BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde længe haft en fræk fantasi om sex med en anden mand uden snak og som ikke kunne se mig og aldrig skulle komme til at se mig. Jeg havde prøvet at forklare mig på flere annoncer på nettet og en dag var der bid det var en mand på 38 sommer. Han skrev til mig at han syntes min fantasi var frækt og til sidst skrev han hans telefon nr. hvis jeg var interesseret. Straks da jeg læste hans mail tog jeg telefonen og ringede til ham, og efter kun en 10 min talen havde jeg en aftale det skulle foregå samme aften ude ved ham, vi havde aftalt at han skulle lade døren stå på klem og så skulle han vendte inde på hans soveværelse med bind for øjnene. Samme aften tog jeg bilen og kørte af sted vi havde aftalt at det skulle være kl. 22.00 han havde fortalt mig hvor han boede og bedt mig ringe 5 min før jeg kom så han var klar. Som sagt så gjort klokken blev 22.00 og jeg parkerede bilen ca. 100 m fra hvor han boede og ringede til ham og sagde han skulle gøre sig klar. Jeg spadserede op til hans hus og så døren stå på klem, jeg gik forsigtig ind og låste døren efter mig som vi havde aftalt. Jeg gik forsigtig ind gennem køkkenet og vider ind gennem gangen og stod foran soveværelses døren. Jeg åbnede meget forsigtig og kiggede ind. Der i sengen sad han fræk og lækker med sort bind for øjnene og ikke en travl på hele kroppen. jeg listede forsigtig hen til ham så jeg nu stod lige foran ham jeg tror ikke han havde hørt mig, jeg kunne mærke min pik allerede strittede i bukserne. Jeg knappede forsigtige bukserne op og trak dem forsigtig ned omkring knæene jeg tog fat om pikken og trak forhuden tilbage, nu var men pik lige ud for hans mund. Da jeg ramte hans læber gav det en sæt i ham men umildpart der efter begyndte han at slikke og sutte. Det var bare så lækkert at stå der og se ham slikke pik på mig med bind for hans øjne. Jeg trak pikken ud og holdt den oppe så han kunne komme til at slikke mine knald hårde nosser, han slikkede det bedste han havde lært. Mens jeg stod der kunne jeg se han havde lagt en tube glidecreme lige ved siden af sig det gjorde mig bare endnu mere liderlig. Jeg puffede ham ned på sengen så han lagde på ryggen, jeg spredte hans ben og smurte noget glidecreme op i hans revne tog et kondom på pikken. Nu skulle han have pik. Jeg kørte forsigtig pikken indenbords og klemte den helt op jeg kunne høre han klynkede da jeg kørte den frem og tilbage. Det var bare så lækkert at mærke hans røv stramme godt omkring min pik. Jeg bollede ham hurtigere og hurtigere og på et tids punkt kunne jeg ikke holde mig mere og jeg kunne mærke at det rykkede i pikken da jeg tømte den ud i kondomet.

Jeg trak forsigtig pikken ud af ham og rejste mig op, jeg kunne høre han stadig klynkede lidt men jeg var sikker på han kunne lide det, jeg trak bukserne op og gik ud af døren igen og kørte hjem.

Det var min fantasi der gik i opfyldelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.