BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter min sidste oplevelse i Verners sommerhus trængte jeg til en lille pause. Et par uger senere ringede min svigerfar fordi han ville invitere mig med til et golfstævne i Sønderjylland. Han havde fået lov til at låne et stort sommerhus tæt på banerne, og det havde masser af værelser, sauna og swimming pool. Først trak jeg sådan lidt på det af flere årsager, men kunne tydeligt høre, at han meget gerne ville have mig med. Så jeg bestemte mig for at sige ja tak, og han blev oprigtigt glad.

Det blev weekend og vi drog af sted sydpå i svigerfars bil. Vi havde det som altid hyggeligt, og han har altid været rigtig rar at være i selskab med. Vi ankom 4 timer senere til sommerhuset som lå ikke ret langt fra vandet. Det var som lovet et lækkert stort sommerhus.

SEX I DAG?

Vi fik pakket ud og satte os og fik en kop kaffe og snakkede om turneringen dagen efter. Svigerfar glædede rigtigt meget, da han lever og ånder for disse golf turer.

”Skal vi ikke have afprøvet poolen”. Spurgte han efter noget tid. ”jo det var da en god idé”, svarede jeg og gik ind på mit værelse for at skifte til badebukser. Jeg havde fået de forkerte med som sad ufattelig stramt på mig, men det var der jo ikke noget at gøre ved.

Da jeg kom tilbage til poolen var svigerfar hoppet i. Kunne se at han kiggede ret meget det forkerte sted da jeg kom ind. Badebukserne dækkede kun lige til lidt over roden af min pik og en del af min kønsbehåring stak op over kanten. Jeg lod som ingenting og hoppede i vandet. Det var dejligt varmt og svigerfar sagde, at det gjorde godt for hans gamle knogler ovenpå den lange køretur.

Mine stramme badebukser begyndte hurtigt at genere mig og jeg tænke, nu ville jeg sgu drille ham en smule. Jeg satte mig op på kanten af poolen, og sagde ”De bukser kan jeg sgu ikke holde ud at have på, og siden det kun er os to, bader jeg sgu med bar røv”, og jeg trak dem af lige foran hans hoved. Svigerfars blik var nærmest svejset fast inde mellem mine ben og hans ansigtsudtryk ændrede sig. Jeg lod som ingenting og tog mig god tid med at få dem af og komme tilbage ned i vandet.

”Du kan da også bare smide dine” sagde jeg til ham. Han kiggede på mig med et lidt forbavset blik, og sagde ”Uha nej det er jeg vist for blufærdig til”. Der var godt med ham, tænke jeg og grinede lidt indvendigt. Jeg svømmede lidt rundt og dykkede et par gange ret tæt på svigerfar. Kunne se at hans badebukser bulede ud på en ”forkert” måde under vandet. Den gamle buk, tænke jeg.

Efter 20 minutters badningen gik svigerfar op af poolen og ville gå ud og skylle klorvandet af sig. Da han kom op, skyndte han sig at vende sig om og gå ud på badeværelset, så jeg ikke kunne se hans ståpik. Det var faktisk lidt sjovt at han blev så tændt af at se mig nøgen i vandet. Da han kom ud fra badeværelset fuld påklædt var jeg steget op fra vandet og stod nøgen og kiggede ud over klitterne. Da jeg vendte mig om og gik hen mod ham kunne jeg igen se at han døjede med at holde blikket de rigtige steder. Jeg stoppede op ved ham og spurgte om vi ikke skulle hente pizza og lidt snacks til superliga kampen senere på aftenen. ”jo… det.. lyder som en god idé” sagde han, tydeligvis lidt forstyrret. Jeg gik ud i badet og skyllede mig og kunne mærke, at jeg faktisk nød hans opmærksomhed lidt.

Vi havde en hyggelig aften med fodbold og bagefter en god FILM, hvor svigerfar til sidst faldt i søvn og missede slutningen. Jeg fik ham vækket omkring midnat så vi kunne komme i seng og sove ordentligt, da der var en lang dag foran os i morgen.

Næste morgen drog vi af sted til golf turneringen og vi spillede begge en ret god omgang, men ikke nok til at gøre os gældende i top placeringerne. Det var en ret lækkert golfklub, og vi valgte at snuppet lidt mad inde i den fine restaurant som hørte til stedet. Da vi var færdige med at spise, gik svigerfar ud for at ringer til svigermor, for lige at fortælle hvordan vi havde det. Jeg blev siddende og drak en kop kaffe.

Pludselig mærker jeg en hånd på min skulder, og en stemme sige ”jamen hvad søren laver du helt her nede i Sønderjylland?”. Jeg kigger op og der står Verner fra sommerhuset derhjemme. ”Hey Verner” fløj ud af munden af mig uden at opfange, at nu blev det interessant. Jeg fortalte, at jeg var hernede sammen med min ex svigerfar til golfturneringen. Verner satte sig ned og fortalte, at han var nede og passe datterens hus med hund og kat, mens hun var i London på forretningsrejse.

Verner kigger op bag mig og råber ”Hej Knud”, og svigerfar kommer gående tilbage fra samtalen med svigermor. Jeg kunne se at svigerfar så helt underlig i hovedet og det samme gjorde Verner, da svigerfar satte sig ned ved bordet og tog en kop kaffe.

Vi forklarede hver især hvordan vi kendte hinanden, hvor det hele uden tvivl var en stor løgn. Kunne se at både Verner og svigerfar var helt sat af og vidste nærmest ikke hvordan de skulle opføre sig. Må indrømme at jeg syntes det var lidt morsomt at se de par gamle bukke lidt på glatis. Jeg rejste mig op og sagde, at jeg ville gå ud og ryge en smøg, mens de lige kunne sludre lidt.

Jeg fandt et sted udenfor hvor jeg kunne se dem, og jeg kunne se at Verner snakkede meget, mens svigerfar tog hånden meget til hovedet og rystede på hovedet lidt opgivende. Jeg gik ind til dem igen og vi snakkede lidt frem og tilbage. Verner sagde, at han ville komme og se os spille dagen efter og så kunne vi snuppe lidt mad sammen. Jeg kunne se at svigerfar var ret trykket og virkede lidt fortvivlet. Men jeg sagde, at det var helt fint og så smuttede svigerfar og jeg af sted til sommerhuset igen.

Jeg valgte at tage et bad da vi kom tilbage og da jeg kom ud sad svigerfar på terrassen med en kop kaffe og stirrede tomt ud i luften. Han havde det ikke ret godt med situationen, og jeg begyndte at få ret ondt af ham. Så jeg satte mig ud til ham og prøvede at muntre ham lidt op. Det havde ikke megen effekt og til sidst sagde han, at der var noget han blev nødt til at fortælle mig. Jeg vidste godt hvad det var og sagde ”vent”, rejste mig op og satte mig på hug foran ham, lagde min hånd på hans lår og sagde ”Jeg ved godt at det var dig i sommerhuset”.

Svigerfar prøvede lidt stammende at sige noget, men jeg afbrød ham og sagde ”Og det var faktisk skide godt og det er vores lille hemmelighed nu”. Nu løsnede han op kunne jeg mærke og han smilede lidt. Han sagde, at han altid havde syntes, at jeg var en tiltrækkende mand men kunne jo ikke gøre andet end at skjule hans følelser, og da jeg lå der i sengen kunne han slet ikke styre sig, selv om han vidste at det var forkert. Jeg sagde, at det skulle han ikke have det dårligt over mere og nu skulle vi bare have det sjovt og nyde det. Da jeg rejste mig foran ham kunne jeg ikke dy mig og greb fat i hans bule i bukserne og sagde, at jeg var imponeret over hvor mange kræfter der var i det aldrende instrument. Det gav et sæt i ham og han sagde ”din lille flab”, med et smil på læberne. Han spurgte så hvordan jeg vidste det var ham. Det var min lille hemmelighed, svarede jeg.

Senere på aftenen var svigerfar som altid faldet i søvn på sofaen og jeg var sgu egentlig lidt træt ovenpå dagens strabadser. Så jeg bestemte mig for at gå i seng. Jeg lod svigerfar sove videre, da han nok skulle vågne på et tidspunkt og gå i seng. Da jeg havde ligget lidt i sengen kunne jeg alligevel ikke sove fordi jeg kom til at tænke på svigerfar, og det vi havde lavet sammen. Jeg lå sgu og blev lidt opstemt og havde egentlig også lyst til at hævne mig lidt på ham over at han havde kneppet mig og ”lånt” mig ud til hans gamle ven. Efter et par minutters betænkningstid bestemte jeg mig sgu for at gå ud i stuen igen og give ham et blowjob mens han sov. Nu var det min tur til at udnytte ham lidt, tænkte jeg.

Han sov stadig som en sten, da jeg kom ud i den store stue. Jeg satte mig ned på knæ mellem hans ben og trak forsigtigt joggingbukserne ned så pikken og nosserne kom frem. Han snorkede stadig og reagerede ikke. Han sover normalt meget tungt. Jeg trak forhuden tilbage, sank forsigtigt hovedet ned til hans skridt og tog pikken i munden. Meget nænsomt legede min tunge med den slappe pik, mens min hånd havde et blidt tag på hans behårede nosser. Der var en dejlig duft af pik og der gik ikke længe før den begyndte at svulme op, og jeg begyndte at sutte mere intens på den.

Jeg kiggede op for at se om han var vågen. Hans øjne var lukkede, men han snorkede ikke mere. Jeg havde på fornemmelsen at han var vågen, men lod mig gøre hvad jeg kom for at gøre. Da jeg havde arbejdet med pikken i ca. 10 minutter kunne jeg begynde at smage præsperm og svigerfar rørte en smule på sig, men ”sov” stadig. Jeg satte slutspurten ind og suttede kraftigt på det helt opsvulmet pikhoved, og indenfor kort tid blev min mund fyldt med svigerfars tyktflydende varme safter. Spermen væltede ned i min hals, og jeg kunne tydeligt fornemme svigerfars kamp for at holde sig i ro. Hans hænder var helt spændte omkring armlænet, og der kom små ryk fra hans underliv, samt kvalte støn dybt indefra.

Jeg sørgede for at nosserne var helt tømte før jeg pakkede hans klistret pik og nosser tilbage i skjul i joggingbukserne. Jeg kiggede lidt på ham bagefter, og han sad stadig med lukkede øjne, men uden tvivl med en mere afslappet følelse i kroppen.

Jeg gik tilbage til mit værelse og tog en spiller med smagen af svigerfars pik og sperm i min hals og mund. Det tog ikke mange ryk før jeg sprøjtede en kæmpe ladning ud over min mave. Jeg sov rigtigt godt den nat.

Få sex i dag

Næste morgen var jeg først oppe og satte mig på terrassen og nød en smøg og en kop kaffe. Da svigerfar stod op, råbte jeg om han havde sovet godt. Han svarede med et kækt smil, at han havde sovet forbavsende godt og følte sig så dejligt afslappet. Det var godt, svarede jeg, nikkede anerkendende og sendte et smørret smil retur.

Svigerfar satte sig ned og sagde, at han egentlig ikke var i humør til mere golf, men ville hellere blive i sommerhuset og slappe af og bade lidt. Og så havde han tænkt på at invitere Verner over til middag og fodbold i fjernsynet, hvis det var ok med mig. Jeg syntes det lød som en rigtig dejlig idé. Så svigerfar ringede til Verner som var helt med på idéen.

Da Verner ankom var vi lige på vej til at skulle i poolen, og det trængte han sgu også til sagde han. Så uden betænkningstid smed han alt tøjet og hoppede nøgen i vandet. Jeg fulgte trop, og selv svigerfar havde ingen kvaler med at smide det hele nu. Det var dejligt i det varme vand, og jeg kunne mærke, at jeg blev gradvist mere og mere opstemt af at være sammen med dem nøgen i vandet. Der var en underliggende forståelse fra os alle, at dette kunne være startskuddet til et mindre orgie, og Verner tog det første skridt.

Han satte sig op på kanten af poolen med ståpikken strittende lige ud i luften og spurgte mig om jeg havde lyst. Jeg tøvede ikke og svømmede hen og stak hovedet op mellem hans ben og begyndte at sutte. Verner spurgte svigerfar om jeg ikke godt nok var et naturtalent med munden. ”Så sandt som det er sagt”, sagde svigerfar grinene, og kom hen bagved mig og begyndte at gnide sin pik i min røvsprække. Efter at have suttet lidt på Verners pik byttede han plads med svigerfar. Jeg suttede ufortrødent videre på svigerfars pik, mens Verner stod bag mig med pikken godt på vej ind i mit hul under vandet. Han havde også et godt greb om min pik som blev rykket godt og grundigt i.

Efter lidt pool hygge blev vi enige om at hoppe ud under bruseren for at få skyllet alt det klor væk. Der fortsatte vi hvor vi slap. Verner og jeg kyssede dybt, mens svigerfar sad på knæ og skiftevis suttede min og Verners stive pikke.

Nu trængte vi til lidt mere komfort, og lagde os ind i den store seng som svigerfar havde nydt godt af siden vi ankom. Jeg fandt hurtigt min plads i hierarkiet og lagde mig på maven med hovedet mellem svigerfars ben. Verner begyndte straks at klargøre min røv med glidecremen og inden jeg vidste af det, fik jeg nu pik i begge ender. Verners stive pik smuttede lige i varmen, og jeg mærkede et fast greb fra hans hænder på mine skuldrer, mens hans underliv klaskede mod mine røvballer. Hans pik fyldte mig godt ud bagi og svigerfar havde med begge hænder fat i mit hoved, og sørgede for at hans pik kom helt ned i halsen på mig.

Efter noget tid måtte jeg trygle for en pause, da de var hårde ved mig. Så jeg lagde mig på siden for lige at hvile lidt, men svigerfar havde andre planer. Han lagde sig bag mig og lod pikken glide ind i mit allerede ømme røvhul. Jeg beklagede mig lidt, men den klarede Verner ved at stikke pikken i min mund igen. Min gane begyndte at klistrer til af alt den præsperm de fik kørt af på min tunge, og jeg kunne mærke svigerfars hånd omkring mit blottet pikhoved. Hans fingrer masserede det blidt, og det var også godt smurt ind i alt den præsperm de stødte ud af mig.

Verner lagde sig på ryggen foran mig og spurgte svigerfar om det ikke var på tide, at jeg skulle op og ride lidt på ”onkel” Verners pik. Svigerfar trak sig ud af mig og sagde ”så er der ledigt”, og jeg svang træt benet over Verner, mens svigerfar dirigerede Verners pik hen under mit røvhul, og lod mig glide langsomt ned over den. Jeg kunne mærke trætheden vælte ind over mig da jeg sad spiddet på Verners pik, og jeg havde bare brug for at komme.

Svigerfar hjalp mig ned på sengen igen og vi endte i en 69’er med mig forneden. Han begyndte at bolle min mund, mens han slikkede blidt på mit pikhoved. Jeg var ikke langt fra at sprøjte kunne jeg mærke, og der kom meget præsperm ud af svigerfars pik også. Da Verner tog fat mine ben, spredte dem og atter stak pikken i mig, samtidig med at svigerfar begyndte at sutte for alvor, begyndte jeg at ryste i hele kroppen. Verner opfangede at jeg skulle til at sprøjte. Så han begyndte at kneppe mig hårdt og hurtigt. Orgasmen jog gennem kroppen på mig som en tornado, og jeg kunne mærke de kraftige sprøjt jeg sendte i munden af svigerfar, helt ude i tåspidserne. Jeg stønnede så godt jeg kunne med svigerfars pik langt ned i halsen og cyklede med benene for at få Verner til at forbarme sig over mit smertende røvhul, som han stadig hamrede ud og ind af, men lige lidt hjalp det, og så sendte svigerfar, uden varsel, tykke kraftfulde stråler sperm ned i halsen på mig, så jeg var ved at blive kvalt. Kunne slet ikke få vejret, da hans svedige behårede nosser dækkede over min næse.

 Han opfangede, at det var for meget, og han trak sig ud af min mund, stadig med sprøjt i pikken som løb ind i mine næsebor. Jeg opfangede kun svagt de sløvere taktfaste stød fra Verner som havde tømt sine nosser samtidig med svigerfar. Hals, næse og røv var nu fyldt med varm sperm, og da svigerfar rullede af mig, lagde Verner sig ind over mig, med pikken stadig i min røv, og gav mig et dybt tungekys, så hans skæg blev helt klistret ind i resterne af svigerfars sperm.

Vi faldt alle helt sammen på sengen i udmattelse og lå bare og pustede ud, mens vi var enige om at det havde været en helt fantastisk omgang sex. Svigerfar gav mig et kærligt kys på panden inden han vaklede ud af sengen og ud i stuen. Verner og jeg blev liggende lidt og snakkede inden vi kunne rejse os.

Resten af dagen gik med ren hygge og snakke om alt muligt. Der var ingen tvivl om at dette skulle gentages i Verners sommerhus snart, og ingen af os fortrød at vi droppede golfturneringen.

Dagen efter pakkede vi sammen og satte kursen mod Nordjylland igen. Fra at være lidt chokeret over at svigerfar havde kneppet mig, var jeg nu et helt andet sted og kunne næsten ikke vente med at have sex med ham igen.

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.