Efter at have været gift i 10 år med en kvinde valgte vi at blive skilt. Ægteskabet var gået helt i stå og min kone og jeg syntes, i fællesskab, at det var på tide at komme videre. Vi forblev venner og jeg mødes stadig ofte med hendes side af familien, hvor vi tager på rejser sammen og spiller golf. Jeg havde især et godt forhold til min ex svigerfar, som insisterede på at jeg stadig kaldte ham svigerfar, selv om jeg ikke var sammen med hans datter mere. Jeg kunne godt lide ham for han var altid hjælpsom og hyggelig. En sjov type som var lidt tilbagetrukket, en stille og forsigtig lille mand med overskæg. Han mindede mig om Chaplin.

Nu da jeg var midt i 30’erne havde jeg desuden lyst til at udforske en anden side af mig som jeg aldrig havde fortalt nogen. Jeg havde lyst til at prøve at være sammen med en anden mand. Tanken havde altid været der, men jeg ville ikke gøre noget så længe jeg var gift.

SEX I DAG?

Jeg valgte at gå online og kigge lidt på kontaktannoncer og umiddelbart helst bifyre. Jeg blev overrasket over hvor mange der faktisk var søgende efter lidt uforpligtende sex. Jeg bladrede gennem siderne og fik øje på en person som, ud fra beskrivelsen, passede perfekt til det jeg søgte. Jeg kunne godt tænke mig at blive bollet af en mand som var ældre end mig, og som var lidt dominerende. Hans billeder var også rigtige spændende. Især billederne hvor han lå på ryggen med en dejlig behåret pik og krop satte gang i mig. Kunne dog ikke se hans ansigt, på nær den nederste del som afslørede et gråt gedebukkeskæg.

Manden beskrev desuden sig selv som velholdt bifil aktiv moden mand på 61, der søgte yngre bifile mænd over 30 til sex. Diskretion et must, da han var gift. Han skrev også at han havde stedet.

Jeg syntes, at det lød ret spændende. Så jeg valgte at tage et par billede af mig selv nøgen og lave en profil så jeg kunne kontakte ham. Dog undlod jeg at vise mit ansigt på de billede jeg lagde op som var offentlige.

Jeg sendte en besked til ham hvor jeg forklarede at jeg var helt grøn når det kom til sex med andre mænd, men syntes hans profil lød spændende, og det kunne være rart at mødes uforpligtende til en kop kaffe og måske mere hvis han havde lyst. Der gik ikke længe før der lå et svar i min indbakke.

Han havde set mine nøgenbilleder og kunne bestemt lide hvad han så. Han ville hellere end gerne lære mig op til sex med mænd, og spurgte om vi skulle mødes dagen efter i hans sommerhus. Jeg blev lidt overrasket over hvor hurtigt det hele gik, men tænkte, nu skulle det prøves og skrev tilbage, at det var en aftale.

Jeg fik adressen til sommerhuset som lå i et område ikke så langt fra hvor jeg boede og kl. 13 dagen efter ankom jeg meget nervøs til adressen. Da jeg steg ud af bilen kom manden ud af døren for at byde mig velkommen. Jeg vidste med det samme hvem han var, men han kunne ikke kende mig.

Han hed Verner og havde i flere år været formand for borgerforeningen i en mindre by jeg boede i, før konen og jeg flyttede til Aalborg. Det tændte mig endnu mere at det var ham for han var sgu en flot mand.

Verner bød mig indenfor i sommerhuset hvor vi satte os ned ved bordet og fik en kop kaffe. Vi snakkede frem og tilbage om alt muligt, og jeg kunne mærke, at jeg hurtigt blev rolig i hans selskab. Han virkede som en rigtigt lun og omsorgsfuld mand. Han fortalte lidt om hvad der foregik i sommerhuset med de mænd han mødtes med og lagde stor vægt på at alle skulle have det godt og kun gøre hvad de følte sig tryg ved.

Vi rejste os fra bordet, og han viste mig rundt i sommerhuset som var ret stort. I soveværelset stod der en stor seng, og det var der ”festerne” blev afholdt, sagde han med et smil på læben. Nu kiggede han pludselig lidt mere intens på mig og trådte ind tæt på mig, og lagde en hånd på min skulder. ”Må jeg have lov til at give dig et kys”, sagde han og smilede. Min ben rystede lidt, men jeg sagde bare ja. Han tog fat om mit hoved og vores læber mødtes, og med et var vi i gang med at tungekysse intenst. Jeg kunne mærke hans skæg kilde mig og jeg begyndte at få rejsning på. Tror han kunne mærke at min pik blev hård for vi stod meget tæt. Han kørte sin hånd ned og tog fat i mit skridt og masserede min bule. Det føltes så skønt og jeg kunne mærke at det sitrede over hele kroppen i spænding.

Mens vi kyssede knappede han sine bukser op, hev pikken ud og førte min hånd ned til den. Jeg begyndte at rykke i hans tykke pik som blev helt stiv. Kunne mærke, at det dunkede i den og den var fugtig på pikhovedet. Han lagde nu begge hænder på mine skuldrer og pressede mig ned i knæ foran ham. Pikken hang lige foran mit ansigt nu og jeg vidste hvad han forventede, og jeg ville ikke skuffe ham. Så jeg tog fat i pikken og startede med at sutte. Det var vildt underligt at have en pik i munden for første gang, men også virkelig dejligt endelig at smage en pik.

Verner begyndte at tage tøjet af mens jeg suttede løs og jeg kiggede op mod hans lille behåret topmave og bryst og fik lyst til at røre ham over det hele. Han dirigerede mig op igen og begyndte at klæde mig af og til sidst stod vi helt nøgne foran hinanden og lagde os ind på den store seng. Vi endte i en 69’er med mig forneden. Verner suttede intens på min pik mens han kneppede min mund så dybt han kunne. Jeg var totalt i hans magt nu og han nød det. Han begyndte at lege med mit røvhul og smurte det ind i den glidecreme han havde stående på natbordet sammen med en DILDO.  Så pressede han forsigtigt dildoen ind i min røv, men jeg spændte for meget og det gjorde ondt. Han sagde jeg skulle slappe helt af og han begyndte at presse den ind igen. Efter lidt tid begyndte den at glide længere ind, og selvom jeg jamrede så godt jeg kunne med hans pik i munden pressede han bare videre og til sidst var den i bund. Jeg var fyldt ud i begge ender.

Han trak pikken ud af min mund og satte sig ned mellem mine ben. I loftet over sengen hang der to læderremme som han trak ned og spændte om mine ben og strammede til så de blev helt spredt ud. En pude blev lagt under min røv, dildoen trukket ud og han lagde sig ind over mig og lod pikken glide langsomt ind i mig. Den var noget tykkere end dildoen, og jeg kunne mærke, at min røvhul blev helt udvidet nu. Jeg jamrede, men det hjalp ikke og til sidst var han helt i bund. Han lagde sig helt ned over mig nu og begyndte at kysse mig mens han forsigtigt kørte pikken ud og ind i korte bevægelser. Kunne mærke min røv begyndte at slappe af og han satte farten op.

Han satte sig op og tog fat i mine ben og gav mig hårde dybe stød mens han nød synet af pikken glide ud og ind af min uprøvet røv. Så tog han en fast greb om mine nosser og begyndte at rykke hårdt i min pik i takt med hans stød. Jeg kunne mærke, at min pik var ved at springes, og jeg sagde, at jeg tror jeg kommer snart. Han blev ved og jeg kunne ikke mere. Min pik overgav sig og sprøjtede en stor ladning sperm ud over min mave. Det var så intenst at jeg prøvede at stoppe hans hænder som rykkede i min pik, men han skubbede dem væk og rykkede videre. Efter jeg næsten skreg, forbarmede han sig over mig og slap min pik og lod hans pik sidde stille inde i mig. Jeg var helt færdig og han smilede og sagde ”dygtig dreng”. Han trak sig ud af mig og satte sig op til mit hoved som nu var mellem hans ben med hans pik lige over munden. ”Så åbner vi munden” sagde han, og begyndte at spille den af. Jeg gjorde som han sagde og kort tid efter væltede der tyktflydende var sperm ud af hans pik ned i min mund. ”Slug” sagde han, og jeg tog hele ladningen.

Da vi var færdige lavede Verner en ny kande kaffe, og vi satte os og snakkede om oplevelsen. Jeg havde nydt hvert et sekund og det samme havde han. Han fortalte, at han havde et par jævnaldrende venner som også tit kom på besøg og hyggede sig med yngre mænd. Jeg var lige deres type, sagde han. Jeg kunne godt fornemme hvad han fiskede efter, og jeg sagde at det kunne være spændende at prøve flere.

Han tog telefonen frem og begyndte at sms. Der kom hurtigt et svar tilbage og han smilede lidt da han læste den. ”Har du lyst igen på fredag” spurgte han. ”Ja helt sikkert”, svarede jeg. Ham han skrev med ville gerne prøve mig, men han var nødt til at være helt anonym på grund af job og familie.

Få sex i dag

Verner spurgte om jeg havde noget imod at være blindfoldet og bundet når hans ven kom ind i soveværelset. Det tændte han meget på. Blindfold var mest på grund af anonymiteten. Jeg sad og tænkte lidt over det og valgte at hoppe med på legen. Jeg sagde tak for denne gang og vi ses fredag. ”Det gør vi”, sagde Verner og klappede mig i røven og grinede lidt.

Det blev fredag og jeg drog af sted til sommerhuset. Kunne mærke at jeg var spændt og havde sommerfugle i maven, men glædede mig meget til at prøve en ny oplevelse med den hemmelige mand. Jeg var der en time før manden skulle komme fordi Verner gerne ville lege lidt med mig først. Han fik mig spændt fast til sengen som sidst med spredte ben i læderstropperne fra loftet, og mine hænder blev bundet med læderbånd til sengegærdet. Det var vildt frækt at være helt i hans magt.

Verner smurte min røv med glidecreme og lagde sig ovenpå mig og begyndte at kysse mig, mens hans pik pirrede mit røvhul. Denne gang gled han meget nemmere ind og han bollede mig utrolig blidt for ikke at splitte mig af til han ven skulle komme. Efter et stykke tid trak han sig ud af mig og sagde ”så er det tid til dit proteinskud” og han satte sig ved mit hoved og bad mig slikke hans nosser mens han spillede den af, og der gik ikke længe før jeg måtte sluge en ny ladning af Vernes tykke sperm. Han klappede mig kærligt på kinden og sagde, at nu var jeg kørt til i begge ender og var nu klar til vennen.

Jeg lå og ventede spændt alene i soveværelset og Verner kom ind og sagde, at vennen var kommet og jeg skulle have bind for øjnene. Han fandt et i skuffen ved siden af sengen og gav mig det på. ”Er du ok?” spurgte han. Jeg svarede, at jeg var klar. Han gik ud og lukkede døren. Nu var jeg så spændt, at det dunkede helt ude i mit blottede røvhul. Jeg lå bare der helt nøgen med spredte ben og følte mig sårbar og udstillet. Jeg lagde mærke til at der var små huller i det bind jeg havde for øjnene, hvilket gjorde at jeg faktisk kunne se ud i rummet fra forskellige vinkler.

Nu hørte jeg døren åbne og en mand trådte ind. Jeg prøvede diskret at dreje hovedet så jeg måske kunne få et glimt af ham, men det lykkedes ikke. Jeg hørte, at han gik hen til mig og pludselig kunne jeg se ryggen af ham gå hurtigt hen til døren igen og tage fat om håndtaget som om han gik i panik. Han stoppede op og kiggede hen mod mig og hullet i blindfold afslørede, at manden som var i rummet, var min svigerfar. Min hjerte stoppede og jeg blev helt fra den indvendig og tænkte, at det simpelthen ikke var sandt. Han stod henne ved døren og kiggede lidt på mig, og jeg vil bare have ham til at gå.

Pludselig slap han håndtaget og gik hen mod mig igen, og nu kunne jeg ikke se ham mere på grund af vinklen. Der var helt stille i rummet nu. Det gav et sæt i mig da kunne jeg mærke en finger glide ind i mit røvhul og en kold hånd tog fat om min pik og begyndte at spille mig af. Jeg var i chok. Jeg havde min svigerfars finger oppe i røven. Tanken virkede helt absurd.

Nu satte han sig på sengen, kunne jeg mærke og han lagde sig skråt ind over min mave og han slap grebet om min pik, men gav mig stadig finger. Min pik blev omsluttet af noget varmt og fugtigt, og jeg kunne mærke, at han vuggede frem og tilbage. Min svigerfar havde taget min pik i munden nu og suttede noget af det bedste jeg havde prøvet. Jeg skammede mig over at det føltes så rart, men min pik blev hård som sten da hans tunge for alvor arbejdede omkring mit nu helt opsvulmede pikhoved.

Hvis han ikke snart stopper så ende jeg med at komme, tænkte jeg. Han stoppede ikke men suttede hurtigere og hurtigere og til sidst kunne jeg simpelthen ikke holde tilbage mere. Det gav et ordentligt ryk i mig, og med et brøl sprøjtede jeg som aldrig før i hans mund. Han suttede bare videre samtidig med at han stadig gav mig finger i bedste stil. Jeg vred mig rundt i sengen mens jeg kunne høre ham forsøge at sluge det hele og han blev ved indtil jeg næsten lå stille ud over nogle få ryk i min krop når hans tunge arbejde omkring mit pikhoved.

Han slap langt om længe min ømme pik, trak fingeren ud af min røv og rejste sig fra sengen. Jeg hørte han rømmede sig og gik hen for enden af sengen. Nu kunne jeg se ham igen gennem hullet i blindfold. Han stod og tørrede sig om munden med servietten. Jeg var helt færdig oven på den omgang og helt rundt på gulvet over hvad han havde gjort ved mig. Min svigerfar, som jeg har kendt i snart 15 år, havde lige givet mig et blowjob? Det lød helt forrykt i mit hoved. Dog var det overstået nu, tænkte jeg, lige indtil han begyndte at knappe bukserne op og tog trøjen af. Jeg stivnede igen, og nu stod han der for enden af sengen helt nøgen med stiv pik.

Han kravlede op fra enden af sengen, og jeg kunne mærke hans arme på begge sider af mig trykke sengen ned. Der var noget varmt som gned søgende rundt tæt omkring mit røvhul, og jeg mærkede, at han uden at bruge hænderne, lod pikken finde hullet og trængte langsomt ind i mig. Små forsigtige stød og til sidst var han helt i bund i min røv. Jeg kunne mærke hans kønsbehåring mod mine nosser. Han lagde sig ned oven på mig, tog om mig og begyndte at lave cirkulære bevægelser med hans røv, og jeg kunne mærke hans pik arbejde rundt inde i mig. Nu skiftede han til lidt dybere stød og jeg mærkede hans nosser klaske mod mine baller. Hans tunge åndedræt ramte mig i hovedet og vores ansigter var nu tæt på hinanden. Jeg mærkede hans varme læber på mine, hans overskæg og tungen som han pressede ind i min mund, samtidig med at han skiftevis lavede cirkulære bevægelser afløst af dybe stød i min røv. Jeg kunne smage min sperm i hans mund.

Min pik begyndte at blive stiv igen da den lå mellem vores maver og blev masseret af svigerfars bevægelser. ”åh nej”, tænkte jeg. Han får mig fanme til at komme igen, og for hvert stød han gav mig, byggede orgasmen sig langsomt mere og mere op i min krop. Stadig med hans tunge i min mund, udbrød jeg til sidst et halvkvalt brøl og min pik sprøjtede atter engang. Orgasmen fik mit røvhul til at malke hans pik og han begyndte at pumpe pikken så hurtigt ud og ind, at jeg næsten besvimede i en rus af orgasme og smerter. Han rystede over hele kroppen og med et dybt hug sprøjtede han en ladning langt inde i mit røvhul og jeg mærkede hans pik lave pulserende ryk inde i mig for hver sprøjt der kom. Han stønnede højlydt nu, gav mig de sidste stød og sank sammen over mig helt forpustet. Da han trak sig ud af mig gav det et sæt i mig fordi min røv var så øm, og den saltede sperm fik det til at svie lidt.

Svigerfar trak i tøjet igen og forlod rummet. Jeg lå tilbage med et væld af følelser af skam, fortvivlelse, glæde og tilfredsstillelse. Det hele var meget forvirrende. Min svigerfar havde lige bollet mig sønder og sammen, og her lå jeg og kunne mærke hans sperm sive ud af mit røvhul. Han var den sidste person jeg kunne forestille mig ville være med til sådan noget her, og jeg kunne ikke kommer over, at han faktisk valgte at kneppe hans svigersøn. I samme øjeblik kom jeg i tanke om at jeg faktisk havde en golf aftale med ham søndag. Det bliver slet ikke underligt, tænkte jeg.

Der gik et par minutter og Verner kom ind og løsnede mine arme og ben. Han grinede lidt da han så, at jeg havde sperm sivende ud af røven, og han sagde ”nåååh, den gamle gris gav dig skuddet i røven hva’”. Jeg grinede bare lidt usikkert og sagde, at det var jeg ikke i tvivl om at han gjorde. Efter en lille snak med Verner kørte jeg hjemad og kunne stadig mærke svigerfars sperm sive ud mens jeg kørte.

 Det blev søndag og jeg mødtes med min svigerfar på golfbanen. Lad os bare sige, at det var en underlig omgang golf vi spillede den dag. Jeg tænkte ikke på andet end hans pik i min røv, og jeg er sikker på at hans tanker også var alle andre steder. Det skal dog siges, at det var noget af det bedste sex jeg nogensinde havde prøvet, og at det skete med min lidt generte svigerfar var helt uvirkeligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.