Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han havde fået overarbejde lige netop i dag, hvor han havde planlagt at de skulle hygge sig. Det viste hun godt nok ikke noget om, men det var jo netop det. De havde forsømt hinanden her i den sidste tid. Og Jette havde da også nævnt det et par gange. Men der var altid kommet noget i vejen, som her sidst hvor de havde ligget og hygget sig. Da havde de glemt at lukke havedøren, og pludselig havde de hørt deres venner, Bent og Linda, kalde på dem, ude fra køkkenet. Aldrig havde han set Jette få tøj på så hurtigt. Men det havde da givet en spænding i luften resten af deres besøg. Også fordi de hele tiden havde grinet smørret og bedre endnu, så havde Jette været lidt rød i kinderne det meste af tiden. Selvfølgelig havde de ikke fået lejligheden senere. Men i dag skulle det være. Han havde tænkt sig at Jette skulle forkæles og bare have det rigtigt godt. Hun trængte til at få en rigtig god orgasme, da hun var blevet lidt strid og skrap her på det sidste, og det passede gerne med, at hun var seksuelt underernæret.
Det undrede ham, at hun ikke lød særlig sur, da han ringede for at fortælle, at han blev en time forsinket. Bare hun ikke havde en veninde på besøg, så det hele røg i vasken. Han kunne ikke engang bare udskyde det til i morgen, for da fik de børnene tilbage efter en miniferie hos hendes forældre. Så det skulle være nu og for resten var han altså også trængende. Det var ved at være ulideligt, og hvis ikke snart han fik taget trykket, så endte det med, at han fik englefisse. Mens han kørte hjem, kunne han mærke spændingen i underlivet, og der var også en vis legemsdel, der gjorde opmærksom på sig selv. De skulle bare elske hele dagen og så skide være med, at den blev øm bagefter.
Han svingede ind på villavejen og så til sin store glæde, at der ikke holdt nogle af venindernes bil uden for deres hus. Og der var heller ingen i indkørslen, kun Jette´s. Åh, det var efterhånden svært at styre lysterne, han havde mest lyst til at løbe ind, finde Jette og flå tøjet af hende og bare råbolle hende.
Det lykkes ham at beherske sig og gå stille og roligt hen til hoveddøren. Men den var låst. Skuffelsen meldte sig med det samme. Så var hun sikkert ovre ved naboen. Mon han kunne finde en god undskyldning til at ringe og bede hende om at komme hjem? Han fik fundet nøglerne frem og kom ind i gangen. Alt var som det plejede, men han kunne måske lige nå at lave en overraskelse, inde han ringede efter hende. Men hvad? Jo, hun skulle i badekar. Det skulle være så godt for kvinder med et bad inden de elskede. Det var noget, han havde læst i et eller andet blad. Det var noget med, at så slappede de bedre af og kunne bedre nyde selve elskoven. Plus at der var noget med at de også kunne blive temmelig ophidsede af det varme vand på kroppen. Jo, det skulle hun, så hun var rigtig parat til den helt store tur. - Hej, skat.
Han så forbavset hen i døren. Der stod Jette og så skide godt ud. Hun bar en kort nederdel og en hvid skjorte, som var gennemsigtig, så han kunne se hendes sorte bh. Hun havde en rigtig pæn makeup på, og på fødderne havde hun et par sorte højhælede sko. Havde hun gættet, hvad han ville i dag?
- Hej, pus. Jeg troede, at du var over ved naboen, siden døren var låst.
- Nej, den må jeg have glemt at låse op efter, at jeg havde været inden i byen.
- Skete der noget særlig inde byen i dag?
- Nej, jeg skulle bare hente nogle ting, som jeg skulle bruge senere.
Han viste godt, at han så overrasket og spændt ud, men det var der vel ikke noget at sige til. Han gik hen og gav hende et kys. Hun puttede sig rigtigt ind til ham, og ville have mere. Det fik hun selvfølgelig. Et dejligt langt tungekys. De stod længe og kyssede, og han kunne ikke lade være med at pille ved hendes røv og bryster. Nu kom trangen til bare at flå tøjet af hende og bolle hende. Derfor trak han sig tilbage, det måtte ikke ske nu. Han måtte virkelig beherske sig.
- Jeg tror lige, at jeg tager et bad først, ok?
- På en betingelse. At jeg må bade dig, som jeg har lyst, uden at du gør modstand.
Han kikkede forbavset på hende. Han følte sig temmelig forvirret lige nu. Hun plejede ikke at gøre sådan noget. Men på den anden side kunne det være dejligt at blive badet af hende. Han havde tit spurgt, om hun ville med i bad, men hun havde altid svaret nej. Nu havde han chancen, så hvorfor ikke? Det vil sige, hvad betød "hun havde lyst til" og "uden at han måtte gøre modstand"? Hvad kunne hun mon finde på? Hun var allerede godt i gang med at tage tøjet af ham.
- Jeg ved ikke rigtigt, jeg ved jo ikke, hvad du kan finde på.
- Bare rolig, jeg gør ikke noget, som jeg ikke selv ville havde brudt mig om.
Nå, så var han mere rolig. Hun havde altid været godt tilfreds med et godt, almindeligt knald. Hun kunne godt være lidt kedelig, faktisk. Så det kunne der ikke ske noget ved. - Du bliver stående her og lukker øjnene. Hendes stemme havde forandret sig fra at være blid til at være bestemt og urokkelig. Han stod midt i gangen, var nøgen og havde en klump i maven af spænding.
- Luk så de øjne.
Temmeligt modvilligt lukkede han øjnene. Han kunne høre, at hun gik væk og måske ind i soveværelset. Han havde den største lyst til at åbne dem igen og følge efter hende, men han beherskede sig med besvær. Det kostede ham efterhånden meget selvkontrol at blive stående med lukkede øjne, og det dunkede også i hans pik. Han kunne høre, at hun puslede inde i soveværelset, troede han nok. Nu kom hun igen ud i gangen, og han kunne høre, at hun kom hen imod ham. Hvad mon hun havde tænkt sig at gøre ved ham? Det gav et lille gib i ham, da hun rørte ved hans bryst. Hun rørte blidt, næsten for blidt. Hun gik om bag ved ham og kærtegnede hans ryg. Det var dejligt, og han begyndte at slappe lidt af. Det ville blive spændende, men på den anden side vidste han, at hun ikke var speciel god til det med at prøve noget nyt. Og så ortrak han selv at kunne være med.
Han måtte have været uopmærksom et øjeblik, for inden at han nåede at fornemme, hvad hun lavede, havde hun givet ham noget for øjnene. Det var ikke et tøjklæde, men noget af læder, kunne han lugte. Det sad tæt til og var egentligt ikke ubehageligt at have på.
Han mærkede, at hans pik blev godt stiv, og klumpen i maven var blevet større. Måske kunne hun alligevel finde på noget ud over, hvad de ellers plejede. Han mærkede spændingen vokse i sig, det kunne blive helt interessant.
Hun tog nu fat om hans hofter og skubbede ham fremad. Det var svært at gå, når man ikke kunne se noget, og uvilkårligt rakte han hænderne frem for sig.
- Tag de hænder ned. Han blev lidt overrasket over at høre hendes stemme.
- Det er svært at gå uden at kunne se noget.
- Gør som jeg siger og hold din mund. Forstået!
Hun var helt anderledes, end hun plejede at være. Hun var altid stille og rolig og kun til et ganske almindeligt knald.
De var nået ud i badeværelset. Her slap hun ham, og igen stod han bare der. - Ræk dine hænder frem.
Automatisk gjorde han, som han fik besked på. Og han havde heller ikke mere end lige rakt dem frem, før han mærkede noget koldt om sine håndled. Der lød et klik.
Han trak hurtigt hænderne tilbage, men for sent. Nu vidste han ikke, hvad han havde sagt ja til, indså han. Hun havde allerede langt overskredet det, han havde forventet, at hun kunne finde på. Så hvad ville hun gøre? Hun tog fat om den lille kæde, der var mellem selve håndjernene og trak han med sig. - Løft hænderne lidt i vejret.
Han lystrede igen uden at sige noget, selv om det var svært. Der lød endnu et klik. - Du kan jo godt stå her lidt og vente, til jeg gider at bade dig, hav det godt så længe. Hov, du kan da ikke bare gå. Kom tilbage, hvad fanden bilder du dig ind. - Nu er du selv uden om det."
Uden videre nev hun ham i brystvorten, og han gav et stort støn fra sig. Det skulle han ikke have gjort, for i det han åbnede munden, fik han noget stort og rundt ind i munden. Han prøvede at spytte det ud, men inden at det var lykkes helt for ham, havde hun bundet det fast i nakken af ham.
- Kan du nu hygge dig, til jeg kommer tilbage."
Det var bare for meget, nu stod han bare her og var helt i hendes magt. Det havde han ikke regnet med, at hun kunne finde på. Men han måtte indrømme, at det var temmelig pirrede, og at han var både spændt og liderlig. Hvad blev det næste? Han prøvede, om han kunne komme fri, men opgav det ret hurtigt. Han kunne mærke, at han var låst fast til stangen, hvor bruseren sad på. Gad vide hvad hun ville gøre, og hvor længe hun havde tænkt sig, at han skulle stå her? Han bevægede sig lidt rundt, så godt han nu kunne, selv om det ikke var meget. Det overgik selv nogle af de fantasier, han havde ture håbe at opleve sammen med hende, og det var bare skide dejligt.
Han havde ikke nogen anelse om, hvor længe han havde stået, da han kunne høre, at hun kom gående ude i gangen. Men han ønskede inderligt, at hun nu ville komme og røre ved ham. Han var godt liderlig og ville hellere end gerne stikke sin stive pik op i hende, og mærke hendes dejlige stramme, våde kusse. Og så var han ved at være godt træt i kæberne af at have den tingest i munden, der føltes som en bold.
- Hvor ser det godt ud, at du bare står der og venter på mig.
Hun tændte for bruseren og skyllede ham over det hele. Derefter slukkede hun igen og han mærkede en lille skuffelse. Var det allerede ved at være forbi.
Han mærkede at hun sæbede ham ind over hele ryggen.
- Vend dig om.
Det lykkes med lidt besvær, så han nu stod med hænderne over hovedet og helt blottet for hende. Hans pik strittede lige ud imod hende. Nu blev han også sæbet ind foran og særlig meget i skridtet. Et øjeblik troede han, at hun var ved at gøre klar til at skylle ham af. Men han mærkede i stedet, at hun tog hans pik i hånden og bøjede den lidt tilbage. Derefter mærkede han noget koldt og hårdt lige over roden af pikken. Det bevægede sig fra roden og op mod maven. Det varede lidt, før det gik op for ham, at hun var ved at barbere ham forneden. Han skulle lige til at vride sig, men nåede heldigvis at lade være. Og han kunne heller ikke protestere, så hun havde virkelig fået krammet på ham. Han stod bare der og måtte finde sig i, hvad hun havde lyst til. Det var faktisk en rar fornemmelse, selv om at det var lidt ydmygende. Hun var strid lige nu, men han nød det i fulde drag. Han følte sig temmelig bar.
- Vend dig om.
Nu sæbede hun igen balderne ind. Det kunne hun ikke mene, ikke også dem. Men jo, også dem, hun gjorde sig umage med sit forehavende og mærkede ind i mellem efter, for om hun skulle have glemt noget. Derpå blev han bruset over og det var en mærkelig fornemmelse, når vandet løb ned over hans bare skridt og balder. Hun tørrede ham og løsnede ham fra bruserstangen, hvorefter hun igen stillede sig bag ved ham og skubbede ham ud af badeværelset, gennem gangen og ind i soveværelset.
- Sæt dig.
Han satte sig forsigtigt og mærkede, at han sad på sengen.
- Læg dig midt i sengen.
Han overvejede et lille øjeblik, om han skulle gøre modstand men glemte det hurtigt igen. Det var snart mere, end han kunne klare, det var altså underligt at skulle sidde på sine nøgne baller. - Læg hænderne over hovedet.
Igen hørte han et klik og prøvede efter, om han var bundet fast igen. Det var han. Han mærkede, at hun rejste sig fra sengen og gik ud af værelset. Kort tid efter kom hun igen.
- Spred benene.
Hun kravlede ind mellem hans ben og tog fat om hans pik. Det var underligt, men også både dejligt, ophidsende og pirrede på en gang. Han mærkede, at hun tog den i munden, og nu kunne han ikke længere beherske sin liderlighed. Han stønnede så godt, han nu kunne med dimsen i munden. Bedst som det gjorde allerbedst, stoppede hun. Nej, nu måtte hun da snart lade ham enten komme op i sig eller onanere ham til en orgasme. Åh, hun tog den i munden igen, men hvad fanden var nu det? Det var koldt af helvede til. Hun havde åbenbart en isterning i munden samtidigt med, at hun suttede ham. Hvor var hun bare dejlig og fræk. Han ville ønske, at han kunne vende hende om på ryggen og bare tage hende. Isterningen var smeltet, og han følte sig meget våd. Hun stoppede igen og samlede hans ben, hvorefter hun kravlede op på han. Åh, havde hun i sinde at ride? Det ville simpelthen være skønt. Han lavede nogle bevægelser med underlivet for at vise, at det var han helt med på.
- Lig stille.
Hvordan skulle han kunne ligge stille, når det var så godt. Hun var ond nu, var hun. Men han nød det. Hun satte sig overskrævs på ham og tog hans pik i hånden. Derpå satte hun sig lidt ned over ham, men ikke længere, end at pikken kun lige kunne nå hendes kusse. Så begyndte hun at køre pikken hen over skamlæberne og lod hovedet lige akkurat komme ind, men heller ikke mere.
Han troede ikke, at han kunne holde til det, men hver gang at han var lige ved at sprøjte, stoppede hun bare. Da hun havde ført ham til punktet lige før, han kom, og så stoppet igen, tre gange, satte hun sig rigtigt ned over ham. Han var overbevist om, at nu kom han, men hun sad bare helt stille. Til sidst begyndte hun at ride ham, og der gik ikke lang tid, førend han ikke kunne holde sig tilbage mere og kom med et par dybe støn. Hun lagde sig ved siden af ham og lå stille, mens han bare lå og nød sin udløsning. En summende lyd afbrød stilheden. Han kunne høre, at hendes åndedræt blev mere og mere tungt, og at hun stønnede lidt. Hun lå og legede med sig selv. Det kunne ikke passe, han havde prøvet så tit at få hende til det, men uden held, og nu lå hun bare der og gjorde det. Mens han ikke kunne være med eller i det mindste se på. Det var ondt. Han kunne høre, at nu varede det ikke længe, før hun kom, og han kunne ikke gøre noget, udover bare ligge der og lytte. Selvom han lige var kommet, stod hans pik igen klar til at kneppe hende sønder og sammen.
- Åh, du ser bare så dejlig ud uden hår. Du ligger bare der uden at kan gøre noget som helst.
Han ville ønske, at hun ville løsne ham, så han kunne være med. Og alligevel var det utroligt ophidsende bare at ligge her. Summen blev højere, og hun begyndte at stønne højere og hurtigere. Åh, bare han kunne se det, det måtte være et dejligt syn. Så, nu kom hun snart, han kendte hendes åndedræt, lige før hun fik orgasme. Og ganske rigtigt kom hun og gav et lille grynt fra sig. Hvor var hun bare dejlig og hvor han dog elskede hende. Lige nu gik hun over hans forstand.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.