BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige fyldt 16 år og mine forældre  var taget på ferie hos moster Anna på sjælland. 10 dage skulle jeg være alene hjemme. Fryseren og køleskabet var fyldt op og ekstra lommepenge var der sandelig også. Var der noget jeg skulle have hjælp til, eller andet presserende, havde de aftalt med naboen Jens, at jeg bare skulle komme over eller ringe til ham. Jens var en rar slank mand på 65 år som lige var gået på pension. Jeg havde endnu ikke haft en kæreste og min seksuelle debut havde jeg også stadig tilgode. Allerede den første aften surfede jeg porno på nettet. Jeg sad helt nøgen og spillede på min pik. Godt liderlig begyndte jeg også, at lade en finger lege med mit hul. Jeg havde før haft flere forskellige småting oppe i mig, når jeg havde været alene hjemme og det havde sat en del tanker igang, om at jeg måske var homoseksuel. Hvordan kunne man vide det når man aldrig havde været sammen med hverken en pige eller dreng. Jeg fandt en side, hvor der var en del billeder af mænd og drenge der legede og kneppede med hinanden. Det gjorde mig vildt liderlig og jeg gik på jagt i mine forældres soveværelse, for at se om der skulle være en DILDO. Bingo!!!! I det ene natbord var der to dildoer en på størrelse med min egen pik 14-15 cm. og en på ca. 20 cm.

Ind på sofaen, benene op på sofabordet så jeg stadig kunne se de frække billeder. Min langefinger begyndte at smøre mit liderlige hul med noget creme og den lille dildo blev også smurt godt ind. Jeg førte pikhovedet mod min liderlige røv og blev en lille smule forskrækket over, hvor hårdt jeg egentlig skulle skubbe på dildoen. Prøvede med en, to og tre fingre og syntes jeg var klar. Jeg ville have den op i mig og pludselig smuttede hovedet indenfor. Jeg lå stille et stykke tid og sundede mig. Da smerten fortog sig begyndte jeg forsigtigt at køre lige så stille frem og tilbage. Det føltes vidunderligt og inden længe var den helt oppe i mig. At være fyldt ud på denne måde havde jeg aldrig prøvet, det gjorde mig helt ustyrlig og dildoen bankede igen og igen oppe i mig. Da der tonede et billede frem, hvor den ældre mand sprøjter sin sæd i mund og ansigt på den unge dreng kunne jeg ikke holde mig længere og sprøjtede ud over mig selv. Der var så meget tryk på at flere sprøjt ramte mig i ansigtet. Lå og sundede mig lidt, da der tonede et billede frem, hvor drengen slikker sperm i sig. Tog mine fingre og dyppede dem i mit eget sperm. Den let saltede smag var jeg vild med og snart var jeg gjort ren.

SEX I DAG?

Jeg ville lige gå en lille tur i skoven omme bagved huset, for at klare tankerne lidt. Kunne ikke få ud af mit hoved, om jeg mon var bøsse, eftersom jeg var så vild med at få noget op bagi. Jeg mødte Jens som var ude at lufte hunden. Vi sludrede lidt og han spurgte bla. om jeg nød, at have huset for mig selv, hvilket jeg absolut kunne sige ja til. Vi fulgtes hjemad og da jeg sagde godnat udenfor vores hus. Forresten sagde Jens da jeg var nået to skridt op af indkørslen.....Jeg kører en tur til stranden imorgen, kunne du tænke dig at komme med. Det ville jeg gerne og vi aftalte at jeg kom over ved ti tiden. Jeg gik lige ind, smed alt tøjet, kravlede under dynen og var væk med det samme.

Stod op næste morgen, fik morgenmad og pakkede derefter et tæppe og et håndklæde og smuttede over til Jens. Han var klar og havde endda pakket en køletaske. Jens lignede ikke en mand på 65 år, ville nok skyde ham til 55. Skaldet, slank og solbrændt. Vi sludrede om alverdens ting på vej til Blokhus, som var ca. 30 km. væk. Har du forresten hørt der er en nudiststrand heroppe spurgte han. Det troede jeg ikke på. Vi kørte ned på stranden og drejede til venstre. Der var allerede proppet. Vi kørte et stykke og pludselig var der ikke så mange mennesker. Jens stoppede bilen og sagde....Tror du på det nu sagde han grinende, først da bemærkede jeg at alle var nøgne. Det er sgu rigtigt udbrød jeg, skal vi se om der er en ledig plads i klitterne. Nej det går ikke sagde Jens, hvad tror du ikke dine forældre vil sige. De behøver ikke vide alt svarede jeg og blinkede til ham. Jens kiggede fobavset på mig og jeg måtte love, at jeg aldrig fortalte det til nogen.

Vi fik hanket op i vores grej og vadede op i klitterne. Vi måtte forbi en del gryder, som alle var optaget af både nøgne mænd og kvinder...flest mænd. Den sidste gryde vi gik forbi, var to mænd igang med at smøre hinanden ind i solcreme og det var over det hele. Hej sagde de smilende, da vi traskede forbi. Den ene sad med en halvstiv pik, men det generede ham overhovedet ikke. Langt om længe fandt vi en tom gryde. Ud med tæpperne, satte os ned og nappede et par kolde colaer. Vi smed begge trøjen og sad kun i shorts. Jens var godt solbrun, hvilket ikke kunne siges om mig. Jeg rejste mig for at finde noget solcreme. Ville gerne smøres ind over det hele, men vidste ikke, hvad Jens ville sige, hvis jeg smed bukserne. En djævel for i mig og jeg rykkede shortsene ned, mens jeg sagde...når alle de andre kan, så kan vi også. Så stod jeg der splitteravens nøgen med min let behårede pik. Jens blev helt paf og rød i hovedet, vidste nærmest ikke hvor han skulle gøre af sig selv. Så kan du godt smide klunset sagde jeg og ville trække ham op. Han rejste sig og begyndte fumlende, at tage sine shorts af, mens jeg smurte det hele ind foran. Jeg kunne ikke nå det hele på ryggen og spurgte Jens om han lige kunne klare det og lagde mig på maven. Jens var rigtig godt udrustet, en lang pik (ca. 25 cm.) ikke meget tykkere end dildoen jeg havde prøvet aftenen før. En rigtig flot pik med markerede blodårer.  Jens fumlede med solcremen, men det lykkedes ham, at få mig smurt ind og jeg nød hans hænder på min krop. 

Vi lå og kogte et par timer, flere gang tog jeg mig selv i at ligge og kigge på hans flotte krop og især hans dejlige pik. Jeg begyndte igen med mine homo tanker. Jeg blev mere og mere liderlig og da det lød til at Jens var faldet i søvn, kravlede jeg hen ved siden af ham. Tog min telefon og tog flere billeder af hans flotte store pik. Hvordan skulle jeg dog komme til at røre ved den. Jeg tog mod til mig og satte mig på hug ved siden af ham. Stak tungen ud og lod den forsigtigt røre pikhovedet. Jens reagerede ikke og jeg blev mere modig. Lod min tunge lege med strengen og hans pik begyndte at vokse, inden længe stod den helt stiv op af maven. Der piblede noget frem fra pikhovedet, som jeg bare skulle smage. Da mine læber lukkede sig om det glinsende hoved vågnede Jens. Det går ikke det må du ikke Rasmus stop stop sagde han. Jeg lagde mig ved siden af ham og kyssede ham på munden, han trak sig væk. Jeg sladrer til mine forældre, hvis ikke du gør som jeg vil sagde jeg frækt. Rasmus jeg synes du er skide dejlig, men det her må vi ikke sagde han. Jeg begyndte at gnide på hans pik og sagde scchyyy Jens. Jeg bevægede min mund ned til hans stive pik og begyndte at sutte og slikke det bedste jeg kunne. Han kunne ikke længere stå imod og gav efter. Vi lagde os i en 69´er og inden længe sprøjtede vi hinanden i munden. Vi lå en halv times tid og bare kyssede og kælede. Vi tog os lige en velfortjent dukkert inden vi kørte hjem.

På hjemvejen sagde jeg undskyld til Jens og forklarede, at jeg simpelthen var nødt til at finde ud af om jeg var homoseksuel. Er du så det spurgte han, det tror jeg svarede jeg. Han fortalte at han selv var biseksuel, men havde kun ganske få gange prøvet det af med mænd og det var mange år siden.

Jens ville tænde grillen og jeg smuttede over og gjorde mig godt ren og kom i noget andet tøj. Vi fik lidt godt at spise og lidt vin. Jens havde ikke nået et bad og ville lige tage en skyller. Jeg blev liderlig ved tanken om, at han stod ude under bruseren og vaskede sin dejlige store pik. Listede ind i hans soveværelse, smed tøjet, lagde mig på hans store seng og begyndte at kæle for mig selv. Hørte han kom ud af badet og snart stod han nøgen inde i soveværelset. Hvad søren ligger du der sagde han og lagde sig ved siden af. Vores hænder var snart overalt på hinandens kroppe. Vi slikkede hinanden overalt. Da hans tunge begyndte at lege med min stjerne blev jeg helt vild og snart tungekneppede han mig. Du skal kneppe mig Jens tiggede jeg.

Han åbnede natbordsskuffen og tog noget glidecreme. Bukkede mine ben og begyndte at smøre mit liderlige hul ind. Han fingerkneppede mig blidt og da han mente jeg var klar, tog han mine ben og placerede dem på hans skuldre. Han førte sit pikhoved mod min stjerne og spurgte om jeg ville have pik. Ja Jens jeg vil have dig, du skal kneppe mig, jeg vil mærke din dejlige store pik oppe i mig. Han pressede hovedet indenfor. Jeg gav mig lidt, men det var ikke så slemt som dagen før.

En rigtig pik, føles meget bedre end en dildo!!!! Han var halvvejs oppe i mig da han forsigtigt begyndte at køre frem og tilbage. Kan du klare det spurgte han, jeg svarede ikke, stønnede og gav mig kun. Sådan pirrede han mig længe. Han trak sig ud og bad mig om at ligge mig på alle fire. Jeg tiggede ham om, at føre sin dejlige pik op i mig. Han styrede den til og i et stille og roligt tryk, pressede han den helt i bund. Han holdt sig i ro. Gav mig nogle klask på ballerne og spurgte om det var dejligt at have hans store pik oppe i min stramme røvkusse. Jeg stønnede og stønnede og begyndte selv at bevæge mig frem og tilbage. Knep mig for s.... Jens knep mig, knep mig skreg jeg og begyndte at køre min lille stramme røv frem og tilbage. Han tog fat om mine hofter og begyndte i langsomme hårde stød at banke den store pik helt i bund. Jeg skreg som en vild. Det tændte ham for alvor. Han voldbollede mig og jeg nød det som en vanvittig. Da han fyrede sin enorme ladning af oppe i mig, kom jeg i den mest fantastiske orgasme man kan tænke sig. Jeg så sol, måne og stjerner. Vi faldt i søvn mens jeg stadig havde denne dejlige pik oppe i mig.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.