BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I takt med at jeg besøgte Karl steg min selvtillid. Han var fantastisk til at få mig til at føle mig godt tilpas, og han lærte mig utroligt meget. Vi talte om naturligvis også om Tristan, og han mente, at jeg snart skulle gøre et forsøg.

Jeg var meget usikker på om jeg turde. Tristan og jeg har kendt hinanden hele vores liv. Vi har naturligvis set hinanden nøgne i forbindelse med vores skolegang, men derfra og så til det, som jeg drømte om, er der langt.

SEX I DAG?

Jeg ville jo heller ikke risikere, at Tristan blev sur, og ikke ville have noget med mig at gøre, men jeg besluttede mig alligevel for at prøve.

Jeg ringede til Tristan en lørdag formiddag, og spurgte om ikke han havde lyst til at komme og besøge mig.

”Skal der ske noget specielt”? spurgte han. ”Nej, jeg keder mig bare, så jeg tænkte at vi kunne stene til en FILM og få et par øl. Måske i byen i aften.”

Det synes han lød som en god idé, så vi aftalte at han skulle dukke op over middag. Jeg tog et bad, og gjorde mig klar til at han skulle komme. Jeg besluttede mig for kun at tage en t-shirt på og ”glemme” underbukser og shorts.

Da jeg lukkede op for Tristan og så ham stå udenfor i bluse og shorts tog jeg mig i at tænke på ham som jeg aldrig havde gjort før. Han var jo smuk, som han stod der, lille og spinkel med sit halvlange lyse hår og drengede smil. Jeg blev helt varm indvendig.

Da jeg vendte mig om for at gå ind i køkkenet, udbrød han ”Hvad fanden, Alex. Du har jo ingen bukser på”.

”Nej, jeg synes det er for varmt, og i øvrigt har du jo også set min bare røv før.” Grinende gik vi ind og satte os ved køkkenbordet.

Jeg havde lagt øloplukkeren i den nederste skuffe, så da jeg havde hentet vores øl, gik jeg hen til skuffen og bukkede mig forover med min røv lige imod ham. Jeg fandt oplukkeren og gik hen til bordet.

Jeg kunne se, at han havde fået et par røde pletter på kinderne, men jeg lod som ingenting og knappede vores øl op. Vi sad nu en times tid og sludrede om løst og fast, mens der gled endnu et par øl ned.

”Skal vi gå ind og se en film”? Det ville han gerne og vi satte os ind i stuen. Jeg havde koblet min PC til mit fjernsyn, så efter at vi havde sat os i sofaen begyndte jeg at lede efter en god film. Jeg havde efterhånden fået downloadet en hel del film, og havde på forhånd bestem hvilken vi skulle se.

Filmen handlede om et universitet i USA hvor de unge mænd boede i hver sit hus, mange sammen. Den startede med at man så hvordan huset vågnede og gutterne mødtes i køkkenet efter en fest aftenen før.

Der blev grinet og pjattet en del i filmen men så begyndte der at ske noget. En gut fiskede en andens pik frem og tog den i munden, og inden længe var de fleste nøgne og i gang med en hel masse.

Jeg havde efterhånden fået en temmelig stiv pik, som kun lige blev skjult af min t-shirt. Jeg skævede af og til over til Tristan og kunne se at bulen i hans shorts også voksede. På et tidspunkt rejste jeg mig op for at hente et par øl.

Da jeg skulle op lagde jeg ”tilfældigt” min hånd på hans lår for at støtte mig, og med neglen på lillefingeren kradsede jeg lige hen over hans stive pik.

Det gav et lille sæt i Tristan men han sagde ikke noget. Jeg kunne se, at han rødmede meget, men lod jeg lod igen som ingenting. Da jeg kom ud i køkkenet, smurte jeg lige min røv med noget af Karls massageolie, som jeg havde fået med hjem.

Da jeg kom tilbage med vores øl, så jeg til min store glæde og overraskelse, at Tristan havde smidt sine shorts og åbnet blusen. Han sad tilbagelænet med hånden på sin stive pik og gned den mens han kiggede hen på mig.

Jeg stillede øllene på bordet og satte mig ved siden af ham. Jeg tog forsigtig hans lille stive pik i hånden og begyndte at spille den. Hans spinkle krop var helt glat. Ingen hår på hverken brystet eller pikken.

Samtidig med at jeg fortsatte med at køre min hånd op og ned ad hans pik trykkede jeg nu min mund imod hans læber. Min tunge legede med læberne indtil han langsomt åbnede munden og lod den komme ind.

Han tog nu også fat i min stive pik og begyndte at spille den, mens vi fortsatte med at tungekysse. Jeg fik et sug i maven ved tanken om at jeg endelig var sammen med den smukke dreng.

Jeg lagde mig nu med ansigtet i hans skød og tog hans pik i munden, lod tungen leget med pikhovedet inden jeg slugte den helt til roden. Han stønnede helt vildt, da han mærkede min varme, våde mund omslutte hans pik.

Jeg fik ham ned at ligge på ryggen på sofaen og satte mig ovenpå hans mave. Han så overrasket på mig.

Langsom bevægede jeg mig bagud, indtil jeg kunne mærke hans pik imod min røv. Jeg løftede mig nu op og styrede hans pik hen til mit velsmurte hul. Jeg kunne mærke pikhovedet ud for hullet og sank så ned over ham.

Karls store pik havde efterhånden trænet mit røvhul godt op, så jeg kunne uden besvær få Tristans pik op i mig. Tristan lå med lukkede øjne og nød at mærke sin pik i mit varme hul.

Jeg red ham stille og roligt. Nydelsen ved at mærke hans lille stive pik glide ud og ind af mig var helt ubeskrivelig. Tristan stønnede mere og mere og begyndte at hugge sit underliv op imod mig. Da jeg kunne høre, at han var tæt på at komme satte jeg mig tungt ned, så han gled helt i bund.

Jeg brugte min ringmuskel til at klemme om hans pik og så kom han. Jeg kunne mærke hvordan det dunkede i hans pik for hvert sprøjt han afleverede oppe i mig, og den følelse fik nu min pik til at eksplodere.

Jeg sprøjtede så meget at jeg ramte Tristan i ansigtet og ud over hans spinkle krop. Da vi begge var tømte, lagde jeg mig ned over hans krop så min sperm blev gnedet rundt, samtidig med at jeg slikkede min sperm af hans ansigt.

Jeg kunne mærke at hans slappe pik gled ud af min røv, og hans sperm løb nu ud af mig og ned på hans pik. Jeg skyndte mig at vende mig rundt og slikke ham ren.

Bagefter lå vi arm i arm og knugede om hinanden. ”Åh Tristan. Endelig. Det har jeg drømt om i mange år”.

Jeg trykkede et kys på hans læber, og så faldt vi begge i søvn.

Da vi vågnede igen, gik vi ud i køkkenet og satte os. Jeg fortalte nu Tristan om mine følelser for ham, og om hvordan Karl havde fået sat det hele i gang. Da han hørte om hvordan jeg havde fået massage hos Karl kunne jeg se at hans pik begyndte at rejse sig.

”Nå, bliver du liderlig af det. Du kunne måske tænke dig at prøve det selv?”

”Ja, men tror du at han gider det.” ”Ja, naturligvis. Jeg ringer lige og hører om han har tid.”

Karls havde tid, så vi skyndte os i bad og kørte over til ham. Vi fik begge to en stor knuser af ham. Karl blinkede til mig. ”Nå, så fik du endelig gjort noget ved det.” Jeg stak ham et stort smil.

”Jamen Tristan, så må du hellere komme med mig.” Karl trak Tristan op at stå. ”Du bliver her og venter så ikke vi bliver distraheret.” sagde Karl og pegede på mig.

De gik ind på værelset og lukkede døren. Jeg satte mig så lidt porno på Karls PC og det, samt de lyde som kom fra værelset, gjorde at jeg lige måtte lege lidt med min pik.

Jeg var efterhånden ved at være godt liderlig, men der gik en time inden de dukkede op igen, begge dækket af sved og sperm. Karl grinte lystent til mig. ”Det er en god knægt, ham Tristan.”

Da han så min tilstand satte han sig på knæ foran mig og tog min pik i munden. Der skulle ikke mange sut til før jeg sprøjtede ham langt ned i halsen. Som sædvanlig slugte han det hele.

Lykkelige tog vi nu afsked med Karl og kørte hjem til min lejlighed. Samtidig med at vi hyggede og elskede det meste af natte, blev vi også enige om, at der ikke var grund til at spilde tiden, så allerede mandag ville Tristan sige sin lejlighed op og flytte hen til mig.

 

 

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.