via inderlåret til din nakke.

Du skal rejse dig op, jeg kysser dig blidt på kinden for at slutte på dine læber. Du sidder nu i sofaen med let spredte ben. Jeg smider nu min sorte T-shirt og sorte bukser mens du ser på. Jeg tager nu min mørke pose frem, mens jeg smiler venligt til dig. Du får nu ordre på at sprede benene helt, så du kan vise mig at du er fin og ren. Hvis du har hår på den nederste del af dit skød, så vil jeg hente et håndklæde på badeværelset og lægge det på din seng. Her vil jeg blidt med medbragt grej sørge for at du bliver ganske nøgen og den bløde "barnekind" kommer frem. Efterfølgende bliver den smurt ind i varm olie. Jeg vil fortsætte til du er godt varm, men absolut heller ikke mere.

Du vil nu blive bedt om at sætte dig op, jeg står lige foran, og vise mig hvad du kan bruge dine hænder (og mund??) til. Det er ikke sikkert, at det er godt nok!!!!!!

Du står midt på gulvet og jeg vil hårdt med mine hænder tage på dig, jeg vil klemme dine bryster og nive i brystvorterne efterfulgt af, at min tunge vil danse på dem. Du vil få blide men bestemte klask bagi samtidig med at du holdes varm.

Mens du står med ryggen til, så vil jeg gå ind til min knitrende pose. Du vil mærke noget der kilder på din ryg og som føles køligt. Du vil se min fine sorte pisk, din ende vil få lejlighed til at prøve den. Da den er "bred" i det kan man slå ret kraftigt uden nogen form for mærker og stor smerte. Jeg vil vil fortsætte til jeg kan se, at nu er det absolut nok!!!!

Lagt på sengen med arme og ben i alle 4 verdenshjørner vil du blive bundet til sengestolper/ben med 4 manchetter. Nu kan jeg rigtig lege med din ophidselse, du vil modtage pisk i moderat form, jeg vil prøve at sætte klemmer på din bryster og måske forneden. Jeg vil lade min tunge lege med "perlen" mellem dine ben, men ikke tilfredsstille dig fulgt ud. Jeg har måske medbragt en relativ tyk DILDO som bliver indsmurt i den varme olie, vil den fylde dig helt ud.

Efter et passende stykke tid, vil jeg tilfredsstille dig fuldt ud. Herefter vil du modtage en gang kropsmassage fra nakke til hæl. Først ved at du ligger på maven og bagefter på ryggen og der vil ikke være et punkt der ikke er berørt incl. fødder og hænder. Dette vil få dig til at slappe 100 % af. Når jeg er færdig med det, så vil jeg lægge dynen på dig og selv kravle ind under den. Give dig et kys og spørge "hvordan har du det ”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.