BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var et par uger før jul og det var altid omkring den tid at skorstenen skulle renses. Det plejer at forgå således, at de ringer til mig for at høre om jeg er hjemme og klar til et besøg. I år var det anderledes og denne gang dukkede skorstensfejeren op uanmeldt.

Jeg havde været i gang med at rydde mit bryggers op de sidste par dage, og det var der den ene skorsten skulle renses. Den anden tilhørte min pejs i stuen.

SEX I DAG?

Det var en ny mand jeg aldrig havde mødt før som dukkede op. Det var sikkert derfor han ikke havde haft ringet. Vi hilste på hinanden og jeg undskyldte rodet i bryggerset, men det sagde han bare, at det skulle jeg ikke tage mig af.

Han forsvandt ud i bryggerset og begyndte at rense løs, mens jeg blev i stuen. Det var en nydelig ældre gut med gråt overskæg og han virkede ganske rar.

Der gik ca. ti minutter før han var færdig med det han skulle. Jeg undrede mig lidt over hvorfor det tog længere tid end det plejede. Men han var sikkert bare mere grundig eller noget. Han kom ud i gangen og stillede sig i døren til stuen og fortalte, at alt var som det skulle være.

Han opdagede min pejs, som faktisk var tændt, og sagde, at det havde han sgu overset på papirerne, men han ville komme igen dagen efter og rense den, da han alligevel ikke kunne gøre noget ved den nu da den var tændt. Det var helt fint og vi stod og sludrede lidt frem og tilbage, og jeg lagde mærke til at han kiggede utroligt meget på min sofa.

Lige inden han gik pegede han på den og sagde, at det sgu var en speciel sofa med det næsten indiske præg den havde, mønstermæssigt. Jeg svarede ”Øh ja den er lidt speciel og egentlig ikke ret køn”, og grinede lidt usikkert, da det kom sådan lidt ud af den blå luft. Han knipsede med fingerende, pegede på den, og sagde med et smørret smil, ”Ja den sofa husker man sgu. Vi ses i morgen kl. 16”, og så gik han ud til bilen og drog af sted.

Jeg undrede mig lidt over det med sofaen, men skød det hurtigt ud af hovedet igen. Senere på dagen ville jeg gå lidt videre i bryggerset med oprydnings. Da jeg kom derud så jeg sedlen over hvad der var blevet rengjort fra skorstensfejeren. Jeg tog den op for at se på den og så til min skræk hvad der lå under den. Der lå en hjemmelavet dvd med et cover jeg havde lavet lidt for sjovt med billeder af mig selv. Der var ingen ansigtsbilleder, men der var billeder hvor jeg lå med spredte ben med en DILDO oppe i røven, et par stykker hvor jeg kom ud over min mave, og et enkelt hvor jeg havde spermet på et billede af en ældre mand.

Jeg stivnede helt ved tanken om hvad han havde tænkt da han se den dvd. Disse lyster var jo min hemmelighed og grunden til at den lå fremme var jo fordi jeg havde rodet sådan rundt i alle mulige kasser, og havde glemt alt om at den lå fremme. Men det skulle blive værre endnu, for da jeg kiggede på billederne igen på coveret, så jeg til min skræk at det store billede hvor jeg lå med dildoen i røven forgik på sofaen i stuen.

Derfor reagerede han så underligt på den da vi stod snakkede. Ikke nok med at han havde set de billeder. Nu kunne han jo sikkert også regne ud at det var mig som lå der.  Det var godt nok pinligt, tænkte jeg. Tanken om at han kom tilbage dagen efter hjemsøgte mig hele aftenen, men jeg kunne heller ikke lade være med at tænke på hvorfor han lige valgte at placere sedlen  ovenpå den dvd. Var det for at gøre opmærksom på at han havde set den måske?

Dagen efter gik jeg meget rastløs rundt og ventede på at klokken skulle blive 16. Nærmest på slaget rullede han ind i min indkørsel og vandrede ind med alt udstyret. Vi hilste pænt og jeg sad og betragtede ham mens han rensede pejsen. Der blev snakket lidt frem og tilbage om alting og ingenting, og da han var færdig spurgte jeg ham om han havde tid til en kop kaffe. Det sagde han ja tak til og satte sig ned ved spisebordet.

Han spurgte lidt ind til hvor længe jeg havde boet her og om jeg havde kone og børn. Det måtte jeg svare nej til. Pludselig spurgte han lidt smilende om jeg var filmstjerne. ”Øh nej, det kan man vist ikke ligefrem sige”, svarede jeg med et lidt nervøst grin.

”Jeg kunne jo ikke undgå at se den DVD du havde liggende i bryggerset og lagde jo mærke til at sofaen på billederne var den samme som du har stående”, sagde han. Jeg kunne mærke varmen stige op til hovedet af mig og jeg begyndte at rødme.

”Rolig nu”, sagde han grinene, og fortsatte med at sige, at han ikke var forarget eller noget. Han synes bare det var lidt interessant, hvis det var mig på de billeder. ”Ja ok, indrømmer at der er mig på billederne”, svarede jeg lettere forstyrret, men også lidt opstemt.

”Så er du til mænd?”, spurgte han bramfrit. ”Ja nu da kortene alligevel er lagt på bordet kan jeg ligeså godt være ærlig og sige at ældre mænd tænder mig”, svarede jeg.

Han smilede og sagde, at han da selv altid har været lidt på den nysgerrig side, men havde dog aldrig prøvet noget. ”Jeg har jo været gift i mange år og har både børn og børnebørn. Så skal man passe lidt på med ikke at komme galt af sted og såre nogen”, sagde han.

Jeg gav ham fuldstændig ret, og fortalte ham, at jeg heller ikke havde prøvet noget med mænd, men havde rigtigt meget lyst.

Efter lidt mere snak rejste han sig op og sagde tak for sludderen, og at han nok hellere måtte vende snuden hjemad. Ren instinktivt kom jeg til at kigge ned på hans skridt og kunne fornemme et aftryk af hans pik i bukserne. Jeg kiggede op og vi fik øjenkontakt, og så kiggede han ned ad sig selv og smilede lidt.

”Kunne du tænke dig at røre ved den?” spurgte han med en venlig tone. Jeg kunne mærke liderligheden overfalde mig og jeg tøvede ikke med at acceptere tilbuddet. ”Ja det vil jeg gerne”, svarede jeg. Han satte udstyret ned på gulvet igen og lynede buksen ned. ”Du må selv fiske den ud”, sagde han med et frækt grin. Jeg lod min hånd udforske åbningen af hans sorte bukser, og da jeg kom længere ind mødte min hånd underbukserne godt fyldt ud af et sæt varme nosser og en halvstor slap pik. Jeg lod min hånd forme sig efter ”pakken” og masserede blidt udenpå underbukserne. Jeg lod så mine fingrer trække ned i kanten af underbukserne og gled hånden gennem hans kønsbehåring og mærkede den varme og lidt svedige pik og nosser i min hånd. Jeg trak forsigtigt pikken og nosserne ud af hullet i bukserne og begyndte at rykke forhuden frem og tilbage langsomt.

Han kiggede interesseret ned på hvordan min hånd masserede pikken blidt og den begyndte langsomt at vokse. Ingen af os sagde noget og der var fuld fokus på hvad der var første gang for os begge to. For første gang rørte jeg ved en anden mands pik og det var en dejlig fornemmelse, men det var slet ikke nok for mig kunne jeg mærke. Jeg ville have mere og uden at spørge om lov satte jeg mig på knæ foran ham med hans pik hængende lige ud for mine øjne. Jeg tog fat i pikken, åbnede min mund og lod det nu blottede fugtige pikhoved glide langsomt ind på min tunge, mens mine læber sugede sig fast om staven. Det gav et lille sæt i ham, men han sagde ikke noget. Fornemmelsen af at have en pik i min mund for første gang var helt fantastisk. Jeg suttede frem og tilbage, og hver gang min næse nåede ind til roden og kønsbehåringen, blev den mødt af en blanding af dejlig mandfolkeduft og lidt sod lugt fra arbejdsbukserne.

Hans grove hænder hang ned langs siden af ham, og jeg kunne se, at han knyttede dem hver gang min tunge dansede rundt om pikhovedet. Jeg tog pikken ud af munden og malkede den et par gange med hånden og en stor klar dråbe præsperm sivede ud af det opsvulmede pikhoved. Jeg kørte spidsen af min tunge gennem klatten og den saltede smag af hans safter spredte sig i min mund.

Jeg lod atter min mund omringe hans jernhårde pik og begyndte at sutte mere intens på den med hurtige strøg frem og tilbage. Jeg kunne mærke at pikken efterlod flere saltede dråber på min tunge og min hånd havde nu et godt fast greb om hans behårede nosser. Hans vejrtrækninger begyndte at blive tungere, og han svajede mere og mere, i takt med at mit mundarbejde kun havde det mål at få ham til at komme.

Jeg mærkede hans ene hånd tage fat om mit baghoved og han kælede kærligt for mig, samtidig med at han begyndte at stønne svagt. Uden videre varsel sendte hans pik en ladning tyktflydende sæd ud på min tunge og ned i min hals. ”Åhhh”, udbrød han, mens hans ben rystede og han pressede mit hoved helt ind til roden af pikken, så det næste store sprøjt ramte min ganen og næsten kvalte mig. Jeg prøvede så godt jeg kunne sluge det hele, men måtte give fortabt og trække den ud af min mund. Hans nosser tømte resten af sæden ud over min næse og læber, og duften af en anden mands sæd omringede mig og gjorde mig endnu mere liderlig.

Jeg tog igen hans pik i munden og sørgede for at tømme den helt og sutte den ren, og da jeg rejste mig op havde jeg en kæmpe bule i mine joggingbukser. Han tog fat omkring mig og hev min pik ud og begyndte at spille den af på mig. Fornemmelsen af hans grove arbejderhænder omkring min pik og smagen af hans sæd i min mund, gjorde at der ikke gik mere end 30 sekunder før jeg sendte et par kæmpe sprøjt sæd ud på gulvtæppet. Han blev ved med at rykke i den indtil der ikke var mere at give af, og vi pustede begge ud med meget tilfredse smil på vores læber.

”Det var lige hvad en gammel mand som jeg havde brug for”, sagde han, mens han fik pakkede den lettere ømme pik tilbage i bukserne. ”Det ramte sgu også plet her”, sagde jeg. Vi udvekslede telefonnumre og blev enige om at dette fortjente mindst en gentagelse senere hen. Det sidste han sagde inden han gik, var at han godt kunne se sig selv afløse den dildo fra billede på et tidspunkt, og grinede frækt. Jeg sendte et blink tilbage, og så drog han af sted.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.