BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I mine unge dage, da annoncering skete via Weekend Sex, Sex Art og Ugens Rapport m.fl. boede jeg på Vestfyn. Jeg var 19 år gammel og hormonerne suste rundt i kroppen af mig. Jeg havde prøvet at være sammen med både piger, og en enkelt fyr, men syntes stadigvæk at der manglede en del.

Når jeg sad og kiggede i de forskellige sex blade blev jeg ved med at vende tilbage til emnet S/M og Bondage. Det fascinerede mig, og jeg eksperimenterede lidt med at binde min pik op, smække mig selv bagi, sætte klemmer på brystvorter, pik og nosser m.m.

SEX I DAG?

En dag faldt jeg over en annonce fra en klub i Odense som hed SMil. Der var introduktionsaften for nye medlemmer den næstfølgende fredag aften, og jeg besluttede mig til at prøve det. De få billeder de havde i annoncen så spændende ud.

Lørdag aften tog jeg så, ny badet afsted med bus til Odense. Jeg fandt hurtigt adressen og ringede på. Jeg blev modtaget af en moden kvinde, som var iklædt sorte strømper, sort kort nederdel og gennemsigtig sort bluse. Jeg stirrede på hendes store patter, som gyngede under blusen og blev allerede liderlig.

Hun fulgte mig hen til en skranke, hvor vi fik formalia overstået, og jeg fik en kort orientering. Jeg skulle deponere min tegnebog og fik udleveret en nøgle til et skab i omklædningsrummet. Jeg trak mit tøj af og stod og betragtede mig selv i spejlet.

Jeg var rimelig tilfreds med mig selv. 186 cm høj, vejede 80 kg, lidt muskuløs krop og lyst, kort hår. Gud havde været lidt gunstig ved mig da pikkene blev fordelt. Min var omkring 19 cm lang og halvtyk, og med tanke på hvad jeg skulle i gang med, var den også ved at rejse sig lidt.

Introduktionsaftnerne foregår på den måde, at man kan komme til en prøveaften. Klubben har en aftale med flere af de etablerede medlemmer om at de stiller op, og forsøger at få os nye sat godt ind i tingene.

Der var meget spændende udstyr. Jeg så gabestokke, kors på væggen og kors midt ude i rummet, læderbetrukne bænke og borde, store senge, nogle med gummelagen og en masse remedier i form af piske, dildoer, gags og meget andet.

Jeg kom nu ind i et af de mindre rum, hvor der hang en flot, velskabt kvinde på ca. 50 år midt i rummet. Hendes arme var fastgjort til kæder oppe i loftet, så hun stod helt strakt ud. Hun var iklædt et par bundløse lædertrusser og en læder BH som blottede hendes små, slappe bryster.

Imellem hendes ben var der en stang som var fastgjort til gulvet. I den anden ende var der en DILDO som var plantet dybt oppe i hendes fisse. Bagved stod en nøgen fyr på hendes alder, hendes mand gættede jeg på, og svingede en pisk som landede med et smæld på hendes røvbalder.

Min pik rejste sig straks ved synet, og kvinden kiggede først anerkendende på den og så mig så i øjnene. Hun mimede ”Kom bare ind” til mig, mens hun smilte og blinkede med det ene øje. Manden kom hen til mig og spurgte om jeg var interesseret i at prøve. Jeg kunne se på hans stive pik, at han var blevet ophidset af at piske sin kone, som det viste sig af være.

Jeg tog imod pisken og stillede mig skråt bagved hende. Nu skulle jeg til at prøve noget, jeg aldrig havde prøvet før. Jeg svingede prøvende pisken i luften og lod den så lande på hen over hendes balder. Det gav et ryk i hendes krop, men hun sagde ikke en lyd.

Jeg kunne se adskillige røde striber på hendes røv, og tænkte ”Hun er sgu sej”. Jeg prøvede et par gange mere, før manden tog pisken fra mig. ”Kæl for hende, hun kan godt lide at man er lidt hård ved hendes patter.”

Jeg kælede først lidt for hendes røde balder og stillede mig så foran hende. Hun smilte igen til mig, og så tog jeg fat i hendes brystvorter. Jeg trak ud i hendes slappe bryster og vred nu vorterne en halv omgang. Jeg kunne se, at hun bed tænderne sammen, men sagde stadig ikke noget.

Jeg satte nu en hånd ned til hendes fisse. Den store dildo fyldte det meste, men jeg kunne komme til at gnubbe hende på klitten, hvilket medførte et støn fra hende. Jeg bed lidt i hendes brystvorter samtidig med at jeg masserede hendes skød, og inden længe begyndte hun at vride sin krop, men hun stønnede mere og mere.

Manden løsnede nu hendes ben og trak dildoen ud af hende. ”Må jeg røre ved dig”? Spurgte han og jeg sagde ”Ja, selvfølgelig” med et smil til ham. Han stillede sig nu bagved mig og skubbede mig hen så jeg stod tæt op ad kvinden.

Min stive pik lå op ad hendes mave. Nu tog manden omkring mig så han kunne fange hendes ben. Han løftede benene så de lå omkring mine hofter, mens hun stadig hang ned fra loftet. Nu tog han fat i min pik og styrede den op i hendes fisse. Hun var allerede så våd, at jeg gled helt i bund i hende med det samme.

Hun låste sine ben omkring mine hofter og balder og begyndte at gynge frem og tilbage så min pik stødte ud og ind i hende. Selv om hun sejlede af fissesafter kunne hun alligevel, med sine muskler massere min pik, så hendes hul føltes varmt og meget stramt.

Jeg kunne mærke at manden førte en hånd ind imellem mine ben og bagfra tog fat i mine spændte nosser og kælede for dem. Han kradsede let på mellemstykket for så at lade en finger lege med mit røvhul. Jeg havde naturligvis selv leget med det mange gange, men den her følelse af at et andet menneske gjorde det var helt ubeskrivelig.

Jeg var efterhånden så liderlig at tid og sted ikke eksisterede mere. Jeg pumpede min pik ud og in i hendes fisse, og kunne mærke at jeg var ved at være der. Da manden så stak en finger op i min røv, eksploderede verdenen for mig. Jeg sprøjtede min sperm ind i den smukke kvinde som hang foran mig og som samtidig kom i en hulkende orgasme.

Ved fælles hjælp fik vi nu løsnet kvinden og ført hende hen til en bænk hvor hun lige kunne sidde og komme sig. Manden var stadigvæk liderlig. Han kiggede på mig. ”Kan du tage den i røven”. ”Hm, det ved jeg ikke, men vi kan da prøve.” svarede jeg og så førte han mig hen til et bord som jeg lagde mig foroverbøjet henover.

Jeg spredte mine ben imens jeg tænkte ”Hvad fanden har du rodet dig ind i”. Jeg kunne mærke hans kyndige hænder smøre mit hul godt, og forsigtigt åbnede han nu hullet med et par fingre. Ringmusklen protesterede lidt i starten, men endelig fik jeg så meget kontrol over mig selv, at jeg kunne slappe af.

Jeg mærkede nu hans pikhoved presse på. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at slappe fuldstændigt af, og så mærkede jeg en vild smerte da han hoved trængte forbi musklen. Jeg gav et hyl fra mig, og han stod helt stille med pikhovedet oppe i mig. Da han mærkede at jeg igen var afslappet kørte han forsigtigt pikken ind i mig.

Fornemmelsen af hans pik som pløjede sig vej op i mig var ubeskrivelig. Nydelsen gennemstrømmede min krop, mens han tog fat i mine hofter og med lange seje bevægelser begyndte at kneppe mig. Konen var nu kommet så meget til sig selv igen, at hun kom hen og stod og kiggede på os.

Hun tog mine hænder og holdt dem, mens hun bøjede sig ned og kyssede mig. Hendes ivrige tunge legede i min mund imens hendes mand gennem kneppede mig. Jeg kunne fornemme at han var ved at komme, og med et brøl plantede han sin pik dybt inde i mig, hvor den pumpede sprøjt efter sprøjt af sperm op i mig.

Da hans pik blev slap og smuttede ud af mit hul kunne jeg mærke at hans sperm løb ned ad mine lår. Han fandt et håndklæde og tørrede mig lidt, hvorefter han foreslog at vi skulle gå ind i baren for at få noget at drikke.

Da vi kom derind, gav han mig smilende hånden. ”Hej, jeg hedder Kim og det her er min kone Ea”. Vi kunne ikke lade være med at grine af den formelle præsentation, når vi tænkte på hvad vi lige havde lavet sammen.

Jeg fortalte dem lidt om mig selv, og da jeg sagde at jeg var single udbrød Ea ”Åh, gudskelov. Du er lige ham som vi har søgt efter længe, og jeg kunne ikke lade være med at frygte, at du havde en kæreste.”

Kim fortalte nu, at Ea var masochist og han var sadist. Du havde længe ønsket sig en ung fyr, som sammen med Ea ville tages under behandling. Det tog mig ikke mange sekunder at tænke det igennem.

”Jamen, så tror jeg at I har været heldige, for den fyr som I har søgt efter, er nemlig mig”. Ea faldt mig om halsen og gav mig et stort kys, og jeg kunne se i Kims ansigt at han også var glad.

Kim kiggede nu ned på min stadig stive pik. ”Hvad gør vi nu lige ved den” sagde han. Ea svarede ”Jeg har en idé” og satte sig på knæ foran mig og tog pikken i munden. Der var efterhånden kommet flere ind i baren og de stod nu i en rundkreds og så hvordan Ea suttede mig.

Det var grænseoverskridende men samtidigt enormt frækt at stå med tilskuere som hele tiden kom med frække tilråb. Jeg kunne se nogle af fyrene var i gang med at spille pik, men der var jeg nu den mest heldige, da min pik var plantet i en skøn kvindes varme mund.

Ea var meget dygtig til sit håndværk og inden længe havde hendes frække tunge og sugende mund fået mig derhen hvor der ikke var nogen vej tilbage. Med et brøl afleverede jeg min sperm i hendes mund. Ea rejste sig op og gav mig et dybt tungekys og leverede samtidig en klat af min sperm ind i min mund.

Folk klappede ad os da vi gik ud for at tage et bad. Ea og Kim gav mig deres adresse og telefonnummer, og tilbød mig at de kunne køre mig hjem. De boede i Varde, hvor de havde en fotoforretning, men var i Odense flere gange om måneden og de var også villige til at betale for min transport over til dem, når jeg skulle på weekendbesøg.

Da vi forlod stedet, blinkede værtinden, som havde taget imod mig, til Ea og sagde ”Nå, så fandt i ham endelig”. De kendte åbenbart hinanden rigtigt godt, og med tiden skulle jeg også lære både værtinden og hedes mand bedre at kende.

Jeg blev sat af hjemme i Vissenbjerg og fik et dejligt kys af dem begge inden de fortsatte til Varde.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.