Da jeg havde kendt min kæreste Rikke et kort stykke tid blev vi inviteret hjem til hendes forældre. Rikke havde beroliget mig og sagt at de gerne ville lære mig at kende. Jeg skulle bare være mig selv og slappe af.

Rikke's forældre tog imod os med et velkomst-kram. Jeg kunne godt mærke at de studerede mig, men jeg prøvede at slappe af. Og da både Rikke og hendes mor blinkede frækt til mig blev jeg meget fornøjet...! Vi fik en drink i deres have og fik en god snak. Rikke's mor kikkede på uret og sagde: "Vi mangler noget dressing til salaten. Skulle vi ikke gå en tur Rikke?". Rikke nikkede, rejste sig, kyssede mig og hviskede: "Helt normalt i vores familie! Vi er lidt kinky! Så du skal lige godkendes...". Hvad mente hun med det...?

Rikke's far kikkede på mig smilende og sagde: "Lad mig vise dig vores hus imens". Han viste mig rundt og da vi nåede til deres soveværelse sagde han: "...og her sover og hygger vi os". Han førte mig hen til sengen og begyndte så at knappe mine bukser op. Så gik han på knæ og trak mine bukser og underbukser ned. "Mmmmm, det ser godt ud", sagde han. Han mærkede på mine nosser: "Gode faste nosser". Han begyndte at spille min pik: "God tykkelse, længde og fasthed". Han fik mig til at sætte mig ned på sengen og lægge mig ned. Han satte tempoet op og jeg måtte stønne. "Så er du nok snart klar...", sagde han og begyndte at slikke mine nosser. Han tog først den ene nosse i sin mund og suttede på den. Det var skønt! Så tog han den anden nosse i munden, suttede den og fortsatte så op ad min stive pik til mit pikhoved. Han kyssede mit pikhoved, suttede og legede med sin tunge.

Jeg var nu tæt på at måtte give slip. Med en finger legede han omkring mit røvhul og stak så fingeren ind. Han ramte lige mit p-punkt...! Han brummede tilfreds og suttede i bund. Han legede med sin finger omkring mit p-punkt samtidig med at han suttede rigtig godt. Jeg mærkede mine nosser trak sig, en varme bredte sig, jeg stønnede og pumpede min sperm ud. Han sank et par gange og fortsatte selvom jeg stønnede og vred mig. Han satte tempoet op så jeg skød endnu en ladning og måtte stønne "...ikke mere, tak". Han trak sin finger ud, sank, suttede og sugede færdigt. Han slikkede sig om munden, smilede og sagde: "Perfekt! Gode skud! Dig har Rikke valgt godt! Skal vi gå ud og tænde grillen og få en øl?".

Da Rikke og hendes mor kom tilbage fra indkøb kyssede Rikke mig og hviskede: "Jeg hører at du er godkendt. Dejligt! Måske min mor også vil godkende dig. Bare så du ved det...!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.