BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er en spinkel fyr på 21 år uden den helt store sex erfaring har været sammen med nogle piger men uden den helt store succes, da jeg ikke er særlig veludstyret så har kun kunne tilfredsstille dem ved at slikke dem. For når de var godt våde kunne de ikke rigtig mærke min tissemand som ikke er særlig tyk og 9-10 cm når den er rigtig stiv.

Jeg var begynd at se en del Gay porno på nettet og det var begyndt at tænde mig. Jeg leget tit med mig selv og forstillede mig det var mig der blev kneppet mens jeg leget med mig selv. Jeg fik købe en DILDO over nettet var for genert til at gå i en sex shop og købe den. Da den endelig kom skynde jeg at pakke den ud den så kæmpe ud ved siden af min stive tissemand den var 19 cm lang og 3,5 cm tyk. Jeg var godt liderlig ved tanken om at mærke den oppe i mig. Jeg fandt noget crem frem og fik smurt den godt ind satte en FILM på hvor en neger med en kæmpe pik bollede en ung fyr jeg var godt liderlig mens jeg så filmen tog jeg dildoen og og prøvede at presse den op i mig men det lykkes ikke rigtig min røv var for snæver jeg var så liderlig og opsat på det skulle lykkes. Når den unge fyr på filmen kunne tage negeres pik som var noget større en min dildo så skulle jeg også kunne tage den. satte mig ned på gulvet så dildoen stod på gulvet og satte mig ned over den mærkede nu hvordan den begyndt at udvige mit numsehul det gjorde noget undt men jeg var så liderlig lidt efter gled hovedet op i mig jeg gipsede båden af smerte og en lidt underlig men dejlig fornærmelse jeg pressede mig mere ned over den og kom ca halvt ned over den så kom jeg i en orgasme som jeg ikke havde prøvede før trak den ud og var noget øm bagefter men alligevel dejligt kunne mærke ligesom min røv stod lidt åben bagefter.

SEX I DAG?

I løbet af de næste par uger blev dildoen flittigt brugt og nu kunne jeg godt ligge på ryggen og stikke den op helt op i mig drømte nu om at blive taget rigtigt af en fyr.

Jeg fandt nu en chat side boyfrind.dk fik oprette en profil hvor jeg kaldt mig "ung liderlig" skrev jeg elskede at få pik og kunne ikke få pik nok. elskede at blive brugt som en tøs. Satte et billede ind hvor man kunne se min spinkle glatte krop har næsten ingen kropshår og dem med tissemand har jeg fjernet og et billed af min lille røv. Jeg fik mange breve fra fyre der ville kneppe mig og chattede også med en del fyre spillede den tit af mens jeg chattede og leget med min dildo mens jeg havde de frækkeste fantasier om det der blev skrevet til mig. Men ture ikke rigtig møde nogen. En fyr der kaldte sig dodi som jeg havde chatte en del med skrev så hvorfor har du ikke billede af hvor din lille klit er i et par små røde g-strengs trusser nu når du vil behandles som en tøs. Ja hvorfor ikke tænkte jeg fik bestil nogle røde sorte og hvide g-strengs trusser med en lille trekant gemmestigig stof foran.

da de kom fik jeg prøvede dem med det samme, det lille stykke stof kunne min tissemand smilt være inde bag. fik taget nogle billeder også hvor g-strengen var trukket til siden og jeg havde dildoen oppe i mig. fik lagt dem på profilen. fik mange kommentar over dem, om hvor meget pik jeg skulle havde det tændte mig vildt meget og domi roste dem også.

Fik chattet en del frækt med flere forskellige om hvor meget jeg elskede at få pik særlig af fler fyre på en gang. selv om det nu ikke passede men fantaseret meget om det.

Jeg chattede en del med domi og flere gange forslog han vi skulle mødes og låget jeg skulle få masser af pik spilled en del med på det men fandt gerne på udskylninger på at jeg ikke kunne.

Tanken var ved at være der døgnet rundt af alle de chatte om jeg blev taget af flere fyre og bare blev fyldt op med sperm jeg måtte spille pik flere gange om dagen så meget tændte det mig.

Endnu en gang hvor jeg chattede frækt med domi kom han med et forslag om vi ikke skulle finde ud af noget i næste uge, så skulle han nok sørge for jeg fik masser af pik og sæd som jeg ikke kunne få nok af. Jeg var straks ved at skriv endnu en undskyldning for jeg ikke kunne der, men tøvede lidt med at sende den var skrub liderlig og drømte jo om det hver dag. Jeg slette så undskyldningen igen

og skrev det ville jeg gerne bare jeg fik riligt med pik trykkede send. Jeg skal nok sørge for du får al den pik du drømmer om skrev han har vi så en aftale på onsdag i næste uge spurte han så. Ja skrev jeg så var skrub liderlig ok svarede han så kan du så ikke sende dit tlf. nr. så jeg sikker på du mener det. Jeg var så liderlig skrev mit nr. og sendte det. Tak skrev han så jeg ringer til dig på søndag ved 14 tiden skrev han så. Lyder godt sagde jeg var mega tændt da vi havde chatte færdig fandt jeg dildoen frem jeg var blevet så vant til den så nu skulle jeg bare sutte lidt på den det var smørelse nok til den kunne glide op i mig den var dårligt kommet i bund før jeg fik en kæmpe orgasme. Da jeg var kommet til mig selv gik det op for mig jeg havde sendt mit tlf. nr. i bar liderlighed. Jeg blev lidt nervøs og fortrød og alligevel ikke for det var jo det jeg drømte om.

Søndag kl. 14 ringede telefonen jeg tog nervøst den og sagde det Søren hej det Bjarne domi sagde han med en rolig stemme som fik mig til at slappe lidt af. Ha r vi stadig en aftale på onsdag spurte han så .ja da sagde jeg nervøst, lyder godt sagde han, så skal du havde de røde g-strengetrusser på han gav mig en adresse og sagde at på onsdag kl. 19 skulle vi mødes der,

så kom onsdagen jeg båden havde frygtede og glædet mig til jeg stod i badet og havet fjernet alt kropshår jeg fik skyllet mig godt ud så jeg klat til endeligt at skulle få pik havde tænkt meget over om det var domi og et par venner der skulle kneppe mig eller hvordan det skulle forgå for det havde han ikke fortalt noget om andet en jeg ville få riligt med pik.

Jeg fik taget de trusserne på og et par røde selvsiddende strømpe på. Lige før jeg var på vej ud af døren kom der et link på min mobil til en sex klub jeg klikkede på det så stod der onsdag er gangbang aften hvem vil være med til at kneppe tøsen og så lå mine profil billeder der hvor jeg var i de røde trusser og havde dildoen oppe i mig. Jeg blev noget nervøs kunne ser der var en del tilmeldt

Jeg kørte til adressen og der stod Bjarne på p-pladsen kunne kende ham fra hans profilbillede vi fik hilst på hinanden og gik ind. Ved disken ved indgangen kendte de Bjarne og hilste på ham og sagde så nå du har tøsen med med et smil på læben ja da sagen han vi fik et håndklæde hver og jeg fulde med Bjarne ud i omklædnings rummet han smed tøjet og stod tilbage i et par læder bokseshorts og jeg smed tøjet og stod i mine røde g-strengetrusser og de selvsiddende han kiggede på mig og sagde du ser sgu lige så fræk ud som på dine profil billeder og klitten passer perfekt til de trusser.

Vi gik nu i gemmen klubben der var halv mørkt kunne høre der forgik noget i de forskellige rum vi gik forbi kom nu ind i et rum hvor der han en slyng ned i midten af rummet. Bjarne peget på det læg dig op i det sagde han så jeg lagde mig op og der kom endnu en fyr ind i rummet. Når der er tøsen sagde han og smilede en lidt ældre fyr Bjarne nikkede mens han anbragte mine ben oppe i et par holder så jeg lå helt ud til kanten af slænget med bene spredt oppe i luften. Den anden fyr stillede sig ved mit hoved og lagde sine hænder på mit bryst og nev mig i mine vorter det gjorde lidt undt men min tissemand voksede med det samme. Bjarne begyndt at kæle med min røv. Jeg var godt liderlig og glædede mig til endelig at mærke en rigtig pik oppe i mig Bjarne trak ned i læder bokse shortsene og ud sprang den stor pik jeg tit havde drømt om når jeg havde set billeder af den på hans profil lidt tygger end min dildo, han smurt den godt ind i noget glidecrem der lå ved siden af en køkkenrulle, så han førte den han mod min liderlige glatte røv. Havde slet ikke set den ældre fyr havde smidt sinde bokseshorts han trak mit hovedet bagud så han kunne stikke sin pik ind i munden på mig, havde aldrig smagt en pik før kun suttede på min dildo men hans pik var en del mindre og lette at havde i munden sutte som jeg havde set på film det lød som han nød det mærkede så Bjarnes pik mod mit røvhul han pressede og det gav hurtig efter og inde gled pikke og forsatte at glide ind i en jævn stille bevægelse og følelsen af at mærke en rigtig pik oppe i mig var skønt den var varm og mere behagelig end dildoen min krop rystede ved følelsen af at blive fyldt ud og det følges skønt da han var i bund lå med lukkede øjne mens jeg havde en pik i mig og en i munden mærkede nu en hånd kæle men min lille tissemand uden på trusserne åbnede øjende og så der stod 2 fyre ved min side hvor den ene kælede mig mens den anden stod med pikke i hånden. Bjarne begynde at kneppe mig og jeg stønnede ham med pikke i hånden tog min hånd og førte den hen til hans pik min lille hånd kunne ikke nå om hans pik men tog fat i den og begyndt at spille den. Mærkede nu flere hænder på mig så der nu også stod flere fyre på den anden side havde nu ikke styr på hvor mange der var var så liderlig flere stod med deres stive pikke i hånden.

Mine trusser blev flået af mig og min lille stive pik kom til syne hørte så en sige har sgu aldrig prøvet at sutte en så lille tissemand og mærkede så en mund lukke sig om den mens jeg blev nevet endnu mere i mine brystvorter. Bjarne bankede nu pikke i bund og kom med et brøl og mærkede nu hans varme sperm sprøjte op i mig den gamle jeg havde sutte pik på trak sig ud af munden på mig og byttede plads med Bjarne. Hans pik gled bare op i mig med det samme røven var godt smurt at Bjarne sæd og godt udvidet af hans stor pik og selv om den ikke var så stor følelses det dejligt fik straks en ny pik i munden den var en del støre og den blev mast godt ned i halsen på mig det sortnede lidt for øgene af mig kunne dårligt få vejret. Den gamle var kommet og mærkede nu en stor pik trænge op i mig hele min krop rystede, min tissemand sprøjte sine safter ind i munden på ham der suttede den han blev ved at sutte og min orgasme blev bare ved . Pikken jeg havde i munden tømte nu også sin sæd ned i halsen på mig så jeg næsten kløjes i den han trak sig ud og lod resten af sæden komme ud over hovedet på mig mærkede nu også var sæd på maven af mig så så det var en af de andre der var kommet ud over mig havde slet ikke styr på hvor mange der var for der stod nogen hele vejen rund om mig. Fik straks en ny pik i munden. Havde dårligt slugt sæden fra den anden pik fik endnu mere sæd op i mig en straks en ny pik op i mig og sådan forgik det i et par timer var i en for for trankse og registreret slet ikke hvor mange pikke der havde kneppet mig eller jeg havde suttede eller kommet ud over mig. Da jeg ligesom kom til mig selv var der en enkel ung fyr der slikkede min røv som var godt fyldt med sæd mærkede hans tunge i min åben røv min tissemand stod igen op i vejret jeg førte min hånd ned af min marven den var helt klistret af sæd den unge fyr tog min stive tissemand helt ind i munden det føgels skønt at mærke varmen fra hans mund jeg mærkede han stak et par finger op i mig begyndet at stønne og så maste han langsomt hele hans hånd op i min nu godt udvidet åben og sæd smurte røv jeg kom endnu en gang denne gang i munden på den unge fyr. Han sugede de sidste dråber ud af mig og min tissemand skrumpede ind til de sædvanlige 3 cm og gled ud af munden han trak hånden ud af røven på mig rejste sig op. Og begyndte at gnide hans stor stive pik mod min klit frækt syn at se han 20-22 cm pik mod mine 3 cm det tændt også ham for han stønnede og sprøjte helt op på brystet af mig. Han gik efter han var havde tømt sig ud over mig. Jeg var nu alene i rummet fik mine ben ud af holderne og og fik rejst mig op mine ben rystede under mig jeg mærkede sæden løb ud af mig og ned af lårene på mig jeg fik slæbt mig ud i omklædnings rummet og ind under bruseren men jeg stod der under bruseren gik døren op der stod domi. Hvad fanden laver du tror du virklig vi er færdig med at bruge TØSEN...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.