BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er min første historie, hvem ved, måske kommer der flere, det kommer an på, hvordan denne historie bliver modtaget. Jeg beklager evt stave - og komma/punktum fejl. Og nu til selve historien.

Vi har været i byen sammen. Vi er lige kommet hjem. Vi har scoret en fræk/flot mand med hjem.
Vi tager et bad, bare lige for at få skyllet lugten af diskotek, og sommervarmens sved af, sammen, alle 3.
Da vi er kommet ind under bruseren, er det første vi gør, at kysse, og kæle for, hinanden. Vandet glider kærtegnende ned af vores våde kroppe.
Du står og kysser med ham, mens han indimellem, slikker og sutter på dine stive brystvorter,jeg bliver liderlig af synet. Imens du du står og kysser ham knæler jeg ned bag dig, og slikker din våde røv, jeg sørger for, engang imellem, at stikke min tunge ind i, og så langt op jeg kan komme, i hullet.
Hans store stive pik er uomskåret, den prikker hårdt ind i din mave. Du begynder at køre hånden op og ned af den store pik, bare lige så forsigtig, til at starte med, efter lidt tid kører du den tykke forhud frem og tilbage henover det store pik hoved. Så bøjer du dig forover, og trækker forhuden helt tilbage, så pik hovedet er helt fri, og tager det store glinsende pik hoved i munden. Så rejser jeg mig og, og kommer hen til dig, og knæler ned ved siden af dig, og begynder at slikke og sutte hans faste barberede nosser.
Efter han kommer, griber jeg dit hoved , og trækker dit hoved over til mit, og stikker min tunge ind i din mund. Kysset smager salt, det kan jeg godt lide, jeg ELSKER smagen af sperm.

Du rejser dig op, og vender dig rundt, og i én glidende bevægelse, griber han dine ben, og glider ind i dig, helt ind, og i bund, i din glinsende våde fisse. Du gisper af overraskelse. Igen og igen støder jeres kroppe sammen, KLASK KLASK KLASK lyder det, mens han støder pikken ind i dig.
Jeg knæler ind under dig, ligger hovedet tilbage, og begynder at slikke din fisse. Det er hans stød op i dig, som bestemmer farten. Vi begynder alle 3 at sætte farten op. Hurtigere og hurtigere.

Og Hurtigere....

Indtil i begge kommer i en kæmpe orgasme samtidig. Han trækker sin store pik ud af dig, og spermen begynder at glide ud af dig. Jeg skynder mig at sætte munden til din fisse, og begynder at slikke og suge,. Jeg ELSKER smagen af sperm blandet med smagen af fisse saft...især fordi det er din fissesaft.

I er begge to helt smadrede, og vi tørre os selv, og ligger os ind i vores seng, og inden længe sover vi alle tre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.