BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mit liv havde efterhånden taget karakter af at være kedeligt. Jeg bor alene i min lejlighed i Odense, tager af og til i byen med mine venner og ellers sker der ikke så meget.

Jeg har ikke haft mod til at fortælle nogen om at jeg har en bifil side og har heller ikke haft mod til at få den afprøvet. Jeg har dog længe haft på fornemmelsen, at min gode ven Tristan godt kunne være interesseret.

SEX I DAG?

Lørdag eftermiddag sad jeg nøgen ved min PC og surfede porno, mens jeg stille spillede min pik. Jeg var ved at være godt liderlig, og besluttede mig for at tjekke Boyfriend.dk for at se om der var noget spændende.

Jeg faldt over et profil, hvor en mand på 72 år søgte mandlige deltager, som han måtte give massage. Han havde tidligere været professionel massør, bl.a. i flere sportsklubber, og tilbød noget han kaldte Full Body Massage.

Jeg kunne se, at han var online og at han boede i Odense. Jeg mærkede et sug i maven og tænkte, at det var måske nu at jeg skulle udleve min drøm. Det virkede jo ganske harmløst, og så fik jeg jo mulighed for at teste om det bare var en ide jeg havde, eller om jeg virkelig var til mænd.

Jeg skrev til ham, at jeg var en fyr på 26 år, og at jeg var interesseret i at besøge ham. Jeg fik hurtigt svar tilbage. Han skrev, at jeg kunne komme kl. 20.00 i aften. Han oplyste at han var enlig og boede i en lejlighed i midtbyen.

Vi aftalte et møde, og resten af eftermiddagen gik jeg rundt med en hel flok sommerfugle i maven. Efter at have spist lidt aftensmad, tog jeg et bad. Jeg barberede både pik, nosser og røvhul og trak i et par shorts og en t-shirt.

Jeg ringede på, og døren blev åbnet af en stor, ældre mand med topmave. Han var iført en t-shirt og et par joggingbukser og så faktisk ud til at være en meget hyggelig fyr.

Han præsenterede sig: ”Hej, jeg hedder Karl, og du må være Alex. Kom inden for.”

Jeg fulgte med ham ind i hans køkken hvor han bad mig om at sætte mig. Han hentede 2 øl i køleskabet og gav mig den ene.

”Om lidt viser jeg dig ind på mit værelse hvor jeg har en massagebriks. Du skal så smide tøjet og lægge dig på maven på briksen. Jeg vil give dig en dejlig massage over hele din krop, og så håber jeg bare at du nyder det.” Hans beroligende smil og tale gjorde mig helt tryg, og sommerfuglene forlod nu min mave.

Da vi havde drukket vores øl, og havde snakket lidt mere, rejste han sig op og jeg fulgte efter ham ind på værelset. Imens jeg smed mit tøj og lagde mig op på briksen, gik han og ordnede nogle praktiske ting.

Han lagde et lille håndklæde over min røv, og startede med massagen. Først var det min ben som fik en tur. Hans varme, stærke hænder masserede min læg- og lårmuskler og da hans hænder masserede indersiden af min lår kunne jeg mærke at min pik begyndte at reagere.

”Oh shit. Hvad mon han siger til det”.

Han stillede sig nu ved hovedenden af briksen og begyndte at massere mine skuldre. En varm følelse bredte sig i min krop, mens jeg mærkede hvordan hans kyndige hænder gled ned over min ryg.

Jeg løftede hovedet lidt og kiggede lige ind i hans skød, hvor jeg kunne fornemme konturen af en stor pik, som vist heller ikke var helt upåvirket af situationen.

Nu gik han hen på siden af briksen. ”Er det ok, at jeg fjerne håndklædet”, spurgte han og jeg nikkede.

Han hældte olie ud over min balder og begyndte så at massere dem. Hans hænder klemte hårdt om balderne og følelsen sendte små stød ned til min pik, som nu var helt stiv.

Hans fingre strejfede af og til mit hul og mine nosser, og jeg begyndte lige så stille at stønne af velvære.

”Så må du godt vende dig om”, sagde han mens han lige gav min røv et lille klask.

Lidt flov og beklemt ved situationen begyndte jeg langsomt at vende mig.

”Bare rolig, du er ikke den første som bliver ophidset af min behandling”.

Jeg fik vendt mig om og lå nu på ryggen med min stive pik op ad maven. Igen smilte han beroligende til mig, og tog så fat med at massere mig igen.

Hans varme hænder var over hele min krop, men han undgik behændigt at røre ved pikken. Jeg blev mere og mere liderlig og prespermen dryppede nu ud af min pik og lagde sig i en lille sø på min mave.

Endelig blev det pikkens tur. Han startede med at massere mine nosser blidt. Hans fingre gled ned over mellemkødet og kælede for mit røvhul.

Nu tog han et fast tag omkring min pik og trak forhuden tilbage. Stille og roligt begyndte han at køre hånden frem og tilbage.

Han lænede sig ind over mig mens han spillede min pik. Jeg var snart helt væk i liderlighed og lå og stønnede og vred mig. Hans mund nærmede sig min pik. Han trak forhuden helt tilbage og satte tungespidsen mod mit pikhoved og slikkede en dråbe presperm i sig.

Nu slikkede han rundt om pikhovedet og ned ad skaftet for at ende med at slikke mine glatte nosser. Hans mund gled tilbage og så tog han pikken i munden. Hans tunge legede omkring min pik, som var dybt begravet i hans varme mund.

Jeg kunne mærke at jeg var ved at være der, hvor der ingen vej var tilbage. ”Åh nej, stop … stop … jeg kommer,” stønnede jeg og så pumpede min pik det ene store sprøjt af sperm efter det andet i hans mund.

Helt færdig lå jeg nu og nød, hvordan min pik langsomt blev slap i hans mund. Hans tunge fortsatte med blidt at kærtegne pikken, og jeg følte en lykke brede sig i min krop.

Efter lidt tid på den måde slap han min pik og rejste sig op. Jeg kunne ikke se en dråbe sperm i hans ansigt, så han havde slugt hele min ladning.

Smilende kom han hen, bøjede sig ned over mig og gav mig et kys. Først stille med læberne, men så kunne jeg mærke at hans tunge begyndte at spille, så jeg åbnede munden og fik for første gang et dybt tungekys af en anden mand.

Jeg gjorde tegn til at ville rejse mig op, men han lagde en hånd på min brystkasse og holdt mig nede.

”Nej, bliv liggende. Vi er ikke færdige endnu.”

Han trak nu af sit tøj, og åbenbarede en stor, stiv pik. Han var, ligesom mig helt glatbarberet. Selv om jeg lige var kommet, sendte synet signaler ned til min pik, som langsomt begyndte at rejse sig igen.

Uden at tænke nærmere over det greb jeg ud efter hans pik. Langsom begyndte jeg at spille den samtidig med at jeg kælede for hans nosser.

Han var naturligvis blevet liderlig af at have haft mig under behandling, og da jeg åbnede munden og lod hans pik komme ind i varmen lød der et dybt suk fra ham.

Mens han langsomt begyndte at mundkneppe mig, fandt hans hånd ned til min pik, som overraskede ved at rejse sig igen.

Jeg tog fat i hans nosser og kælede for dem, og min ene finger fandt også vej til hans røvhul. Forsigtigt kælede jeg omkring hans hul og prøvende forsøgte jeg at presse fingeren op i ham.

Han stønnede højt, da fingeren fandt vej forbi ringmusklen og gled op i ham. Jeg kørte fingeren frem og tilbage mens jeg med min tunge og mund legede og sugede med hans pik.

Mens jeg forsigtigt førte flere fingre op i ham, kunne jeg mærke at han også rettede fokus mod mit lille hul. Nu fik han også listet en finger op i mig og en ubestemmelig vellyst bredte sig i min krop.

”Vend dig om og stil dig på hænder og knæ” sagde han og jeg skyndte mig at gøre som han bad mig om. Han stillede sig bagved med på knæ, og førte pikken hen til min røv.

Nu smurte han så sin pik og min røv godt ind i massageolie, og pressede så pikhovedet imod mit stramme røvhul. Langsom og forsigtigt pressede han nu pikken op i mig. Lige da hans pikhoved passerede musklen ømmede jeg mig lidt, men da han så gled op i mig, blev smerten erstattet af en vidunderlig vellyst.

Han tog nu fat i mine hofter og kørte pikken ud og ind af min røv. Følelsen af hans store pik i mit indre var helt ubeskrivelig. Jeg havde aldrig oplevet noget så liderligt.

Jeg kunne høre at hen stønnede mere og mere, og så huggede han pikke helt i bund i mig. Han holdt den helt stille mens den voksede i mig, og så pumpede han sin sperm ind i mig. Sprøjt efter sprøjt tømte han sig oppe i mig.

Da hans pik gled ud af mig, fik jeg ham op at stå så han lænede sig ind over massagebriksen. Med hans sperm løbende ned ad mine lår, spredte jeg hans balder og jo min pik op i ham.

Med et godt tag i hans hofter pumpede jeg min pik ud og ind. Han stønnede for hvert stød jeg plantede i hans røv. Hele situationen gjorde at jeg nu, for anden gang i løbet af kort tid, eksploderede i en skøn udløsning.

Min pik pumpede sperm ind i ham, indtil jeg var helt tømt. Jeg kunne mærke hvordan hans muskler strammede omkring min pik samtidig med at den efterhånden gled ud af hans røv.

Totalt udpumpet faldt vi begge sammen på gulvet.

”Må jeg besøge dig en anden gang”? Han smilte tilbage. ”Du må komme lige så tit du vil, men det er da ingen der siger at du skal gå nu”.

Enden på det hele blev, at jeg overnattede hos ham og hele søndagen gik med hygge i hans seng og på massagebordet.

Endelig havde jeg fundet min plads. Jeg er lykkelig over at jeg tog mod til mig. Nu er det vist snart tiden, hvor jeg skal se om Tristan har det ligesom mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.