BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Øv, min bil står i garagen og vil ikke starte. Jeg ringer til værkstedet hvor bilen plejer at blive ordnet. Det er den unge fyr, som reparerede bilen sidst, der besvarer telefonen. Han er hurtig til at tilbyde at komme forbi på vej hjem fra arbejde. Han kunne godt huske både min bil og mig fra sidst, han ordnede bremser på den... "Vi ses kl 16 frue" sluttede han samtalen med at sige.

Fuck tænkte jeg.. han er klar til at bruge sin dejlige pik, når han kommer.. Og jeg skal give ham alt det sex han ønsker.. Han ville være her om et par timer, så jeg havde god tid til at gøre mig lækker.

SEX I DAG?

Jeg var netop gået ud i garagen, da han kørte ind i indkørslen. Vi så på hinanden. Tydeligt at vi begge tændte på, hvad vi så. Men vi talte høfligt omkring bilen, hvor han hurtigt begyndte at rode i motorrummet. Han stod med spredte ben, foroverbøjet så den snavsede overall strammede godt omkring hans baller. Jeg måtte simpelthen bare røre ved ham.. Kørte hånden nedover hans baller og ind mellem benene.. Han nød tydeligvis mine tilnærmelser, men forsøgte at fortsætte med arbejdet. Jeg mærkede hans stive pik bag det grove stof, krøb bagfra ind mellem hans ben og kørte næsen rundt mod hans skridt. Masserede hans lår og mærkede hvordan hans muskler sitrede af spænding og ophidselse. Jeg fiskede nu hans pik frem og sugede den ind mellem mine røde læber. Han stoppede med at arbejde og begyndte at kneppe min hals. Det varede ikke længe før end han stivnede, og med et kæmpe støn skød han hele ladningen af i munden på mig. Jeg slikkede hans pik ren med nydelse..

Han satte sig på hug foran mig og skubbede et ben ind mellem mine, så jeg mærkede hans knæ mod mit glatte skridt under den korte kjole. Han kyssede mig.. uhm en lækker sperm mund, sagde han mens han slikkede mine læber..

Han løftede mig op at stå, så han kunne se ind under min kjole. Han tog nu omkring min tøsepik og glatte nosser med sine snavsede ru hænder.. Tog nu min stive pik ind i munden og suttede godt på hovedet, mens han kørte et par fingre gennem min revne og op i mit glatte hul.. Jeg vildt tændt nu og måtte stoppe ham, da jeg ikke ville have udløsning før end han knepper mig.

Han rejste sig og vi krammede lidt.. Jeg henter lige noget at drikke, sagde jeg.

Da jeg kommer tilbage til garagen, ligger han på ryggen med hovedet og øverste del af brystkasse under bilen. Det var for fristende.. nu kunne jeg gøre det jeg ofte har drømt om, nemlig sætte mig på hug på hans skridt og køre roterende med hofterne så så hans hvilende pik bag overallen rigtig kunne blive masseret.. Jeg mærkede da også snart den blev hård.

Nej nej.. stønnede han.. jeg skal lige være færdig med dette her, så skal du nok få pik.. Han forsøgte at koncentrere sig om at lave bil. Jeg blev siddende helt stille, mens jeg førte min hånd op under hans t-shirt og fandt hans brystvorter som blev stive mens jeg nappede blidt i dem. Han kunne ikke komme fri af bilen, så jeg blev siddende, mens han forsøgte at blive færdig. Jeg overvejede om jeg bare skulle fiske hans pik frem og begynde at ride ham, men besluttede så at vente, til han var færdig med bilen.

Jeg satte mig hen på en gammel sofa som stod i værkstedet. Sad netop sådan at han kunne se op under min kjole mens jeg langsomt kørte mine røde negle op af nylonstrømperne og ind i revnen.. Når han så hen på mig, lavede jeg trutmund med mine røde læber. Jeg kunne se på bulen i overallen at han var tændt..

Pause, siger han pludselig og skubber sig væk fra bilen. Rejser sig og tørrer de beskidte hænder på lårene, retter på bulen mens han går hen mod mig. Du er fa'me fræk, siger han. Om på alle 4, befalede han, mens han fiskede sin stive pik frem.. Han tog om min nakke og styrede pikken ned i halsen af mig.. Jeg kunne smage olien fra hans hænder, fra da han fiskede den frem til mig. Han bøjede sig indover mig, løftede min korte kjole op, lagde sig henover min ryg så han kunne slikke det glatte hul, mens jeg stadig forsøgte at sutte på hans pik.. Duften af olie pirrede mine næsebor og jeg blev om muligt endnu mere liderlig...

Han rejste sig og drejede mig rundt så jeg sad på knæ på kanten af den slidte sofa med bagdelen mod ham. Først stod han lidt og pressede sit skridt mod mine baller. Han tog et kondom fra hylden over sofaen, smurte godt med glidemiddel på og pressede pikken mod mit ventende hul.. Langsomt gav det efter og pikhovedet gled indenfor. Langsomt i små stød kom han i bund i mit glødende hul.. og snart kneppede han i lange dybe stød mens han havde et fast tag om mine hofter..

Efter nogen tid bad han mig ligge på ryggen så han kunne se mit ansigt mens han knepper mig. Jeg lå med mine nylonben på hans skuldre. Hurtigt kørte han igen pikken ind i mig. Han lagde sig indover mig så min pik og kugler kom i klemme mod hans overall. Mens han kneppede mig kyssede han mine røde læber. Han var en rigtig frækkert.. vi gispede begge efter vejret og vores udløsning var på vej.. Han rettede sig op, trak pikken ud, hev kondomet af og tog fat om både sin egen og min pik og spillede dem begge til de sprøjtede udover min mave..

Ahh.. det var dejligt, så kan jeg bedre koncentrere mig om at arbejde.. Blev bare så tændt, da du sad og red på mig..

Han tømte den dåse Cola, jeg havde sat frem til ham, bøvsede og begyndte igen at rode med bilen..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.