BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den var den tid på året hvor der skulle være stor fest i den lokale fodboldklub. I ugerne op til festen blev der altid konkurreret mellem bestyrelsesmedlemmerne i forskellige sportsgrene for at have lidt sjov og ballade. Taberen skulle modtage en straf og den bestod i at man skulle stå bundet i et skur med bind for øjnene i en time mens resten af bestyrelse gik i klubhuset for at drikke et par øl. Når timen var gået vil bestyrelsesmedlemmerne komme tilbage og kaste flødeboller og lagkage på personen som havde tabt. En ret fjollet tradition efter min mening, men sådan var det nu engang. Denne omgang tabte en pensioneret Bankdirektør på 64 år som aldrig plejede at tabe noget som helst.

Han var generelt ikke særlig vellidt og folk virkede nærmest bange for ham. Han var altid ubehøvlet overfor folk og følte sig højt hævet over alle. Han var også eminent til at sprede rygter om folk i lokalsamfundet. I år havde han været ekstra grov overfor flere i og udenfor klubben. Inklusiv mig, som han for øvrigt konsekvent kaldte ”taberen”. Derudover kørte han systematisk had på et par overvægtige medlemmer i klubben, og han gjorde nærmest en ære ud af at fortæller om hvor mange firmaer han havde lukket ned i sin tid som bankdirektør. Han var rent ud sagt et røvhul.

SEX I DAG?

Ikke desto mindre blev han, efter lidt brokken, klar over at han var nødt til at acceptere straffen, sådan da. De valgte at droppe det med flødebollerne og lagkage fordi det var ham. De fleste i klubben frydede sig dog stadig over at han for en gang skyld havde tabt. Det samme gjorde jeg og jeg var fyldt med vrede og hævnlyst på grund af alt den ubehag og frygt han spredte blandt folk. Derfor syntes jeg, at det ville være en god idé at give ham en anderledes straf, nu da den klassiske var blevet droppet.

Da dagen kom hvor han skulle stå i skuret fik jeg en idé. Godt nok var han et røvhul, men udseende fejlede ikke noget. En flot mand som ofte var klædt i jakkesæt og han havde et velplejet gråt skæg og en flot krop. En vaskeægte alfahan.

 Nu da jeg ofte leger med begge køn havde jeg tit taget mig selv i at stirre på hans bule i bukserne når han sad i sofaen i klubhuset. Det så meget indbydende ud. Havde dog aldrig set ham helt nøgen, da han nægtede at bade i klubhuset på grund af andre folks baciller, som han sagde.

Jeg drog af sted til banen længst væk fra klubhuset hvor skuret stod og så, at de var i gang med at binde ham på arme og ben derinde, og til slut gav de ham bind for øjnene. Derefter gik de den forholdsvise lange tur tilbage til klubhuset for at drikke et par øl.

Jeg luskede frem fra mit skjul og kiggede ind gennem vinduet og kunne se at de havde bundet ham godt og bindet dækkede hans syn fuldstændig. Han var som sædvanligt iklædt et flot jakkesæt og slips, og bukserne sad perfekt på ham og man kunne fornemme omridset af hans udstyr mellem benene.

Jeg åbnede døren, gik ind i skuret og hen til ham. Jeg begyndte forsigtigt at knappe hans skjorte op og han sagde ”hvad sker der?”. Jeg sagde bare ”shhhh” og begyndte at lege med hans brystvorter og kørte min hånd forsigtigt rund i hans hår på brystet. Han gav sig lidt og sagde ”Det er overhovedet ikke sjovt det her!”. Jeg lod som ingenting.

Så begyndte jeg at spænde hans bælte og bukser op. Lynede langsomt lynlåsen ned. Det fik ham til at vride sig fra side til side i et forsøg på at komme fri og han sagde ”hvad helvede…”. Jeg lod min hånd glide langsomt ned fra hans bryst, ned over maven og så ned i hans underbukser, og det gav et ordentlig sæt i ham da min hånd fik fat i hans behårede pik og nosser.

Igen prøvede han at komme fri og sagde ”nej for helvede stop det der”, men jeg masserede bare hans kugler blidt og rykkede lidt i hans ret imponerende pik inde i underbukserne. Til min store overraskelse begyndte hans pik at vokse ret hurtigt i min hånd, til trods for at han bad mig stoppe. Jeg valgte at sætte mig på knæ foran ham og jeg træk hans bukser og underbukser helt ned. Jeg placerede mine hænder på hans røvballer og lod langsomt hans halvstive pik glide ind i min mund, og jeg begyndte at sutte.

Så blev han helt stille og hans pik blev stenhård. Jeg suttede langsomt mens jeg skiftevis masserede hans baller og nosser. Det var ret tydeligt at han nød det nu. Så jeg valgte at rejser mig op og hive min pik frem og begyndte at nappe i hans brystvorte med den ene hånd og gnide vores pikke sammen i den anden hånd for at se hans reaktion på, at det faktisk var en mand som suttede på hans pik. Han stivnede da det gik op for ham at det var pik mod pik og sagde ”hva’ satan”, men ret uventet var det den eneste reaktion.

Jeg gik ned på knæ igen og slikkede på hans nosser mens jeg rykkede i hans pik. Kunne se at der kom en ret stor mængde præsperm ud af pikken, så jeg trak hans forhud helt tilbage og begyndte at sutte langsomt og dybt på den igen. Smagen af præsperm spredte sig langt nede i halsen af mig og pikhovedet var svulmet godt op. Jeg kunne mærke musklerne i hans baller spænde i takt med at jeg gik helt ind til roden med læberne. Jeg spredte hans baller og pirrede hans behåret hul med min finger. Han klemte ballerne sammen og prøvede at vrikke nok at få min finger væk, men jeg pressede forsigtigt fingeren lidt ind i hulet.

Pludselig sagde han ”stop Stop, det er forkert det her” og forsøgte at trække sig væk fra min mund. Men jeg ignorerede det og suttede bare hårde og hurtigere og havde en mistanke om at han var tæt på at komme.

Ganske rigtig begyndte han at give sig.  Så jeg tog lidt spyt på min finger, stak min hånd ind mellem hans ben og førte fingeren op i hans røv. Hørte ham sige ”åh nej stop”, og derfra kunne han ikke holde tilbage mere og så sprøjtede han et kæmpe skud sperm langt ned i min hals. Jeg kørte uden modstand min finger ud og ind mens de næste kaskader af sperm væltede både ind og ud af min mund. Jeg kunne slet ikke følge med. Han stønnede og prustede som en hest mens han skælvede over hele kroppen. Hans pik blev ved med at give det ene ryk efter det andet i min mund og det sperm jeg ikke nåede at sluge gled ned over min hage og dryppede på gulvet. Jeg trak fingeren ud af hans røv og smurte lidt sperm på den og førte den ind i hans røv igen mens jeg suttede ham ren. Han var helt færdig nu og pustede stadig tungt.

Jeg trak atter fingeren ud af hans røv og rejste mig op, tog både min og hans pik i hånden og efter et par ryk i den sprøjtede jeg en kæmpe ladning sperm op på hans mave og på hans pik og nosser. Han var helt sølet ind nu og det dryppede fra hans behårede nosser ned i hans bukser som lå om anklerne på ham. En stor klat af min sperm hang ned fra hans pik og den greb jeg med en finger og førte den op til hans læber og pressede lidt på. Han åbnede munden for at sige noget og jeg skød resolut klatten ind i hans mund med min finger og kørte resten af i hans overskæg og læber. Synes da ikke han skulle snydes og nu havde jeg jo smagt hans sperm. Så manglede det da bare at han ikke fik smagt mit. Han hostede og spyttede lidt, men jeg tror noget af det ramte ret langt nede i halsen af ham at det gled den rigtige vej.

Jeg trak hans underbukser og bukser, som var godt sølet til indvendigt i sperm, op igen, knappede hans skjorte og rettede hans slips til. Nu var det eneste synlige bevis på at der var sket noget klatterne af vores sperm på gulvet som jeg lod være. Jeg lagde en lille seddel i hans brystlomme hvor der stod, at det som var sket selvfølgelig blev mellem os to, og at jeg aldrig kunne finde på at sprede rygter. Et lille hint omkring hans egen væremåde.

Jeg kiggede på klokken og så, at der var gået en halv time. Jeg lagde min hånd på hans skulder og gav hans nosser et lille anerkendende klem uden på bukserne og viskede ”tak”, for derefter at forlade skuret.

Jeg blev tæt ved skuret og så de andre hente ham igen. Han kiggede lidt rundt da han kom ud af skuret, men begyndte dog at grine sammen med de andre. Han overlever det, tænkte jeg og forlod stedet. Senere på dagen tog jeg i klubhuset og så at han stadig var der, i det samme tøj og drak øl sammen med en flok. Jeg gik forbi bordet hvor de sad og til min store forbavselse råbte han ”Hej John” til mig og spurgte om jeg ikke havde lyst til at drikke en øl sammen med dem. Jeg satte mig ved bordet og snakkede i et par timer. Det var faktisk ret hyggeligt, men kunne ikke lade være med at tænke ”han skulle bare vide”, og kom til at se ned på hans sorte blankpudsede sko. En stor klat sperm havde ramt noget af strømpen og gledet ned af siden. Jeg grinede lidt indvendig.

Ved ikke hvad der skete med ham i det skur, men fra den dag blev han meget mere menneskelig. Måske havde den voldsomme orgasme skubbet rund på ting i hjernen af ham. Hvem ved.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.