BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde næsten lige købt et gammelt hus som jeg ville sætte i stand. Jeg kunne en helt del selv, så der var mange penge som kunne spares ved at jeg selv gjorde det. Da jeg arbejdede som freelance massør kom der også huller i ugerne hvor jeg ikke skulle arbejde. Så kunne jeg passende arbejde lidt med huset. Jeg var også kun midt i 20erne, så jeg havde masser af energi som skulle brændes af.

Da jeg gik i gang med at bryde et loft ned på et af værelserne, kunne jeg se at der var nogle ledninger musene havde fået fat i. Så jeg bestemte mig for at få fat i en som kunne fikse det. Når det kommer til el arbejde bakker jeg ud, da jeg har meget lidt forstand på det.

SEX I DAG?

Jeg ringede til en elektriker og kom til at snakke med Hans. Han ville komme forbi sidst på eftermiddagen og kigge på problemerne. Det var tydeligt at høre, at han kom fra landet på hans bondsk accent og den rolig facon han udviste i telefonen. Klokken 14 dukkede han op i min indkørsel og kom ind for at se hvad der var galt med mine ledninger. Han var en lille mand ca. midt til slut i 50erne med et rødbrunt og gråligt skæg.

Han kiggede på sagerne og sagde, at det umiddelbart var et nemt fiks, og han vil lige hente lidt ting i hans firmabil. Jeg lagde mærke til at han haltede lidt, og da han var oppe på stigen, beklagede han sig også en smule.

Da han var færdig spurgte jeg om han ville have en kop kaffe. Det sagde han ja til, da der næsten var fyraften. Vi sad og snakkede lidt om alting og ingenting, da jeg bestemte mig for at spørge ind til hans tydelige smerte i kroppen.

Hans begyndte at fortælle, at det startede for et par måneder siden i lysken, hvilket gjorde at han begyndte at gå forkert, så det forplantede sig i lænden. Jeg spurgte om han havde fået noget behandling og han svarede ”Nej nej det skal bare arbejdes væk”. Han havde godt nok fået en henvisning til en fysioterapeut, men han kom aldrig af sted.

Jeg forklarede ham, at det ikke var noget at spøge med, og det var vigtigt at få gang i en behandling. Hans spurgte hvorfor jeg vidste så meget om det. Så jeg fortalte ham, at jeg var uddannet massør med en del ekstra kursus indenfor fysiologområdet. Jeg spurgte ham om jeg skulle prøve at afhjælpe problemet med en gratis behandling, så vi kunne se om det måske kunne hjælpe. Vi kunne jo gøre det med det samme, da jeg havde alt hvad jeg skulle bruge i hjemmet.

Hans sad lige og tyggede lidt på tilbuddet og takkede så ja, da hans kone åbenbart også havde plaget ham om at komme i gang, fordi hun var træt af at høre ham beklage sig.

Jeg fandt min briks frem og slog den op på gulvet. Hans spurgte hvordan sådan noget skulle forgå, da han aldrig havde døjet med noget. Jeg forklarede ham at han skulle op på briksen at ligge, så jeg kunne begynde massagen omkring hans lyske og lænd.

”Skal jeg af med alt tøjet?”, spurgte han lidt nervøst.  Jeg forklarede ham, at han fik et håndklæde over det område som jeg ikke skulle røre ved, og han måtte gerne beholde underbukserne på hvis det var for grænseoverskridende, men at det var nemmere at fuldføre massagen uden forhindringer.

Hans sagde så, at så længe der var en håndklæde, var han ok med at smide det hele. Jeg lod ham gøre sig klar mens jeg gik ud på badeværelset for at hente massageolien. Da jeg kom tilbage lå Hans på maven med håndklædet hen over røven. Jeg tog lidt olie på hænderne, sagde til ham at han skulle sige til hvis der var noget han ikke var tilfreds med, og så begyndte jeg at massere hans ben først. Jeg kørte mine hænder helt op til hans baller og ned igen. Jeg lagde godt med kræfter i omkring ballerne da der faktisk sidder en muskel der som kan give problemer.

Hans begyndte at snakke med om hvordan det føltes, og han kunne godt mærke at jeg ramte noget som var ømt der ved ballen. Jeg brugte albuen til at bore ned til musklen i ballen, og Hans begyndte at ømme sig på en god måde. Efter lidt tid der masserede jeg hans ryg og lænd, og han fortalte at det føltes godt og afstressende.

Jeg gik tilbage til hans ben og gav dem lige en sidste omgang, hvor jeg et par gange strejfede hans nosser med fingrende, men han sagde ikke noget. Så var det tid for at Hans skulle vende sig om og ligge på ryggen. Han styrede selv håndklædet da han vendte sig, og så måtte jeg justere det lidt, når jeg skulle i gang med hans lyske.

Mine hænder kørte op langs indersiden af hans lår og så op lige ved kanten af hans kønsbehåring, hvor min ene hånd kom meget tæt på hans nosser uden at røre. Jeg kiggede på Hans for at se om han virkede ok, og så at han lå og nød det med lukkede øjne.

Jeg lagde pludselig mærke til at håndklædet bevægede sig lidt hvor det dækkede pikken, og langsomt begyndte Hans sgu at få ståpik på. Det blev åbenbart lidt for meget med mine hænder der arbejdede tæt omkring hans pik og nosser. Han begyndte at ligge lidt mere uroligt, da han godt kunne mærke det, og så sagde han, ”Det må du altså meget undskylde. Jeg kunne ikke gøre for det”. Jeg beroligede ham og sagde, at han var absolut ikke den første det var sket for.

Jeg jokede lidt og sagde, at han måtte hjem til konen og få hende til at afhjælpe det problem. Han grinede og sagde, at hans kone var næsten 10 år ældre end han var, og huggestunder var blot et fjernt minde. Der blev stille et øjeblik, og så spurgte Hans lidt ironisk om jeg ikke også kunne ordne sådan en slags stivhed, nu da jeg havde løsnet op andre steder på hans krop. Det skulle han ikke slippe godt fra at spørge om, tænkte jeg lumsk og sagde ”Jo det kan jeg faktisk godt ordne også”, og kiggede helt alvorligt på ham.

Jeg kunne se at han ikke rigtigt vidste hvad han skulle sige nu, så jeg holdt hånden ca. 30 cm over håndklædet, hvor pikken stadig stak op under, og sagde bare ”Nu sænker jeg hånden ned indtil du siger stop”, og begyndte jeg langsomt at sænke hånden. Hans sagde ikke stop. Så det endte med at jeg tog fat omkring pikken uden på håndklædet. Det gav et lille sæt i ham, men han lå bare og kiggede og sagde ikke noget.

Så skubbede jeg håndklædet til side og fik ordentlig fat på den varme dunkende pik. Hans havde faktisk en rigtig flot og dejlig strunk pik, og hans nosser var ret store. Jeg begyndte at spille den af på ham langsomt med den ene hånd, mens den anden hånd masserede hans varme behårede nosser. Hans havde igen lukket øjne, og jeg kunne se hans lille behårede topmave gå langsomt op og ned i takt med hans dybe vejrtrækninger.

Jeg var meget nænsom og sørgede for ikke at få ham til at komme for hurtigt. Så jeg fortsatte de langsomme håndbevægelser afløst af når mine hænder gik på opdagelse rundt om hans pik, gennem den tætte kønsbehåring og ned omkring nosserne. Det gjorde jeg skiftevis i et godt stykke tid, og nu begyndte der at løbe præsperm ud af pikhovedet.

Jeg skiftede til hurtige ryk i 30 sekunder, og så slap jeg den igen lidt og så forfra igen. Det fik Hans til at ligge mere uroligt, da jeg formåede at holde ham lige på kanten af orgasme. Det tror jeg aldrig han havde prøvet før, men han kunne uden tvivl lide det. Det var lige ved at gå galt en af gangene fordi jeg rykkede for meget, og den spyttede en enkelt lille klat sperm ud, mens den stod alene sendte små ryk afsted. Hans stønnede nu og ville så gerne komme, kunne jeg mærke.

Jeg slap pikken en stund og masserede kun hans nosser, da jeg lige ville lade ham falde lidt ned igen, før jeg gik all in på at få ham til at sprøjte. Da han virkede til ikke at være helt så tæt på orgasmen mere, trak jeg hans forhud helt tilbage, så det blottede pikhoved svulmede helt op med dråber af præsperm som blev presset ud. Jeg fik lige øjenkontakt med ham, og jeg blinkede frækt med det ene øje, og så sank jeg min mund ned over hans pik, og begyndte at sutte langsomme fra top til bund. Smagen af pik og saltet præsperm dominerede straks mine smagsløg. Med min ene hånd med et godt tag i hans nosser, min mund tæt omkring hans pik, og min anden hånd som kørte op og ned at hans behårede mave og bryst, blev det til sidst for meget for Hans.

Med et højt langt ”Åh” løftede han røven fra briksen, og hans fyldte og forpinte nosser kapitulerede, og sendte en serie af gigantiske og kraftfulde ladninger sperm ned i min hals. De fyldte min mund så meget, at jeg måtte lade det vælte ud af mundvigene for ikke at blive kvalt. Hans ben sprællede og tæerne knyttede, mens han gispede og stønnede som sindssyg. Jeg havde aldrig oplevet en mand sperme så meget og så længe. Pikken spyttede og spyttede, mens Hans nærmest ufrivilligt og overrasket lod orgasmen overtage hans krop fuldstændig,

Til sidst slap jeg den ud af min mund og nød bare synet af den hvide sperm løbe langsomt ud af hans pikhoved og nedad min hånd. Hans blev ved med at lave små stød med underlivet, og jeg kunne fornemme, at det var første gang han havde oplevet en udløsning så kraftfuld, og det måtte han også tilstå, da han kom til sig selv. Han havde aldrig fået suttet den af til udløsning. Konen havde kun suttet på den i et par sekunder i ny og næ, og det var det.

Jeg tørrede ham af med håndklædet og han satte sig op og rystede på hovedet. ”Hold da op en god gang massage”, sagde han, mens han grinede lidt. Han gik lidt rundt i stuen, og det havde faktisk hjulpet på hans problem. Så sagde jeg, at vi nok hellere måtte gentage behandlingerne flere gange og selvfølgelig på husets regning. Det var han helt klar på. Så vi aftale, at han skulle komme forbi igen om 7 dage.

Hans trak i tøjet igen og kørte tilfreds ud af indkørslen. Jeg satte mig ned og røg en smøg og var paf over hvordan denne dag havde udartet sig. Jeg var også stadig rystet over så meget sperm den lille ældre mand havde i sig. Jeg var i hvert fald ikke i proteinunderskud lige nu. Jeg glædede mig meget til at give ham den næste ”behandling” om en uge.

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.