BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg fandt en fyr på grindr som var klar på en hurtig omgang.
Han var alene hjemme, så jeg kom hjem til ham. Han var en flot mand, omkring 40-50 år, ca. 175-180 høj og vejede i hvert fald 120, god behåring og en pik på ca. 15 cm.

Vi talte lidt om hvad vil skulle lave, og han ville gerne bare have et blow. Jeg forslog et rimjob, og den var han med på.
Jeg gik på knæ for ham i hans værksted, og han lynede cowboybukserne op. Han har sorte boksershorts på, og jeg dufter til bulen igennem dem, inden jeg også lader dem glide af. Han har en ret stor flot mave, så pikken skal tages lidt nede fra.

Pikken er begyndt at vokse, men er ikke helt stiv. Jeg tager fat om kuglerne med den ene hånd, og fat om skaftet med den anden. Jeg ruller forhuden tilbage og tager hovedet i munden. Det smager dejligt af lidt tis, og dufter godt - meget af mand.
Manden brummer at jeg er en dygtig dreng, og jeg siger tak far, og begynder at sutte pikken god stiv mens jeg massere nosserne.

Jeg sætter tempoet lidt i vejret da pikken er godt stiv, og jeg får også suttet på nosserne. De er godt behårede og ret store. Med den ene hånd holder jeg nosserne, som jeg sutter på, og med den anden hånd onanerer jeg pikken, og jeg kan mærke, at han begynder at rykke på sig. Jeg spørger om han vil have slikket sin røv, og det er han helt med på. Han vender sig rundt og støtter sine arme på en høvlbænk og bukker sig forover.
Jeg går på knæ igen, og tager igen fat om nosserne. Jeg trækker dem ud mellem hans let spredte ben, og sutter på dem. Alt imens jeg presser mit hoved længere ind imod hans røv, og min næse ryger ind mellem ballerne. Nosserne slipper, og jeg slikker fra pungen, over mellemkødet og op mellem ballerne.

Røven er ret stor, med et par lidt hængende baller, behåring imellem og let svedig, som resten af kroppen. Han spreder selv ballerne og beder mig gå igang med hullet. Hullet er flot lyserødt med hår omkring. Jeg slikker to-tre gange omkring det, og så slikker jeg selve hullet. Efter et minut eller to har jeg slikket det ret grundigt, og jeg spreder hans baller yderligere, så jeg kan få tungen ind i hullet. Han har et trænet hul, så det går uden for meget besvær, og jeg ligger nu med munden presset hårdt imod hans røv, og tungen kører ind og ud af hullet rundt i alle de kroge jeg kan nå.

Han begynder at stønne efter 2-3 minutter mere, og vender sig om. Jeg får lemmet i munden igen, og jeg giver ham finger mens jeg sutter.
Han skubber på, og med et ordentligt støn kommer han i 4 store ryk. Det meste i min mund og resten på min t-shirt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.