Hver eneste gang jeg er liderlig, er det mænd og ikke kvinder, jeg tænker på. Kan ikke glemme, hvor frækt og dejligt, det var at slikke en dejlig pik og mærke den...

Var efterhånden blevet så træt af kun, at fantasere og skrive frække noveller om frække sexdrømme med ældre mænd, at jeg besluttede mig for, at nu skulle det prøves fuldt ud. Har for ca. 20 år siden været sammen med en ældre mand. Vi var sammen 2 gange. Den første gang kælede, kyssede, slikkede og suttede vi hinanden. Den anden gang kneppede vi også hinanden. Ingen af gangene fik nogen af os udløsning, da vi begge fik kolde fødder.

Hver eneste gang jeg er liderlig, er det mænd og ikke kvinder, jeg tænker på. Kan ikke glemme, hvor frækt og dejligt, det var at slikke en dejlig pik og mærke den oppe i mig. Herinde fremgår det tydeligt, at jeg tænder på ældre mænd og en dag var jeg heldig, at en dejlig mand på 69 år chattede til mig herinde, han var også fra nordjylland. Vi chattede sammen flere gange, han havde heller ikke den store erfaring med mænd, men havde lysten lige som mig, til at prøve det af. Efter vi havde chattet sammen flere gange, foreslog han at vi mødtes. Vi skulle mødes på en cafe i Aalborg. 

Dagen oprandt og jeg var trimmet og glatbarberet, hvilket vi åbenbart begge foretrækkede. Meningen var at vi skulle se hinanden an og se om vi også klikkede i den virkelige verden. Ingen af os havde set billeder af hinanden, så om beskrivelsen passede var jo spændende. Han havde skrevet, hvilket tøj han havde på den pågældende dag, så jeg ikke stod og glanede som en tåbe.

Fik øje på ham med det samme jeg trådte ind i lokalet. Han sad nede i det fjerneste hjørne. Jeg gik ned og præsenterede mig. Han præsenterede sig som Arne, hvilket var første gang jeg hørte hans rigtige navn. Jeg bestilte en cappucino, som han også sad med.

Vi sad og snakkede i ca. en times tid og havde utroligt mange lighedspunkter mht. til, hvad der tændte os og osv. Ligesom mig tændte han ikke så meget på at kysse, men ellers var der ikke noget skræmmende overhovedet. Han var virkelig en sød og rar fyr og udseendet havde han ikke løjet om, slank og næsten skaldet. Flere gange havde han taget i min hånd og hver gang, rørte det noget i mig. Da han spurgte om jeg havde lyst til en øl hjemme hos ham, behøvede jeg ikke betænke mig.

Vi smuttede ud i hans bil, han boede ca. 20 minutters kørsel derfra. Inde i bilen tog han igen min hånd, kiggede mig dybt i øjnene og sagde...Du har virkelig ikke overdrevet, du er en dejlig. Vores læber mødtes og det var faktisk dejligt at kysse og det blev det dejligste våde tungekys. Vi pjattede begge med, at vi da vist godt kunne blive glade for det snaveri.

Han boede i et lille hus lidt ude på landet, ganske almindeligt rart og hyggeligt indrettet. I gangen vendte han sig om og vi kyssede igen inderligt, mens vi krammede  og kælede. Han viste mig ind i stuen og hentede to øl. Satte en dvd med mandesex på, hvilket også var noget vi begge tændte på...vi var vist begge rigeligt tændt på dette tidspunkt, men det gjorde da, at der ikke var pludselig tavshed.

Vi sad ved siden af hinanden i sofaen og der gik ikke mange sekunder, inden vi var mere opslugt af hinanden end filmen. Han tændte noget helt specielt i mig og jeg var bare tryg ved ham. Vi fik hurtigt tøjet af og igen kunne jeg konstatere, at alt passede på hans beskrivelse. Han var flot af en mand på 69 at være og hans pik var ganske normal størrelse.

Han satte sig på knæ og tog min pik i munden. Hold da op, hvor han kun sutte og slikke. Pik, nosser og stjerne fik den helt store tur. Jeg stoppede ham inden jeg kom og gav ham den samme tur. Vi endte i en 69´er på gulvet, hvor vi samtidig sprøjtede i munden på hinanden. Havde været en smule bekymret for, om jeg ville få kolde fødder, når jeg havde fået taget trykket, men sådan var det heldigvis ikke. Jeg var glad og tryg. Vi passede åbenbart virkelig godt sammen.

Han spurgte om jeg havde lyst til at blive til næste dag, hvilket jeg havde MEGET lyst til. Han lavede lækker aftensmad. Vi delte et par flasker vin om aftenen og sludrede, som om vi havde kendt hinanden i årevis. Vi kunne selvfølgelig ikke holde fingrene fra hinanden. Vi elskede begge at få pirret brystvorterne og det resulterede selvfølgelig i, at jeg sad med stiv pik, hvilket kun var dejligt. Arnes rørte ikke meget på sig. Han forsikrede mig om, at det bestemt ikke var fordi, at han ikke nød det, men alderen havde sat sit spor.

Vi kom ind i hans dobbeltseng, hvor vi fortsatte med at kæle og nusse. Jeg var besat af, at gøre ham stor og stiv igen. Jeg slikkede og suttede længe på hans dejlige pik, men den blev kun halvstiv. Vi endte igen i en 69´er og jeg var om end mere stiv end tidligere. Arne satte sig over mit hoved og bad mig om, at slikke og fugte hans stjerne. Jeg fugtede ham godt og hjalp til med et par fingre, mens jeg samtidig nulrede hans nosser med den anden hånd. Han stønnede højt og vred sig og mindsanten om ikke hans pik rørte mere på sig.

Jeg fik ham op på alle fire, satte min stive pik mod hans stjerne. Åhh ja, lad mig mærke dig stønnede han. Jeg fugtede min pik godt med spyt og pressede hovedet ind. Arne beklagede sig ikke og jeg førte den stille i bund. Jeg trak mig stille og roligt ud flere gange. Arne stønnede mere og mere og da jeg bankede den hårdt i bund skreg han, åååhh ja knep mig, knep mig skat. Jeg kneppede ham hårdt og inden længe tømte jeg mig oppe i ham. Jeg faldt helt udmattet om ved siden af Arne. Lå med ryggen mod ham, han tog omkring mig og hviskede hvor dejlig jeg var. Kunne mærke hans pik mod min røv og den var bestemt ikke slap længere.

Da jeg var kommet lidt til mig selv, lagde jeg mig på ryggen og skubbede en pude under numsen. Tag noget af mit sperm, som drypper ud af dig Arne og fugt min stramme røv, sagde jeg, for nu vil jeg have din dejlige store pik. Jeg tog om bagsiden af mine lår og lyftede benene op. Arne var helt vild og snart havde han mine ben på skuldrene. Han satte sin dejlige pik mod min stramme stjerne og pressede den i en stille og rolig bevægelse helt i bund. Helt oppe roterede han blidt med underlivet. Det var en fantastisk følelse, at være fyldt ud af denne dejlige mand. Som om at selv hans vidunderlige pik var skræddersyet til min stramme røv.

Åååhhh hvor var det dejligt. Han kneppede vidunderligt og jeg var fuldstændig i hans magt. Han kneppede og kneppede og jeg skreg bare på mere og mere. Han var utrolig holdbar denne gang og det passede mig rigtig godt, for jeg kunne bare ikke få nok. Kunne høre at han var ved, at være forpustet. Fik ham om på ryggen, så han kunne slappe lidt af og lagde en pude under hans numse.

Satte mig overskrævs med ryggen til ham. Styrede hans pik til og gled ned over ham. Jeg red ham stille og roligt så han rigtig kunne se hans pik forsvinde op i min stramme røv. Kunne høre at han var vild med det og satte farten op. Det ville ikke vare længe inden han kom, men jeg kunne ikke lade være med at pirre ham. Jeg vendte mig med front mod ham og gled igen ned over ham. Ingen tvivl om at vi begge var i den syvende himmel.

At se hans øjne og mærke hvilken kontrol jeg havde over ham, gjorde et eller andet specielt ved mig og han blev virkelig pirret. Han råbte og skreg, mens han selv begyndte at støde den op i mig. Jeg satte tempoet op og red ham som en gal. Da han var lige ved at komme, hoppede jeg af og slugte hans pik til roden. Jeg mundkneppede ham til han fyrede hele sin ladning af i munden på mig. Ikke en dråbe gik til spilde.

Drømme kan gå i opfyldelse ;)........

 

My dream
I alt: 4.9 ud af 5 - fra i alt 7 stemmer

Kommentarer  

#2 Mikrider 17-11-2021 20:07
Mmm dejlig fræk historie
Citater
#1 Mogens Hørby 07-11-2021 22:05
Jeg oplever det samme at prøve en pik vil være spændende, tage den i munden og prøve den i røgen vil være en gevinst
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér