Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En forsømt mand som jeg hjælper! Han er også ældre end mig 32-årige Asiat-Kvinde.

Jeg har længe boet i en mindre lejlighed i den indre del af Odense, men da en af mine veninder igennem 7 år ville flytte til udlandet i 1 år så kunne jeg "leje" hendes og hendes mands hus. Manden havde fået et helt særlig lukrativt job i det fjerne udland!

Jeg flyttede så ind i villakvarteret hvor stort set alle havde store Audi ‘er, Tesla biler eller andre store biler. Her kom jeg i min egen Kia eNiro det så lidt komisk ud.

Den første morgen tog jeg en løbe tur og mødte en kvinde der vil jeg skyde på var 40 år gammel. Vi faldt i snak og endte med, at vi gik hjem til hende til lidt morgenkaffe.

Hun var, hvad jeg kalder for den typisk danske kvinde hvad angår hendes udseende: langt blond hår, blå øjne. Hun var en kvinde, der holdt sig godt i form.

Hun fortalte at hun hed Mette, var 39 år.
”Jeg er gift med Martin. Han er 42 år”

Jeg fortalte hende, at jeg hed So-yeong og kommer fra Seoul i Syd Korea og at jeg er 32 år og efterhånden har boet i Danmark i en del år.

Mette var ikke bange for at rose mit lange sorte hår som når mig til lænden. Hun roste også min krop!
”Den må da drive mange, mange mænd helt tosset”.
Den kommentar fik os til at grine.

Vi snakkede om villakvarteret. Hun forklarede, at de alle mere eller mindre var familier enten med små børn eller med teenager i huset.

Hun fortalte, at hun og hendes mand har 2 børn på 4 og 6 år. De fik børnene lidt sent pga arbejde men nu har de dem!
Jeg fortalte så, at jeg havde så ingen børn og er single. Til det sagde hun, at hun nok skulle finde en mand, der ville have mig.

Kort efter kom hendes mand hjem med deres 2 børn. Han hilste, og sagde at han hed Martin.

Jeg måtte selv hjem efter at vi havde drukket en hurtig kop kaffe.
Så fortsatte jeg min dag. Tænkte dog meget på, at de begge havde sagt, at jeg endelig skulle kigge over, når jeg havde lyst.

Med tiden kom jeg mere og mere hos Mette og Martin. Det var typisk, når vi alle havde tiden til det, men også pga deres børn, som jeg engang imellem lige skulle kigge efter/passe.

Jeg lagde mærke til at Martin altid kiggede sultent på mig. Men jeg er vant til den slags. Dog var der en dag hvor jeg passede deres 2 børn Olivia og Aleksander. Der skete noget afgørende anderledes. Det vil jeg prøve at fortælle om, så godt jeg kan!
Martin kom hjem og hilste som altid venligt. Gav mig et knus og et kram. Tæt og godt.
Så gik han ovenpå, hvor han så altså skiftede tøj og satte sig hos mig nede i stuen mens de 2 små havde travlt med at lege.

Martin spurgte mig om Mette havde snakket om deres sexliv? Til det måtte jeg sige nej.

Han fortalte mig så, at hans kone havde været under stort pres særligt fra hendes familie, men samtidig havde hendes arbejde krævet mere og mere. Det endte med, at hun gik ned med en depression, hvilket havde gjort, at de ikke dyrkede sex mere.

Jeg spurgte Martin hvad han så gjorde – og hvad han gør!

Martin fortalte, at der er intet var – eller intet er at gøre! Han ville og vil ikke være sin kone utro på nogen måder. Han ville og vil ikke ødelægge deres ægteskab.
Her tog samtalen en drejning! For han spurgte ind til mit sexliv!
Her måtte jeg så fortælle Martin, at jeg intet sexliv har! Fortalte Martin, at jeg ingen kæreste har. Og fortsatte med at fortælle, at jeg heller ikke har et forhold til nogen.

Martin kiggede på mig. Og så bad han mig rejse mig op! Han kiggede på mig og bad mig dreje rundt.

"Det kan da ikke passe, at du ikke har kontakter til nogen eller flere mænd”! Det sagde han med de varmeste øjne, som tydeligt klædte mig helt af.
Martin fortsatte: ”Du har en perfekt lille krop præcist som lige som mange mænd vil have en kvinde”! ”Alt sidder perfekt på dig”! ”Hvem vil ikke være sammen med en lille lækker koreaner", f

Jeg svarede ham selvfølgelig lige så åbent, som han havde spurgt:
"Ja det er ikke helt så nemt, jeg vil ikke have et one night stand, men jeg vil have én mand, som jeg kan have et forhold med hvor det drejer sig om sex, til jeg finder en kæreste altså"!

Jamen søde So-yeong fortsatte han så: "Det kan da ikke være så svært at finde en rigtig mand". Jeg grinte og satte mig igen. Og så drak vi kaffen færdig. Jeg gik op til ungerne og legede lidt mere med dem. Så tog jeg også afsked med Marting, sagde ”hils og vi ses”! Fik nogle frække øjne at se, og mærkede flere frække øjne i ryggen, indtil jeg var ude af Mette og Martins flotte hus!

Et par dage senere da jeg var ude at løbe mødte jeg Mette. Vi gik hjem til mig. Hun fortalte mig om de samme problemer med deres sexliv, som Martin havde fortalt om. Alt passede helt sammen, samme forklaringer. Det gjorde ekstra godt, at de var så ærlige og enige om udfordringerne!
Mette forklarede også, at hun ikke var klar over, hvad der skulle til for at få gang i deres sexliv igen. Mette sagde på flere måder og med en del ord, at hun så gerne ville prøve næsten alt. Hun vidste også, at Martin ville det samme, og at han havde lovet, at han ikke ville være hende utro!

Jeg forklare Mette at det nok skulle komme af sig selv, og nogen gange skal der bare små ting til.

Jeg mødte Mette næsten hver dag, når jeg skulle ud og løbe. En særlig solrig dag invitere hun mig over til lidt hygge. De havde lige fået en ny forsendelse af både rød- og hvidvin. Det hvad både Mette, Martin og jeg tidligere talt om. Nu var vinen kommet – og ’de’ ville gerne prøve den sammen med mig.
”Kommer du ikke om lidt, så er Martin også hjemme”, spurgte Mette!
Jeg ville komme lidt senere. Der var lige noget jeg skulle ordne.

Et par timer senere ringede jeg på døren! Det var Martin jeg åbnede døren, jeg hilste på dem alle sammen: Mette, Martin og jeg satte os udenfor så kunne vi alle holde øje med Olivia og Aleksander, og nyde vinen!

Martin kiggede på en måde på mig, hvor det var tydeligt at se han ville have mig! Det tændte mig! Jeg kiggede tilbage med mine vist forførende øjne. Martin og jeg startede på at flirte med hinanden
Mette sagde pludselig: "Stop det flirteri og gå ind og knep med hinanden! Jeg kan jo tydeligt og dejligt se, at I vil have hinanden! Jeg skal nok holde øje med de 2 små, mens i knepper. Nyd det nu – begge 2. I har fortjent det!

Jeg kiggede på Mette mens Martin og jeg rejste os op og tog min hånd
Martin og jeg gik inden for! Jeg drejede mit hoved og kiggede bag ud imod Mette, hun smilede til mig og gav mig et nik og thumps up! Så vidste jeg, at det var helt i orden med hende.

Vi gik ind i stuen og hen til den store sofa. Herfra kunne vi se Mette, der var gået godt i gang med at lege med deres 2 børn i sandkassen og på den store græsplæne. Af og til kiggede Mette op og ind på og ind til Martin og mig. Hun smilede bredt hver gang vi ligesom havde lidt øjenkontakt.

Martin trak mig hårdt ind til sig og kyssede mig krævende! Han bøjede sig lidt ned og kyssede mig på halsen og viskede ind i mig øre.

"Om lidt får du pik! Om lidt vil jeg fylde dig ud"!

Han tog hårdt fast i mine bryster og klemte på mine brystvorter, hvis de ikke var hårde i forvejen og stive så blev de det bestemt nu.

"Hold kæft hvor sidder de godt" var hans kommentar til mine bryster.

Martin pressede mig ned på knæ. Han åbnede sine bukser jeg trak dem ned til hans ankler og så en ordentlig bule lige foran mit ansigt.

"Sikke en bule du har Martin"!

Jeg bed ham blidt uden på hans boxershorts og kyssede hans pik. Jeg trak hans boxershorts ned og frem kom hans pik, som var af en god størrelse for min lille krop.

Jeg kyssede hans pik og begyndte at sutte ham! Tog hans pik ud af munden og spyttede på hans pik og suttede den så igen. Det gentog jeg nogle gange, og hver gang kunne jeg ikke lade være med at kigge på hans store blå/lilla blodåre på hans pik.

Martin sagde så mens han stønnede:
"Du sutter virkelig godt, min kone kigger på os lad mig smage dig"

Mens jeg suttede hans pik, trak han mig op vendte mig rundt. Jeg knappede selv mine bukser op og lynede dem hurtigt ned. Nu ville jeg det hele. Det måtte gerne gå så hurtigt.

Alligevel gik det lidt for langsomt for Martin, så han bøjede mig forover og så støttede jeg mig til sofaen og kiggede endnu engang på hans kone.
Mette og jeg fangede hinandens øjne. Hun smilede over hele ansigtet. Oveni viste hun de særlige fingertegn med en buet hånd og en finger ind i ’buen’. Klart tegn fra Mette om, at jeg skulle og kunne kneppe hendes mand. Kneppe hendes Martin.
Det ville jeg og fuldt ud.
Martin trak med sine aktive hænder og fingre mine bukser og trusser helt ned til lige over mine knæ! Mærkede at jeg kunne slet ikke sprede mine ben eller noget andet. Jeg var helt og fuldt ud i Martins besiddelse. Dejligt!

Bare af ren liderlighed begyndte jeg at små stønne. Nej faktisk gispede jeg højt. Det var vildt dejligt, hvor liderlig jeg var. Havde ingen tanker om, at både Mette og deres 2 børn måtte kunne høre, hvad vi lavede inde på sofaen inde i ’deres’ stue.

Martin satte sig på hug bag mig og begyndte at slikke min fisse! Lige på og hårdt! Han kørte en finder ind i min fisse og begyndte at finger kneppe mig. Det blev hurtigt til 2-3 fingre, og jeg mærkede at Martins ene tommeltot var oppe og stimulere min stive klitoris!
Det var en vidunderlig følelse! Specielt fordi jeg ikke har været sammen med en mand længe. Fordi ingen liderlig mand havde forført mig, havde kneppet mig, meget-meget længe!

Jeg kunne ikke lade være med at stønne og gik helt over i koreansk mens jeg stønnede "??? ???"

Martin forstod virkelig at fingerkneppe en kvinde! Han ramte lige plet i mig, og jeg blev om muligt endnu vildere og vildere – gjorde mig helt vildt liderlig! Samtidig førte jeg min ene hånd op til mit ene bryst og begyndte at massere mit ene bryst.

Martin spurgte: ”Hvad er det du hele tiden stønner så dejligt og højt?
Jeg svarede: "Eolmana joh-eunji. Det betyder hvor er det dejligt og mere-mere af det"!

Martin fortsatte med at gøre mig endnu mere og mere liderlig! Han ramte alle de rigtige steder og resultatet var og blev, at jeg stønnede mere og mere-højere og højere!

Da det var aller bedst stoppede Martin med at finger kneppe mig. Han førte i stedet for sin pik hen til min ventende indgang! Han kørte sin tykke og ret lange pik op og ned imellem mine baller for endelig at føre pikken ned til min fisse!
Her kørte han sin pik frem og til bage imellem mine skamlæber for at fugte hans pik. Dejligt endelig en mand, som tog hensyn til mig som kvinde. Tænkte bare også, at Martin må have været næsten sikker på, at jeg var drivende våd. For det var jeg. For det bliver jeg ekstremt hurtigt, når en mand ’fortæller’ mig, at han vil mig!

"Er du klar smukke? Nu skal du have pik – min trængende pik”!

Jeg nåede ikke at svare, fordi Martin kørte bare sin pik op i mig og kneppede løs! Jeg måtte nu støtte mig med begge hænder på sofaen, mens han kneppede læs. Måtte støtte mig – virkelig! Der var så mange følelser og glæder og stærke følelser fyldt i min lille liderlige krop!

"Dybere Martin... Dybere" Martin gjorde straks, som jeg sagde, som jeg krævede. Vidste godt og tydeligt, at nu var det mig som bestemte, som krævede.

"Shit du er stram oppe i din lækre asiat-fisse. Det har holder jeg ikke ret meget længere til"

Jeg førte min hånd ned til min kilt, hvor jeg gned løs på min svulmende, sjaskvåde, hårde klitoris! Ville selv komme og det skulle være nu. Martin satte tempoet op og kneppede løs.
Mens kan kneppede løs fik jeg øjenkontakt med Mette, som tydeligt gav mig tegn til at det var mere end OK! Det var så dejligt liderligt, at Mette og jeg gjorde alt for at bevare og udbygge øjenkontakten. Undervejs så jeg til min usigelige glæde, at hun mundkyssede mod mig. Hun sendte også finger kys til mig. Til Martin og mig!

Lige pludselig kunne jeg mærke at Martins pik voksede i mig. Nu tænkte jeg mig hurtigt om. Jeg handlede:
"Martin - nej ikke i mig jeg vil smage dig! Martin ikke i mig! Jeg skal ikke gøres gravid"

Martin hørte slet ikke hvad jeg sagde. Tværtimod. Martin brølede:
"Nu kommer det skat, nu kommer det!!

Martin kørte hans tykke pik helt i bund i mig. Jeg prøvede at trække mig fri af hans greb, men jeg kunne mærke, at han var for stærk. Han skød hele sin store ladning direkte ind i min livmoder.
Mette og jeg havde nu den stærkeste øjenkontakt, som 2 mennesker kan ha’ uden at der er direkte SEX med i det hele. Mettes øjne var varme, var sensuelle og givende. Jeg mærkede det stærkt i min fisse og bryster!

”Øv..” tænkte jeg, var så tæt på selv at komme samtidig med Martin. Det var lige ved! Ærgerligt tænkte jeg!

Kort efter sagde Martin: "Det må du virkelig undskylde søde! Jeg kunne ikke holde længere, det er jo længe, længe siden sidst”!

Jeg svarede ham "Det er helt i orden" men i virkeligheden var jeg skuffet.

Han trak sig ud af mig og sæden løb ud af mig og ned imellem mine ben. Sikke en ladning! Han måtte virkelig have været trængende.

Han trak sine bukser og boksershorts op. Jeg rettede mig op og gjorde det samme, men var vildt liderlig.

Da vores tøj var på plads igen stod vi og kyssede, da vi hørte Mettes mobiltelefon ringe.
Vi gik sammen ud til Mette.
Mette snakkede færdigt og sagde, at de ville få gæster til spisning! Det var hendes søster og nogle gamle venner der ville kigge forbi. Mette inviterede mig til at spise med, og det takkede jeg ja tak til.

Jeg sagde så: "Jeg må heller komme hjem og tage et bad og gøre mig klar til spisningen hos Jer – Mette jeg trænger altså efter at have lånt Martin. TAK for det lån, Mette!

Mette svarede: ”"God ide søde" og så kikkede hun på Martin og sagde:
"Skat, følg lige So-yeong hjem! Du snød hende jo vist også før inde i stuen.
Mette sagde det med det frækkeste smil på læben. Hendes tunge kørte hun rundt flere gange på læberne!

Martin og jeg rejste os og gik ind i stuen og hen mod hoveddøren. Da vi kun ud til vejen spurgte jeg Martin om han troede Mette er helt ok med det.

Martin svarede: "Ja søde So-yeong! Det er hun helt bestemt! Jeg ved det! Havde øjenkontakt med hende det meste af tiden mens vi kneppede”.
Martin fortsatte: ”Og da jeg kom oppe i din dejlige hårde glatte, dejligt drivende fisse, så stramme hun smilene til mig og gjorde tegn til at det var OKAY"

Vi kom hen til "mit" hus og gik ind..!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.