Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil også bidrage med en saftig historie fra mine unge dage.

 

SEX I DAG?

Jeg havde afsluttet 10. klasse i Ribe og ville nu gerne opleve lidt lidt væk fra mine forældre.

Det blev som pige i huset, som vi kaldte det den gang og det blev i en forstad til København.

Hos et par med 1 barn og en meget stor villa. Kim & Ulla som de hed levede et meget anderledes liv fra det jeg kendte derhjemme fra, det var med store biler, fine middage og masser af venner af både par og singler.

Det var til sådan en fest jeg først opdagede at min værtsfamilie ikke kun havde interesse i dem selv, men også i andre par.

Som sagt var jeg lige gået ud af skolen og det med drengene havde jeg ikke haft noget at gøre med, uden lidt kysseri og derigennem mærket drengenes lyst når vi dansede, noget vi i øvrigt grinte og fnisede meget af når vi piger var sammen.

Men tilbage til festen, der nu var kommet godt i gang med højt musik og dans. Jeg havde den opgave at styre musikken, det var jo kun plader og bånd dengang så der var noget at se til.

Moderen (Ulla) i min familien, som jeg efterhånden havde fået et godt forhold til var ved at danse med en fyr jeg ikke kendte og de dansede meget tæt både med krop og ansigt og når jeg listede mig til at kigge på dem mødtes mine øjne med Ullas og hun blinkede flere gange til mig før jeg slog mit blik ned igen.

Jeg fik sat mig sådan at hun ikke kunne se mit ansigt for så kunne jeg bedre lure på dem og se hvad de lavede. Ikke lang tid efter jeg var krypet i skjul kunne jeg se at Ulla havde fået fikset gæstens pik ud af bukserne på ham, den lå nu pænt op af min værtsfamilies moders mave og hun sørgede for at danse så tæt at det tydeligvis behagede gæsten. Jeg kikke runde på de andre på dansegulvet, men de lagde ikke mærke til noget og indimellem tog Ulla om den og gnubbede på den et par gange og slap den så igen for at ligge den pænt mellem gæsten og hende selv.

Det var første gang jeg kan huske jeg så og oplevede noget omkring sex og da var jeg 16 år, men de var ikke sidste gang jeg så det hos min værtsfamilie.

Det var blevet min første sommer her tæt på københavn og vi kunne vise noget mere bart kød.

Moderen i familien lå næsten topløs hverdag den sommer og det var jeg jo ikke så vand til, hun spurget mig tit om jeg ikke ville det også, men jeg sagde nej for hendes mand Kim gik jo også ret tit rundt i huset selv om han arbejdede meget.

Det var en sådan sommerdag hvor jeg havde gjort deres barn klar til at hun skulle leje med en ven og det skulle foregå på vennens bopæl. Da barnet var blevet hentet skulle jeg ud og havde lidt sol ved siden af Ulla, men opdagede da jeg gik forbi Kims kontor, at han sad med sin pik hånden og kørte frem og til bage på den. I min overraskelse gik jeg et par skridt til bage til døren som stod på klem for at se om jeg havde set rigtigt og det var det. Han satte tempoet endnu mere op og pludselig krampede han sig sammen i flere ryk stønnede lidt. Jeg skyndte mig ud i solen og var lidt rystet over det jeg havde set.

Senere på dagen skulle Ulla hente sin datter fra legekammeraten og hun sagde hun nok blev der lidt for at snakke.

Nu var min værtsfamilie far kim og jeg alene hjemme, det havde vi været mange gange før, men denne dag havde jeg jo set hvad han havde lavet inde på sit kontor og derfor var jeg ikke så glad ved at være der alene med ham, men det skulle vise sig at de var ikke så slemt trods alt.

Straks efter Kim havde sagt farvel til Ulla bød han mig ind på kontoret som jeg ellers ikke havde adgang til i hverdagen (der var altid låst når han ikke var hjemme).

Kim var en høj og flot mand med lidt langt hår og så var han en gyldenbrun hud hele året.

Da vi var kommet derind spurgte han mig om jeg ville havde en drink og jeg sagde lide modvilligt ja, fordi det var kun øl jeg havde prøvet endnu.

Da han havde fået skænket op spurgte han mig om jeg havde fået set noget her i formmidags, da blev jeg rød i hovedet og viste ikke hvor jeg skulle se hen, fordi jeg viste hvad han tænkte på.

Så sagde han at han tændte på en så ung pige som mig og at det jeg stod og kikkede fik ham til at blive mere liderlig. Han spurgte også om jeg var blevet bange for det jeg havde set og det sagde jeg at det var jeg ikke blevet.

Pludselig mens jeg stod der overfor ham, sagde han om jeg havde lyst til at se den igen og før jeg nåede at havde svaret ham, trak han den frem oven for de korte Hawaii bukser han havde på og sagde at jeg gerne måtte rører ved den. Jeg stod helt ubevægeligt, da han tog min hån og førte den til hans pik. I min hånd var den varm hård og stor, Kim tog uden om min hånd og begyndte at rykke op og ned på pikken så min hånd fulgte med, derefter slap han den da jeg var kommet ind i rytmen med min egen hånd og han begyndte at stønne blidt. Med denne pik i hånden kunne jeg mærke at der skete noget med mig også, jeg blev pludselig våd i mine trusser og det tror jeg at Kim kunne se, for han greb ud efter mine hofter med begge hænder for at få mig tættere på sig og derefter følte han med sin store hånd uden på mine korte bukser, lige der hvor det brændte mest. Jeg spredte mine lår en smule så han kunne få sine finger ind mellem dem og gud hvor var det dejligt. Jeg lænede mig mere ind til Kims krop mens min hånd stadig var om hans pik, men jeg havde helt glemt at forsætte med at gnide på den, dag Kim rørte mig. Han havde nu fået nogle finger ind under min trusse kant og var nået ind til min fugtige kusse og jeg kunne se på ham at det gjorde ham meget liderlig og straks trak han mine trusser af mig og jeg sparkede dem helt af mine fødder for at kunne sprede mine lår så han bedre kunne komme til.

Han slap mig et øjeblik for selv at komme ud af sine bukser og derefter pressede han mig bagover på hans skrivebord så han havde helt frit udsyn over mine lille våde mis og før jeg viste af det pressede han sin pik langsomt op i mig. Det gjorde fandens ondt selv om han gjorde det langsomt og da jeg følte jeg var ved at sprænge forneden begynde han at bevæge sig ud og ind i langsomme Bevægelser, i starten var det bedst når han var næsten ude af min kusse og jeg kunne slappe af , men hurtig var han tilbage dybt i min grotte, stønnende og vel tilpas. Efter et stykke tid kom han med et stort brøl og han faldt ned over mig helt slapt og jeg kunne mærke ar hans pik var på vej til glide ud af mig.

Han sad lidt ved siden af mig da vi var færdige og sagde undskyld fordi det han havde gjort ved mig, men jeg gav ham et kys på kinden og sagde tak.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.