BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en fredag aften hvor mine forældre havde inviteret en del venner hjem til middag. Jeg gad ikke være med og holdt mig på mit værelse med mine tegneserier og mit gamle fjernsyn.

Da middagen var slut blev der skruet op for musikken nede i stuen. De havde en fest! Jeg var træt så jeg børstede tænder, tog min tandbøjle i munden og gik i seng. Som jeg plejede lod jeg døren til mit værelse stå på klem ud til gangen.

Jeg havde sovet lidt da jeg fornemmede at der kom nogen ind på mit værelse. Der var stadig godt gang i festen nede i stuen. Det var en mand kunne jeg se. Han gik stille hen til min seng og mit hoved, lukkede sine bukser op og lod dem glide ned. Med sin venstre hånd aede han mig i håret imens han med sin højre hånd trak sine boksershorts ned.

Han kælede først sine nosser, spillede så sin pik og førte den nu hen til min mund. Jeg kunne mærke hans pikhoved på mine læber, åbnede min mund og tog min tandbøjle ud. Hans tykke varme pik gled ind i min mund. Han aede mig i håret og holdt mit hoved. Ikke hårdt, men bare fast. Han begyndte at kneppe min mund.

Det mærkede dejligt frækt og jeg begyndte at sutte. Fra pornobladene havde jeg set pikke blive suttet. Så jeg prøvede at lege med min tunge, omsluttede pikken med mine læber, suttede og sugede. Hans pik mærkede nu mere spændt og fyldte min mund godt ud.

Pikhovedet var begyndt at ramme min drøbel når han kneppede mig. Hvordan kunne de i bladene sutte helt til roden? Når gag-refleksen kom prøvede jeg at slappe. Jeg kunne mærke det ophidsede manden. Vi samarbejdede og efter et par forsøg fik jeg undertrykt refleksen og mærkede pikhovedet passerer min drøbel. Nu fik jeg pikken til roden!

Manden aede mit hår med begge hænder og trak vejret hurtigt. Nede i stuen spillede de “What a Wonderful World” med Louis Armstrong. Manden nynnede lidt stønnende med på sangen imens han kneppede min mund. Da den var helt i bund lod han den blive inde. Han stoppede med at nynne og holdt vejret.

Jeg kunne mærke det rykkede i pikken og hørte manden stønnede tungt. Så skød han sin varme sperm ned i min hals. Ladningen gled langsomt og jeg måtte synke. Han holdt mit hoved godt, stødte forsigtigt i bund igen og trak vejret dybt. Endnu en ladning blev skudt ned i min hals.

Han brummede tilfreds og begyndte at kneppe min mund langsomt. Han kom med et stille “aahhh” og skød endnu en ladning nu på min tunge. Spermen mærkede tung, tyk og smagte lidt salt og sødligt. Jeg slugte og suttede videre. Manden aede mig i håret og trak sin nu slappe tømte pik ud af min mund. Så trak han sine bukser op, begyndte at nynne “What a Wonderful World” og forlod mit værelse. Jeg slikkede mig om læberne, tog tandbøjlen i munden igen…og faldt hurtigt i søvn.

Det var en fræk oplevelse og erfaring der var pirrende. Jeg fandt ikke ud af hvem manden var, men det gjorde ikke noget. Og da jeg fik min første sex-oplevelse med en pige roste hun mig for at være tålmodig, kærlig, hensynsfuld og erfaren. Jeg fortalte ikke om min oplevelse,…men nynnede “What a Wonderful World”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.