SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Det havde været svært at falde i søvn, idet jeg på skærmen tydeligt kunne se og høre min kone blive gennemkneppet af cladio. Jeg faldt dog til sidst i søvn og var som befalet klar kl. 9.00. Min lettelse var stor da jeg så at Maria var alene. Da hun havde spist morgenmad spurgte hun om jeg ville have lov til at få en orgasme. Naturligvis kunne jeg det efter 5 dage iført kvindeklæder.

Da hun tog penisringen af stod den lynhurtigt kampklar. Da var det at hun smed sin trumf, jeg skulle nemlig kneppe med en sexdukke. Min pik faldt lidt da jeg så at det var en mandlig sexdukke hun havde købt. Jeg blev nu tvunget til at sutte på dukkens pik før jeg fik lov til at røvpule dukken. For at gøre ydmygelsen perfekt gik Maria rundt og fotograferede det hele. Da jeg kom fik jeg besked på at slikke min egen sperm ud af dukkens røvhul.

*****

Da jeg havde taget en masse afslørende fotos af Pia meddelte jeg hende at hun ville få en fridag. Hun fik besked på at iføre sig en mikroskopisk bikini og så skulle hun ellers tilbringe dagen på terrassen i solen. For at hun ikke skulle kede sig gav jeg hende en penisknebel i munden, så hun havde lidt at ”more” sig med. Der var hul i midten så hun kunne drikke vand via et sugerør. Hun fik også at vide at hvis hun ikke havde fået farve nok når jeg kom hjem, ville hun blive straffet.

Derefter tog jeg på udflugt for også lige at se lidt kultur. Da jeg ud på eftermiddagen kom hjem bad jeg Pia tage bikinien af, så jeg kunne se om der var tydelige bikinimærker, hvilket der var. Jeg ville dog straffe hende alligevel med det skulle hun ikke have at vide. Hun fik lov til at gå i køkkenet efter lidt mad inden jeg låste hende inde på værelset.

Lidt efter gik jeg ned til pølen for at se om jeg kunne finde en ny fyr. Cladio havde været alle tiders, men da de jo var ansat til at underholde, ville jeg også prøve andre. Jeg faldt snart i snak med Sven, en kæmpestor, blond Svensker som ifølge de papirer vi havde fået udleveret var biseksuel (det var de fleste faktisk), hvilket passede fint med mine planer.

Det blev en romantisk candle-light dinner med masser af snak, kys og berøringer. Inden vi gik i seng gik jeg ind til Pia. Jeg bad hende tage natkjole på og lagde hende i seng med et kys på panden. Hun skulle imidlertid ikke have det alt for komfortabelt, hvorfor jeg gav hende en penisknebel på for natten. Derefter gik jeg ind til Sven som lå klar i sengen, nøgen med en helt fantastisk rejsning, mindst 25 cm og 5 cm tyk.

Pia skulle lide i fred, så der var hverken lyd eller billede på da Sven i timevis slikkede mig overalt og gjorde min fisse slidt og øm.

*****

Næste morgen var det ydmygende at skulle gå ned i køkkenet efter morgenmad med en knebel i munden. Ud over kokkene var der kun et par tjenere som så mig og kommenterede kneblen, inden jeg bankede på til Maria’s værelse som beordret.

Da jeg kom ind så jeg at hun havde tilbragt natten sammen med en stor, blond fyr og det var tydeligt at hun var udmattet. Da de havde spist spurgte Maria om jeg gerne ville have kneblen fjernet. Naturligvis nikkede jeg energisk.

Hun fjernede den og sagde at jeg som tak skulle slikke hendes fisse ren. Jeg knælede ned og bemærkede en bismag af sæd. Maria sagde at hvis jeg ikke slikkede hende helt ren ville jeg blive straffet hårdt, så jeg havde ikke andre muligheder end at forsætte.

Da jeg havde slikket hendes fisse ren sagde hun at jeg kunne fortsætte med at slikke Sven ren, nu jeg var i gang. Jeg havde ikke megen lyst, men jeg blev nød til at fortsætte og jeg begyndte at slikke hans halvstive pik ren. Det var meget ydmygende da det var første gang jeg rørte ved en anden mands pik. Derefter beordrede Maria mig til at pakke en frokostkurv til 3 og bagefter skifte til bikinien fra i går.

*****

Jeg havde planlagt en sejltur sammen med Sven og Pia ud til en øde strand. Da vi kom frem gik vi alle 3 i vandet, hvor vi pjaskede rundt en times tid. Derefter tog Sven og jeg badetøjet af og lagde os nøgne i sandet, mens Pia fik besked på at forberede frokosten.

Det var frækt at ligge nøgen og solbade sammen med en lækker fyr, velvidende at ens ægtemand ydmygt måtte finde sig i at kigge på.

Stadig nøgne spiste vi frokost inden vi igen lagde os i solen. Pia fik også besked på at lægge sig i solen og jeg bad Sven smøre hende ind i sololie.

*****

Det var ydmygende at ligge iført en minimal bikini foran en nøgen mand som smurte mig ind i sololie. Lidt efter gik Maria og Sven i vandet og det var tydeligt at de både pjattede, kyssede og befamlede hinanden. Da de kom op af vandet bar Sven Maria, som var hun en smuk havfrue han lige havde fanget. Han lagde hende blidt i sandet foran mig og begyndte at kærtegne hende overalt. Hans pik voksede til enorme dimensioner og langsomt førte han den ind i Maria’s fisse, hvor der dårligt så ud til at være plads til den. Han gennemkneppede hende i en halv time hvor hun kom mange gange, inden han selv kom i et brøl af en orgasme. Maria var helt udmattet så derfor var det Sven som beordrede mig til at slikke først hende og så ham ren for sperm. Smagen af frisk, varm sperm var speciel men ikke ubehagelig, men det var ydmygende at knæle foran en nøgen mand og slikke hans pik ren.

*****

Jeg kom til mig selv tidsnok til at se Pia ligge på knæ foran Sven med hans halvslappe pik i munden. Jeg var øm i underlivet men på en vidunderlig måde.

Efter endnu en tur i vandet klædte vi os på og sejlede tilbage til hotellet. Jeg lod Pia få et bad inden jeg lod hende ”slappe af” på stolen med en lille, 15x3 cm DILDO bagi og lod hende se FILM, hvor transvestitter blev brugt og misbrugt af både mænd og kvinder.

I baren, inden middag lykkedes det mig at få fat i carlos, en lille men flot og charmerende spanier, som også var biseksuel.

Jeg bestilte bord til 3 i restauranten og lod mig opvarte af 2 charmerende gentlemen. Samtidig ophidsede det mig at tænke på Pia som sad, lænket til en stol med en dildo, tvunget til at se ”piger” som hende blive brugt af både mænd og kvinder.

Efter middagen forsatte vi i natklubben, så klokken var over midnat inden vi alle 3 gik op på værelset. Jeg bad Sven og carlos og at sætte sig i sofaen inden jeg gik ind til Pia.

*****

Jeg må have siddet i 6-7 timer med en dildo i røven og set alle på alle mulige former for sex med transvestitter, da døren gik op og Maria kom ind. Hun spurgte om jeg havde ”hygget” mig.

Da hun havde befriet mig bad hun mig tage den frække natkjole på og komme med hende ind på hendes værelse. Jeg blev pinlig berørt da jeg så at hun ikke kun havde taget Sven med men også en anden, som hun præsenterede som carlos.

Jeg skulle nu lave drinks til dem og derefter blev jeg beordret til at klæde dem af. Jeg skulle starte med Sven og mens jeg klædte ham af lod han hænderne glide ned over min krop. Da jeg skulle til at tage hans boksershorts af sagde Maria at jeg skulle bruge tænderne og ikke andet. Det var svært at få dem ned over hans stive pik men det lykkedes til sidst. Maria bad mig derefter klæde hende af, også kun med munden. Da hun kun havde kjole og trusser på var det ikke så svært. Da jeg begyndte at klæde carlos af satte hun sig på skødet af Sven og de begyndte at kæle.

Da carlos også var nøgen rejste Maria sig og tog ham med over mod sengen. Sven rejste sig og trak blidt natkjolen over mit hoved så jeg stod, kun iført min låsbare trusse. Så tog han mig ubesværet i favnen og bar mig over til sengen.

*****

Jeg var blevet rigtig liderlig af at se Pia klæde os nøgne, men højdepunktet var da Sven, men pikken strittende ud i luften tog Pia i favnen, bar hende over til sengen og lagde hende blidt ned imellem os. Vi begyndte alle 3 at kæle for hende. Jeg gav carlos besked på at låse trussen op og fjerne ringen om pikken. I løbet af få sekunder stod den stiv ud i luften.

Forsigtig satte jeg mig på pikken mens Sven og carlos på skift lod Pia sutte på deres stive pikke. Det varede ikke længe før den sprøjtede og jeg satte mig på hendes hoved og lod hende slikke mig ren. Der varede imidlertid ikke længe før hun var klar igen og denne gang lod jeg hende lægge sig på alle fire med Sven ved hendes hoved og carlos bag hende. Pia var godt klar over hvad der skulle ske nu og selvom det var første gang kunne man se at hun var liderlig. Jeg lod hende starte med at tage Sven’s pik så langt ind i munden som muligt. Hun kunne lige akkurat gabe over den. Carlos var lidt mindre udrustet og da Pia var blevet godt udvidet i løbet af aftenen gik der ikke lang tid før hun havde alle 22 cm oppe i røven.

*****

Da Maria lod carlos fjerne låsen var jeg godt klar over hvad der skulle til at ske. Jeg blev derfor lidt overrasket da hun startede med at sætte sig på min stive pik. For første gang i over en uge kunne jeg mærke hendes fisse malke min pik og se hvordan hendes bryster hoppede og dansede over mig. Jeg fik dog andet at tænke på da jeg på skift fik 2 stive pikke stukket i munden. Carlos’s var næsten lige så lang som Sven’s men lidt tyndere. En svag frygt bredte sig, men da jeg kort efter eksploderede i en orgasme var den forsvundet. Maria satte sig over mit ansigt og beordrede mig til at slikke hende ren.

Derefter blev jeg bedt om at lægge mig på alle fire. Jeg var klar over at jeg om kort tid ville blive taget i hoved og røv for første gang og selvom jeg var lidt nervøs fik liderligheden overtag. Jeg tog med besvær Sven’s store pik i munden og begyndte at sutte så godt jeg kunne. Jeg var kommet ind i en god rytme, da jeg mærkede carlos tage fat om mine baller og blidt men også fast presse sin pik ind i mit røvhul. Det gjorde lidt ondt men var ikke ubehageligt da jeg jo var udvidet i forvejen. Mens carlos i lange seje stød tog mig bagfra og Sven udspillede mit andet hul, mærkede jeg Maria’s mund omkring min stive pik. Efter ca. 10 minutter kom først Sven i en orgasme som sendte så store mængder ned i halsen på mig at jeg fik problemer med at sluge det hele. Kort efter kunne jeg mærke carlos affyre en ladning dybt oppe i min tarm. Samtidig kom jeg selv i munden på Maria. Totalt brugt faldt jeg sammen i sengen og huskede ikke mere før jeg blev vækket næste morgen.

*****

Det var vildt ophidsende at se Pia blive kneppet for første gang og jeg var glad for at jeg havde husket at tænde for videokameraet så hun også selv kunne se det senere.

Da hun var kommet fik jeg Sven til at bære hende ind i seng og for at bevare mindet gav jeg hende en penisknebel på og stak en stor buttplug op i hendes røvhul og lagde derefter dynen over hende.

Så var det ellers min tur til at blive forkælet af 2 veludrustede fyre. I løbet af de næste par timer blev jeg taget i alle huller og gennemkneppet så jeg kunne mærke det flere dage efter. Jeg nåde kun at sove nogle få timer inden vækkeuret ringede kl. 9, men jeg skulle ind og vække Pia. Jeg gik nøgen derind og vækkede hende ved blidt at kæle for hendes krop. Jeg løste halsbåndet og fjernede kneblen og da hun vågnede lagde jeg mig ned i senge og puttede mig ind til hende.

Jeg kunne se at hun virkelig var lykkelig og spurgte hende hvordan ugen havde været. Hun svarede at det havde været mere ophidsende og ydmygende end hendes vildeste drømme, men at hun var lykkelig for at have det hele. Vi gik sammen ud i badet, hvor jeg fjernede hendes buttplug og derefter sæbede vi hinanden ind. Da jeg tørrede hende sagde jeg at hun i så fald kunne glæde sig til næste uge, ikke ville blive mindre ophidsende og ydmygende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.