BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var september og det var snart tid til det årlige oliefyrstjek. Siden jeg købte mit hus i 2007 har den samme mand været yderst stabil og dukkede op hver år for at sørge for at mit fyr kørte som det skulle. En mand som nu var fyldt 60. Ove, som han hedder, er en meget venlig og rar mand som tydeligvis godt kunne lide at sludre om alt muligt. 

Jeg har altid set ham som en stille og rolig hyggeonkel som havde det bedst med at gå på arbejde og når han havde fri kunne han godt lide at gå derhjemme og hygge med lidt forefaldende arbejde for konen i haven og huset. Han var ikke ligefrem typen som ”oser” af sex med hans blå Mascot overalls og samme farve skjorte. Derudover var han små-skaldet med lidt gråsprængt pjusket hår i siderne og en lille topmave. En gennemgående sympatisk og rar ældre mand. Men det var præcis det som altid har tændt mig når han kom på besøg.. Den fuldstændige uopnåelige fantasi om at få lov til at ”pille” lidt ved ham har fyldt meget hos mig i alle disse år. Især fordi han virker som den utrolige jordnære type som på ingen måde kan have skjulte sider.

SEX I DAG?

Sidste år fortalte han mig, at det nok var ved at lakke mod enden med at arbejde, da alderen begyndte at trykke lidt arbejdsmæssigt. Det satte for alvor tankerne i gang hos mig, da det sidste besøg fra ham var lige om hjørnet.

Det var en onsdag kl. 9.30 og jeg så hans hvide firmabil køre ind i indkørslen. Han kom ind med alt sit udstyr og sagde pænt goddag og spurgte om jeg havde det godt. Og derfra kørte vi den sædvanlige small talk om alt muligt mens han gjorde klar til at arbejde.

Mens han rensede fyret gik jeg udenfor for at ryge. Kunne mærke en begyndende nervøsitet bygge sig op. Jeg knugede sedlen i lommen som jeg havde skrevet aftenen før. Jeg havde planlagt at smide ind i hans bil.  På sedlen stod der at jeg takkede for mange års god service og hyggesnakke, og at han måtte nyde den velfortjente pension. Ydermere tilføjede jeg tilståelsen om mine tanker omkring ham, og at jeg godt kan lide at lege lidt med begge køn. Slutteligt gik jeg all in og skrev at han kunne komme ind igen hvis han havde lyst til at få lidt behagelig service fra min side. Fuldstændig vanvittig ting at skrive, men jeg tænkte, at det var hans sidste gang her og jeg vil sikkert aldrig se ham igen. Det måtte briste eller bære.

Jeg hørte at han var ved at slutte af med fyret så jeg gik hurtigt hen til hans firmabil og smed sedlen på passagersædet. Da jeg gik ind i huset igen til ham var jeg både fyldt med spænding og skam over at jeg havde lagt den seddel til ham.  Da han havde pakket sammen stod vi og snakkede i fem minutter, hvor jeg fantaserede mere over hvad han havde mellem benene end at følge med i hvad han fortalte.

”Tak for denne gang og kan du have det godt” sagde han da han gik hen mod hoveddøren. ”I lige måde” fik jeg stammet frem i det han gik ud af huset og lukkede døren. Jeg gik hen til vinduet og så ham sætte sig ind i bilen. Kunne mærke at jeg rystede over hele kroppen af nervøsitet og tænkte, at det sgu var en skidt ting jeg havde gjort med den seddel.

Ude i bilen sad han og flyttede rundt på flere papirer og jeg kunne ikke helt tyde om han havde fundet min seddel. Så lagde jeg mærke til at han tog brillen på igen og sad og læste et eller andet i et par minutter afbrudt af at han kiggede hen mod mit hus. Min tanker begyndte at vandre og jeg var næsten helt sikker på at det var min seddel han sad og læste. Han tog brillen af igen, kiggede en sidste gang ind mod huset og kørte af sted.

Jeg satte mig på stolen ved vinduet og følte en underlig blanding af lettelse og skuffelse. Mit ansigt føltes brandvarmt og hjertet slog stadig hurtigt. Det hjalp med lidt frisk luft og da der var gået 10 minutter begyndte jeg at slappe lidt af igen. Pludselig så jeg toppen af en hvid firmabil køre langsomt forbi min hæk og den stoppede næsten op lige før min indkørsel. Mit hjerte begyndte at banke lidt hurtigere igen og da vognen svingede ind i min indkørsel bankede det så hårdt at jeg var ved at sprænges. Han kom tilbage.

Døren åbnede og han trådte ud og begyndte at gå hen mod min hoveddør. Jeg kunne se at han havde min seddel i hånden. Jeg blev helt tør i munden da han bankede på og selv åbnede døren og gik ind.

Han kom hen til døren i stuen og så mig sidde i stolen. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige og var helt lammet. Han kiggede ned på sedlen og viftede med den og sagde ”Det var da noget af et tilbud. Sådan et har jeg aldrig fået før. Mener du det?”. Jeg kiggede på ham og sagde ”Det må jeg bare sige ja til og du må undskyld, at jeg bare sådan slyngede det ud i en seddel på den måde”. Han smilede roligt til mig og sagde at det var helt i orden. Tilbuddet vil han da gerne acceptere, sagde han og spurgte hvilken slags service jeg havde tænkt mig. Nu var det hele lagt ud på bordet så jeg sagde ”et blowjob”. Han smilede igen og sagde at det havde han faktisk aldrig fået, da hans kone ikke ville gøre sådan noget og de havde været sammen siden de var helt unge.

Jeg gik hen forbi ham og ned mod soveværelset og sagde, at det var mest behageligt for ham at være på sengen. Han fulgte med derned. Nu stod vi overfor hinanden med sengen bag ham. Jeg tog fuld kontrol og knappede hans overalls op og trak dem ned til hans fødder. Knappede hans skjorte op og begyndte at massere hans ene brystvorte mens den anden hånd gik på opdagelse i hans behårede bryst. Jeg kunne se at han selv var lidt nervøs men stadig nød det. Jeg kørte min hånd stille ned fra brystet over maven og ned i hans underbukser, hvor mine fingrer langsomt gled gennem hans kønsbehåring og videre ned til hans pik og nosser. Jeg var hamrende liderlig og tænkte, at det som skete nu var nærmest surrealistisk. Her står jeg med Oves pik i hånden og er få sekunder fra at tage den i munden.

Jeg trak hans underbukser ned og bad ham sætte sig på sengen og ligge sig ned så hans fødder stadig var på gulvet. Jeg satte mig på knæ mellem hans spredte ben og begyndte langsomt at slikke på hans nosser. Det gav et lille sæt i ham hvilket tændte endnu mere op for mig. Lange stille strøg med tungen på hans nosser indtil pikken begyndte at vokse lidt. Så arbejdede jeg mig langsomt hen til roden af pikken, og før han nåede at reagere havde han for første gang, i en alder af 60 år, en mund svøbt tæt fast om pikken. Og det satte gang i den og den blev hård som sten på 10 sekunder.

Jeg suttede meget langsomt op og ned på den uden at trække forhuden tilbage, mens jeg masserede hans dejlige nosser. Det skulle ikke gå for hurtigt og jeg ville gerne se om jeg kunne holde ham hen ved at være meget blid. Jeg trak pikken ud af munden, trak forhuden helt tilbage og så frem igen og en stor dråbe præsperm løb ud.

Nu blev forhuden trukket tilbage og min mund gik i aktion med at pirre hans blottede og fugtige pikhoved. Jeg kunne fornemme hans rolige og lidt generte gemyt, idet han nærmest prøvede at skjule den i forvejen lave stønnen. Kunne se hans hånd knytte hårdt om tæppet han lå på mens min mund nu langsomt men sikkert malkede hans pik.

Smagen af præsperm begyndte at spredes i min mund og han begyndte at støde forsigtigt igen hver gang pikken var næsten ude af min mund. Jeg vidste at han var meget tæt på at komme nu. Så jeg suttede hurtigere og kørte mine hænder op og ned af hans mave og med et ordentlig ryk i hans krop fyldte han min mund og hals med varm sperm. Jeg tog fat i begge hans hænder så han ikke kunne trække mig væk, mens pikken pulserede i min mund og hans indeklemte stønnen og ryk i kroppen kom som perler på en snor. Da jeg ikke kunne suge mere ud slap jeg hans pik ud af munden og spurgte om det havde været en tilfredsstillende service. Han smilede og sagde, at det var en orgasme han ikke ville glemme foreløbigt.

Han rejste sig op fra sengen og trak i arbejdstøjet igen og sagde at arbejdet kalder. Inden han gik ud af huset lagde han hånden på min skulder og sagde, at det som var sket endelig ikke måtte komme videre og at det var vores lille hemmelighed. Jeg var helt enig og kunne aldrig drømme om at sætte ham i en dårlig situation med konen eller andre. Han gav mig et kærligt klap på kinden og gik ud af huset.

Jeg gik tilbage til soveværelset og satte mig ned. Nu gik det op for mig at den årelange fantasi jeg havde haft ikke længe bare var en fantasi, men nu virkelig og smagen af Oves sperm i min mund var beviset.

Et par uger gik og jeg havde i bedste stil nydt minderne om min oplevelse med Ove. Pludselig dumpede der en sms ind på min telefon. Beskeden var kort og der stod ”Jeg har heller aldrig prøvet analsex, da min kone kun var til det traditionelle da vi stadig havde sex.  Service? Hilsen O”. Jeg blev lettere overrasket over den ret direkte besked, men jeg valgte ikke at tøve og svarede ”Det kan du tro. Hvornår?”. Han svarede hurtigt tilbage ”I morgen kl. 12?”. Jeg svarede, ”Jeg ligger klar i soveværelset kl. 12. Du kommer bare derind”.

Det blev næste dag og jeg begyndte at gøre mig klar ved 11 tiden. Jeg kunne mærke at spændingen begyndte at bygge sig op, og nu da jeg er meget sensitiv ved anal sex skal der ikke meget til før jeg kommer når jeg mærker en pik i mig.

Ove dukkede op præcis kl. 12 og kom ind i soveværelset hvor jeg lå klar på sengen under et tæppe. Der blev ikke sagt noget og han begyndte at trække tøjet af og lagde det på bordet ved siden af et par kondomer som han ikke virkede interesseret i. Jeg kunne mærke mit hjerte banke lidt hurtigere, da han altså havde en helt speciel måde at påvirke mig på. Han stod nøgen for enden af sengen og trak tæppet væk fra mig og kravlede forsigtigt op på sengen og lagde sig ovenpå mig.

Han brugte sine ben til at sprede mine ben og jeg kunne mærke vores pikke gnide mod hinanden og min pik blev hård som sten med det samme og hans ligeså. Ove smilede og spurgte om jeg var klar. Jeg hævede mine ben op så meget jeg kunne og tog fat i hans pik og dirigerede den hen til mit velsmurte røvhul. Han begyndte at presse pikken ind i min røv og jeg gav mig lidt og sagde, at han skulle gøre det forsigtigt og langsomt.

Han fjernede min hånd fra sin pik og tog selv styringen. Jeg kunne mærke pikhovedet arbejde sig stille og roligt ind for hver lille pres han lavede. Jeg tog fat om i hans baller og trak ham til mig, og nu brød hans pik gennem ringmusklen i min røv og gled helt ind til roden. Jeg gav et højt suk og begyndte at massere hans røvballer mens hans lavede blide roterende bevægelser med pikken helt i bund. ”Du er godt nok dejlig stram” sagde han og smilede.

Han begyndte at glide langsomt ud og ind mens jeg nappede forsigtigt hans brystvorter og kørte fingrene gennem hans behårede bryst. Nu lagde han sig helt ned over mig og holdte mit hoved med begge hænder. Han kunne godt lide øjenkontakt, sagde han mens han sendte blide stød af sted.

Efter nogle minutter kunne jeg mærke at han ramte plet med hvert stød og det begyndte at bygge sig op i min krop som en flodbølge. ”Jeg kommer sgu snart”, tænke jeg og prøvede at holde tilbage så godt jeg kunne. Men der var ingen vej tilbage. Det begynde at rykke i min pik og inden jeg kunne gøre noget sendte jeg en ordentlig ladning sperm ud mellem vores kroppe. Da han mærkede at jeg fik udløsning begyndte han overraskende at kysse mig, samtidig med at pikken kørte hurtigere ud og ind, og min orgasme blev så intens, at jeg kunne mærke det helt ude i tæerne og jeg rystede over hele kroppen.

Jeg tog igen fat i hans baller og prøvede at dæmpe de hastige stød, men han var for stærk og gled ufortrødent videre ud og ind. Han kørte hånden ind mellem vores kroppe og tog fat min pik som var helt klistret til i sperm og trak hånden ud igen og sagde smilende ”Ok den var god nok”. Nu satte han farten endnu mere op og mit røvhul var så følsomt efter jeg var kommet at det sendte bølger af både smerte og velvære gennem hele min krop. Jeg overgav mig fuldstændig til ham og modtog alle de hurtige dybe stød han gav mig. Jeg kunne mærke hans tunge nosser klaske mod min røv.

Nu kunne jeg se på hans øjne at han var ved at nå punktet. Han sænkede hovedet og lagde hans kind mod min og stødte hårde og hårde. Jeg tog atter et fast greb på hans røvballer for at sikre mig at han ikke trak sig ud når han kom og med et sæt i hans krop skød han en stor ladning sperm op i røven af mig. Jeg pressede ham dybt ind i mig, mens jeg roterede med røven tætsluttet om hans pik og malkede alle dråberne ud af ham.

Kunne mærke hans tunge åndedræt og pusten ved mit øre og hele hans krop sitrede. Han løftede hovedet op igen kiggede mig i øjnene og smilede, mens hans pik stadig gled meget langsomt ud og ind. ”Det var sgu dejligt”, sagde han og jeg svarede ”Det var det sgu. Det er længe siden jeg har prøvet noget så tilfredsstillende”. Ove grinede lidt og trak pikken ud af mit ømme røvhul og kiggede nærmest tilfreds ned på det mens spermen sivede stille ud.

Da han var kørt igen lå jeg længe i sengen og bare nød den totale tilfredsstillelse af at blive kneppet på den måde. Alt var perfekt og nu havde den ”uopnåelige” mand givet mig pik i begge huller. Dog var jeg lidt i tvivl om hvem der rent faktisk servicerede hvem denne gang. Siden da er det blevet til mange flere møder som på alle måder har været fantastiske.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.