BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var efterhånden gået et par måneder siden min oplevelse med svigerfar. Han har aldrig nævnt noget det har jeg heller ikke. Så jeg er gået ud fra, at han blev lidt grebet af stemningen og overrumplet af liderlighed, da han så mig ligge der og har måske sidenhen fortrudt det.

Jeg kommer stadig tit i Verners sommerhus nu og bliver ofte bundet og blindfoldet for at blive kneppet af mænd som gerne ville forblive anonyme. Jeg finder det faktisk også selv ret ophidsende at bliver overladt til andre på den måde uden at kunne gøre noget.

SEX I DAG?

Det var blevet søndag og jeg havde en aftale i sommerhuset. Det var igen en af de mænd som gerne ville være anonyme, så jeg glædede mig lidt til at få det der rush igen. Et par timer før jeg skulle af sted ringede min ex svigermor til mig med et computerproblem. Det krævede at jeg måtte komme forbi, men det var ikke det store problem, da de ikke boede ret langt væk.

Jeg kom ind og fik sat mig ved computeren. Der gik ikke længe før min svigerfar blev interesseret i hvad der skulle fikses, så han satte sig ned ved siden af mig. Der var ikke noget alvorligt galt med computeren og jeg fik ret hurtigt gang i den igen, og han gav mig et kærligt anerkendende klem på låret. Alle var glade og min svigerfar spurgte om jeg havde tid til en smøg udenfor inden jeg skulle videre. Det havde jeg da, og vi gik ud og røg.

Svigerfar snakkede om planer i haven og måske et nyt drivhus med plads til flere planter. En ordentlig gang sludder for en sladder fra den rolige og rare mand. Jeg kunne stadig, på ingen måder forstå, at det var den samme mand som kneppede mig i det sommerhus, men det skete altså, og jeg måtte videre og sagde, at vi ses snart. Svigerfar råbte tilbage, at jeg skulle have tak for hjælpen, og at de ikke vidste hvad de skulle gøre uden mig. Jeg smilede og drønede af sted.

Der var stadig en times tid til mødet i sommerhuset, så jeg tog et bad og fik mig gjort klar. Da jeg ankom tog Verner som altid i mod mig og hjalp mig med at finde mig til rette. Han fik spændt mig godt op i sengen, og som altid kunne han ikke nære sig med lige at stikke pikken i min røv og køre den lidt til, som han sagde.

Vi snakkede lidt, da vi hørte en bildør smække udenfor. ”Så er det vist nu”, sagde Verner, og gav mig blindfold på. Desværre gav han mig det blindfold hvor der ikke var små huller i. Så jeg kunne intet se nu.

Jeg lå og ventede lidt og gik døren op. Det var altid spændende hvordan den ukendte mand ville have det. Jeg kunne høre tøjet blive trukket af og mærke ham kravle op på sengen. Manden satte sig op over min brystkasse, og jeg mærkede et par behårede nosser på mine læber, og jeg begyndte at slikke dem lidt. Så blev de afløst af en varm fugtig stiv pik, som mine læber hurtigt omringede. Manden begyndte at kneppe min mund og smagen af pik spredte sig hurtigt.

Han pressede den så langt ned i halsen, at jeg måtte give mig, og han bakkede så lidt ud igen. Jeg kunne hurtigt smage præspermen fra manden, og min tunge føltes meget fedtet ind. Han trak sig nu tilbage og tog min pik i munden, og suttede meget kort tid på den, og derefter lagde han sig ovenpå mig: Hans hånd dirigerede pikken langsomt ind i mit hul, mens han begyndte at kysse mig. Han bankede pikken helt i bund med et hug, og jeg gav et kvalt suk med hans tunge dansende omkring min. Jeg mærkede et overskæg kilde mine læber, og duften fra en ret speciel kraftig aftershave på hans kinder.

Den duft virkede pludselig meget bekendt, og jeg lå og tænkte på hvor jeg kendte den fra. Så ramte det med fuld styrke. Det var den aftershave jeg lugtede fra min svigerfar et par timer tidligere ved computeren hjemme ved dem. ”Det er simpelthen løgn”, tænkte jeg, mens han lå og pumpede pikken ud og ind i min røv. Jeg gik igen i panik indvendigt, men lod som ingenting. Og jeg ved ikke hvad det er han kan, men måden han knepper mig på går lige i pikken på mig, og selv om jeg ikke ville komme, begyndte orgasmen lynhurtigt at krybe frem i min krop. Han kunne mærke at jeg begyndte at spænde i kroppen, så han satte farten op og begyndte at kysse mig intenst igen. Det gav et ordentlig sæt i mig, og jeg sendte den ene ladning sperm efter den anden ud mellem os, mens svigerfar ufortrødent gav mig pik som aldrig før. Jeg cyklede panisk med mine ben, som jo var bundet fast og vred mig nærmest hulkene før han dæmpede stødende og blev lidt blidere.

Jeg var helt ramt og gudskelov trak han pikken ud af mig og satte sig igen op til mit ansigt. Han tog fat om min hage og jeg åbnede munden. Kunne høre ham stønne nu og jeg mærkede en stor varm klat sperm lande på min tunge, efterfulgt af et ordentligt skud som røg direkte langt ned i halsen på mig, og efterlod mig gispende i et desperat forsøg på at sluge. Endnu et skud ramte mig ved næsebordet, og lugten af svigerfars sperm spredte sig op i min næse, og resten blev tømt ud over mine læber. Jeg var helt klistret til i hovedet.

Han trak sig ned til min pik og suttede de sidste rester sperm ud af den og stod ud af sengen. Jeg hørte ham tænde en cigaret og han satte sig ned. Jeg undrede mig over at han ikke bare smuttede med det samme som sidste gang. Han gik hen og satte sig ved siden af mig på sengen, og han satte filteret ned til mine læber, og jeg tog et hiv af cigaretten. Det var mentol som svigerfar altid røg, og hvor vidste manden fra at jeg røg. Havde jeg været i tvivl om det var ham før, var jeg helt sikker nu.

Han slukkede smøgen og jeg hørte ham gå ud på toilettet for at pisse. Da han var færdig med det, lagde han sig oven på mig igen, og han begyndte at kysse mig blidt, mens han strøg hånden kærligt gennem mit hår. Jeg var ret forvirret nu, da jeg troede at det var slut. Han er jo ikke ligefrem en ung mand længere, men jeg skulle blive klogere på hvor viril min svigerfar rent faktisk var.

Mens vi lå og kyssede begyndte hans hånd at massere mine nosser og pik. Jeg begyndte til min store skræk at blive stiv igen, og da hans hånd slap min pik kunne jeg mærke ham trænge ind i min ømme røv igen og jeg stønnede af smerte. Lige lidt hjalp det, og han begyndte at glide ud og ind af mig igen. Jeg var så træt i min krop, og mine arme og ben var helt slappe efter at have været bundet op i ret lang tid nu. Så jeg overgav mig fuldstændig og lod ham give mig pik atter engang.

Han satte sig op med pikken stadig inde i mig og begyndte at rykke hårdt og hurtigt i min pik. Han ville bare have mig til at komme igen, og hans ønske blev opfyldt ret hurtigt, da min pik begyndte at pumpe sperm ud over hans hænder. Det gjorde næsten ondt da jeg kom igen efter alt det pik min røv havde fået, og det var ikke slut endnu. Han slap min pik og lagde sig ind over mig igen og kneppede mig så hårdt at sengegavlen bankede mod væggen og hans nosser klaskede mod min røv, og med et voldsom sæt i kroppen, og et højt støn, tømte han sine nosser og fyldte min røv med sperm. Han jamrede nærmest gennem orgasmen, mens han til sidst faldt tungt ned over mig helt udmattet.

Han hoppede ud af sengen og skyndte sig i tøjet og forlod rummet. Et par minutter efter kom Verner ind og slap mig fri. Jeg var helt smadret, og han spurgte mig om jeg fik så hatten passede. Det måtte jeg sige ja til. Verner fortalte også, at manden havde sparet op i 14 dage til mig, da han gerne ville give mig sperm i begge ender. Der var ingen tvivl mere om at min svigerfar havde et eller andet med mig, siden han havde lagt op til det helt store.

Da jeg kørte hjemad bestemte jeg mig for at ringe til svigermor og komme med et påskud om lige at komme forbi igen fordi jeg havde glemt at tjekke noget ved computeren. Hun var ikke hjemme, men sagde at jeg bare kunne låse mig ind. Svigerfar sover nok til middag, da han havde været ude og gå en meget lang tur og var træt da han kom hjem, sagde hun. Meget påfaldende, tænkte jeg ved mig selv.

Få sex i dag

Døren var låst da jeg kom, så jeg låste mig selv ind og gik ind i stuen. Ganske rigtigt sad han og sov i stolen og han sover meget tungt. Man skal nærmest ruske hårdt i ham for at vække ham. Jeg gik hen til ham, og kunne med det samme lugte den samme aftershave. Din gamle buk, tænkte jeg, og kunne ikke lade være med at ryste lidt på hovedet. Jeg stod og betragtede ham lidt og kiggede ned på bulen i joggingbukserne. Jeg havde sådan lyst til at mærke efter om den var fedtet til, men det var alligevel for underligt at gøre, tænkte jeg.

Jeg forlod huset og drønede hjemad igen. Dynamikken havde ligesom ændret sig i forhold til første gang han kneppede mig. Der var vi begge uvidende om hvad der ventede i soveværelset. Denne gang havde han med fuldt overlæg lagt op til at jeg skulle have den helt store tur i sengen. Skulle jeg konfrontere ham med det eller bare nyde den gode sex næsten gang han får lyst til at trænge ind i mig?

Der gik et par dage og så ringede Verner til mig og spurgte om jeg var frisk til at møde en ny ældre mand som var trængende. Det var igen et blindfold møde, og det havde jeg det fint med, nu da Verner sagde, at det var en jeg aldrig havde mødt. Vi aftalte at jeg skulle dukker op omkring middagstid på lørdag.

Jeg ankom til sommerhuset godt spændt på den nye mand, og Verner var som altid klar til at få mig lagt til rette i sengen. Jeg spurgte lidt ind til ham som skulle komme, og fik at vide at han var pensioneret rektor på et gymnasium. En meget stilfuld lille mand med et velplejet skæg. En ting som Verner først nævnte, da jeg var bundet op var, at der kom en tilskuer med som måske ville deltage lidt hvis jeg ikke havde noget i mod det. Jeg blev først ret nervøs, men så tænkte jeg sgu at det lød meget frækt med to mænd i rummet, så jeg sagde, at det var helt i orden.

Vi hørte en bil ankomme og jeg fik blindfold på. Denne gang var det det blindfold med de små huller i som faktisk var blevet en anelse større. Døren gik op til værelset og ind kom min svigerfar gudhjælpemig. Han stillede sig ved døren og vinkede en anden mand ind, og holdte fingeren oppe for munden, for at signalere til manden, at han skulle være stille. Der gik et par sekunder og ind kom en skaldet mand med fuldskæg, som med det samme nedstirrede mig liggende nøgen på sengen med spredte ben. Jeg kneb øjnene sammen for at fokusere på hans ansigt gennem det lille hul, og så at manden var min svigerfars golfpartner gennem mange år, Henning, som jeg også tit havde spillet med og kendte rigtigt godt.

Jeg blev sindssyg flov og havde mest lyst til at råbe stop. Hvis det ikke var for familiært at blive kneppet af sin svigerfar, blev det det i hvert fald nu, med en rigtig god og tæt ven af familien. Jeg prøvede at falde lidt til ro mens de bare stod og kiggede lidt på mig. Min svigerfar rykkede en stol hen midt for sengen og satte sig ned og tændte en cigaret. Henning stod med hænderne i bukselommerne og vippede lidt nervøst med fødderne. Svigerfar gestikulerede til ham og prøvede at opildne ham til at kravle på mig. Henning kiggede hen på mig igen og begyndte at trække tøjet af, og til sidst stod han helt nøgen og masserede sin ret store pik. Svigerfar pegede over på mig og signalerede et blowjob til ham, og han gik hen mod mig.

Nu kunne jeg ikke se ham mere men kunne mærke at han kravlede op på sengen og skrævede ind over min brystkasse. Henning løftede mit hoved lidt op og nu mærkede jeg hans varme pikhoved mod mine læber. Jeg lod ham komme ind i min mund og begyndte at sutte langsomt på den. Henning skjulte ikke sin begejstring over mit mundarbejde og begyndte at stønne lidt i takt med at pikken voksede i min mund. Jeg kunne slet ikke fatte, at jeg havde den fine og korrekte mands pik i min mund nu, og min svigerfar sad og kiggede på.

Efter nogle minutters sutten lagde han sig ned mellem mine ben og førte pikken lidt ind i mit hul. Der var modstand fra min røv da hans pik var noget tykkere end dem jeg havde prøvet. Jeg prøvede at vrikke lidt med røven og slappe så meget af som jeg kunne, og til sidst gav min ringmuskel efter og slap Hennings pik helt ind i varmen. Han afgav et meget tilfredsstillende ”åh” da den var helt i bund. Han gik ret hårdt til værks med det samme, og jeg måtte sige ”langsomt langsomt!” et par gange for at dæmpe hans stød. Som tiden skred frem vænnede min røv sig dog til den tykke pik som nu gled dejligt ud og ind af mig.

Da han lagde hovedet ned ved siden af mit, kunne jeg se svigerfar sidde i stolen med et smørrede smil. Den gamle gris, tænkte jeg, mens Hennings stød blev hårdere, hurtigere og mere krampagtige. Henning begyndte at stønne højt og pressede pikken så langt ind i mig, at han næsten skubbede mig, og med et højt brøl sendte han sperm dybt ind i min røv, og bankede den efterfølgende hårdt ind i mig ved hver ladning den spyttede ud, mens han rystede over hele kroppen og pustede. Han trak sig ud af mig og satte sig igen ved mit hoved og stak den slimede pik i min mund igen. Jeg kunne mærke det sidste sperm sive ud af den, mens han kørte den langsomt ud og ind af min mund. Han trak vejret tungt og gav små spjæt i takt med de sidste efterveer fra udløsningen.

Mens jeg suttede ham ren kunne jeg mærker svigerfars finger glide ud og ind af mit klistrede røvhul, mens han masserede min pik lidt. Henning kravlede af mig og satte sig over på en stol og tændte en pibe, og svigerfar satte sig ved siden af ham. Det var en intens omgang pik jeg lige havde fået, tænkte jeg, og troede det var slut nu. Det gik op for mig, at det ikke var tilfældet, da min svigerfar smed tøjet og kravlede op mellem mine ben og lagde sig oven på mig. Inden jeg nåede at opfatte noget gled hans pik ind i min røv, og han satte fra land med fuld fart, så hans nosser klaskede mod Hennings sperm som blev presset ud af min røv af svigerfars pik.

Han satte sig nu på knæ mellem mine ben og signalerede til Henning om at komme over til os. Henning tog fat om min stive pik, mens svigerfar tog fat om mine lår og begyndte at kneppe mig hårdt igen. Hennings hånd gned hurtigt på mit følsomme pikhoved, og det kunne jeg slet ikke holde til. Min pik skød den ene store ladning ud efter den anden, og jeg kunne høre dem grine lidt imponeret over hvor meget sperm jeg skød ud over det hele. Det føltes næsten som om svigerfars pik bankede mine ladninger ud af mig.

Svigerfar lagde sig ind over mig igen og satte slutspurten ind, mens han kyssede mig lidenskabeligt. Jeg kunne mærke mit sperm mellem vores kroppe og det tog ikke lang tid før han sendte sine ladninger sperm op i min efterhånden fyldte røv, mens han stønnede og prustede som et vildt dyr. Han trak sig langsomt ud af mig og fik Henning til at kigge på alt den sperm som løb ud af mit røvhul. Han smilede og gav mig et klap i røven. De trak begge hurtigt i tøjet og gik ud af rummet. Jeg skulle lige arbejde lidt med hvad der lige var sket den sidste time. Det var jo igen sindssyg god sex, og nu var Henning også blandet ind i det. Hvis jeg siger noget går det jo op for dem, at jeg kunne se gennem det blindfold, og det vil sikkert ramme Verner, hvilket jeg ikke ville have.

Verner kom ind og slap mine hænder fri og kiggede på mit røvhul som stadig slap sperm ud. ”De har godt nok fyldt dig op”, sagde han grinene. Jeg lå bare og nikkede smilende med benene stadig bundet op. Verner kravlede op i sengen med morgenkåben på, og lagde sig mellem mine ben. ”Håber du har nydt det”, sagde han, mens han kælede kærligt for mig. ”Det var rigtigt dejligt”, sagde jeg, og vi begyndte at kysse lidt. Jeg mærkede Verner åbne morgenkåben, hans stive pik mod min pik, og mens vi stadig kyssede gled hans hånd ind mellem os, og han pressede forsigtigt sin pik ind i mit klistrede hul.

Jeg sendte et lille beklagende støn af sted da den var helt inde, og vi stoppede med at kysse. Så sagde Verner smilende, at vi ligeså godt kunne lave en 3-i-en. Det fik mig til at grine lidt, men jeg lagde villigt mine hænder på hans røv, og inviterede ham til at give mig det 3. skud, og der skulle ikke mange stød til før han også fyldte mig med sperm.

Nu var jeg brugt op, og fyldt op, så vi fik mig løsnet og satte os i stuen og drak en kop kaffe. Jeg kunne mærke mine underbukser klæbe til min nosser og røv på grund af alt det sperm som sivede ud af mig, mens vi drak kaffen. Det havde været endnu en underlig og lettere grænseoverskridende dag i sommerhuset, og jeg følte mig både opstemt og beskidt på en eller anden måde ved at lade tre mand bruge mig. Og tanken om at min svigerfar nærmest havde serveret mig for en fælles ven, gjorde mig både forvirret, men også tændt, på en underlig måde. Jeg vidste, at jeg blev nødt til at gøre noget med hensyn til mig og svigerfar, men hvad, hvordan og hvornår havde jeg ikke fundet ud af… endnu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.