BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Havde netop haft en forrygende håndboldsæson som juniorspiller, hvilket resulterede i udtagelse til fællestræning. Jeg var 15 år og det var første gang jeg prøvede det. jeg var fløjspiller, ikke ret høj og spinkel, men var mega hurtig. Vi skulle møde ind fredag og være der til søndag. Vi skulle overnatte på vandrehjem, som lå i forbindelse med idrætscenteret. Havde set nogle få af spillerne tidligere.

Vi ankom ved aftenstid og startede med introduktion, hvorefter vi havde en let gang træning. Der var ti dobbeltværelser på vandrehjemmet og vi var nitten der var udtaget + to trænere og en holdleder. Samme dag viste det sig at der havde været vandskade på det ene værelse så det var ubrugeligt. De to trænere skulle kunne holde øje med spillerne, så de havde det ene værelse. Ergo var der et problem. Problemet blev løst ved at Poul (holdlederen) trak lod, om hvem der skulle indlogeres hos ham privat, han boede ca. 20 km. derfra. Det blev så lille mig, men pyt med det for han virkede helt okay. Poul var omkring 65 år, slank og skaldet. Han virkede som en frisk og rar bedstefar type.

SEX I DAG?

Efter træning og aftensmad var det badetid. De andre ville bade på deres værelser, så vi blev enige om at bade når vi kom hjem til Poul. Han boede i udkanten af en lille by, i et lille hus op mod en skov, rigtig idyllisk. Han viste mig badeværelset og rakte mig et håndklæde. Mens jeg badede tændte han op i pejsen. Jeg kom ud med håndklædet omkring mig, fandt et par shorts som jeg tog på, mens jeg vendte ryggen til Poul. Poul ville også tage et bad. Han gik ind i et andet rum, som viste sig at være soveværelset. Han fløjtede og virkede super tilpas. På vej til badeværelset stak han hovedet ind i stuen. Helt nøgen stod han der og sagde jeg bare kunne tænde for fjernsynet. Hold da op, hvor havde han en stor pik. Kunne ikke holde øjnene fra den, som den hang der og dinglede.

Poul kom ud fra badet iført morgenkåbe, hentede to sodavand og satte sig ved siden af mig i sofaen. Vi sludrede om lidt af hvert, dog mest håndbold. Han havde hørt, at jeg havde døjet lidt med småskader, hvilket jeg måtte tilstå, især med en muskel i baglåret. Han rejste sig og viste hvilke former for udstrækning, som jeg burde gøre hver gang efter træning og kamp og massage ville også være en god ting. Flere gang åbnede morgenkåben sig og jeg kunne se hans store pik som hang og dinglede. Da han igen havde sat sig sagde han, vi må nok snart gå til ro, hvis vi skal være friske til imorgen. Det viste sig han ikke havde noget gæsteværelse, så det var enten sofaen eller hans dobbelt seng. Hvis du ikke skal være helt rædbrækket imorgen, så vil jeg anbefale sengen sagde han og sådan blev det. Jeg børstede tænder og hoppede i sengen. Poul smed mere træ i brændeovnen, for vi skulle absolut ikke fryse sagde han. Da han havde børstet tænder, kom han ind i soveværelset stadig iført morgenkåbe.

Hvordan har baglåret det spurgte han. Måtte indrømme at det strammede lidt. Vi ser lige om vi kan løsne det lidt op sagde han. Smid dynen og vend dig om på maven. Han tog noget varmecreme og begyndte at massere. I starten var det lidt ømt og jeg gav mig lidt, men det løsnede snart op og føltes helt rart. Han lagde flere kræfter i og satte sig overskrævs på mine ben, hvilket gjorde at jeg sommetider kunne mærke hans dinglende pik. Jeg hiver lige dine underbukser ned, så de ikke bliver fedtet til sagde han og i det samme røg de ned til anklerne. Det kan garanteret også somme tider mærkes her sagde han og masserede ballen og det havde han fuldstændig ret i. Havde hans hænder på begge baller og indersiden af lårene. Somme tider strejfede han mine nosser og det gav et lille sæt i mig, hvilket han ikke kunne undgå at mærke og da han indimellem også havde en finger mod min stjerne, kunne jeg ikke undgå at få stådreng.

Jeg havde endnu ikke haft sex med nogen, kun spillet den af få gange, når jeg havde været alene hjemme. Vi tager også lige en lille tur foran sagde han, hvilket jeg ikke var meget for, da han så ville se, at jeg havde fået rejsning. Det havde han jo selvfølgelig opdaget og sagde det er da naturligt, det skal du ikke tænke på. Han masserede også lårene foran og hver gang han strejfede pik og nosser, gav det et sæt i mig, prespermen piblede snart frem. Det var det, hvis ikke den her også skal have en tur sagde han grinende og klemte min pik. Det var lige før at jeg havde sprøjtet.

Han rejste sig smed badekåben og hoppede også nøgen under dynen. Det er nok bedst, hvis vi ikke fortæller de andre, at jeg har givet dig massage og vi sover nøgne sammen sagde hviskede han. Det gør jeg da heller ikke svarede jeg, mens jeg lå med den stiveste pik og bare havde lyst til at onanere. Pludselig mærkede jeg hans hånd lukke sig om min pik og da han gned på den, kom jeg med det samme. Tak og sov godt sagde han blot.

Han vækkede mig næste morgen og sagde med et smil....Gå du hellere ud og vask det der af og pegede på min mave og pik. Rød i hovedet smuttede jeg i bad. På vej i bilen, sagde han endnu engang, at de andre ikke måtte vide noget...Det fortæller jeg aldrig til nogen, svarede jeg igen rød i hovedet. 

Vi fik overstået de tre træningspas og var færdige sidst på eftermiddagen. De andre skulle en tur i biffen om aftenen. Poul fortalte at han fik besøg om aftenen, men gerne ville hente mig senere. Jeg sagde jeg gerne ville med nu, da jeg var træt og gerne ville være frisk til næste dag. 

Er du øm og træt spurgte Poul, da vi kørte hjemad, mens han lagde en hånd på mit lår. Ikke træt men øm, svarede jeg i håb om, at få endnu en omgang massage. Han kørte sin hånd op og ned af mit lår og spurgte ligesom jeg havde håbet, om jeg skulle have en omgang massage, når vi kom hjem. Det er vist lige hvad jeg trænger til svarede jeg og min pik rørte med det samme på sig. Hans hånd kørte derefter op på min pik og han sagde, så må vi nok hellere starte med denne idag.

Da vi gik ind af døren, lagde han sin hånd på min skulder og vendte mig om, strøg mig over håret og hviskede, du er dejlig Rasmus, kyssede mig på munden og snart tungekyssede vi. Jeg har tænkt på dig hele dagen sagde han og satte sig på knæ. Han trak mine træningsbukser og shorts ned og min pik sprang stiv ud. Han tog mig i munden og suttede og slikkede. Da han begyndte at mundkneppe mig sprøjtede jeg med det samme en ordentlig portion sperm ned i halsen på ham. Han slugte det hele og sagde tak.

Igen blev der fyret op i brændeovnen. Poul smuttede først i bad, så ville han nemlig lave aftensmad, mens jeg fik det ordnet. Da jeg gik derud gik Poul med og sagde der var noget han ville vise mig. Han viste mig noget der lignede en lang tyk pik med huller i og forklarede at det var til at vaske sig indvendigt  med. Jeg skulle bare skrue brusehovedet af og så føre den op. Han gik i køkkenet og jeg badede. Det blev et langt bad for det var en helt vidunderlig oplevelse, at blive rengjort indvendigt, det kildede og varmede på en speciel måde og det var første gang jeg havde noget oppe i mig.

At der kom gæster var nu sandt nok. I det samme jeg trådte ud af badeværelset, lukkede Poul en ældre herre ind af døren. Jeg smuttede ind i soveværelset, men vedkommende havde nået, at se mig nøgen.

Poul havde både nået at dække bord og lave mad med den tid det havde taget mig i badet, hvilket han bemærkede med et smil. Manden præsenterede sig som Jens. Han var på alder med Poul og af statur lignede de hinanden. Poul forklarede at Jens var uddannet massør og han selv havde haft meget fornøjelse af ham. Jeg satte mig ved bordet og Poul ved siden af. Flere gange under maden var Pouls hånd på mit lår og pikken fik flere gange også et klem. 

Poul rejste sig gik over bag Jens og lagde sin hænder på hans skuldre og fortalte at første gang Jens masserede ham, oplevede han noget af det samme som jeg gjorde igår. Han havde åbenbart fortalt Jens det. Han bukkede sig ned og de kyssede inderligt og længe. De kom over til mig stillede sig på begge sider og smed tøjet. Jeg sad helt paf, da de tog mine hænder og førte dem hen til deres pikke, som hang store og slappe. Jens`s var ikke så tyk som Poul`s og knap så lang, ca. 20 cm. Med en pik i hver hånd, førte de mig ind i soveværelset.

Nu vil vi vise dig hvordan man sutter pik sagde Poul og de lagde sig i en 69`er og slikkede og suttede på hinandens pikke, som voksede sig rigtige flotte og store. Jens døjede til sidst med at have Pouls pikhovede i munden, så stor var den blevet. De trak mig hen, så Jens`s pik var ud for mit ansigt og Poul begyndte at sutte min pik, som aldrig havde været mere stiv. Jeg tog Jens`s pik i munden og slikkede og suttede det bedste jeg kunne. Han stønnede flere gange, så jeg vidste han kunne lide det og det gjorde mig mere modig og stolt.

Jens kravlede ned til Poul og da hans tunge begyndte at lege med min stjerne skød jeg endnu en ladning ned i halsen på Poul. Jens ville også smage og slikkede min nu slappe pik helt ren. Mens jeg lå lettere udkørt, fortsatte de to med, at lege med hinanden. Jens bad mig tage den tube der lå i natbordsskuffen. Han trykkede noget creme ud på sin langefinger og førte den op i Poul, som lå på alle fire. Snart bollede han ham med tre fingre og Poul stønnede og råbte flere gange, at han skulle kneppe ham med hans dejlige pik. Jens pirrede ham endnu mere.

Jens førte sin glinsende pik mod Pouls`s stjerne. Det var så frækt og Pouls stønnen og råben, havde gjort at jeg atter var blevet helt stiv, hvilket Jens havde bemærket. Istedet for at presse hans pikhoved op i Poul, tog han om min pik, trak mig over og sagde jeg skulle kneppe ham.

Tag om hans hofter og knep ham sagde han, mens han styrede mig til. Poul var så fugtig at mine 14 cm. røg lige i bund. Hold da op hvor føltes det dejligt, at have sin pik oppe i hans røv. Bare lige nyd det lidt inden du begynder at kneppe ham hviskede Jens og gav mig et vådt og saftigt tungekys. Mens jeg nød det mærkede jeg Jens`s finger lege med min stjene. Da jeg trak mig lidt ud af Poul for at kneppe ham, gled Jens`s finger op. Det føltes dejligt og jeg satte farten op. Det var så vidunderligt, at jeg ikke mærkede at Jens forsigtigt havde udvidet mit hul med tre fingre.

Rolig nu hviskede Jens og pressede på mine baller, så jeg var helt oppe i Jens. Jeg holdt mig i ro og han pressede sit pikhoved indenfor ringmusklen. Efter lidt tid pressede han sig forsigtigt helt i bund og lod mig vænne sig til ham. Han roterede forsigtigt med underlivet og efter lidt tid trak han sig næsten ud og sagde, når du er klar, så knepper du ham bare igen.

Når jeg trak mig lidt ud, røg Jens´s pik længere op: Det var en vild og utrolig dejlig følelse, snart kneppede jeg hurtigt og vildt. Heldigvis var jeg kommet to gange og kunne derfor holde længere denne gang. Jens overtog snart styringen og kneppede mig hårdt i bund hver gang. Han var helt vild og råbte og stønnede som en gal og jeg ænsede næsten ikke at jeg røg ud af Pouls dejlig røv. Da han kom oppe i mig, var det igen en helt ny og fantastisk følelse. 

Jeg havde været lige ved at komme og tiggede om mere. Jens satte sig foran mig og sagde jeg skulle slikke ham ren. Han pressede sin pik ind i mund og jeg slikkede hans dejlige sperm i mig. Han er klar Poul sagde han. Poul satte hans store pikhovede mod min liderlige stjerne. Det gjorde vildt ondt da han pressede det ind. Jeg kunne have skreget, men det var umuligt, da Jens pressede sin pik ned i min hals. Jeg havde tårer i øjnene, da Jens trak sig ud af min mund. Han lagde sig ind under mig, så han kunne slikke Pouls og mine nosser. Det havde gjort så ondt, at min pik var blevet slap. Heldigvis holdt Poul sig i ro og efter Jens var begyndt at slikke på min pik også, rørte den på sig igen. 

De var så forsigtige, at Jens styrede tempoet. Hver gang min pik rørte på sig trykkede Jens på Pouls`s baller og han pressede sig en anelse længere op. Det må have taget noget tid, men det lykkedes at få Poul helt i bund. Jeg var totalt udblokket, der var ikke plads til en milimeter mere. Igen gav de sig god tid, inden Poul trak sig meget forsigtigt ud. Næsten helt ude begyndte han meget forsigtigt, at presse sig op igen. Halvt oppe og næsten helt ud og for hver gang en anelse hurtigere. Det blev snart til dejlig nydelse og jeg var i en anden verden. Jeg kunne ikke få nok af det og ænsede ikke engang, hvor højt jeg råbte. Poul begyndte at presse sig i bund og kneppede mig hårdere. 

Han stoppede og trak sig ud. Ååhhh nej ikke nu, knep mig Poul, knep mig for satan, skreg jeg nærmest. Han vendte mig om, lagde mine ben på hans skuldre og pressede sig i bund første gang. Han kneppede mig hårdt, mens Jens slugte min pik. Da Poul med et brøl kom oppe i mig, mærkede jeg en følelse som var endnu vildere end tidligere og med et skrig skød jeg min sperm ind i munden på Jens. ALDRIG har jeg prøvet noget lignende.....De fortalte mig at jeg kortvarigt havde været væk bagefter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.