BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg var 10 år gammel, blev mor og far skilt og mor flyttede til USA. Far fik fuld myndighed over mig, og vi har helt mistet kontakten med mor, efter hendes eget ønske.

Der er nu gået 5 år, og far og jeg har haft et dejligt liv sammen. Far har ikke fundet en anden kvinde, men bruger en hel del af sin fritid sammen med sin gode ven Henrik, som også er enlig far.

SEX I DAG?

En dag kom far hjem og fortalte, at han og Henrik havde lejet et sommerhus ved en sø, hvor de gerne ville tilbringe en weekend med at fiske. Far mente godt at jeg kunne være alene hjemme i et par dage.

Han sørgede naturligvis for at køleskabet var fyldt op, og havde også lavet en aftale med naboen om at jeg kunne henvende mig til ham, hvis jeg havde problemer.

Jeg var meget glad på fars vegne, da jeg tænkte, at det var en god ide hvis han kom lidt hjemmefra, og samtidig var det lidt sejt at jeg skulle være alene hjemme. Hormonerne var begyndt at suse rundt i kroppen af mig, og jeg havde allerede planer om hvordan jeg ville hygge mig, når jeg var alene hjemme.

Far og Henrik kørte fredag eftermiddag, og så havde jeg huset for mig selv. Jeg gik ind i fars soveværelse, hvor jeg opdagede at hans bærbare lå på natbordet. Jeg kunne ikke styre min nysgerrighed og tog den med ud i køkkenet.

Da jeg tændte den bad den om et password. Jeg prøvede lidt forskelligt indtil jeg ramte det rigtige. Min søde far havde brugt mit navn.

Jeg klikkede lidt rundt i de forskellige mapper indtil jeg fandt en som bare hed H. Da jeg åbnede den fik jeg et mindre chok. Den var fyldt op med billeder og videoer af min far og Henrik, og det som chokerede mig, var at de var nøgne og havde sex sammen.

Jeg begyndte at kigge billederne igennem. Min nøgne far med stiv pik, Henrik med stiv pik, begge to et par flotte mandfolk. Min egen pik var begyndt at røre på sig, så jeg skyndte mig at smide tøjet mens jeg fortsatte med at kigge.

Der var billeder hvor de suttede hinanden pikke og også nogle, hvor de kneppede hinanden. Jeg havde aldrig haft de tanker om min far, men jeg måtte indrømme at billeder tændte mig.

Jeg åbnede nu en VIDEO, hvor jeg kunne se at Henrik lå på alle fire på fars seng mens far stod bagved ham og kneppede hans røv. Senere i videoen sad far og red på Henriks pik, mens han gned på sin egen. Filmen sluttede med at de begge to sprøjtede ud over deres ansigter.

Jeg brugte de næste par timer på at kigge billeder og videoer og blev mere og mere liderlig. Da jeg til sidst var nået til en FILM, hvor far onanerede og sprøjtede sin sperm ud i Henriks ansigt, måtte jeg kapitulere. Jeg kom i en voldsom udløsning, og min sperm sprøjtede ud på gulvet i køkkenet.

Da min udløsning langsom ebbede ud, blev jeg lidt flov. Tænk sig, at jeg havde onaneret til billeder og film at min far, som var sammen med en anden fyr, og at jeg samtidig havde nydt det. Jeg tog et bad og lagde mig i fars dobbeltseng, hvor jeg hurtigt faldt i søvn.

Jeg vågnede ret sent næste dag og tænkte straks på hvad jeg havde oplevet dagen før. Min pik rejste sig igen, og selv om jeg følte det var forkert, skyndte jeg mig ind for at tænde for fars PC igen. Denne gang gav jeg mig mere tid til at studere de enkelte billeder.

Både far og Henrik var faktisk et par utroligt flotte fyre, og selv om jeg aldrig havde forstillet mig, at jeg ville tænde på mænd kunne jeg mærke en varm fornemmelse i kroppen når jeg så på dem. Jeg fik en voldsom lyst til at røre ved og lege med deres stive pikke, men jeg kunne godt se, at det vist nok var et umuligt ønske at få opfyldt.

Resten af weekend gik med at jeg så billeder og videoer, spillede pik, spiste og sov. En fræk plan var begyndt at tage form i mit hoved, men jeg var ikke klar over, om jeg turde at bruge den.

Søndag eftermiddag fik jeg ryddet op, og fik fars PC lagt på plads igen, og sidst på eftermiddagen dukkede far så op. Det var lidt frækt at vide, at far og Henrik nok ikke havde fisket så meget.

Jeg modtog far med en ordentlig knuser, og kunne ikke lade være med at trykke mit underliv imod ham, mens jeg tænkte på den flotte pik, som var gemt i hans bukser.

”Hej knægt, har du haft det godt?” spurgte far. ”Ja, far, jeg har nydt det og slappet af” svarede jeg med et smil.

”Har I hygget jer godt på turen?” ”Ja, det blev ikke til så mange fisk, men det var hyggeligt.” Far smilede til mig og så meget lykkelig ud.

Efter at have spist og ryddet op, satte vi os for at sludre lidt, og blev så enige om at gå i seng. Vi havde begge sommerferie, så vi skulle ikke tidlig op næste dag.

Jeg hørte at far tog et bad og gik i seng. Jeg snuppede også et bad og gik så ind på mit værelse. Sommerfuglene flaksede rundt i min mave. Jeg synes lige pludselig at min plan måske ikke var så god alligevel, men til sidst besluttede jeg mig.

Jeg kunne høre far snorke, så jeg listede forsigtigt ind til ham. Han lå på siden med dynen slået til side. Jeg kunne se hans nøgne krop i skæret fra månen. Min pik rejste sig ved synet og jeg listede forsigtigt hen og lagde mig bagved ham.

Min stive pik ramte fars balder uden at det vækkede ham. Jeg lå stille og tænkte på hvad jeg nu gjorde. Jeg tog fat om pikken og styrede den hen imod fars røvhul. Forsigtigt placerede jeg mit pikhoved ud for hullet.

Jeg begyndte stille at presse lidt på, og far reagerede ved at støde røven imod mig, med det resultat at min pik passerede hans ringmuskel og gled op i ham.

Mit hjerte bankede helt vildt, da jeg mærkede hvordan hans muskler strammede omkring min pik. Jeg begyndte langsomt at presse pikken længere op samtidig med at far pressede sin røv imod mig. Det endte med at min pik til sidst var dybt begravet oppe i fars røv.

Jeg lå helt stille og nød fornemmelsen af at være oppe i fars stramme, varme røv. Jeg begyndte nu langsom at køre pikken frem og tilbage og jeg kunne fornemme, hvordan far samtidig stødte sin røv imod mig. Hele scenariet var så liderligt, at jeg kort efter måtte tømme min pik oppe i far.

Efter at jeg havde pumpe min sperm ind i far, lå jeg stille og kunne mærke hvordan min pik langsomt blev slap og gled ud af fars røv. Jeg listede nu forsigtigt ind på mit værelse igen, hvor jeg lagde mig på sengen.

”Shit” tænkte jeg. ”Har du lige kneppet din far i røven?” Det hele forekom uvirkeligt, men samtidig følte jeg en kærlig varme sprede sig i min krop. Lige inden jeg faldt i søvn tænkte jeg på, hvad morgendagen ville bringe.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.