BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På en fræk hjemmeside havde jeg meldt mig til et gangbang på Østerbro. Så jeg drog nybarberet og nybadet spændt afsted. Lejligheden lå på 4. sal i en sidegade og jeg blev lukket ind lige så snart jeg havde trykket på dørtelefonen.

Jeg blev budt velkommen af en høj fyr med skjorte og fuldskæg. “Har du prøvet det før?”, spurgte han imens jeg tog mit overtøj af. Jeg måtte indrømme at jeg aldrig havde prøvet det, men glædede mig. “Godt”, sagde han, bød på en dåseøl og førte mig ind i stuen. Her mødte jeg fem forskellige fyre. Der var en meget ung, en ung, to modne og en ældre fyr. Vi hilste alle på hinanden. Et par stykker havde været her før, men vi var to helt nye medlemmer.

SEX I DAG?

“Nå, er det ikke ved at være tid?”, spurgte fyren med fuldskæg. Flere nikkede. “Vil du starte som du plejer Emil?”, spurgte han den meget unge fyr. Emil smilede og rejste sig straks fra sofaen og begyndte at tage sit tøj af. Han havde kort hår, glat solbrun hud, smalle hofter, havde en pæn muskuløs krop…og en pæn lang pik. Han gik hen til den bløde briks der stod i midten af stuen og lagde sig godt til rette på ryggen. 

De andre fyre begyndte at tage deres tøj af. “Det ser godt ud Emil”, var der en der sagde. Vi gik alle nøgne hen til briksen og flere begyndte at spille deres pikke. En godt behåret moden kraftig fyr gik hen til Emil’s ansigt og lod sin slappe tykke pik køre rundt omkring hans mund. Emil slikkede de tunge behårede nosser og tog den slappe pik ind i sin mund.

Fyren med fuldskæg åbnede en tube med glidecreme og tog en pæn klat i sin hånd. Så rakte han mig tuben og gik hen bag den behåret fyr. “Oh, just what I was waiting for…”, sagde den behåret fyr da han nu fik pik bagfra.

Jeg tog en klat creme i hånden og gav den videre. Smurte min pik og gik hen til Emil’s lille glatte røv. Jeg kørte en finger rundt om hans fine røvhul, satte min pik til og pressede. Min pik gled ret nemt ind i Emil’s våde varme hul. Han klemte dejligt om min pik. Jeg kælede hans glatte faste nosser og begyndte at kneppe ham.

Den ældre slanke fyr stod bag mig og kælede mine balder. Han lod en finger vandre mellem mine balder, rundt om mit stramme røvhul…og ind! Jeg var ret stram så han tog det roligt og lod fingeren lege lidt i min røv. Jeg tror han søgte efter mit p-punkt…! Så gled endnu en finger op imens jeg prøvede at koncentrere mig om at kneppe Emil. Endnu en finger gled op og nu ramte han plet! Jeg kunne ikke holde mig! Jeg kunne høre den ældre mand sige: “Mmmmm, fyld Emil med din sperm”. En skøn varm følelse bredte sig i min spændte pik og jeg måtte stønne. Spermen kom i bølger! Jeg pressede min pik i bund, nød det…og mærkede en hel hånd gled op i min godt opvarmet røv. “Skønt”, stønnede jeg.

Fyrene rundt omkring klappede. Den ældre bag mig hviskede: “Når en fyr kommer klapper vi af ham og skifter pladser. Så nu er det din tur til at ligge ned…”. Jeg tørrede min pik lidt og lagde mig på briksen. Fyrene gik rundt om mig. Emil smilede til mig og gik hen til min røv. Den behårede fyr kom hen til mit hoved med sin nu stive pik: “So what do we have here…?” Han holdt på mit hoved, bøjede det lidt bagover og lod sin pik glide ind i min mund. Jeg omsluttede allerede hans tykke pik med mine læber. Han begyndte at kneppe min mund imens han holdt mit hoved.

Jeg kunne mærke Emil’s lange pik nu var i min røv. Han stødte godt i bund og holdt mine slappe nosser i sin hånd. Jeg strammede til så jeg klemte om hans pik. “Frækkert”, svarede han og satte tempoet op.

Den behåret fyr lod sin pik kommer længere og længere ind i min mund. Hans store behåret nosser ramte min næse og overlæbe. Han var begyndt at pruste liderligt og Emil’s åndedræt lød også godt. Den behåret pik ramte min drøbel og jeg undgik at få brækfornemmelse. Jeg trak vejret dybt og kunne mærke han nu var godt inde. Samtidig kunne jeg mærke at Emil stødte i bund og hørte han udbrød et “åhhhh”. Den behåret holdt mit hoved, lod pikken være helt inde og stønnede så højlydt tilfreds. Hans sperm kom i ladninger der ramte helt ned i min hals. Jeg måtte synke og trække vejret dybt igen. Samtidig kunne jeg mærke Emil’s pik pulsere og pumpe. Den behåret stønnede igen og begyndte at kneppe min mund langsomt. Jeg sugede til og han grinede: “Yes, I have to be completely emptied”. Emil tilføjede til den behåret “Great to be emptied” og lød godt tilfreds imens han kælede mine nosser igen. Den behåret kom med endnu en god ladning, brummede tilfreds og vi hørte de andre klappe af de to.

Så var det tid til at bytte pladser! Den behåret lagde sig på briksen og to af fyrene gik igang med ham. I en sofa sad to fyre og spillede hinandens pikke. Den ene vinkede mig hen til dem. Jeg satte mig på knæ foran dem og begyndte at spille deres pikke. Den ene fyr ved briksen med den behåret stønnede vildt…og så måtte vi klappe. Da jeg vendte mig havde de to i sofaen rejst sig op og stod skulder ved skulder med deres stive pikke lige mod mit ansigt.

“Kan du sige aaah?”, spurgte den ene og tog med den ene hånd fat på mit hoved. Jeg åbnede munden og han pressede mit hoved mod deres pikke. Jeg gabte godt op og omsluttede de to pikke med mine læber. Det ene pikhoved var stort og blødt og det andet mindre og fast. Jeg legede med tungen, suttede løs og lod hånden på mit hoved bestemme tempo og dybde.

Jeg kunne høre endnu en tilfreds stønnen henne fra briksen. Pikkene i min mund virkede begge godt spændte og hånden havde sat tempoet ned. Det faste pikhoved kom først. Jeg kunne mærke varm sperm flyde ned ad min tunge mod halsen og sank en gang. I det samme kom det store pikhoved med et kraftigt skud. Jeg sugede, suttede igen og mærkede endnu et kraftigt skud. De to prustede og prustede. “Er alle tilfredse?” hørte jeg fyren med skægget sige. Jeg suttede færdig og lod de to nu tømte slappe pikke glide ud af min mund. Alle lød meget tilfredse.

“Tusind tak for idag. Og husk at nye kan skrive sig på maillisten…”, sagde fyren med skægget og blinkede frækt til mig. Selvfølgelig skrev jeg mig på listen…!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.