BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige startet i praktik som lærer på en skole i Nordjylland. Det var en svær tid at komme igennem, da jeg døjede med personlige problemer. Jeg var lige fyldt 22 år, og havde lidt svær ved at acceptere at jeg var til mænd, gerne en hel del ældre end mig selv. Mit humør var ofte meget svingende og trangen til at prøve en mand og skammen ved at have disse tanker stressede mig meget, og det var svært at være helt til stede på min nye praktikplads.

Efter en måneds tid kom en af mine kollegaer hen og snakkede lidt med mig. Hun har godt kunne mærke at jeg havde det svært selv om jeg prøvede at skjule det så godt jeg kunne. Hun kunne se, at jeg blandt andet havde stress symptomer og hun anbefalede at jeg fik en snak med en mand som hed Torben på skolen som både var lærer og uddannet til alt muligt indenfor stresshåndtering, healing og andre alternative psykologiske behandlinger.

SEX I DAG?

Jeg fik at vide at han kom på arbejde dagen efter, og jeg valgte at sende en mail til ham, hvori jeg beskrev overfladisk hvordan jeg havde det. Han svarede hurtigt tilbage at vi kunne tage en snak på hans kontor i morgen kl. 14.

Jeg mødtes med Torben dagen efter på hans kontor. Han var en ret pæn mand i slutningen af 50’erne, karseklippet og med et tæt og gråt gedebukkeskæg. Jeg får svært ved at holde fokus, tænkte jeg, da han bestemt vækkede min interesse på den forkerte måde.

Men vi satte os ned at snakkede frem og tilbage. Jeg prøvede at beskrive mine følelser uden at gøre opmærksom på at jeg havde store problemer med min trang til mænd. Efter en halv time spurgte han om jeg kunne have lyst til at mødes på hans gård lidt vest på. Han var ved at udvikle nye former for afstresningsmidler, som blandt andet forgik i et stort telt i hans have. Meget alternativt, men med muligheder, sagde han. Jeg valgte at sige ja tak, og vi aftalte, at jeg skulle dukker op lørdag til middag.

Da jeg ankom, blev jeg mødt af Torben i gårdspladsen. Han var iklædt et stort klæde som var svøbt omkring ham. Jeg tænkte mit da jeg så ham og han smilede lidt, og sagde at dette var hans alternative arbejdstøj. Jeg svarede, at det var helt ok og vi begav os ned i det telt som stod i haven. Det lignede et kæmpe indianertelt. Der var så varmt og fugtigt inde i teltet fra nogle dampende sten som lå i en stor jernbakke inde i teltet. Der var også en stor briks og et par bænke.

Vi satte os ned foran hinanden og han forklarede mig, at han havde tavshedspligt og intet ville kommer videre fra teltet. Jeg skulle bare slappe af og se ham som et instrument der skulle hjælpe mig til at få det bedre. Han begyndte at spørge ind til alt muligt og lagde hele tiden vægt på at jeg skulle svare ham så ærligt som muligt. Han forklarede desuden at varmen i teltet skulle være med til at få kroppen til at afgive alt det dårlige, og det var helt i orden at smide noget af tøjet når det blev for meget.

Som tiden skred frem blev jeg mere afslappet og svarede mere ærligt og direkte på de ting han spurgte ind til. Så drejede han over i mere personlige spørgsmål omkring kærester og mit sexliv. Jeg følte mig nu så tryg ved ham, at jeg svarede helt ærligt, at jeg aldrig havde haft en kæreste og havde aldrig været i seng med nogen. Han spurgte indtil hvad grunden var til det. Om jeg var meget genert? Jeg sad lidt og kiggede ud i luften og fik så øjenkontakt med ham igen. ”Det er helt ok og du kan ikke fortælle mig noget som chokerer mig”, sagde han, da han kunne fornemme at han var ved at ramme plet.

Uden at jeg selv styrede det begyndte jeg bare at fortæller ham alt om min trang til mænd og hvordan det gjorde mig nedtryk og stresset. Han reagerede ved at tage fat i min hånd, smilede til mig og sagde, at det var meget vigtigt at acceptere sig selv og give lov til at nyde de ting man nu engang kunne lide.

Efter at have fortalt ham det begyndte sveden for alvor at hagle af mig og jeg var nødt til at smide trøjen og bukserne. ”Det er godt at du brænder en masse dårlig energi ud af kroppen”, sagde han og smed det klæde han havde svøbt om sig, så han kun havde shorts på. Han havde en halskæde på hvor der hang en amulet og en klo fra en bjørn.

Jeg gik videre med at fortælle hvor svært det var for mig at tage skridtet videre og udforsk mine lyster. Jeg vidste slet ikke hvor jeg skulle starte med sådan noget. Han kiggede på mig og spurgte om jeg kunne huske hvad han sagde da vi startede, om hans rolle i denne terapiform, at han var et instrument som jeg skulle benytte mig af. Jeg blev nødt til at få forklaret præcis hvad han mente det næste skridt var inde i teltet.

Han rejste sig op og sagde ”Nu ved jeg ikke om du er klar eller har lyst overhovedet, men jeg tænker at lægge mig op på briksen på ryggen med et håndklæde over mig, og hvis du vil, kan du bruge mig til at løsne op for det du brænder inde med. Du kan nøjes med at kigge, men du må også røre hvad du vil og på den måde mærke efter inde i dig selv om det føles rigtigt”.

Jeg blev lidt nervøs og spurgte om han ikke var heteroseksuel. Han svarede ” jo sådan da, men jeg har heller ikke berøringsangst. Desuden tvivler jeg på at der findes mennesker som er 100 % det ene eller det andet”.

”Skal vi prøve”, spurgte han, og jeg svarede lidt nervøst tilbage, det kunne vi godt. Han gik over bag en skærm og trak hans shorts af og kom tilbage med et håndklæde omkring livet og lagde sig på briksen med hænderne foldet under hovedet.

Jeg rejste mig op og gik hen til ham og betragtede hans krop. Kunne mærke at det brændte inde i mig og jeg lagde forsigtigt min hånd på hans mave og kørte fingrene igennem en lille stribe hår som kom op fra håndklædekanten til hans navle. Han havde også en smule hår omkring brystvorterne. Jeg tog blidt fat i den ene og legede lidt med den. Det var underligt at få lov til at røre ved en mand på denne måde, men det var også meget dejligt.

Efter 5 – 10 minutters udforskning af hans overkrop kunne jeg ikke vente mere. Jeg løsnede håndklædet og lod det falde til begge sider. Torben lå stadig helt stille, og da jeg så hans pik ligge der kunne jeg mærke at lysterne strømmede gennem min krop. Jeg tog forsigtigt fat i den med en rystende hånd og trak forhuden frem og tilbage. Min anden hånd tog blidt om hans nosser og masserede dem forsigtigt. Jeg kiggede på ham og kunne se, at han bare lå smilende og observerede uden at sige et kvæk. Det her føles bare dejligt og rigtigt, tænkte jeg, mens mine hænder havde travlt med Torbens udstyr.

Nu begyndte jeg for alvor at smide hæmninger, og jeg sank hovedet ned til hans pik, og lod min tungespids lege med toppen af hans pikhoved. Det smagte saltet og af mere, så jeg lod læberne slutte tæt omkring pikhovedet og lod den glide helt ind i munden af mig. Den blev hurtigt stiv og jeg glemte nærmest hvor jeg var, mens min mund arbejdede med pikken fra top til bund. Jeg kiggede op mod Torbens ansigt mens jeg suttede og kunne se at han nød det.

Jeg slap pikken ud af munden og begyndte at malke den forsigtigt med hånden. Der kom rigtigt meget præsperm ud af den og fik sådan lyst til at ride på den. Det havde jeg jo heller aldrig prøvet før, og nu havde han jo sagt, at jeg skulle bruge ham, så jeg trak af mine underbukser og satte mig op på ham, og begyndte at gnide vores pikke sammen. Han reagerede ikke, men lå bare og smilede lidt.

Jeg blandede lidt spyt med hans præsperm, løftede det ene ben lidt op og førte hans pik hen til mit hul og sank forsigtigt ned over den. Det strammede og gjorde lidt ondt, men jeg var standhaftig og tålmodig. Torben lå stadig bare helt stille og kiggede på mig. Nu kunne jeg mærke den trænge langsomt ind og det føltes helt fantastisk. Jeg kiggede igen på Torben da jeg sank helt ned til roden af pikken, og nu han lukkede øjnene og åbnede munden lidt. Han ikke skjule sit velbehag længere.

Jeg begyndte at ride langsomt på den og efter kort tid begyndte min pik at dryppe på Torbens mave. Jeg satte hurtigt tempoet op, da det slet ikke gjorde ondt at have hans pik inde i mig. Nu begyndte han at puste lidt og det var slut med at observere. Han tog fat i min dryppende pik og begyndte at rykke i den, mens jeg malkede hans pik med mit uprøvede røvhul. Hans hånd omkring min pik blev hurtigt for stimulerende for mig og jeg måtte overgive mig. Min pik sendte tre store ladninger op i ansigtet på Torben som ramte ind i hans åbne mund, og hans skæg og briller blev også helt sølet ind.

Det var nok til at han også måtte give efter og han stønnede højlydt, mens hans pik sendte tykke stråler sæd langt op i mit røvhul. Jeg roterede med røven, mens han kom og hans hænder tog hårdt fat på mine lår, mens han spjættede i takt med de sidste bølger af orgasmen fejede gennem hans krop.

Jeg rullede af ham og lå ved siden af ham og var helt forpustet. Det dunkede helt i mit røvhul nu, og jeg kørte en finger ned for at mærke hvor øm det var. Hullet var helt klistret til i Torbens sæd, som jeg kunne mærke sivede langsomt ud. Vi kiggede på hinanden, og jeg sagde, at det sgu var en super terapi han havde gang i her. Han smilede, og spurgte om jeg havde planer resten af weekenden. Det havde jeg ikke og jeg blev inviteret til at blive der til mere terapi, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.