Det første tøj jeg prøvede som ikke var til mænd, var min kærestes, hvor det startede med hendes bluser, og hurtigt efter hendes lingeri som bodystocking, trusser og BH’er. Det tændte mig enormt, og der gik ikke længe, så var det først købt til mig selv, bl.a selvsiddende strømper, g-strengs trusser og BH, og jeg hoppede så i hendes kjoler. Med tiden er jeg suset ind og ud, prøvet at lægge det på hylden og glemme denne side af mig, men hver gang vender det tilbage.

Så for et år siden, fandt jeg en del af mig frem igen, profil på Boyfriend.dk så jeg kunne date og møde andre.
Skriveriet gik fint frem og tilbage med forskellige, men en morgen da jeg loggede på, lå der et brev fra en mand som fangede min interesse.
Han fortalte at han nød mine billeder og profil, og mente at den kunne blive endnu bedre, hvis han måtte hjælpe lidt med den. Jeg skrev retur og takkede ja, og skriveriet forsatte. Tekst blev ændret, så jeg bedre fangede de nysgerrige som han skrev.
Til sidst kommenterede han mine billeder, skal bi ikke få dem gjort bedre, og vi aftaltes at mødes, bare så han kunne se mig og jeg ham inden vi startede.
Vi mødtes på en café en lun forårsdag, så tøjet var bare shorts og en polo. Han bad som det eneste, at jeg havde g-streng under, eller bare mit normale herretøj.

Vi fik hilst og talt en del sammen og hyggede i hinandens selskab. Han fortalte at han hed Peter og var i slut 60’erne, så ca 12-15 år ældre end mig, men det kunne ikke ses, han holdte sig flot.
På et tidspunkt kommentere han, at med sådanne hår på benene, så kan de ses når jeg havde nylonstrømper på. Skal vi ikke få dem fjernet med det sammen. Jeg grinte lidt af det, og spurgte hvor man kunne det, bare sådan uden videre og uden tidsbestilling.
Kom med, og så fyldtes vi af gennem Københavns gader med ham forrest. Pludselig stoppede han og sagde her, en lille forretning af en skønhedsklinik med hårfjerning.

Vi kom sammen ind, og ud kom en ung pige på midt 20’erne og spurgte hvad hun kunne hjælpe med.
Frit sagde Peter, tøsen her skal have fjernet alt hår på benene, og hvis du har tid, så også resten , jeg skal nok vejlede dig. Jeg rødmede noget, viste ikke lige hvordan jeg skulle reagere.

Hun viste os ind bag ved og bad mig tage shorts af, og kiggede noget da jeg stod i g-streng.
Læg du dig op på briksen, og så smurte hun varm voks på et stykke af benet, mens jeg tænkte hvordan da jeg hoppede og skreg, da hun hev dem af. Følte at hun var i gang med at trække huden af, men fik besked fra Peter, at jeg skulle tie stille, ellers ville han sørge for det.
Peter kommenterede undervejs, skulle trække trussen af og sprede ballerne, så jeg blev helt fin der, og sådan forsatte hun med at følge hans vejledning.
Spred benene tøs, og så blev jeg ellers helt glat over min lille pik. Op og af med blusen, og så fik jeg fjerne de få hår omkring mine nippels, og igen hele ryggen.

Så, nu er hun fin, hørte jeg Peter sig til hende. Og dejlig glat.
Jeg fik besked om at komme i tøjet igen, og da jeg kom ud i vente området, så jeg han betalte.
Kom sagde han, nu er din ben endelig flotte og glatte, som de bør være fremover. Han stak mig et kort fra skranken og sagde, at jeg skulle bestille tid igen og hun nu kendte hvor og hvordan han ønskede det. Det var en underlig fornemmelse med de bare ben, luftens føltes anderledes og mere kølende på denne lun forårsdag.

Vi drejede ned mod Hovedbanegården og hoppede ind i en Taxi. Til Rødovre centeret sagde Peter til chaufføren, og kiggede på mig. Jeg kender et par søde piger som arbejder der, de skal lige hjælpe os med det sidste. Jeg kiggede undrende, men accepterede hans begrundelse.

Da vi ankom betalte han og sagde kom, vi gik gennem centeret, og han guidede mig ind til en frisør, men som også havde en negle salon.
Han snakkede med en af pigerne, en sød asiat pige som nikkede og viste mig over. Så startede hun eller med at file og pusse mine negle, puttede et eller andet på og satte en negl fast, sådan forsatte hun en finger ad gangen, og så blev de eller pusset igen, og derpå malet i en dyb rød farve.

Jeg sad og blev helt underlig, og kiggede mig omkring, men hende og Peter sad bare og talte om gamle dage og alt muligt andet. Da de var færdig, bad hun mig komme over i frisør afdelingen. Kone her og prøv, sagde hun og bad mig sætte mig ned, og så kom hun med en mørkhåret paryk med super flot hår.

Hun satte den på mit hoved og rettede den til, lidt hårspray i og så sad håret eller flot.
Ville tage den af igen, men Peter kiggede på mig og sagde at den skulle jeg beholde på, vi skal ikke så langt skat. Og du skal lige sidde stille, og så lagde hun en en diskret makeup med mascara, foundation, læbestift mm., men hun kiggede godt på mig. Så, nu ligner det godt, sagde hun.
Han betalte og nu måtte jeg liste gennem centeret, og var glad for at der ikke var så mange kunder i centeret lige nu.

Vi gik rundt om Magasin og videre ned ad en gang med massere af tøjbutikker, til vi nåede Orion. Der drejede han ind og hilste på de 2 piger, og sagde at som aftalt måtte de hjælpe os, og så blev jeg sendt til et prøverum, og fik besked om at smide tøjet i den pose, som lå på stolen.
Jeg stod og kikkede på skikkelsen i spejlet, havde svært ved at genkende mig selv og tænkte, hvordan det var kommet hertil. Forhænget blev trukket fra, og en pige i kort kjole og stiletter kom og aflevere til til mig, en kæmpe stabel, og hviskede, skynd dig, eller ved jeg der vanker til dig.
Jeg kikkede på hende og begyndte at tage mit tøj af, stykke for stykke lage jeg det i posen, og da jeg stod nøgen, snuppede hun posen og sagde, kom så i gang tøs.

Jeg startede med lingeriet, og kom stille igennem det. Kunne se at samtlige BH var med en D eller E skål, og da jeg kom længere ned, lår der 2 silikonebryster i en æske. Beholde det sidste sæt på, og fik sat brysterne fint i BH’en, brugte den lim så lå ved, så de ikke hoppede ud.
Så var det i gang med kjolerne, massere af helt lange og andre som var super korte. Fandt en lang mørk grønlig farve med noget sort mønster og beholde den på, stod og så mig i spejlet, da hun kom retur og satte en på lange lak støvler med 10-12 cm hæl og meget frække.

Drejede mig rundt og tænkte at det kunne da gå an, men hun så på mig, et øjeblik og gik. Kom tilbage, løftede op i kjolen og trak trussen ned, begyndte at montere et lyserødt chastity på min glatte tøsepik, så nu stritter den ikke, og kan ikke ses når du har kjole på. Stod og så på mig selv i spejlet, da hun bad mig vende mig, løftet op bag på kjolen, trussen til side og mærkede noget kold og hårdt, så førte hun en mellem plug op i mig, åh hvor gjorde den godt.
Peter kom over til prøverummet, kiggede på mig, kommandere at jeg skulle dreje rundt, og diskuterede kort med pigerne, som kom med en skuldertaske og en lang lak frakke i rød.

Den ene sagde, at der var læbestift og anden nødvendig makeup og parfume i, samt min pung og nøgler. Synes jeg lyste helt op i den røde frakke, men Peter var tilfreds, takkede pigerne rigtig meget og at han kom forbi og betalte de skyldte beløb, kiggede på mig og bad mig følge med.
Da vi gik mod sagde han kort, at sommhans ludertøs, så havde jeg noget at betale af på nu.
Vi gik ud til en taxi, Peter åbnede døren til bagsædet og sagde pænt, sæt du dig ind Bettina, første gang han brugt mit pigenavn offentligt. Han satte sig ind ved siden af mig, og oplyser en adresse til chaufføren, som kiggede noget i bakspejlet.

Min frakke som stod åben, gjorde at Peter let kunne sidde og kæle for mig inderlår, og så kunne jeg mærke pluggen presse sig god op i mig. Sådan forsatte vi, da vi drejede ned af en villavej efter 10-12 minutters kørsel. Peter betalt, og hjalp mig ud af taxien, tog min hånd og sammen gik vi op til villaen.
Peter låste op, og hjalp mig med frakken og vi gik sammen ind i stuen. Sæt dig ned Bettina. Så fortalte Peter ellers, at jeg fra i dag var hans ludertøs, skulle tjene egne penge og selvfølgelig hjælpe til i huset og hvor der ellers var behov. Skulle til at protestere, da han bøjede sig frem og kyssede mig dybt og dejlig, så det endte med at vores tunge snoede sig sammen og vi tog skønt på hinanden. Da vi endelig slap hinandens læber, sagde Peter kort, på knæ tøs, lynede sine bukser op og så vidste jeg at det var tid til at tilfredsstille Peter lækre pik med et blowjob.

Det smagte skønt og jeg nød den, dejlig tyk pik og vel 17-18 cm lang. Lod tungen lege med pikhovedet, fandt det lille hun og lod tunge lege, inden jeg igen tog den så dybt jeg kunne. Peter trak mig op, vendte mig om, trak min lange kjole op og bad mig bøje mig ind over spisebordet, trak pluggen ud og satte sig pik mod hullet og presset sig op i mig. Stønnede højt og rystede i hele kroppen, da jeg kom i tanke om, at han ikke havde kondom på, og ville trække mig, men Peter holdet mig fast, klappede mig hårdt i røven flere gange og sagde myndigt, at jeg var hans tøs, og han tog mig fremover uden kondom.
Kunne mærke ballerne blev helt varme af hans slag, tænkte at jeg nok ikke have så meget at sige, så bukkede mig godt ind over bordet, så jeg kunne nyde hans lækre pik i mig. Peter tog fat i mine hofter, og styre mig godt og grundigt, kunne høre at det var lige før han ville komme og så støtte han dybt i mig, men han stønnede sig orgasme ud i stuen.

Vi stod et øjeblik, så trak han sin pik ud og kyssede mig igen dybt og lækkert, og sagde tak tøs, så stille, så sætter jeg pluggen på plads igen, så du er klar til senere.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.