BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da finanskrisen havde ramt Danmark i 2008 mistede jeg mit job og kom til at gå hjemme på dagpenge i et langt stykke tid. Når man går hjemme kommer man til at ligge mærke til hvad der sker i løbet af dagen i det kvarter man bor i. Man ser f.eks. de ældre naboer gå tur med hundene og hvem der kører rundt med posten.

En mandag formiddag sad jeg udenfor og røg en smøg da skraldemanden dukkede op. Min skraldespand stod for enden af huset lige rundt om hjørnet fra mit soveværelsesvindue. Da jeg så ham tænkte jeg, at han sgu egentlig var en ret nydelig mand med lidt skægstubbe og overskæg. Sikkert sådan lige i starten af 50’erne aldersmæssigt. Han var sgu da egentlig lige min type, tænkte jeg.

SEX I DAG?

Da han var kørt, gik jeg direkte ind og tog en spiller og tænkte på ham. Elsker når liderligheden overfalder mig på sådan en uventet måde. Ugerne gik og jeg begyndte at stille mig foran vinduet nøgen ikke langt fra hvor han gik forbi når skraldespanden skulle tømmes, og håbede på at han ville kigge ind. Dog var persiennen ikke åbnet så meget op fordi jeg alligevel ikke var så modig.

Det blev jeg dog som tiden skred frem, og til sidst rullede jeg dem helt op når jeg så han kom. Jeg lod som om jeg lagde tøj sammen når han gik forbi. Det irriterede mig dog, at jeg ikke kunne se om han kiggede, da det skulle virke som om jeg ikke opdagede ham gå forbi.

Jeg fik en ide. Jeg ville prøve at stille min skraldespand lige foran soveværelsesvinduet, og så ligge nøgen på sengen. Mit hoved ville ikke være synligt på grund af sengens placering. Men jeg vil stadig ikke kunne se om han kiggede, tænke jeg.

Så kom jeg i tanke om at jeg havde et lille spejl som jeg stillede diskret i hjørnet af soveværelset. På den måde kunne jeg se ham, men det ville ikke være så nemt for ham at se mig i spejlet.

Det blev igen mandag morgen, og jeg så skraldevognen begyndte at samle op længere nede af gaden. Så jeg smed tøjet, rullede persiennen helt op og smed mig i sengen på ryggen. Planen var bare at jeg ville ligge der og lade som om jeg sov. Men da jeg hørte vognen bakke ind i indkørslen fik jeg ståpik på med det samme, og liderligheden ramte mig hårdt. Jeg begyndte at rykke i den og kunne mærke med det samme, at der ikke skulle mange ryk til før jeg kom.

Jeg kiggede mod spejlet for at time øjeblikket perfekt, og så dukkede skraldemanden op i vinduet, men det var slet ikke ham. Det var en gråhåret mand med fuldskæg. Han havde fokus på at skifte posen, men pludselig kiggede han direkte ind på min nøgne krop. Jeg kunne slet ikke holde tilbage og sprøjtede en kæmpe ladning ud over min mave, mens jeg så ham kigge ind af vinduet mindre end en meter fra min pik. Jeg kunne se, at han faktisk havde en blanding af et smil og grin i gang, og det var sindssyg ophidsende at vide, at han nu havde set mig komme på den måde.

Han fik sat den nye sæk i og forsvandt fra vinduet. Jeg rejste mig op da jeg hørte ham forlade min indkørsel, og jeg var stadig ret liderlig af den oplevelse, selv om det ikke var den rigtige mand som dukkede op. Han så også ud til at tage det meget roligt og virkede ikke til at have travlt med at få sat den sæk fast.

De efterfølgende mange uger var det ham den ældre med fuldskægget som kom for at hente skrald, og jeg gav ham et par gode shows gennem vinduet. Han blev altid stående og kiggede, indtil jeg havde fyret min ladning af. Jeg begyndte at tænke på om han måske kunne lokkes til mere end bare at kigge på. Jeg ville da bestemt ikke have noget imod at have ham ovenpå mig, tænkte jeg.

Det blev mandag igen og jeg havde gået hele ugen og tænkt over hvad jeg skulle gøre for at lokke ham ind, og med lidt held blive kneppet af ham. Jeg bestemte mig for at hænge en seddel på undersiden af låget på skraldespanden hvor det stod ”Kig ind gennem vinduet foran dig. Jeg ligger klar på senge med en køreklar røv, hvis du trænger til at få taget trykket. Jeg ligger på maven med bind for øjnene, så jeg ikke kan se dig. Du går bare ind og ruller persiennen ned og kør løs”.

Jeg gik hele formiddagen og kiggede ned af gaden, og da jeg så skraldevognen dukkede op, skyndte jeg mig at gå ind i soveværelset, smed tøjet, tog bind for øjnene og lagde mig ned på maven med spredte ben. Mens jeg lå og ventede begyndte jeg at blive voldsom nervøs og minutterne føltes som timer. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg var gået for vidt, men nu hørte jeg vognen bakkede ind i min indkørsel. Så nu var der ingen vej tilbage.

Nu blev der rumsteret udenfor vinduet, og jeg var ved at gå til af spænding, og jeg skammede mig også lidt over at have gjort dette. Der var helt stille nu, og jeg havde ikke hørt vognen køre væk. Jeg hørte pludselig håndtaget ved bagdøren hvine lidt og det gav et sæt i mig. Han kommer sgu ind nu, tænkte jeg. Jeg kunne høre hans sikkerhedssko gå hen over trægulvet i gangen hen til mit soveværelse. Kommer han mon for at skælde mig ud over tilbuddet, nåede jeg at tænke før jeg kunne fornemme, at han stod for enden af sengen.

Han sagde ikke noget, og der var så stille nu, at jeg kunne høre mit hjerte banke. Så hørte jeg pludselig persiennen blive trukket ned, derefter lyden af arbejdsbukser blive knappet op og lynet ned og en jakke blev trukket af.

Jeg mærkede ham kravle op på sengen mellem mine ben og så lagde han sig oven på mig. Han skubbede sine bukserne ned til kanten af sin røv, og jeg kunne mærke hans bare hud mod min og hans varme pik på min røv. Han løftede sig lidt op, og hans hånd begyndte at dirigere pikken mod mit hul. Den gned søgende op og ned af min sprække, og til sidst ramte den hullet, og han pressede den langsomt ind uden besvær. Da den var helt i bund, lagde han hænderne på mine skuldrer, og pikken begyndte at glide ud og ind.

Det var super frækt at have denne ældre mand inde i mig nu, tænkte jeg, mens jeg kunne høre hans tunge åndedræt og svage stønnen. Hvert stød han gav mig sendte små orgasmer gennem min krop og jeg stak hånden ind til min pik og masserede den.

Min røv begyndte at lave roterende bevægelser og han begyndte at støde hurtigere og hårde. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme, og han ligeså. Så jeg spredte mine ben så meget jeg kunne, for at invitere ham helt ind. Han gav et par indeklemte støn, efterfulgt af et dybt, nærmest hviskende ”åååh” og med et hårdt stød helt i bund, sprøjtede han flere ladninger varm sperm ind i mig. Han rystede over hele kroppen og pustede som om han havde løbet en maraton.

 Jeg kom samtidig i en voldsom orgasme, som efterlod mig i en stor pøl sperm på lagenet. Orgasmen blev ekstra kraftig, da han stadig krampagtigt kørte pikken ud og ind, mens min ringmuskel pulserede i takt med mine sprøjt. Der var ikke gået mange minutter fra han kom ind i soveværelset til han kom i min røv. Han har også været stangliderlig, tænkte jeg.

Da det hele var over skyndte han sig at trække pikken ud af min røv og forlod soveværelset. Jeg rejste mig og kunne mærke hans sperm løbe ned af mit ben, mens jeg kiggede ud af en sprække i persiennen for at se om han så tilfreds ud. Jeg fik et chok da jeg opdagede at det slet ikke var den ældre mand med fuldskægget, men derimod ham den første lidt yngre skraldemand, som jeg var helt vildt tændt på. Jeg var helt rundt på gulvet nu, da han jo sikkert slet ikke havde set mig nøgen før eller noget. Han kom jo kun de få gange jeg prøvede at få ham til at se mig stå foran vinduet nøgen uden at gøre noget, hvilket altid mislykkedes.

Jeg lagde mig tilbage på sengen og stak en finger op i min klistret røv og nød tanken om alt det sperm han havde givet mig. Jeg så, at han havde dryppet en stor klat sperm ud på lagenet, og uden betænkningstid slikkede jeg så meget op jeg kunne. Smagen af hans sperm på tungen gjorde mig hård som sten igen. Så det tog ikke mange ryk før jeg atter skød en ladning af sted med smagen af hans saltede sperm i munden, og en røv godt smurt til af det samme.

De næste par uger var det stadig ham som kom for at tømme min skraldespand, men han var hurtig til at komme væk igen. Noget sagde mig, at han ikke var særlig stolt af at have kneppet mig. Så jeg valgte at sætte skraldespanden tilbage for enden af huset igen for ikke at gøre ham mere utryg.

Den næste mandag kom der ingen skraldemand om formiddagen og jeg tænkte at der nok var travlt, og at de kom dagen efter så. Jeg gik ud og begyndte at slå mit græs, da vejret var godt. Da jeg var færdig med bagsiden af huset, rundede jeg hjørnet for at komme over på forsiden, og blev helt forskrækket da skraldemanden med fuldskægget var i gang med at tømme skraldespanden. Jeg blev vanvittig flov fordi jeg var nødt til at snakke med ham, nu da vi var et par meter fra hinanden.

Han kiggede på mig og pegede på skraldespanden og sagde grinene ”Er det slut med forestillingerne, siden du har sat den her igen?”. Jeg blev helt rød i hovedet og vidste ikke hvad jeg skulle sige. Han gik hen til mig og lagde hånden på min skulder og sagde ”Det er helt i orden. Selvom jeg ikke er til mænd var det da meget sjovt at se en anden mand komme. Prøvede du at lokke mig til noget”.

Jeg var glad for at han ikke var forarget eller noget, og jeg valgte at være ærlig og sagde, at jeg havde håbet på at lokke ham til at kneppe mig. Men jeg måtte opgive, da der pludselig kom en anden skraldemand.

”Jeg er ikke til manderøv eller noget og elsker altså fisse”, sagde han med et lille smil på munden. Og ham den anden som har afløst mig må have været Bjørn. Ham havde du heller ikke haft helt med at lokke til noget, da han er 110 % heteroseksuel, sagde han grinene. Jeg smilede bare lidt over den kommentar, og sagde at det da var lidt ærgerligt, at jeg ikke kunne lokke med noget, men at jeg også forstod hvorfor.

Der blev stille og han kiggede lidt ud over marken bag mit hus og pludselig sagde han ”Men en mund er vel en mund”, samtidig med at han kløede sig i skridtet. Jeg reagerede prompte og spurgte om han kunne tænke sig at få den suttet af. Han smilede og nikkede.

Vi gik hen til mit skur og gik indenfor. Han stillede sig op ad væggen og jeg gik i knæ foran ham. Der var en dejlig bule i de orange arbejdsbukser, som jeg forsigtigt knappede op og trak helt ned. Så trak jeg underbukserne ned og stirrede lige ind i en stor slap behåret pik og et tilsvarende flot sæt nosser som jeg tog fat i. De var lettere svedige, da det jo var en varm dag, men det stoppede mig ikke fra at lade hans pik smutte ind i min mund.

Han gav et suk fra sig da mine læber fik arbejdet hans forhud helt tilbage og pikhovedet gled hen af min tunge. Jeg gik helt ind til roden af pikken så mit ansigt var begravet i hans kønsbehåring. Det var en dejlig duft af mandfolk der spredte sig i min næse, samtidig med at pikken blev hård som sten i min mund.

Nu begyndte jeg at sutte taktfast, mens min hånd arbejdede med hans nosser. Han tog blidt fat om mit hoved og begyndte at støde forsigtigt, mens min tunge dansede omkring hans opsvulmet fugtige pikhoved. Den saltede smag af præsperm kildede på min tunge og ned i ganen. Jeg kørte mine hænder over på hans røvballer, spredte dem og kunne mærke ham begynde at spænde musklerne. Hans ben begyndte at ryste og han stod næsten på tæer, da han med et ret højt brøl fyldte min mund med sperm. Den var meget tyktflydende og jeg kunne ikke nå at sluge det hele, så det løb ned af hagen på mig og ramte hans sko og bukser. Han pustede og stønnede og døjede med at holde balancen, mens de sidste dråber sperm sivede stille ud i min mund. Hans hænder pressede mit hoved helt ind til hans kønsbehåring og jeg kunne mærke hans nosser mod min klistrede hage, samtidig med at pikken langsomt blev slap og fyldte mindre og mindre i min hals.

”Hold da kæft hvor var det godt”, sagde han og lod mit hoved komme fri. ”Det var du satme god til. Jeg ville gerne have holdt længere tid, men det kunne jeg sgu ikke”, sagde han grinene, mens jeg trak hans bukser op igen og gav ham et lille kærligt klem på bulen. ”Skulle det være en anden gang”, sagde jeg til ham, og han sagde, at det skulle der i hvert fald.

Han kørte af sted og jeg gik videre med at slå græsset. Det var en godt dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.