BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet forår og vejret var begyndt at blive godt. Jeg gik og ordnede terrassen på bagsiden af mit hus som lå ud til en stor mark. Jeg havde fred og ro på bagsiden, da jeg boede i udkanten af en lille by, og jeg havde ingen naboer på den side af huset.

Som solen varmede min krop fik jeg lyst til at tage en spiller på terrassen. Så jeg smed tøjet, satte mig ned med spredte ben ud mod marken, lænede mig tilbage i havestol og begyndte at rykke lidt i pikken. Det er altid dejligt at onanere udenfor når vejret er godt og man kan mærke varmen over hele den nøgne krop. Der var heller ikke en sky på himlen eller en vind der rørte sig.

SEX I DAG?

Jeg lå og kiggede lige op på den blå himmel mens jeg rykkede løs i pikken som nu var hård som sten. Der gik ikke længe før jeg måtte lade den pege ud mod marken og affyre en stor ladning. Der var tryk på og jeg kunne høre klatterne lande på fliserne. Da jeg var færdig rejste jeg mig op og nød mit værk på fliserne. Jeg skulle pisse og gik hen til kanten af min grund ud til marken og lod dråberne falde, mens jeg nød udsigten.

Da jeg kiggede til højre langs kanten af marken så jeg, til min store overraskelse, ejeren af marken gå og tjekke hegnet. Jeg skyndte mig at træde et skridt tilbage så han ikke kunne se mig. Jeg kunne se, at han bevægede sig længere væk, og jeg kom til at se græsset lige ud for min terrasse. Det var trådt godt ned og lidt til højre er der en del buske som dækker udsigten. Der kunne jeg se aftryk som om der havde stået en lige ved kanten.

Det gik op for mig, at han måtte om ikke andet have set mig ligge der og spille pik. Om han så havde stået bag busken og set afslutning var et godt spørgsmål, men jeg blev både en smule flov, men også lidt tændt ved tanken. Ejeren var en landmand på omkring 60 år som hed Hans Peter. Jeg har altid haft en svaghed for ældre lidt tilbageholdende lune mænd, og han var lige præcis den type. Når jeg havde set ham ved den lokale købmand virkede han altid så flink og rar ved alle, og han havde et rigtigt venlig ansigt med et lille gråsprængt overskæg.

Jeg gik resten af dagen og var ret opstemt over oplevelsen og begyndte at fantasere om ham. Jeg kunne sgu godt tænke mig at lege lidt med ham, men det virkede nu ikke ret sandsynligt. Han var godt nok blevet enkemand for et par år siden, og havde, så vidt jeg vidste, ikke fundet en ny kone. Så det kunne da være at han var meget trængende, tænkte jeg. Jeg skød dog tanken ud af hovedet igen, da det virkede mest som en fantasi frem for noget som faktisk kunne ske.

Dagen efter var vejret ret godt igen og jeg satte mig på terrassen og nød en kold cola og en smøg. Efter lidt tid kunne jeg høre en traktor komme nærmere, og da den kom tæt på, kunne jeg se at det var Hans Peter som kørte den. Han havde en gødningsspreder spændt på og skulle til at ordne marken bag mit hus. Jeg skyndte mig at gå ind, men lod terrassedøren stå åben.

Da traktoren nærmede sig min grund smed jeg tøjet og satte mig i døråbningen, så han ikke kunne se mit hoved, men resten var synligt, hvis han valgte at kigge derind mod. Jeg fik hurtigt ståpik på og jo nærmere traktoren kom, jo mere opstemt blev jeg. Nu var den lige ud for min terrasse, og jeg kunne mærke at jeg skulle slappe lidt af, hvis jeg ikke ville komme med det samme. Pludselig kunne jeg høre at traktoren holdte i tomgang, men jeg turde ikke stikke hovedet frem for at se hvad han lavede. Efter et par minutter blev spændingen for meget og jeg kunne ikke holde tilbage mere. Så jeg skød min kæmpe ladning op på maven og brystet i en rus af orgasme som fik hele min krop til at spjætte. Jeg tørrede mig af med et håndklæde og da jeg smed det på gulvet, kørte han videre på marken. Han måtte simpelthen da have holdt og kigget på mig, sådan som det var timet med tomgangen, tænkte jeg. Lige meget hvad var det en sindssygt ophidsende oplevelse ikke at vide om han så noget eller ej.

Et par dage senere var jeg ude og handle ind ved købmanden, og ude på parkeringspladsen kom Hans Peter gående. Han kiggede på mig og nikkede smilende, og sagde "Go'daw" med en dyb stemme. Et sus gik gennem kroppen på mig, men jeg fik hilst tilbage og hoppede hurtigt ind i bilen. Jeg kunne se, at han kiggede tilbage mod mig et par gange inden han forsvandt ind i butikken. Han må simpelthen have set mig ved terrassen, tænkte jeg, mens jeg drønede hjemad.

Der kom efterfølgende et par meget våde og regnfulde dage, og da der endeligt blev sommerligt udenfor, kunne jeg se en traktor køre på en mark lidt længere væk med en stor tromle spændt på. Det lignede den samme traktor som Hans Peter kørte i. Jeg luskede ud for at se om jeg kunne spotte ham gennem nogle træer, og ganske rigtigt var det ham.

Uden at give det meget tanke, bestemte jeg mig for at satse hele butikken denne gang hvis han også skulle over og tromle marken bag mit hus. Så jeg skubbede spisebordet hen foran terrassedøren, ca. en meter fra åbningen og planlagde, at jeg ville læne mig ind over det med røven ud mod marken, og se om han ville fange "invitationen". Skulle der ske noget, ville jeg gerne have et minde om det, så jeg satte min telefon til at filme to meter fra bordet, så man kunne se min røv fra siden, og hvad der eventuelt ville ske.

Ganske som jeg havde håbet begyndte han at tromlen marken. Så jeg smed alt tøjet, smurt lidt glidecreme på, lagde mig ind over bordet på en havehynde og spredte mine ben. Der gik ikke længe før jeg kunne høre traktoren komme meget tæt på, og mit hjerte begyndte at banke lidt hurtigere. Da den var lige ud for min terrasse kunne jeg høre omdrejningerne blev lavere, men så kørte den forbi og lyden af traktoren blev svagere. Jeg blev stående i samme position og håbede til det sidste. Da jeg næsten havde opgivet begyndte lyden at blive højere og traktoren var på vej forbi igen.

Denne gang blev omdrejningerne også lavere, da den var næsten ud for mig, og så kunne jeg høre at den holdt i tomgang lige bag mig. Spændingen var umenneskelig, og jeg var også skide nervøs over om jeg var gået for vidt. Der gik et par minutter, hvor jeg ikke anede hvad der skete udenfor, og så hørte jeg traktoren slukke, efterfulgt af en dør som smækkede. Hjertet sad helt oppe i halsen af mig nu, og min pik blev hård som sten på sekunder. Det gav et lille sæt mig da jeg hørte lyden af hans træsko på fliserne og vidste at det nu.

Jeg kunne fornemme han trådte ind i stuen, men der blev ikke sagt noget. Der kom en svag lugt af landbrug og dieselolie ind i stuen fra ham. Sekunderne føltes som timer i den stilhed som havde omringet mig, men pludselig kunne jeg høre et bælte klinge og bukser som blev trukket ned. Jeg kunne næsten ikke holde ventetiden ud og den sluttede, da jeg mærkede noget hårdt og varmt glide søgende og langsomt ind mellem mine baller. Mit hul blev hurtigt fundet, og jeg mærkede presset fra Hans Peters pik glide blidt ind i mig. Hans maskuline hænder tog om mine hofter, og han trak mig forsigtigt til sig, mens han pressede pikken helt ind.

Jeg gav et suk, da jeg mærkede hans krop tæt mod min, og han begyndte at glide ud og ind af min røv. Jeg var i den syvende himmel og følelsen af at blive fyldt ud på sådan en intim måde af denne rare mand gjorde mig hurtigt overtændt i kroppen, og efter kort tid sendte jeg en ladning ud på gulvtæppet. Jeg prøvede at dæmpe min orgasme så meget jeg kunne, da jeg ikke vil have ham til at tro at det var ovre. Men tror han opfangede det med det samme, for han lod lige pikken sidde stille i mig mens jeg sprøjtede, og hans ru hænder kælede mig blidt på ballerne. Da jeg stod mere roligt igen kørte han videre i mig, og han gav et dæmpet "oh" fra sig hver gang pikken gik i bund i min røv. Jeg lå bare og nød tanken om at Hans Peter kunne bruge min varme røv på denne måde, og at han tydeligvis følte sig tilfredsstillet af følelsen.

Han skiftede gradvis teknik som tiden skred frem og han var meget udholdende. Fra bare at køre pikken ud og ind, lavede han nu en bevægelse med underlivet som fik hans pik til at ramme noget inde i mig som nærmest gav mig små orgasmer, og så skiftede han til hurtige og dybe stød som sendte mig op at stå på tæer.

Efter at han havde givet mig pik nærmest non stop i 25 minutter, kunne jeg mærke at hans greb om mine hofter blev strammere, og stødende i min røv blev hårdere og hurtigere. Han pressede pikken så dybt ind i min røv han kunne, lagde hænderne på mine skuldrer, og begyndte at puste og stønne, mens hans røv sendte borende bevægelser af sted. "Oh oh oh oh", lød der i takt med at hans pik skød min røv fuld af sperm. Jeg stak hånden ind mellem mine ben og fik fat i hans behårede nosser. Jeg kunne mærke, at det rykkede godt i dem som de efterhånden blev tømt og løb tør for krudt. Hans Peter begyndte at glide langsomt ud og ind igen, mens hans krop stadig spjættede lidt i orgasmens rus, og min ringmuskel malkede ham for de sidste dråber sperm.

Få sex i dag

Han trak langsomt pikken ud af mig og den landede i min hånd som lige havde sluppet hans nosser. Den var helt varm og fedtet ind i sperm. Jeg gav den lige et klem inden han trak sig væk og begyndte at trække i tøjet igen. Inden han forlod huset gav han mig et kærligt klap i røven og hviskede "tak". Jeg blev bare stående lidt ind over bordet og nød fornemmelsen af hans sperm endelig sive langsomt ud af mig og dryppe ned på gulvet fra mine nosser.

Ikke længe efter at han var kørt videre skyndte jeg mig at få videoen over på en USB, og fik den sat i gang på fjernsynet. Det var en perfekt vinkel hvor jeg kunne se ham tydeligt. Da han trak bukserne ned var hans pik allerede stiv, og den stod perfekt i en krans af sort/gråligt kønsbehåring og et ligeså tiltalende sæt nosser, som hang flotte og fyldte mellem hans behårede ben. Elskede at se ham lukke øjnene, da hans pik gik helt i bund i min røv. Da jeg kom efter kort tid kunne jeg se at han smilede, lænede sig lidt til siden og kiggede efter mit ansigt. Halvvejs inde trak han trøjen op og holdt den med hagen, og frem kom der en kraftig grå behåring på brystet. Jeg blev stangliderlig igen af at se videoen, stadig med en stor del af hans sperm i mig.

Da han fik udløsning i mig, lagde han hovedet tilbage og lukkede øjnene, mens hans krop gav små ryk. Han kiggede derefter ned på min røv og åbnede munden, mens han rynkede med øjenbrynene. Musklerne i hans røvballer arbejdede på højtryk i takt med ladningerne der pumpede ud. Da han var færdig og trak i tøjet igen kom jeg til at se hans ansigt meget tydeligt på videoen og kunne konstatere, at det sgu var en ret flot og tiltrækkende ældre mand der lige havde kneppet mig. Jeg ville så gerne mærke landmanden Hans Peter fylde mig ud igen og håbede at kunne lokke ham snart.

Et par måneder gik før jeg så Hans Peter igen. Jeg var ude og gå en lang tur i skoven en søndag eftermiddag. Da jeg var kommet ret langt væk fra hjemmet, begyndte det at regne ret voldsomt. Jeg søgte ly under nogle store grantræer som kunne afskærme mig en smule fra den kraftige regn. Jeg kunne mærke, at mit tøj var begyndt at blive gennemblødt visse steder, da jeg kunne høre en traktor komme kørende hen af skovvejen.

Det var sgu Hans Peter, og han stoppede da han så mig stå helt krummet sammen under det træ. Han åbnede døren og råbte "Kom ind og sæt dig i varmen. Du bliver da syg af at stå og blive så våd". Jeg skyndte mig at hoppe ind til ham og satte mig på det lille passagersæde ved siden af ham. "Jeg er lige ude og kigge til mine bistader. Du kan bare komme med. Det tager ikke så lang tid", sagde han. Jeg syntes det var lidt tryggende at sidde der sammen med ham som om intet var hændt. Men han virkede bare smilende og venlig som altid, så jeg sagde, at det var helt i orden.

Vi ankom til stedet og han sagde "Jeg kunne godt nøjes med bare at kigge ud af vinduet, men jeg skal sådan lade vandet". Han hoppede ud og stillede sig i læ af et træ og pissede. Jeg sad tilbage og havde lyst til at gå ud og tage fat i den, men tænkte at det nok ikke var en god idé. Da han kom ind i traktoren igen, skulle han lige fikse noget oppe over hvor jeg sad. Så han satte sig på knæ på sædet og rakte op over mig. Hans skridt var nu 10 cm fra mit ansigt, og uden at tænke tog jeg blidt fat omkring bulen og masserede den lidt. Hans Peter rørte sig overhovedet ikke og lod mig bare gøre det. Jeg gav slip igen og vidste ikke helt hvad næste skridt var, indtil hans maskuline hånd tog fat i lynlåsen i bukserne og lynede ned.

Det var invitation nok til mig, så jeg stak hånden ind i hans bukser og fik trukket den dejlige varme slappe pik ud af hullet. Den var så indbydende med forhuden der næsten dækkede hele pikhovedet. Jeg kunne ikke holde mig tilbage, og jeg lod den komme ind i min varme mund. Det gav et lille sæt i Hans Peter og han sagde "Hold da op. Det har jeg aldrig oplevet før". Jeg kiggede op på ham, og sagde "Så er det da også på tide. Sæt dig ned i sædet igen og knap bukserne op". Så det gjorde han uden tøven.

Han drejede sædet lidt så der blev plads til mig mellem hans ben, og jeg fik ham til at løfte røven, så jeg kunne få bukserne ned til hans fødder. Nu var der ingen forhindringer og jeg satte mig mellem hans ben og begyndte at slikke hans behårede nosser. Hans hænder havde godt fat i begge armlæn kunne jeg se og grebet strammede endnu mere, da jeg trak forhuden tilbage og lod min tunge og læber svøbe tæt omkring den.

Der gik ikke længe før den var hård som sten, og så kunne jeg begynde mine dybe langsomme strøg med min mund. Helt ned til roden, så kønsbehåringen kildede mig i næsen, og pikhovedet stødte mod ganen, og så helt ud til spidsen af pikhovedet, hvor min tunge arbejdede med åbningen. Jeg kunne smage saltet fra da han lige havde været ude og pisse, men det blev hurtigt afløst af præsperm.

Mens jeg suttede førte jeg min hånd op under hans skjorte og kørte fingrende gennem den tætte sølvgrå behåring han havde på brystet. Han sad nu med lukkede øjne og hovedet lænet lidt tilbage. Igen blev jeg helt varm indeni over hvor dejlig en mand han faktisk var. Og her sad jeg og suttede på hans "allerhelligste".

Jeg knappede hans skjorte op og bredte den ud til siderne, så jeg havde udsigt op til hele hans kropsbehåring, mens min mund arbejdede frem og tilbage på pikken. Vi havde hele tiden øjenkontakt nu og denne gang var han ikke så udholdende. Jeg kunne mærke hans nosser trække sig op, og han gjorde mine til at tage pikken ud af min mund. Jeg tog et fast greb omkring hans håndled og indikerede, at det kunne han godt glemme. Han lukkede øjnene igen, lagde hovedet tilbage og hele hans krop spændte som en flitsbue, mens hans røv lettede lidt fra sædet. "ooooooooooh OH OOOH OOOOOH" lød det fra ham, mens hans pik fyldte hver en krog i min mund med varm tyktflydende sperm. Jeg suttede ufortrødent videre, mens jeg holdte hans arme fra at tage pikken fra mig.

Duften af sperm og mandfolk spredte sig i førerhuset, da det jeg ikke nåede at sluge løb ned af hagen på mig. Han havde fuldstændigt overgivet sig til min mund som stadig arbejdede på at få hans nosser helt tømt. Der kom kun små ryk fra ham hver gang tungen ramte spidsen af pikhovedet, og han strøg mig nu kærligt gennem håret, mens han kiggede ned på mig med et venligt og tilfreds smil.

Pikken begyndte at blive slap i min mund, og jeg forbarmede mig over ham og lod den få hvile. Han var helt færdig oven på den omgang og sad bare tilbage og var helt forpustet. Jeg satte mig tilbage på min plads og spurgte grinene om det var godt nok. Han lagde sin hånd på mit lår og sagde, det kunne han godt tænke sig at prøve igen engang.

Det var stoppet med at regne og vi steg ud af traktoren. Jeg sagde, at jeg nok hellere måtte vende snuden hjemad og begyndte at gå. Hans Peter råbte "Hov vent lige lidt", og stak hånden ned i lommen. Han gav mig hans visitkort og sagde, at jeg meget gerne måtte ringe hvis jeg havde lyst til flere hyggestunder. Jeg smilede og sagde, at det kunne han godt regne med. Han sendte mig et lunt smil og sagde farvel. Jeg begav mig ud på vandreturen hjem med en god smag i munden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.