POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

De næste 2 dage gik med at vende sig til korsettet, de høje hæle, make-up og det at gå rundt i offentligheden iført kvindetøj. Det var dog også hårdt og lidt ydmygende arbejde at gå rundt på hotellet sammen med en rigtig stuepige og ordne værelser, rydde op og gøre rent. Samtidig var det også både mærkeligt og spændende at være iført kvindetøj konstant. De låsbare trusser var dog det værste, idet det var meget ydmygende at skulle have andre til at låse op, ordne ærindet foran dem og så blive låst fast igen, især hvis det var en mand som kom.

Vi fik også tid til at øve os i at lægge make-up samt give pedicure og manicure på hinanden. Vi fik at vide at vi altid skulle totalt barberede og let sminket. På tredjedagen fik vores ydmygelse et nyt højdepunkt, da vi fik ordre til at hjælpe i restauranten med at fjerne service. Da restauranten var fuld af gæster, heriblandt måske vores herskerinder var det ikke specielt sjovt. Ydmygelsen skulle dog snart blive langt værre.

Næste morgen da vi mødte i klasselokalet fik vi nemlig at vide at vi skulle på sejltur, hvor vi skulle betjene gæsterne. Vi fik besked på at gå tilbage og skifte til det tøj som hang i skabene og derefter komme tilbage for yderligere ordrer.

Vi fik et mindre chok da vi åbnede skabene, for der var kun en rød badedragt og nogle høje sandaler, intet andet. Som prikken over I’et var vores navn broderet over venstre bryst.

*****
Så var tiden inde til sejlturen. Jeg havde taget en fræk bikini på under sommerkjolen, da jeg jo havde fået at vide at der ville være rigeligt med flotte fyre ombord. De øvrige deltagere var 7 kvinder i alderen 25 til 40 og sjovt nok ingen mænd, hvorfor fandt jeg først ud af lidt senere.

Da vi ankom til kajen blev vi mødt af 8 flotte piger i små, røde badedragte. Først da jeg så navnet ”Pia” på brystet af en af pigerne blev jeg klar over dels at det var min ”mand”, dels hvorfor der kun var kvinder med på turen. Det var tydeligt at alle 8 mest af alt ville krybe i et musehul.

Ombord var desuden 10-12 lækre strandløver som var parate til at forsøde livet for os. Vi fik også hver vores klokke, så vi kunne tilkalde vores personlige ”pige”.

Der gik ikke længe før en flot solbrændt fyr begyndte at nærme sig og snart tilbød han at smøre mig ind i sololie. For at ydmyge Pia lidt mere tilkaldte jeg hende og lod hende kigge på mens Cladio smurte mig ind i sololie, herunder også mine flotte bryster som fik rigeligt med olie. Derefter lod jeg hende hente 2 drinks, inden jeg lagde mig i solen sammen med Cladio.

*****
En virkelig pinlig dag. Ikke blot skulle vi iføres en badedragt som kun lige dækkede det lave korset og de kunstige bryster, vi skulle også ud at sejle i den påklædning.
Ombord på båden fik vi udleveret en modtager til en trådløs ringeklokke og fik besked på at melde os på hoveddækket når der blev ringet. Når vi ikke skulle servere skulle vi få os noget sol oppe på øverste dæk bag broen. Først skulle vi dog stille op nede på kajen for at tage imod gæsterne. En minibus ankom med 8 kvinder og vi var både ydmygede og lettede da vi så at det var vores koner/herskerinder.

Jeg havde ikke lagt længe i solen før jeg blev tilkaldt. Jeg trippede nedenunder på mine halvhøje hæle og fik bekræftet at det var min egen kone jeg skulle betjene. Hun lå på maven på soldækket og var ved at blive smurt ind i sololie af en lækker fyr. Hun var iført en minimal og meget sexet bikini som han havde bundet op så han kunne smøre hele ryggen ind. Da hun vendte sig om og han begyndte at smøre forsiden og ikke mindst hendes flotte bryster ind var det både ydmygende og ophidsende at overvære. Jeg var tvunget til i flere minutter at se på mens han masserede hendes bryster, inden jeg blev bedt om at hente 2 drinks. Da jeg kom tilbage med drinksene lå de tæt sammen og nød solen.

*****
Det var vildt ophidsende at blive masseret på brysterne foran sin ”mand”. Jeg var hurtig faldet for Cladio, ikke blot var han rigtig flot, men han var også både romantisk og intelligent. I løbet af dagen tilkaldte jeg Pia et par gange, men lod hende ellers få sig lidt kulør, så da jeg så hende sidste gang inden vi gik i land var hun godt farvet og det ville blive meget svært for hende at skjule at solbadningen var foregået i badedragt.

Vi havde fået at vide at vores ”piger” ville blive bragt til deres nye værelser i løbet af aftenen. Pia’s nye værelse lå lige ved siden af mit, men kunne kun åbnes udefra eller elektronisk. Der var selvfølgelig videoovervågning, således at jeg kunne se hvad Pia lavede. Ellers var værelset yderst spartansk med en seng, en stol, et skab og et lille badeværelse. Både sengen og stolen var udstyret med elektroniske låse, så der var mulighed for at spænde hende fast, enten med halsbånd, med håndjern eller med fodlænker. Stolen havde yderligere en finesse, nemlig muligheden for at montere en Dildo på stolesædet. Naturligvis var der flere forskellige størrelser.

Jeg valgte at spise aftensmad sammen med Cladio og efter en enkelt drink gik vi op på værelset sammen.

*****
Da vi endelig kom i land var i alle godt røde af solen. Vi fik at vide at vi ville blive ført til nye værelser enkeltvis og at det derfor var tid til at tage afsked med de andre ”piger”. Selvom vi kun havde været sammen i 4 dage, blev afskeden næsten tårevædet, da vi havde haft et meget intimt samvær.

Herefter blev jeg, stadig kun iført badedragt, ført til et lille værelse hvor jeg ikke kunne gøre andet end at sætte mig på sengen og vente. Et par timer senere gik døren op og Maria kom ind, iført en meget afslørende aftenkjole. Bag hende kunne jeg se den fyr som hun også havde været sammen med på båden. Hun meddelte mig at jeg de næste dage skulle være hendes personlige tjenestepige og stå til hendes rådighed døgnet rundt. I nat ville jeg blive lænket til sengen med et halsbånd og for at ydmyge mig yderligere ville hun gøre sådan, at jeg kunne høre alt hvad der foregik i soveværelset ved siden af. Hun sagde at hun nemlig havde planer om at lade sig gennemkneppe natten lang.

*****
Da jeg havde informeret Pia om næste dags opgaver vendte jeg mig mod Cladio, lod kjolen falde ned således at hun kunne se min nøgne krop og gled ind i Cladio’s favn inden jeg lukkede døren. Jeg havde ikke kun sørget for at Pia kunne høre alt, jeg havde også lænket hendes hænder til halsbåndet, så der var ikke meget andet hun kunne gøre end at lytte.

Som jeg havde regnet med var Cladio en fantastisk elsker. Hans hænder gled blidt og udforskende over min krop. Stadig fuldt påklædt begyndte han at kysse hele min krop, ikke kun bryster og fisse men også arme, ben, hals, ryg og bagdel. Da han tog en isterning fra barskabet og lod den glide over mine brystvorter var det lige før jeg kom. Da han så begyndte at slikke min fisse varede det ikke længe før jeg kom i en helt fantastisk orgasme. Han fortsatte imidlertid med at kæle for mig og slikke mig og jeg begyndte højlydt at tigge om lov til at mærke hans stive pik. Da han rejste sig for at smide tøjet så jeg at han var godt udrustet, over 20 cm lang og rimelig tyk.

I de næste par timer blev jeg kneppet i alle huller af denne sexgud og kom i adskillige højlydte orgasmer inden jeg faldt i søvn i Cladio’s arme.

*****
Det var svært at falde i søvn når man tydeligt kunne ens kone blive gennemkneppet af en fremmed mand. Samtidig var det lidt ubehageligt at sove med hænderne lænket til halsbåndet, men jeg faldt dog i søvn til sidst.

Næste morgen blev jeg vækket af et ur kl. 7.30 og samtidig blev mine lænker elektronisk låst op. Jeg havde fået besked på at iføre mig tøjet i skabet og være klar, fuldt påklædt og sminket kl. 8.30, hvor døren ville blive låst op. Derefter skulle jeg gå i køkkenet og gøre en bakke med morgenmad til 2 klar. Kl. 9.00 præcis skulle jeg banke på døren til Maria’s værelse og afvente ordre.

Tøjet i skabet viste sig at være en stuepigeuniform næsten magen til den jeg havde på de første dage. Dog var den noget kortere, da den kun nåde til midt på lårene. Samtidig var skoene lidt højere med 8 cm hæle og både sko og uniform var forsynet med små hængelåse.

Således påklædt og fastlåst stod jeg klar kl. 9.00 med morgenmaden og bankede på døren. Da der blev sagt ”kom ind” gik jeg ind, mens jeg frygtede hvad jeg ville få at se. De var begge nøgne og det var meget pinligt at stå i lårkort stuepigeuniform foran ens nøgne kone og en ligeså nøgen fremmed mand.

*****
Efter en nat med vildt dejlig sex var det ophidsende at blive vækket af Pia i lårkort uniform mens jeg lå nøgen i sengen sammen med Cladio. Jeg havde bedt Pia om at holde sig i min nærhed, således at hun hele tiden kunne betjene mig og da jeg både skulle i fitness-center, i skønhedscentret og slappe af ved pølen, var der masser af mennesker som fik set min stuepige, hvilken herlig ydmygelse.

Jeg spiste endnu en gang middag sammen med Cladio, denne gang på min egen terrasse og jeg lod Pia stå lige bag min stol således at hun tydeligt kunne følge med i alt hvad han sagde og gjorde. Han pillede alle vegne og det var tydeligt at Pia ikke syntes at det var specielt sjovt.

Vi gik tidligt i seng men jeg havde forinden lænket Pia til sengen med halsbåndet og tændt for fjernsynet i loftet, således at hun kunne følge med i vores leg inde i sengen.
Næste morgen skulle jeg vækkes ligesom dagen før men denne gang var jeg alene, idet jeg havde sent Cladio væk ud på natten. Det var tydeligt at se lettelsen i Pia’s øjne da hun så at jeg var alene. Hun skulle dog ikke spares for lidt ydmygelse. I hemmelighed havde jeg købt en mandlig sexdukke og jeg spurgte Pia om hun kunne tænke sig at få lov til at få en orgasme.

 

The Maiden Ressort del.2
I alt: 3.6 ud af 5 - fra i alt 8 stemmer

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.